Slettet medlem: Da jeg gjorde min mand til en cuckold.

Da jeg gjorde min mand til en cuckold.

24 Aug 2014 på 22:24

For fire år siden mødte jeg min dejlige kæreste. Han var noget af en oplevelse i sengen (Ud over alle hans andre gode kvaliteter), pludselig oplevet jeg at for første gang at jeg havde en seksualitet som måske var noget udover missionær stillingen lørdag aften. Kort fortalt blev jeg domineret og jeg elsket det. Men jeg vidste også at min kæreste er switch, han har altid været meget åben omkring hans seksualitet, dog gået forsigtigt frem for at jeg ikke blev skræmt væk. Jeg havde en hemmelig fantasi om at blive forvandlet til en fræk Domina, for at give ham noget tilbage seksuelt, på alt det han havde givet mig. Jeg vidste bare ikke hvordan. Der gik et par år og trangen i mig blev stærkere til at give ham den oplevelse. Jeg vidste det var noget med en pisk, lange støvler men hvad så? Hvordan pokker dominere man en mand?


jeg forsøgte at blive klogere på nettet, skrev endda i et par forums om et muligt senarie jeg har gået og gennemtænkt i hoved, men der var ikke rigtig noget respons og andre historier jeg kunne læse var alt for voldsomt. med blod, mærker, nåle osv. Jeg var ved at opgive håbet.


Men en dag på vej hjem fra en barnedåb sad vi og snakkede i bilen, jeg tjattet lidt til ham og spurgte om han havde spillet pik idag, han sagde nej men hele hans ansigt sagde ja, jeg fik det endelig ud af ham. Vi pjattet og havde det sjovt og pludselig kom jeg i tanke om det kyskhedsbælte (pikbur) han havde i skuffen, jeg havde ingen ide om hvordan det fungeret, med jeg vidste da det betød noget med han ikke kunne lege, så kom tanken til mig, han skal have det på, og så må jeg udtænke en seance hvor jeg kan dominere ham. Så tænkt så gjort, vi kom hjem og jeg ´smed´ ham på sengen og sagde han var et ´svin´ der ikke kunne styre hans egne lyster, og han nu skulle have hans kyskhedsbælte på. Han forstod heldigvis straks min tankegang, han blev med et meget liderlig, og det giver i sig selv nogle vanskeligheder ved at tage et kyskhedsbælte på en stiv pik, det blev mest til mange grin og jeg måtte overgive mig og bede ham om at tage det på. Jeg skulle herefter i seng da jeg skulle op på arbejde. Jeg fortalte ham han skulle have det på til i morgen. Og den var han helt med på. Det var ikke så let, han måtte love mig at det ikke gjorde ondt og at det ikke var farligt, jeg stod endda op igen for at spørger ”skaaaat er du helt sikker på det ikke er farlig?” Han var sten sikker og var meget opsat på at gå igennem en nat med det på, han havde aldrig selv haft det på en hel nat/dag, det var et stykke ´legetøj´ han havde købt da han var single og nu havde det blot samlet støv i skabet. Jeg tænkte som en gal den nat på hvad jeg skulle finde på at dominere ham med og hvordan.


Da det blev aften igen havde jeg nogenlunde et plot i hoved. Jeg satte ham foran computeren bundet med bind for øjnene og i håndjern. Jeg havde taget hofteholdere på, stiletter og en fræk lille kjole. Jeg tog bindet af ham og han var meget tændt, jeg forlangte han skulle vise mig den porno film han havde spillet pik til dagen før, jeg tog buret af ham og han skulle love han ikke ville få rejsning ellers ville jeg være nød til at straffe ham, og det fik han self. Bagefter kom han ind i sengen og jeg forsøgte mig med de forskellige piske vi havde i skabet. Det blev en rigtig fræk nat. Han var meget forbløffet over jeg havde det i mig og den næste dag var det som om han var nyforelsket igen. Det var en fantastisk oplevelse.


Vi var begge tændte og måtte have mere, nu skulle han prøve at være i kyskhedsbælte 24/7. Jeg forvandlet mig til at blive en hård domina som var sikker på sig selv og hvad jeg udsatte ham for (altid med hans lyster for øje selvfølelig) vi havde pludselig denne leg sammen, som ingen vidste noget om, det var en befrielse for os begge, pludselig blev der legetid igen i en travl hverdag, vi fik alt for lidt søvn mange nætter, men vi var som to ny forelskede igen. Og jeg begyndte endda selv at tænde på at dominere ham, det er på en meget anderledes måde end at tænde på at blive slikket til en orgasme. Her er det på et psykologisk plan, på en måde jeg hverken forstår eller kan forklare.


Månederne gik og vi leget on and off med dominans, og forsat udviklet vores leg. Nu havde vi så meget seksuel tillid til hinanden at vi fik en ekstra fyr med i sengen (dette var uden for vores domina/slave leg). Jeg begyndte at læse mange femdom (female domination) bøger og forstod hvor vigtigt en del cuckolding er for mange af de forhold, vi begyndte at snakke om det, det viste sig at være en hemmelig fantasi min kæreste havde haft i mange år. Vi snakkede om det både på legeplan hvor det var en teaser at jeg skulle være sammen med en rigtig mand, med en stor pik osv. Men vi blev samtidige mere seriøse i vores snakke. Vendte og drejede det hele. Ville vi virkelig at jeg skulle være sammen med en mand, hvad skulle være spillereglerne, hvad ville vi have/få ud af det som par, hvad med følelser for en evt. tyr osv. Osv. Vi blev dog enige om at fordelene opvejede de evt. ulemper og risici der måtte være forbundet her med.


Aftalen blev at jeg skulle finde en tyr og oprettet mig på et dating site. Denne opgave viste sig dog at blive mere udfordrerne end først antaget. Vi lagde nogle frække billeder op af mig og ham og det var ikke manglen på tilbud, men mange af de mænd som bød sig var for useriøse, for gamle, for unge, boede for lang væk osv. Jeg ledte videre, mens vi havde nogle fantastiske lege med ydmygelse over at fantasere om fremmede mænd. Da der en dag var bid. En rigtig flot fyr som endda havde en erhverv der skreg JEG ER EN MAND, jeg skrev frem og tilbage med ham og begyndte at tænde meget på det han skrev, hans billeder, fantasien osv. En kåd aften aftalte vi at mødes bare ham og jeg for at se om kemien var tilstede (dette var ikke planlagt) min kæreste var med på ideen (jeg havde min tlf åben hvis min kæresten skulle fortryde og gerne ville have mig hjem),  Jeg mødte ham og det endte med jeg gav ham et BJ han ville meget gerne mere den aften, men jeg var fast besluttet på at  vi ikke skulle være sammen uden min kæreste da dette jo var formålet med at jeg overhoved gad at se ham/være sammen med ham. Da jeg kom hjem lå min kæreste knælende i gangen parat til at tage imod hans ´herskerinde´. Jeg lugtede af fremme mand og min kæreste var så tændt, vi fik os endnu en rigtig fræk aften og nu vidste vi, vi var parate til at gå hele vejen.


MEN så brændte han vores aftaler af den efterfølgende weekend to timer før han skulle komme, jeg var knust. Vi havde set frem til det så længe, fantaseret om det, snakket om det osv osv for at han pludselig var blevet kaldt på job. Der gik nogle dage, mit humør var i kulkælderen jeg tænkte at kaste håndklædet i ringen da det var alt for besværligt at få udlevet vores fantasi. Men pludselig meldte min tidligere date sig på banen igen, denne gang skulle det være, min kæreste var skeptisk, han vidste jo hvor såret jeg var blevet sidst, men jeg fik ham overtalt til at det skulle altså være med ham her, jeg var tryg ved ham, vidste jeg kunne tænde på ham og vi havde flirtet længe sammen (ikke som i kæreste flirt, men groft sagt som i vi skal knalde flirt). Dagene gik, og aftenen kom hvor vi skulle mødes. Jeg var nervøs og spændt. Der gik mange tanker gennem mit hoved, jeg havde planlagt med flirten hvordan det skulle være og hvilken rolle han skulle spille over for min kæreste, min kæreste skulle ikke deltage men sidde ved siden af sengen, bundet for kun at kigge på, jeg havde sommerfugle i maven og vi glædede os som til juleaften. BUM så aflyste ham igen, job sagde han, men jeg er sikker på han fik kolde fødder.


Denne gang var det min kæreste som blev virkelig sur, skuffet og kedaf det. Jeg var bare sur, og flov over min dømmekraft. Flov over at overtale min kæreste til noget som nu endnu engang måtte skuffe ham. Jeg sagde til min kæreste at han var en idiot og nu var jeg sikker på ikke at lave flere aftaler med den mand, selv om han havde skrevet vi bare kunne finde en anden dag. Jeg åbnede en flaske vin, vi drak den og fik snakket ud om vores skuffelse, om at det nok skulle lykkes en dag mv. Jeg var blevet halv snalleret kl var mange og jeg foreslog kæresten midt i vores medynk, FUCK DEN VAT PIK! Nu går jeg på dating siden og finder en mand til i nat.


Dette er så meget ikke mig, alt plejer jeg at skulle have planlagt til mindste detalje, især noget hvor jeg skulle kunne tænde på et andet menneske ved siden af min kæreste som jo i virkeligheden er min drivkraft. Jeg logget på chatten og udvalget af mænd var fesent. Men så var han der pludselig, en fyr på min alder, meget pumpet (normalt ikke min type) og ikke mindre end 5 km fra vores bopæl, kl var midnat og det var helt syrealistisk, vi aftalte han skulle komme forbi når han havde været i bad, mine hænder blev fugtige, jeg var pludselig meget ædru og temmelig nervøs for hvad vi nu dog havde gjort. Det føltes som 5 min. Så ringet det på døren. Uden foran stod den her fyr. Han kom ind og vi drak alle tre et glas vin, vi snakkede alle som venner, om alt andet end sex. Han var nervøs det var meget tydeligt. Men det var jeg jo også. Vi havde længe siddet og snakket og hvis ikke min kæreste havde taget initiativ havde vi nok siddet og snakket endnu. Men min kæreste satte sig ind i soveværelset. Jeg kom ind til ham, bandt hans arme på ryggen og gav ham blindfold på, jeg spurgte om han var helt sikker på at det var dette han ville, det var han, han sagde han elskede mig og jeg gav ham et stort kys og sagde jeg også elskede ham. Jeg gik tilbage til fyren som nu var over mig med det samme. Han var meget tændt og jeg prøvede at følge med. Han havde denne super lækre veltrænede krop som passede perfekt ind i mit setup, jeg spurgte forsigtigt om han ville sige noget til min kæreste men det ´turde´ han ikke. Og det var helt okay med mig. Vi lagde os ind på sengen og min kæreste kunne kun høre hvad vi havde gang i, jeg begyndte at give fyren et bj samtidig med jeg strakte armen ud og løftede på kærestens blindfold, desværre kunne jeg mærke fyren mistede rejsningen, tror det var nerver. Og jeg trak blindfoldet tilbage igen, men han nåede at se denne store glatte pik og hans flotte krop. Fyren trang op i mig  og jeg gav min kæreste nogle stønne lyde at bearbejde. Fyren kom hurtigt, meget hurtigt. Og han skyndte sig ud jeg fulgte efter og han var meget undskyldende over han ikke kunne længere tid, men han var nervøs. Jeg forsikrede ham at det ikke gjorde noget. Vi sagde farvel og han var atter ude i natten. Jeg kom tilbage til min kæreste nu en vaske ÆGTE cuckold og jeg en HOTwife.


Vi kysset som kærester og fik snakket det kort igennem hvorefter det nu var blevet min tur til at få en orgasme som min nye cuckold mand meget passene kunne give mig. Ja det blev ikke den perfekte første gang, ikke som jeg havde planlagt det, men om ikke andet så lykkes det og vi havde intet mindre end en fed oplevelse.


Efter tanker:


Ja det var altså sådan det hele begyndte for os + en helt masse nuancer som er svære at få med på skrift. Der er sikkert 100.000 måder at være i et cuckold forhold på. Hos os handler det også om dominans og ydmygelse, men for andre igen handler det om at kvinden får tilfredsstillelse og manden er tilskuer mens manden evt tilfredsstiller sig selv. Det her er kun en brøkdel af vores parforhold men det har helt sikkert gjort os stærkere, både på os selv og på hinanden som par. Det kræver meget tillid, manden skal have tillid til at konen ikke mødes uden aftale så det begynder at ligne utroskab og kvinden skal have tillid til at manden gerne vil det fordi han elsker hende og det tænder ham enormt meget. Jeg har ikke fortrudt vi har gjort det, og det har ikke givet os nogle problemer i vores samliv, tværtimod. Så hvis man har mod på det så spring ud i det. Mit eneste råd, som jeg dog er sikker på er en forudsætning når man leget med cuckolding, så er det god kommunikation, åbent og ærligt! Tal, tal, tal, ingen tanker, bekymringer eller ønsker er for store eller små. 
Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

 • 15 Sep 2014 på 20:00
  Jeg ville dog gerne prøve den anden side, at være bull for jeg tror at det kunne være sjovt at se tingene fra den anden vinkel og mit udstyr er meget bedre end de fyre som vi har haft på besøg, har hun fortalt mig. Hun har mange gange opfordret mig til at finde et par så jeg kan prøve det af, og som hun siger nu har hun jo fået lov til at prøve 7-8 fremmede mænd mens vi har været gift så det er ok med hende...
 • 15 Sep 2014 på 20:00
  Super god historie, godt fortalt.
  Vi har også haft nogle fyre på besøg men det har været som en 3-kant. Her på det sidste (1-1,5 år) har vi dog leget mere med selve legen som Hw og cuckold. og hun øver sig i at være mere dominerene. Vi har også et pikbur som vi har brugt som et stykke legetøj i vores leg, og det længste stykke tid jeg har haft det på har været 4 dage og 5 nætter i en kører, men det har været for at hun kunne styrer hvornår jeg kom og ikke kom. Og hun havde hægtet nøglerne i hendes øreringe eller armbånd så alle kunne se dem uden at vide hvad de var til, hvilket tændte hende en del.
 • 15 Sep 2014 på 09:57
  Tak for en dejlig fræk beretning. Det er jo ikke alt der kan planlægges i detaljer men det lyder som om i "greb øjeblikket" da det var der.
  Kan levende forestille mig hvordan mandens ører har været på stilke den aften i soveværelset. =-O
 • 25 Aug 2014 på 13:38
  Dejlig historie ... øj vi kender det med at det kan være svært at finde den helt rige mand :-)
  de tør ikke, kan ikke, bor for langt væk osv osv ... men lige pludselig en dag .. så er han der :-) .... ønsker jer alt mulig held og lykke :-)
 • 25 Aug 2014 på 10:49
  God, vedkommende og fræk genisis beskrivelse af en hotwife og hendes cuck.
  Jeg er selv en cuck wannabe endnu, men min kone og jeg har prøvet at mødes med andre og kan nikke genkendende til de elementer med aftaler der brydes og den enorme skuffelse det er at have opbygget en forventning der ikke forløses, men det er noget man skal gøre sig klart fra starten, og det er altid en god ide at have en plan B hvor man sammen laver noget hvis ikke tredieparten dukker op.
  Som du skriver, så var det ikke perfekt første gang. Det tror jeg stort set aldrig det er når man skal udleve fantasier som man har gået og udklækket sammen igennem lang tid. OG det skal man nok gøre sig klar, men udlevelsen af fantasien har en masse andre elementer som fantasien ikke kan have, duften, smagen og det uventede.
  Men fedt at høre hvordan I gjorde det.
  Glæder mig til at fortælle om vores første gang... når den tid kommer :-)
 • 25 Aug 2014 på 07:36
  ihh :-) Frække Miss.
 • 25 Aug 2014 på 07:25
  Åh ja :-) Må jo tilstå at læse Miss´s beretning bringer minder tilbage :-) En helt fantastisk beskrivelse af hvordan tingene kan udvikle sig.
  Så kære mænd derude... se på mig, lidt udskyldig ornani og pludselig kan siturationen ændre sig! Skal i øvrigt nævnes at i løbet af kort tid gik det "støvede" kyskhedsbælte fra at være ener til der pludselig var tre forskellige... og ingen af dem havde støv.

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 4.75 (4 Stemmer)

Tags

Ingen Tags