lowlaif: Mænd er mærkelige

Mænd er mærkelige

7 Jul 2015 på 13:22

Eller nogen mænd er i det mindste.

Kate har haft et godt forhold til Tony, han er kommet her ofte og de har haft fantastisk sex sammen. Men så skulle hun jo have sin næse ordnet. og det har givet en pause til dem begge - her for en uge siden havde hun så først besøg af en ny fyr, og om aftenen var det så meningen at Tony skulle komme, og spise aftensmad også så der blev jo kokkereret for fuld tryk.

Nåmen jeg kørte de 18 km. hen for at hente Tony, men han var ingen steder at finde. Hans adresse er virkelig besværlig, for der er et meget stort busstoppested (lige overfor et af Thailands største universiteter - stort universitet i Thailand er 100,000+ studerende) så man holder mildest talt i vejen. Jeg plejer at sætte katastrofeblink og så ringe til Tony, der plejer at komme styrtende.

Så jeg ringede - ingen svar, jeg ringede 10 gange hvor jeg lod telefonen ringe ud, ingen svar - jeg bad Kate skrive til ham på LINE og bede ham svare eller komme ned, ingen svar.

Vi blev så efter en halv time - 40 minutter enige om at jeg bare kører hjem, og så kan vi da spise selv... Dumme Tony...

Kate forsøger at skrive beskeder til ham i 2 dage, men han læser dem ikke, så lige pludseligt får hun en besked - at han er ked af det, han faldt i søvn og hørte ikke telefonen.

Ja OK - Kate spørger så : Vil du kneppe mig i aften ? Han svarer ved at stille et spørgsmål, nemlig "har du 2,000 jeg kan låne af dig ? " - Kate svarer, jeg låner aldrig penge ud, jeg er blevet snydt for mange gange. OK svarer han, han vil gerne ses men han kan ikke have sex !!!

Kate svarer - uden sex kan det være ligemeget - hun vil ikke sidde og være stangliderlig og ikke kunne få noget, så han kan henvende sig igen hvis han vil have sex.

Han har så LIGE skrevet - og spurgt igen - har du penge ? Så kan jeg have sex...

Kate svarede, mener du at jeg skal betale for at have sex med dig ? Nej nej jeg skal bruge 2,000 men kun et lån :-) Kate svarede at hun ikke vil se ham mere. Han er for weird. 

Så exit Tony ------> (pufffff)

Der kommer jo nok andre ;-)Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

 • 9 Jul 2015 på 11:46
  Hvis Kate sagde til mig at hun var stangliderlig og ville have sex, skulle jeg være der som en mis, men nej, nogle mænd er sku mærkelige..
  må sige at du har en virkelig lækker hotwife, og kan se at du sætter pris på hende..
  hilsen herfra..
 • 7 Jul 2015 på 14:06
  jo for hvem ville da ikke drømme om at hygge sig med Kate jeg har da en mand her der sidder og savler over hende hver gang jeg ser på jeres profil og hel ærlig så nyder jeg da bestemt også at se hende synes Kate er en meget meget smuk lækker og tiltalende kvinde men du ser da bestemt også dejlig ud kunne da godt komme på nogle tanker jeg kunne bruge dig til *THUMBS UP*@}->--*IN LOVE*@}->--
 • 7 Jul 2015 på 13:46
  Ja tak skal I have, og helt sikkert vi nyder hendes sex begge 2... Og mon ikke der snart melder sig en ny fyr på banen.
  *IN LOVE*
 • 7 Jul 2015 på 13:34
  øv for jer det nu er endt sådan men jeg forstår godt Kate ikke vil låne ham penge venner og penge skal holdes adskilt men synes at Kate nu skal side der og være mega liderlig håber I snart finde en super god pik til hende så hun har en fast pik at lege med igen tro i begge nyder det fuldt ud når hun bliver brugt men kan I nu have en god sommer knus fra Dorit og Per. *KISSING*

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 0 (0 Stemmer)

Tags

penge   sex   underlige mænd