lowlaif: Så fik hun igen besøg

Så fik hun igen besøg

30 Jun 2015 på 10:17

Klokken ca. 11:30 stod en ung lidt rødmende og småforpustet mand udenfor vores hus, kiggede ind - for at være sikker på at det var det rigtige hus han var kommet til. Men det forsikrede hun ham hurtigt om at det var.

Da han stod inde i stuen (her er stuen det første lokale man møder - lidt som på amerikanske film) var det tydeligt at han havde en stiv pik, men de havde aftalt at spise frokost først. mens vi spiste var det tydeligt at hun lige skulle mærke under bordet på hvad der ventede - så det var ikke meget de to fik spist. Den unge mand ville gerne hjælpe med at bære ud, men Kate sagde nej det gider vi ikke, lad det stå. Så tog hun hans hånd og trak ham hen mod trappen.

Lige nu er hun igang med at få ham for 3. gang - 1. gang tror jeg han kom nogenlunde samtidig med at hans pik trængte ind i hende - jeg kunne høre dem fnise meget i det mindste og min kones forsikringer at det er OK bare du er stiv (hård).

2. gang kunne han holde noget længere, så holdt de en lille pause mens hun kom ned efter noget vand, gav mig et kys og sagde : Han er hård som sten, virkeligt lækkert.

Nu er de så igang for 3. gang :-) Han skal dog være færdig senest klokken 19 for der kører jeg ud og henter Tony, han vil nemlig også give hende en omgang idag - han skrev i søndags at han savnede hende helt forfærdeligt og trængte til at komme dybt oppe i hende. Det kunne hun jo ikke stå for, da hun ikke var sikker på den nye fyr, så lavede hun altså en dobbeltaftale idag  - med 2 forskellige unge mænd. Og der er i hvert fald ingen tvivl om at hun nyder det i fuld udstrækning, hun har virkelig været trængende...

Der kommer nok lidt mere senere, eller imorgen :-)Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

 • 30 Jun 2015 på 17:38
  Nå - det blev noget af en skuffende aften - alt var aftalt, jeg tog afsted (det tager ca 1 time til hvor Tony bor) men da jeg ankom ingen Tony - jeg ringede hjem og sagde han er her ikke, Kate svarede at hun havde skrevet til ham, jeg prøvede at ringe ham op ingen svar, og ingen svar på LINE - jeg holdt og ventede i 30 minutter, men ingen svar, ingen Tony...
  I det mindste har hun fået en god omgang idag - så som hun sagde - der er andre fisk i vandet :-)
 • 30 Jun 2015 på 13:18
  Det er nu 2 timer siden den unge mand gik, og hun er ved at lave aftensmad - ikke bare til familien, men til vores næste gæst også, som jeg snart kører ud og henter. Idag får hun som hun trænger en masse god sex.
 • 30 Jun 2015 på 13:16
  Nej jeg får det jeg skal have ;-) Hun er ikke til ældre mænd, men hun siger med mig er det jo kærlighed ikke bare lyst :-) ellers kunne vi ikke være gift - jeg er ikke gammel nok til at undvære og jeg er ikke interessetret i kyskhed :-)
 • 30 Jun 2015 på 11:04
  Jeg tækte på om du selv er på hende eller nyder hun kun unge friske fyre?

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 0 (0 Stemmer)

Tags

fremmed   hotwife   pik   trængende