lowlaif: Panikknappen

Panikknappen

28 Jun 2015 på 21:09

Der er nu gået omkring 6 uger siden Kate frivilligt fik brækket næsen, for at få fyldt silikone ind og rette næsen op, løfte den lidt så den i højere grad ligner vestlig næse. 

I starten gjorde det ondt, og hun koncentrerede sig meget om at holde hovedet hævet når hun sov, sad hun op, støttet af puder og dyner, og om dagen gik hun rundt med ansigtsmaske for ikke at få støv i næsen og begynde at nyse, eller endnu værre, at blive forkølet...

I snart 6 uger har hun ikke kunne spise stærkt krydret mad (kender man til thailandske kvinder ved man hvad det betyder) da hendes næse ikke måtte løbe. 

Og vigtigst af alt - i 6 uger har hun ikke haft vild, voldsom sex med en stor stiv stenhård pik... DET har været hårdt, specielt de sidste 2 uger - om 2 uger kommer min gennem livet bedste ven, surougat storebror på besøg i Thailand, han skal naturligvis bo ved os, og det bliver nok en måneds tid i alt. Så der er der heller ikke mulighed for at have besøg af de unge mænd, hun sukker efter.

Så idag har hun gået og været lidt små urolig - hun har bare været anderledes - ikke noget jeg sådan har kunne sætte en finger hårdt på og spørge : Hvad er der galt ? Men bare en følelse, der er blevet flyttet rundt på et værelse oppe påp første salen, der er blevet flyttet rundt på piano og spisebord her i stueetagen, og hun har totalt ryddet op og rundt i køkkenet.

Hun kom hen til mig - jeg har haft en periode med en hel del arbejde, så jeg har også haft pause kan man sige - Kate kom hen til mig, stod ved siden af min stol - jeg plejer gerne at holde om hende med den ene arm og lige kæle lidt for hendes lille lækre bagdel :-) 

Det var anderledes - så jeg stak min hånd op under hendes kjole, og ganske rigtigt - ingen trusser på, jeg kiggede på hende - hun sagde bare : Jeg er så liderlig at det tapløber fra mig, det er ikke muligt at have trusser på når det er på den måde, det løber ned af benene på mig jeg MÅ simpelthen snart have noget pik.

Jeg smilte til hende og spurgte til næsen - hendes svar var - jamen jeg kan ikke holde ud at mens din ven er her (det er første gang hun møder ham) kan jeg ikke få sex, og det er så længe siden jeg er blevet taget rigtigt hårdt, jeg trænger virkelig - jeg har Tony - han vil komme mandag eller tirsdag, er det OK for dig ? Ja sagde jeg det er det da... Hun smiler, kysser mig og siger - 1,000 tak for at du lader mig have elskere. Jeg har en anden fyr det er muligt at han kan komme om dagen mandag eller tirsdag - Tony kan jo kun om aftenen. Er det OK med dig hvis jeg har en fyr om dagen og en ny om aftenen ?

Ja da - det er da perfekt i virkeligheden :-) OK - smilede hun, og satte sig hen i sofaen.

Jeg spurgte til hendes nye fyr, ham har jeg ikke hørt om, men han er en ung mand på 29 han har sendt hende nogen billeder af sin pik den ser ud til at være nærmest smertefuld hård. Så han skal nok blive en success. Han bor i nærheden så hun mener at han kan blive en slags kæreste - som kan komme lidt oftere og hurtigt hvis de begge har lyst.

Så vi er her altså endnu, og nu er der så trykket på "panik knappen" - de blå lamper blinker - nu skal hun have en ordentlig omgang og få noget af uroen ud af kroppen igen, inden den næste pause.

Ellers kan jeg se i Danmark skal I til at have de samme temperaturer som vi har her, på en almindelig dag - så nyd sommeren, den falder i næste weekend :-)Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 0 (0 Stemmer)

Tags

hotwife   hunger   sex   stor pik