Slettet medlem: Modigt at oprette et site som dette

Modigt at oprette et site som dette

22 Aug 2014 på 13:09

En tilfældighed gjorde at jeg faldt over sidens adresse og da det jo rammer mit interesseområde måtte jeg ind og se hvad dette var, da jeg ikke syntes at være stødt på det før.

Årsagen var selvfølgelig at denne side er nystartet og jeg blev en af de tidlige medlemmer.
Jeg har tidligere været på Hotwife/ hanrej som senere blev til en betalingsside.   Jeg var på siden i nogen tid og lavede faktisk mange indlæg, men stødte ikke på et cuckoldpar så da betaling blev en forudsætning sagde jeg farvel og tak.   Der er gået nogle år siden dengang og jeg har været i en anden type forhold.
Er tidligere stødt på en side der hedder Cuckold Dating, men har ikke villet melde mig til der da jeg har nogle dårlige erfaringer med en anden side der var udenlandsk styret.
Den side gav et tilbud om et prøveabbonnement en uge for en spotpris og jeg meldte mig til.
Da prøveabbonnementet var afsluttet trak sitet en måneds "normal" betaling og det var såvidt jeg husker omkring 450 kr.   Så var der vist betalt.
Man kunne kun komme ud af det ved at sende en telefax til en londonbaseret adresse.
En telefax ?   Hvor mange har lige adgang til sådan en ?
Jeg fik sagt mit abbonnement op via nogle venner der har firma og altså også en telefax.
Derudover bestilte jeg et nyt Visakort og klippede det gamle i stykker.   Så var jeg swikker på ikke at skulle betale til et underlødigt foretagende længere.    Jeg vil tro at Cuckold dating er et selskab i samme gruppe da de opererer internationalt.
Jeg orker simpelthen ikke at det skal være en kamp at komme ud igen og med den prispolitik der opereres med er det faktisk uinteressant.


At nærværende site formodes at skulle være en gratis side er da glædeligt og så må vi se hvordan det kommer til at gå her.
Nu har jeg været her i godt en uge og har fundet ud af funktionaliteten her.
Siden virker faktisk indbydende og har en flot opsætning.   At værten har interessen for emnet og ikke for brugernes penge er sympatisk og jeg ønsker at det vil lykkes at få det til at køre optimalt.

Det er jo nogle store drenge man er oppe imod når man laver en interesseside på nettet indenfor det sexuelle univers.
Jeg har igennem tiden været på mange forskellige sider af forskellig art og uden at forklejne nogen vil jeg sige at jeg holder mig til det største af dem.
Nu er jeg så også her og vil glæde mig til at se udviklingen fremover.  


 


 


 


 


 


 Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

 • 31 Aug 2014 på 14:50
  Ja jeg nåede lige akkurat at trykke "betal" ovre på hotwifecuckold - jeg stoppede også for "mange" år siden der da mig interesse jo ligger i at fortælle (få afløb for mine egne tanker) - og ikke dating delen, så mistede siden i høj grad sin værdi...
  Jeg foreslog dengang ejeren at man gjorde det frivilligt at betale - det ville hun så ikke rigtigt høre på...
  Nu havde jeg igen lyst til at komme lidt ud af busken, og tænkte Akke ja og akke jo - så må man jo til mulvarpen...
  Og så var der MENS jeg trykkede "betal" en profil der kiggede på mig jeg kiggede igen og så blev jeg medlem her lige pludseligt - og admin :-) stol på at jeg er en af de der gerne bidrager - som sponsor - for nu er det jo MIG der bestemmer ;-)
  Fedt med den her side og ja desværre kan jeg ikke bruge hotwife cuckold siden til så frygteligt meget, men allerede nu føler jeg mig ganske velkommen her :-)
 • 23 Aug 2014 på 11:32
  Admin det er dejligt at du er en nørd på flere områder. Al den teknik der kræves for at holde en side som denne oppe kræver en del recourcer.
  Miss Mira den side som vi snakker om hedder i i dag Hotwife / Cuckold.net og jeg skrev faktisk mange indlæg i den tid jeg var på der.
  Bulls er ofte nogle typer der ikke er skrivende så jeg tog ordet i deres fravær, men noterede mig da også ligesom jeg har gjort i forum her at en ordentlig Bull har en forståelse for hvordan cuckolden egentligt fungerer i forholdet.
  Jeg tror at desværre mange Bulls slet ikke har tanker i den retning men blot knalder løs med konen og altså mere tænker på sig selv.
  Et cuckoldforhold er jo netop meget specielt og det er vigtigt at en Bull er meget opmærksom på at alle 3 tilgodeses i måden at nyde forholdet på.
 • 23 Aug 2014 på 00:01
  Jeg har ikke i sinde at ligge mig ud med nogle af de store datingsites der findes, af flere grunde, 1. dette er min hobby - en leg om man vil og 2. ud over at der naturligvis er en del startomkostninger så er det der koster kassen website trafik, hvis der i løbet af natten kom 250.000 brugere ind på sitet ville jeg være tvunget til at lukke da det ville kræve større servere og bredbåndsforbindelse end jeg i dag har til rådighed. Mit mål er at få ca. 100 brugere hvoraf måske 20-30 stykker er aktive på siden og det mål tror jeg bestemt kan lykkeds - også selvom det tager tid.
 • 23 Aug 2014 på 00:00
  Kære en ældre Herre,
  Endnu engang 1000 tak for dine dejlige ord, de varmer bestemt en lille computer nørd som mig :-)
  Jeg kan virkelig godt forstå din skepsis med hensyn til om siden bliver en betalingsside, jeg kan faktisk ikke selv komme i tanke om en der er forblevet en gratis side... suk.
  Jeg har nævnt det før, men jeg gør det gerne igen, siden er lavet da jeg selv er til cuckolding og jeg i den grad savnet et dansk forum for os med denne isme, samtidig er jeg computernørd... jeg elsker at få ting til at lykkeds og se at andre bruger det jeg har lavet.
 • 22 Aug 2014 på 20:58
  Ja det kræver bare en hulens masse aktive medlemmer. Jeg søgte selv ind på den side jeg tror du mener ældre herrer, kan huske admin hed Ann men husker ikke lige navnet på siden. Dog indså jeg hurtigt at debatten var dødere end død, og når man ser det som ny vender man sjældent tilbage for at prøve at gøre noget ved det.
  Men ja vi kan jo alle medvirke til at sprede budskabet hvor det nu passer ind.
  Uha ja nogle hotwife ville være rart at se/møde på siden.
 • 22 Aug 2014 på 20:42
  Miss Mira jeg tror ikke at interesse området er for lille. Dog er mange af dem som har interessen jo allerede placeret på andre sider og det kan måske være vanskeligt at få dem herind.
  De skal vide at stedet eksisterer, men folk der har en interesse søger ofte på nettet efter nyt og således kan man også regne med at de efterhånden dukker op her.
  Vi må håbe at der kommer liv her - det er et flot arbejde indtil videre der er lagt i det.
 • 22 Aug 2014 på 17:19
  Jeg tror at ideen med at holde det som primært et fantasi, ide og snakke udvekslings site for cuckolds, fruerne og andre med interesse for denne lækre sexliv, er en rigtig god ide.
  Som du siger, de store drenge på området er nok svære at konkurrere med. Hvorfor blev jeg tændt at den sætning! :-)
 • 22 Aug 2014 på 17:13
  Nu tillader jeg mig lige at blande mig lidt inden admin kommer til.
  Men nu er Admin på siden jo min kæreste *IN LOVE*
  Og ved hvor mange timer han har brugt og stadig bruger for at få siden op og køre. Det er et kæmpe arbejde men samtidig er det jo også vores interesse område og derved ikke en penge maskine så kan love dig siden ikke bliver en betalings side.
  På dating området tror jeg det er svært at følge med de tunge drenge. Som har mange medlemmere. Men jeg har også oplevet at date igennem sådan sider har nogle udfordring. Især da mange mænd tror at de er Bull's uden at have en fløjtene fis forstand på et cuckolds forhold. Mit håb er at siden vil leve på sin debat da det jo netop er et interesse område. Så må tiden vise om det er for lille en niche til at holde siden spænende.

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 0 (0 Stemmer)

Tags

Ingen Tags