lowlaif: Pauseknappen

Pauseknappen

21 Maj 2015 på 11:40

Nå så har vi trykket på pauseknappen igen, Kate ligner en mellemting mellem et frontalt sammenstød med en rendegraver og en Avatar fra filmen af samme navn. Hun har brækket næsen, hun har betalt en måneds husleje for at få en læge til at brække hendes søde lille næse, så bu er hendes øjne hævede, kindrne hævede og blå, næsen er een stor hævet blåsort plamage midt i ansigtet...

Der er derefter skudt silikone ind i sprækkerne og fyldt lidt på på toppen, for nu vil hun have næse. Hun har talt om det i årevis og jeg har forsøgt at forklare hende at hun er ufatteligt smuk som hun nu engang er skabt fra naturen... Men det er ikke let at argumentere med kvinder der er af den holdning at der stadig er plads til forbedringer.

Lægen siger "du skal sidde op og sove i en uge" - du må ikke løfte noget tungt, ingen pludselige bevægelser, ingen hårde stød... Ingen hårde stød - min kone der mest af alt elsker at ligge på alle fire, med måsen i vejret og føle en stor stiv hantyr banke på på livmoderen, hun må ikke udsættes for hårde stød i en til to uger, afhængig af hævelserne.


Så nu har de unge mænd fået at vide at de skal holde pause i et par uger, en af dem - som er meget glad for hende har dog spurgt om ikke han må komme og bare spille den af i hendes ansigt, men hun er bange for at hun får alt for meget lyst til ham hvis hun ser hans stive pik, så endnu har hun sagt at det går ikke, men lad os se hvad der sker når hun i en uge har været uden sex... Det er lang tid for hende...

Det eneste jeg bekymre mig om er naturligvis om hun har ondt, og i hvilket omfang - hun har nu en astronomisk høj smertetærskel - en af hendes tidligere favoritter kneppede hende altid så hårdt at hun blødte bagefter, men hun sagde selv at hun virkelig nød det, og ind imellem snakker hun stadig om at hun savner at få en ordentlig omgang af ham.

Hun siger da også at hun sagtens kan holde de smerter ud hun har nu. Det må jeg jo så vælge at tro på.Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 0 (0 Stemmer)

Tags