lowlaif: Hotwife

Hotwife

12 Maj 2015 på 20:15

Kate udvikler sig mere og mere som hotwife, Toney gik for 1.5 time siden, og efter hun kyssede farvel, kom hun ind til mig - vores datter er faldet i søvn på sofaen det har været en lang (varm) dag for hende så hun var flad. 

Kate kom hen til mig og sagde træk mine trusser ned... jeg greb op under kjolen og fik fat om kanten af trusserne, hun løftede det ene ben og bagsiden af min hånd blev presset mod indersiden af hedes trusser og det var vådt, meget vådt.

Hun greb ned efter dem og tog dem selv af det andet ben. Men med det samme pressede hun dem mod min mund og sagde smag.

Jeg kiggede på hende for jeg KENDER godt smagen af sperm, men hun ER ret bange for at blive gravid, kondomet sprang og nu skal du slikke mig til jeg kommer sagde hun mens hun satte sig i min chefkontor stol. Mens jeg slikker hende fortæller hun om den vilde elskov de just har været igennem, jeg kan SE den indtørrede sperm på hendes mave og hendes hals, men mærker også smagen (det er tydeligt at hun har tømt sig ud i trusserne) mens jeg slikker.

Jeg fumler med mine bukser men hun siger nej - du skal være helt og aldeles færdig inden du må røre dig selv, og du må faktisk ingen gang have stiv pik - det kan vente.

Hun kommer mens hun taler i den største og vådeste orgasme jeg har oplevet, og jeg HAR oplevet en del fra hende, men hun stønner OH det er så lækkert at vide min mand slikker en anden mands sperm fra mig, det tænder mig helt vildt, meget mere end jeg troede.

Derefter gik vi op i soveværelset - lagnet med våde halvkolde pletter men hun beder mig lægge mig på ryggen, så det gør jeg, hun sætter sig ind over min mund og presser sig ned hendes fulde vægt (som altså kun er omkring 40 kg) og jeg mærker en våd strøm på min tunge - min pik kan ikke rigtig blive stiv - mest af "overophidselse" - men hun tager den rutineret i munden og så går det jo nemt. 

Det bliver en kort omgang så kommer jeg selv dybt oppe i hende. Hun siger da vi ligger og slapper lidt af - at næste gang skal de hygge sammen i stuen foran mig - med kys og kram, små berøringer og latter - inden jeg skal se dem gå hånd i hånd op af trappen, for hun synes at det er lækkert at vise mig det på den måde. 

Vi er nok ikke HELT synkrone, men frækt var det.Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

  • 22 Maj 2015 på 04:42
    :-) Ja min "plads" er at se tegnefilm med vores datter, takker for jeres kommentar, og ja jeg mener selv jeg har den smukkeste og dejligste kone på planeten :-) Som skrevet så er Kate nok mere hotwife end jeg er cuckold - eller rettere, det ophidser hende voldsomt at udtænke hvad jeg skal "udsættes" for - langt mere end det er min fantasi - så vi må gå lidt på kompromis der :-)
    For mig er det romantik - det går i mit hjerte mere end underlivet at hun har elskere :-)
  • 22 Maj 2015 på 01:31
    lyder bare dejlig hvor har du en dejlig fræk Hotwife og kan høre du kender din plads glæder mig til at høre hvordan det går min hanrej er meget misundelig på dig lige nu men tro mig han ved også hvor hans plads er. *KISSED*

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 4.5 (2 Stemmer)

Tags

hot   hotwife   wife