Slettet medlem: Update på kæresten alene i byen

Update på kæresten alene i byen

3 Maj 2015 på 22:11

Langt om længe. Jeg har desværre været bundpresset med arbejde og familie, og ikke haft tid og overskud til at kigge ind.


Som nævnt i tidligere blog-indlæg, havde min kæreste spurgt om lov til at tage alene i byen, med det ene formål, at skamflirte sig vej gennem natten. Det var med buldrende og forventningsfyldt hjerte, at jeg kyssede hende farvel i entreen, og tog ud til en kammerat for aftenen. Endnu mere hjertbulder, da selfies af kæresten i forskellige - og tilsidst det endelige - outfit tikkede ind på telefonen. Jeg var nervøs, på en rigtig god måde, og virkelig tændt.


Hun havde en fantastisk aften, lad os starte med det. Var ombejlet, svømmede i gratis drinks, flirtende blikke og samtaler. MEN hun kyssede ingen. Blev ved flirt og en hånd på låret deslige, i ny og næ. Jeg var lidt lettet, men allermest skuffet, da dét var beretningen, da hun kom hjem. Så skuffet, at jeg nok tænker jeg er mere end klar til at gå skridtet videre :-) 


En hel del hjalp det, da hun indgående fortalte om de mænd der havde været om hende. Flirtet, budt drinks, danset med hende, givet komplimenter osv. Og hvor meget hun nød deres opmærksomhed. Det var så fedt, at få at vide! :-) Hun havde en fantastisk aften, som hun gerne vil gentage snarest. Hun strålede virkelig da hun kom hjem! Helt høj på selvtillid tror jeg. Resten af natten gik med at snakke og hygge med et par flasker vin i sofaen.


 


Og vi har resten af livet sammen, så mon ikke vi når det vi skal?! :-)


 Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

  • 3 Maj 2015 på 22:48
    Kan levende sætte mig ind i de følelser du beskriver...

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 4.5 (2 Stemmer)

Tags

Ingen Tags