cucknbull: Min kones fortid

Min kones fortid

20 Aug 2014 på 11:34

Min kone gennem 12 år kender alt til mine ønsker om at se hende sammen med andre mænd. At se hende sammen med større og bedre mænd, men det er ikke sket endnu. 
Jeg opdagede begrebet hotwife/cuckold i 2009 via nettet. Før den tid vidste jeg ikke at det var en ting.
Min kone har vidst siden vi mødtes at jeg var bi og det var noget som hun altid har tændt på. 
Så da jeg fandt nogle websites med cuckold fantasier, gik der ikke længe før jeg introducerede hende til ideen. 
Første gang vi snakkede om det var på en sommerferie hvor vi var i seng og jeg slikkede hendes fisse. Mens jeg slikkede hende fortalte jeg hende at jeg tændte på tanken om de pikke der havde kneppet det hul jeg lå og slikkede. Hun fangede hurtigt hvad jeg snakked om og fortalte mig at hun havde nydt de pikke der havde været derind og fortalte mig at mange af dem havde tømt sig i hende. Dog snakkede vi ikke mere konkret om hvem der havde været der. 
Vi udviklede sammen fantasien om at hun skulle bruges af andre mænd, mænd med pikke længere og tykkere end min, men vi snakkede ikke konkret om hendes ekskærester ved navn, kun overordnet. 
Jeg prøvede at få hende til at fortælle om de fyre som hun havde været sammen med, hvor mange havde kneppet hende, hvor mange havde hun suttet, hvor mange havde fået udløsning i hendes mund og hvor mange i hendes fisse. 
Det tog hende nogle tid, hun skulle være overbevidst om at det ikke var noget der ville gøre mig ked af det at høre, før hun rigtig begyndte at snakke om hendes ex’er og hvad de havde gjort ved og for hende. 
Det skal siges at jeg er cuck, eller rettere end cuck wannabe, men jeg har en over middel pik, både længede, tykkelse og udseende. Og hun har altid været vild med min pik og altid fortalte mig hvor dejlig den er.
Så det var lidt svært for hende pludseligt at skulle til at indrømme at der faktiske havde været andre der havde været lige så veludrustede for ikke at sige mere udrustede end jeg var. 
Men da hun første gang indrømmede at hendes ex kæreste, som hun havde boet sammen med, havde en pik der både var længere, tykkere og mindst lige så flot som min, fik det mig til at sprøjte lige med det samme. Efter det var der inden tvivl i hendes sind at det her virkeligt var noget der tændte mig. 
Siden da har hun fortalt mig alle detaljer om deres sexliv. Hvor god han var til at bruge sin pik i hende, hvor ofte han gjorde det, og hvor meget hun nød det. 
Jeg elsker at høre om hvor meget han fyldte hende ud. Hvor aggressiv han var i at kræve sex af hende. At han tog hende når han havde lyst til hende og hun nød at blive brugt af ham, stå til rådighed for hans lyst og hans store flotte pik. 
Det tog hende noget tid at indrømme det, men det kom frem at han, som den eneste nogensinde, har kneppet hende i røven. Jeg har efter 12 års samvær aldrig haft min pik i hendes røv. Det skal siges at analsex har egentligt aldrig stået højt på min liste over sexaktiviteter, men siden jeg hørte at han havde røvpulet min kone, at han og hans store pik havde været i et hul i min kone som jeg ikke har været i har tanken om både det og selv at komme derind været utroligt tiltrækkende på mig. 
Hun har sagt at jeg gerne må bruge ”hans hul” som vi kalder det, men vi er blevet enige om at jeg først må bruge hendes røv efter en anden mand har brugt det, så jeg håber meget at hun snart finder en elsker så jeg kan få lov til at kneppe min kone i røven.. lige som han gjorde.
En anden super fræk oplevelse var en gang vi lå i en 69’er og slikkede hinanden. Igen vendte jeg tilbage til den oprindelige fantasi om tanken om de pikke de havde været i det hul jeg lå og slikkede. Jeg spurgte hende om hun ville opliste navnene på alle de mænd der havde haft pikken i den fisse min tunge kørte rundt i. Hun begyndte at næve dem alle samme. Desværre har hun kun haft 8 pikke der har kneppet hende før mig, så det var ikke så svært for hende at huske, men uanset at tallet, i min smag, var ret lille, så var det sindssygt liderligt at høre sin kone nævne navnene på alle de mænd som hun havde spredt ben for før mig. Hun var knapt færdig med at nævne dem alle sammen før jeg kom i ansigtet og munden på hende mens jeg slikkede hende og prøvede at forestille mig hvordan det havde set ud, da pikkende på de navne hun oplistede havde kneppet hende.
Håber dette kan bruges som inspiration til de cuck wannabe’s der som jeg har en kone der ikke har været ude endnu, men som kender til fantasien og som gerne vil udleve den i sengen med sin cuck ægtemand 


 Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

 • 10 Maj 2017 på 14:34
  Jeg vil bare sige, at jeg synes, dine film er SÅ frække og matcher fuldstændig mine lyster og fantasier:-) Jeg har en lækker kone, som elsker mig og min pik, men jeg ved, at hende kæreste før mig er MEGET veludrustet. En gang for mange år siden kom jeg til at spørge til hendes tidligere erfaringer, og der beskrev hun den som "unormal stor", og sagde, at "ja, jeg har prøvet at blive blokket helt ud". Det var ikke så fedt at høre det, men samtidig ophidsede det mig vildt - og det gør det stadig! Hvis muligheden fandtes, ville jeg ønske at kunne se hende blive gennemkneppet hårdt af hans store tykke pik, hvor jeg både ville føle ydmygelse, men også ophidselse. Jeg er overbevist om, at hun vil klynke og stønne mere, og at han ville kunne give hende orgasme hver gang - bare ved at kneppe hende med hans store pik! Jeg sidder lige nuog får en ordentlig bule i bukserne - så tak igen for din film:-)
 • 12 Jun 2016 på 20:40
  Jeg bliver også fuldstændig liderlig hvis jeg kan få min dame til at snakke om sine eks og der har også kun været otte. Men kan mærke at hun ikke rigtigt tænder på det desværre . Jeg er helt vild med at kigge på hendes fisse i mens min pik køre stille frem og tilbage og tænke på d fyre der også har gjort hende våd samt at tage hendes trusser af og trænge op i hende.... Men hun har desværre ikke gnisten til at snakke så meget om det
 • 25 Aug 2014 på 13:44
  Tak Horny Hotwife.
  Ja det er noget af det bedste, når nu ens kone ikke er ude og nyder og bliver nydt af andre mænd.
  Det er helt fantastisk at vide og høre om de mænd der har været i hende.. og hvad det gjorde ved hende :-)
 • 25 Aug 2014 på 13:29
  Dejlig historie .. uhh jeg kender det med at tænde på at høre konen fortælle om andre mænd hun har været sammen med .. SÅ frækt ;-)
 • 22 Aug 2014 på 08:56
  Hej ældre
  Nej, jeg har også snakket med mange cuckolds wannabes der ikke ar udsigt til at få deres trang udlevet, jeg har heldigvis håbet.
  Indtil da nyder jeg de lækre frække historier fra hende :-)
 • 21 Aug 2014 på 23:11
  Tak for en udførlig beretning fra en cuckold in spe. Et eller andet sted skal det jo starte og så må tide vise om fruen bliver moden til at tage det næste "skridt" om jeg så må sige.
  Jeg befinder mig ligesom omme på den anden side af sengen. Har faktisk chattet med en del fyre som har et ønske om at blive cuckold, men hvor deres kvinde ikke er nået til den overbevisning endnu. Det skaber en del frustration undervejs og det er bestemt ikke alle der får deres drømme opfyldt.
 • 20 Aug 2014 på 20:54
  Tak MissMira
  Vi har stort set ikke snakket om andet i sengen siden vi startede, så det er 5 år nu. Men ja, man ved jo aldrig hvad man føler, hvordan det er, før man endeligt prøver det. Og jeg er bestemt ikke blind for at IRL oplevelsen kan være noget helt andet end fantasien, og at fantasien sagtens kan være bedre.. men på den anden side, så kan IRL også været meget bedre end fantasien.... så jeg håber meget at det er noget vi begge kommer til at opleve og at det er noget som vi vil prøve igen og igen og igen...... :-)
 • 20 Aug 2014 på 20:44
  Tak for inspirationen.
  I har noget at glæde jer til. Nok især din hustru.
  Da vi prøvede IRL gik vi pludselig fra en fantasi som nok især tilfredsstiller manden, til at jeg også følte, hov det her giver virkelig også mig en tilfredsstillelse. Og da jeg tog ud alene første gang forstod jeg pludselig den magt og tillid jeg har fået fra min kæreste. Det er et stort skridt at gå fra at fantasere om at blive gjort til cuckolds. Det kræver en god og ærlig kommunikation. Lange samtaler, grænser, gensidig forventnings afstemning osv.
  Pøj pøj...
 • 20 Aug 2014 på 20:24
  Hey ny cuck
  Du kan tro vi snakker bestemt også om de fyre som hun skal være sammen med. Og i disse fantasier der er der frit valg på alle hylder. Men det som gør historier fra hendes fortid mere spændende er jo fordi de kommer tættest på hvad "ægte" cucks oplever når deres koner kommer hjem og fortæller om hvad de har lavet. Eneste forskel, og jeg indrømmer den er ikke uvæsentlig, er at min kones oplevelser ligger mange år tilbage. Men det gør dem heldigvis ikke mindre frække for mig og for os :-)
  Skal nok se at få skrevet noget mere om hvordan jeg klarer mig på trods af at min kone er mig tro :-)
 • 20 Aug 2014 på 19:38
  Hej CUCKNBULL,
  Ih - 1000 tak fordi du deler dine oplevelser med os andre her på siden :-) Det lyder som en rigtig spændende udvikling du og din kone har været igennem og skal da være ærlig nok og indrømme at jeg kan nikke genkende til en del af det du skriver :-)
  Hvis jeg må komme med et forslag - kunne det være en idé at bruge de sengelige fantasier om fremtidige fyre eller fantasifyre om man vil? Tror måske det kunne gøre det lettere at tale om noget I har sammen end noget som hun har haft i fortiden... var egentlig blot en tanke jeg sad med da jeg læste dit indlæg.
  I ønskes i hvert fald alt held og lykke herfra - er sikker på at I nok skal nå at få prøvet det før eller siden :-)
  Håber bestemt at du en anden gang vil poste her på bloggen.
  Bedste hilsner - ny cuck

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 4.67 (6 Stemmer)