lowlaif: Pandoras box

Pandoras box

18 Apr 2015 på 09:05

Der er lukket op for Pandoras box efter nytåret og hendes maraton døgn fra torsdag til fredag. Hun sov en del igår men chattede nu også en del... Jeg var sikker på at det var Tony hun chattede med, om nattens mange gange (de havde sex 6 gange inden de sov, og 2 gange efter hun vækkede ham).

Men her til formiddag kom hun hen til mig, kiggede mig dybt i øjnene og sagde : Skat, Michele er tilbage i Bangkok vil du ikke nok hente ham i lufthavnen ? 

Jeg spurgte - men er du ikke øm og træt efter Tony ? Hun smilede og sagde Tony kommer igen på søndag er det OK for dig ? Jeg har da nok set LIDT morsom ud i hovedet. 

Du vil altså have Michele nu i nat og Tony igen imorgen ? Ja - er det ikke OK - det har været længe hvor jeg ikke har haft nogen, og Tony er altså vildt sød...

Så sådan bliver det, i aften og nat får hun Michele, han er ikke stor, men stenhård siger hun - og hun kan virkelig godt lide en pik der er hård som sten. Så hun går rundt og smånynner for hun ved jo hvad der venter :D (han har sendt billeder til hende som appetizer)Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

  • 18 Apr 2015 på 16:39
    Det var vist meget godt at jeg gik med til at hente ham, de var som forelskede teenagere da de så hinanden, faldt hinanden om halsen og glemte vist alt om mig :D det lyder da også til at være et rigtigt godt gensyn *KISSING*

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 0 (0 Stemmer)

Tags

cuckold   hotwife   stor pik