lowlaif: Verdensherredømmet

Verdensherredømmet

15 Apr 2015 på 05:35

Min kone har haft en lille feriepause i elskerne, ikke noget langvarigt - mens vi flyttede havde hun pause, men så havde hun en uge med 2 af sine elskere på skift hver anden dag, og så har vi thailandsk nytår så der er Buddha og specielt familien i højsædet, vi skal køre rundt og ønske godt nytår, spise med familien og lege lidt med vand. Når familien er så spredt som her i landet så startede dette ugen inden nytår (som er 9 dage) der hvor påsken ramte Danmark, så nu er hun ved at være godt varm, våd og villig.

I morges da vi vågnede kiggede hun mig som altid kærligt i øjnene, og sagde : imorgen skal jeg have så meget - hvor kommer Tony fra ? - pik så jeg ikke kan gå, ved du godt det ? (jeg svarer : Italien)

Og det startede så en anden yndlingsbeskæftigelse hun har, nemlig virtuelle markers på verdenskortet, der var ham fra Australien - tænk det allerede er et år siden sagde hun henført, han elskede at skyde sin sperm ind i munden på mig, men ærligt talt det smagte ikke godt.

Så var der englænderen, åh han var så blid så blid, men hans pik var stor, holdda op. Og efter ham kom den første tysker ? Nå nej det er rigtigt der var ham den lidt halvgamle fra USA han var sjov nok, men bare for gammel (han var 37 red.), og så kom den første tysker. Han kom så mange gange (her havde hun et helt henført blik i øjnene) - da han rejste hjem var der nordmanden, han havde den mindste pik jeg har set ved en vesterlænding, men han var vildt god til at slikke mig og så kunne han give massage.

Hun lagde sig på maven, og sagde kan du ikke gøre det også ? mens jeg sad ind over hende og hun pressede sin lækre lille røv op mod min meget stive pik, sagde hun - så var der den nye tysker, men det bliver kun een gang med ham, han var godt nok ikke god i en seng. 

Der var ham fra Finland der kunne lide at give mig lussinger, han var psykopat, men så kom min nuværende tysker, han er så blid som en kvinde men har en stor stiv og meget udholdende pik der kan komme mange gange uden at miste styrke.

Åhhhhh - sukkede hun, jeg troede at det var min massage, så var der Chris... Den mindste mand med den største pik jeg nogensinde har set, hun rejste sig op på sine albuer, tro mig her, den var så stor at da jeg red på ham, kunne jeg ikke få den helt op, jeg kunne hvile hele min vægt og stadig ikke nå ned til roden af hans pik, ÅH hvor jeg dog savner den. Idet hun lagde sig tilbage pressede hun sin røv op mod mit dirrende underliv. Mmmm mumlede hun ned mod puden - nu vil jeg lige beholde mindet om ham i mit indre syn. Hun bevægede underlivet op og ned stille og roligt, jeg tænkte at det var jo da egentlig en meget god chance så jeg begyndte at rulle hendes trusser ned.

Skat!!! sagde hun - ja ? Jeg har læst om det der hotwife ikke - og jeg har besluttet at sådan er jeg, jeg er en rigtig hotwife, og nu skal du så også gøre noget for mig - OK ? 

Ehm ja ? (lidt forventningsfuldt) - du skal give mig mine trusser på igen, give mig massage igen, og så kan jeg tænke lidt på Chris (han er iøvrigt fra Østrig) mens hun vipper underlivet op. 

Jeg er nok lidt forvirret, så hun siger igen mens hun vender rundt, skat i morgen skal jeg have sex mange mange gange af en ung Italiensk gudesmuk mand, du må vente til det bliver din tur. Hun kyssede min mund, og griner af mit noget fårede udtryk i øjnene. Vi mangler ham fra Canada, ham fra Spanien og ham fra Grækenland siger hun så er vi vist igennem de der har været her igennem det sidste år...

Skat - siger hun - jeg elsker dig, kun dig og ikke nogen andre end dig, men det her er lige præcis sådan som gør mig våd og jeg har det rigtigt fedt, indtil imorgen aften vil jeg tænke på Tony og det gør mig helt sindsygt liderlig at jeg ved du har stiv pik og bare ønsker at tage mig hårdt lige nu, men jeg kan sige til dig : Vent...

Jeg kysser hende og siger - OK - så prøver vi det, men ja jeg har lyst til at flå tøjet af dig lige nu, men du må vente siger hun og smiler skælmsk, kysser mig og giver min pik et klem, tak for at du lader mig være lige præcis den jeg er - en hotwife.

Hver eneste dag stiger min kærlighed til min kone, det her er nyt område for mig, nogengange har vi haft sex få timer inden elskeren møder op ganske enkelt fordi vi begge er for liderlige til ikke at gøre det, men hun udvikler sig på mange måder hele tiden, finder plads i sin rolle - finder sig selv i den.

Man skal tænke på at kulturen er dels at kvinder ikke så meget er underlegne, men kvinderollen er - en kvinde kan ikke gøre ret meget selv uden at rådføre sig med manden først, at hun så gør det hun vil uanset hans svar er en anden ting, men man gør ikke noget som kvinde uden først at høre manden. Noget man som, specielt dansk, mand skal vænne sig til.

Skat jeg har 20,000 jeg kunne godt tænke mig at købe et par sko til 500 er det iorden ? Jeg kigger fåret og siger : ehm du HAR 20,000 og vil have MIG til at købe sko til 500 ?? Nej jeg spørger om jeg må bruge 500 på at købe sko ? Og det er så her man som dansk mand siger - hvorfor ialverden spørger du mig om det, det er DINE penge... Men sådan er det altså :-)

Derudover er der alderskløften, herude er den enorm, hvis der er en forskel på blot et par år så er yngsten meget underdanig overfor ældsten, og er der tale om så stor en forskel som børn forældre så svarer det vel til at en dansker møder dronningen i Danmark, så at min kone (indenfor hjemmets 4 vægge) viser selvtillid nok nu til at sige "du må pænt vente på at elskeren er færdig" er et tigerspring i kultur tilretning også.

Nu skal siges at een af de ting jeg jo godt kunne lide ved hende var hendes lidt "punk" attitude i starten, så hun havde i det mindste forspringet.Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

 • 17 Apr 2015 på 09:21
  klokken er 14:15 og vi er lige vågnet igen, den unge mand tog afsted ved 11 tiden, og jeg fik udlad for mit tryk, og vi faldt simpelthen sammen i søvn igen. Det er fedt nok at have en datter der ikke har noget problem med at underholde sig selv. Men det skal nok gøres i forbindelse med weekend en anden gang :D For selvom hun er meget træt (og noget øm) så har hun besluttet at det skal ske igen.
 • 17 Apr 2015 på 03:37
  :-) ja 3,000 er så også THB og dem går der i øjeblikket 4.5 af på en krone ;-) Vi har ligget i ske i nat, vores datter der faldt i søvn på sofaen vågnede for en god times tid siden, så hun og jeg har spist morgenmad og ser tegnefilm mens mor er igang med at vække sin gæst ;-)
 • 16 Apr 2015 på 22:04
  Tak for opdateringerne, det lyder som lidt af en marathon sceance. 3000 for et spionkamera i østen? Jeg troede elektronik var billigt i Thailand, et trådløst overvågningskamera fåes til under 1000 i DK
 • 16 Apr 2015 på 21:35
  Jeg ved ikke om der er nogen der interesserer sig for opdateringerne her - men her er den altså, hun var nede ved midnat for at hente forfriskninger og så kørte de ellers på igen, nok i et lidt mere alstadigt tempo dog, hun har lige sagt til mig nu at han skal sove i gæsteværelset og at jeg kan komme i seng nu (klokken er 02:30), hun dufter kraftigt af elskov :D
 • 16 Apr 2015 på 17:29
  Det ser ikke ud til at blive før imorgen at det bliver min tur :D De har nu været igang siden ved 19:00 tiden, og er i fuld gang (her er klokken nu 22:30) - hun sendte en besked for en lille time siden at de havde det enormt fedt...
  Jeg elsker godt nok min kone - det gør jeg altså...
 • 16 Apr 2015 på 08:39
  I morges vågnede jeg, kiggede på min kone der smilede, så vendte hun sig om og lagde sig ovenpå mig, pressede nogen sjaskvåde trusser mond min næse og mund, mens hun blidt bearbejdede min manddom - jeg trak trusserne lidt til side for at kunne komme igang og stødte op ad mod hendes mund, hun sagde : I nat drømte jeg at Tony tog en ven med og de var to om at tage mig... Hun slap min nu stenhårde pik og sagde : Det er også rigtigt, du skal vente til det bliver din tur, du er ikke forrest i køen... Det var den morgen :D
 • 15 Apr 2015 på 16:52
  Heldigvis kostede kameraet over 3,000 det ville hun trods alt ikke ofre når hun alligevel altid tager billeder :D
 • 15 Apr 2015 på 16:51
  Der er absolut ingen tvivl om at det var noget hun tænder på, hun har været sejlende våd hele dagen, ufatteligt kærlig og drillende. Det er ufatteligt som det ændrede hende. Hun HAR en drøm om, ved jeg, at jeg er fysisk tilstede, men hun ved godt at det bliver svært. Idag var vi i et storcenter og så var der en shop med små trådløse spionkamera og hun tiggede om ikke vi kunne købe et til soveværelset. MENS vi stod ved skranken sagde hun højt og frejdigt - så kan du SE jeg får pik (elefant) det er ret modigt og meget ligefrem herude :-O
 • 15 Apr 2015 på 13:47
  Dejlig fortælling fra en cuckolds lykkelige liv....hun nyder sikkert at se dig humpe rundt med en halvstiv på indtil i morgen aften *S

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 0 (0 Stemmer)

Tags

cuckold   globalt   hotwife   sex   stor pik