Slettet medlem: Kæresten alene i byen

Kæresten alene i byen

7 Apr 2015 på 00:39

Vores åbne forhold - der er teoretisk såvel som praktisk adskilt, fra vores fælles fantasier om at sexe med andre - har indtil nu, kun været udforsket af mig. Jeg har flirtet, kysset og endda forelsket mig, og har nydt min kærestes samtykke hertil. Det har været spontant, og jeg har fuldt en gnist, i det øjeblik den er opstået.


Min kæreste kom til mig forleden, og bad om lov til at tage alene i byen, i kommende weekend. Med det ene formål, at skamflirte med andre mænd. Dér, i dét øjeblik hvor hun spurgte, gik det pludselig op for mig, at vores åbne forhold og vores nysgerrighed på bl.a. cuckold- og swingermiljøet, ikke nødvendigvis er adskilleligt. Ikke for mig. Jeg blev mildest talt, rå-tændt. Sådan helt dyrisk liderlig. Ved tanken om at min kæreste går og gør sig lækker herhjemme, nyder et glas vin og udvælger lækkert og forførende tøj, for så at tage alene i byen, og nyde opmærksomheden fra andre mænd.


Måske har jeg i underbevidstheden, vidst det hele tiden eller også har det bare ikke været en relevant tanke, netop fordi det kun er jeg selv, der har brugt mulighederne i vores åbne forhold.


Jeg har selv en aftale fredag, hvor hun skal ud på egen hånd. Men godt det samme. Vores datter får vi passet, så hun har ro på derhjemme, til at gøre sig klar. Og hun har lovet at sende billeder, så jeg kan se hvilket outfit hun prøver, og dét hun ender med at vælge imgclass= Status på selve aftenen, må jeg vente med til hun kommer hjem.


Vi er stadig meget nye i det her, og fordi at aftenen for hende ligger i vores åbne forhold, er reglerne for aftenen sat, efter fælles aftale herfor. Kys og kærtegn uden på- og under tøjet. Ikke længere. Ved ønske om yderligere, skal der spørges om lov. Vi er trodsalt nye, i hele denne mangfoldige anskuelse parforhold, og begge er vi tryggest med muligheden for veto, skulle den anden ønske at udforske dybere. 


Med dét sagt, kan jeg dårligt vente til det bliver fredag! imgclass=Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

 • 15 Apr 2015 på 07:43
  Hvordan gik turen ?
 • 10 Apr 2015 på 20:47
  @Theodon
  Jeg hører først om hendes aften, når hun kommer hjem. Hvornår det så måtte være :-)
  Det er ikke planlagt at der skal en med hjem.
 • 10 Apr 2015 på 13:45
  Spændene.. Så er der ingen vej tilbage.. Kommer hun hjem, med sin fangst eller kommer hun først hjem når hun har fået det hun er taget i byen for??
 • 10 Apr 2015 på 13:38
  Så er jeg selv på vej ud af døren. Min datter skal afleveres hos et par venner og jeg skal videre og mødes med en kammerat.
  Min kæreste er så småt begyndt, at vimse rundt og prøve tøj og stilletter, og gøre klar til i aften.
  Er meget spændt! :-)
 • 8 Apr 2015 på 13:33
  Det håber jeg også! Og jeg deler selvfølgelig udfaldet, hvad end det måtte blive.
  Er ret spændt, allerede nu!
 • 7 Apr 2015 på 08:49
  Det lyder spændende, håber det bliver en succes og at du deler fortsættelsen med os uanset udfaldet
 • 7 Apr 2015 på 04:56
  Del 2
  eg mener at vores ægteskab var en 6-8 år gammelt inden jeg første gang nedlagde veto - og i vores 21 år skete det vel 5-6 gange ialt. Vi havde ikke nymodens teknik som smartphones, vi kunne sende smser i de sidste 6-7 år af vores ægteskab, men jeg husker godt spændingen hvis jeg var i udlandet og hun besluttede at "tage i byen" - men også utålmodigheden, hvor ER den sms om at hun har fundet "ham" og "klokken er 01:30 det MÅ da være igang ellers falder de da i søvn" tankerne
  Så rigtig god fredag til dig, hvis du fyldes af sommerfugle og spænding så velkommen til denne verden, du vil finde dig godt tilpas :-)
 • 7 Apr 2015 på 04:56
  Du får den lige i 2 omgange da kommentarer ikke kan være ret lange.
  :-) Ja det er vel altid godt at have noget "veto", altså en aftale om at KUNNE stoppe det, jeg har enkelte gange stoppet min første kone, efter hun havde spamflirtet en mand, simpelthen fordi jeg mentalt ikke var til det (stress på arbejde, sygdom eller vores almindelige ægteskabelige udfordringer). Hun har ALTID kommet hjem hvis jeg sagde "det er ikke så godt idag" og ladet sin "udkårne" hænge.

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 0 (0 Stemmer)

Tags