Slettet medlem: Al begyndelse er svær.

Al begyndelse er svær.

4 Apr 2015 på 03:07

Også når nye områder af sex&samliv udforskes. Måske i særdeleshed her?!


Vi er to voksne mennesker, i vores husholdning, der har været kærester i fem år. Vi sætter en ære i, at kommunikere om alt, også vores sexliv. Det har givet mange nætter, med rødvin og spændende samtaler, i alle mulige retninger. Latent har ligget, mit ønske om, at se hende med en anden mand.


Vi har talt trekanter, femkanter, partnerbytte, swingerklubber mv. - men vel egentligt trådt lidt rundt, som katten om den varme grød. Indtil jeg for nylig var direkte, og fortalte at jeg tændte på tanken om at se hende have sex med en anden mand. Det synes hun heldigvis, er utroligt spændende! Hele det her fantasi-mekka, er rent seksuelt og relaterer sig ikke til vores parforholdsstatus, som er åbent. Åbent forhold er noget der giver os muligheder hver især. Dette her område, er noget vi ønsker at udforske sammen.


Profilen her er min og administreres indledningsvis kun af mig, men fungerer som vores begges spæde start på et netværk. Ligeledes skal den fungere som kilde til inspiration og forhåbentligt give grundlag, for en masse spændende timer med lange og indgående samtaler, om vores parforhold og hvor vi kunne være på vej hen. 


\\capo


 


 Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

  • 4 Apr 2015 på 16:39
    Det er dejlig læsning og en, tror jeg, fornuftig måde at komme igang på.

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 0 (0 Stemmer)

Tags

Ingen Tags