Slettet medlem: Herren og slavinden - fortsat.....

Herren og slavinden - fortsat.....

28 Mar 2015 på 16:54

Jeg er lidt i vildrede med om jeg skal fortælle på en cuckoldside om hvad der sker i en Herre / slavinde forbindelse.   Egentligt er der jo ting i denne relation som godt kan ses med cuckoldøjne og på den anden side så er vi trods alt ovre i en helt anden boldgade.

Da jeg lagde mig på denne side var jeg søgende efter et cuckoldpar, og synes jo også at jeg har mit bagland i orden på området.
Jeg har dog også været i genren hvor jeg har optrådt som Herre og som tidligere nævnt er det faktisk sket i de to cuckoldpar hvor kvinden var min slavinde.  At det var en ren tilfældighed hersker der ingen tvivl om, men sådan er det sexuelle univers jo ofte meget ramt af tilfældige sammenfald, ligsom der i andre af livets forhold opstår tilfældigheder.

Nu har det imidlertid timet sig sådan at mit par hvor hun tænder på underkastelse er blevet klar og det er et af mine allerstørste ønsker der dermed går i opfyldelse.  Ikke mindst dette at hun nu bliver min slavinde, godt hjulpet på vej af hendes forstående mand der simpelthen tænder på at hun er en ejet slavinde.
Jeg har været i kontakt med tattovøren som har sagt god for mit mærke og det er af en prof tegner blevet lavet klar. Hun er tændt på at blive min slavinde, hendes mand er tændt på det og det er jeg så sandelig også.

Det er nok det største jeg kan forestille mig at jeg kommer til at opleve indenfor denne genre. En ejet slavinde der bærer mit mærke, og så netop hende som jeg altid har haft det rigtigt godt med.Jeg vil bruge hende som en Herre bruger sin slave og jeg vil lade hende bruge af de af mine bekendtskaber der er ligesindede omkring dette at have og bruge en slavetøs. 
Udlån bør være en del af hendes oplevelsesregister.
Det er sgu da frækt at hun står og banker på hos en der har fået lov til at bruge hende som en genstand. Hun bærer mit mærke og det er mig der låner hende ud.
Jeg vil naturligvis bede brugeren om at sende mig en rapport om forløbet.Jeg er et socialt menneske og derfor vil der ikke kun være tale om et Herre / slavindeforhold, men også om et venskab hvor vi ringer sammen, går ud og spiser sammen osv.  
Selvom man er Herre slavinde synes jeg at det er i orden at man respekterer hinanden som de mennesker vi jo også er.  Jeg har gode følelser for hende og synes at det er dejligt når et forhold kan køres på den måde. 


Hends mand og jeg er de bedste venner og vi er stort set i daglig kontakt - er der noget der kan kaldes en lykkelig treenighed så er det dette forhold. 

   


   Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 0 (0 Stemmer)

Tags

Ingen Tags