Hotwife4real: Inspiration ?

Inspiration ?

26 Mar 2015 på 11:16

Kunne rigtigt godt tænke mig at komme i kontakt med andre der "lever" nogenlunde som vi gør, og der igennem få inspiration og gode idèer til fremtiden.


Efter 3 år som fast elsker rykkede han op som 1. valg i trianglen. Dvs. at han har første ret til sex med mig og min mand kommer kun til, når det passer ind, og selvfølgelig kun når han har bedt min elsker om hans accept. Ca. en gang om ugen bliver jeg bestilt af min elsker til forskellige steder ( Klubber, p pladser, hos ham privat, eller her hos os ) og bestillingen går videre til min mand der så sørger for at arrangere det fornødne. Typisk skal han køre mig til møderne, og så finder vi ud af om han skal tvinges til at kigge på, eller han skal bruges til noget undervejs. Hvad der dog ikke fraviges under nogen omstændigheder, er at han hver gang skal bede min elsker pænt om at fylde min fisse med sin sperm og når vi er færdige skal han slikke mig ren for elskerens sperm, enten ude i bilen, eller når jeg kommer hjem til ham, for at vise mig hans forståelse og accept for det nye ejerforhold. Og selvfølgelig har min mands statusskift medført at KUN min elsker knepper mig uden kondom, imens min mand altid skal bruge gummi. I vores ægteskab er vi fuldstændigt ligestillede, lige på undtagelse af når det handler om sex, hvor jeg tilhører min elsker, hvilket min mand har måtte accepetere 100%.


Men hvis nogen har nogle gode erfaringer om hvordan de gør det, og hvordan de ydmyger deres mand, og der igennem tvinger ham til fuldstændig accept af sin rolle,  så hører jeg meget gerne fra jer.


Hos os handler det om, at gennem ydmygelse, tvinge min mand helt derud hvor han bliver "bange" for at miste mig, og derfor adlyder blindt, alle de ting han får besked på.


Kom friskt........smileyTilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

 • 11 Aug 2016 på 13:34
  5:
  Ønsk dig brændende noget lækkert tøj eller pynt fra ham og når han giver dig det, tager du det kun på for din bull. Lidt mere heftigt kan du leje ham ud til andre mænd for at tjene penge til et eller andet, som du eller din bull gerne vil have.
  Når du længes efter dín bull, er det din cuck, der skal ringe efter ham og fortælle ham, hvor våd du er efter bull. Det er bull der har nøglen til kyskhedsburet.
  Tjaeh osv osv osv - håber det kan bruge. Tænder selv hårdt på at cuck ydmyges HELT i bund :-P
 • 11 Aug 2016 på 13:33
  4:
  Små signaler om at du helst undværer ham er vigtige. Når din bull ringer kan du f.eks. tale glad, leende eller liderligt videre, mens du vinker din cuck ind i et værelse og låser ham inde, mens i taler sammen. Sig til ham at du vil have tid uden han hele tiden vimser omkring dig. Lås ham inde et par timer hver weekend og nyd lidt alenetid. Eller giv han fast "godnattid" kl. 20 eller 21 så du kan have et par timer uden ham. Sørg for at der er ting han ikke ved, ting som du "glemmer" at fortælle ham - signalerer at du ikke tager dig af ham. "Jeg skal da ud med veninderne. Har jeg ikke sagt det? Nå, men du skal jo alligevel i seng om ti minutter skat, så det gør jo ingen forskel. Hej hej, sov godt lille ven". Hvis du har sådan en relation til veninderne, kan du mens han hører det, fortælle åbent om hvordan du behandler ham og signaler at det er ham der er så stort et skvat at han lader det ske
 • 11 Aug 2016 på 13:33
  og 3
  F.eks. vil han gerne være med, når du er sammen med din bull. Det er så lige præcis det han ikke må. Lås ham inde i et andet værelse, imens I er sammen. Særligt fint, hvis det er et værelse, hvor han lige akkurat kan høre jer. Når han får lov at sperme - signaler at du synes at det er en træls pligt. Tag f.eks. et par gummihandsker eller latexhandsker på og se ud som om du keder dig, mens du hårdt, effektivt og koldt malker ham. F.eks. kombineret med at du trækker hans tissemand bagud mellem benene og malker ham "bagud". Andre ydmygende måder at lade ham komme på (hvis han da får lov) haves :-)
 • 11 Aug 2016 på 13:32
  Nå, der var maxgrænse på antal tegn. Hermed fortsættelse:
  Kender ikke jeres grænser, så det følgende skal omsættes til dem.
  Men hvis du vil ydmyge ham så grundigt, som du signalerer og så han et eller andet sted er usikker på om du vil ham. Så skal du signalere at han er dig ligegyldig - i det mindste seksuelt. Kyskhedsbæltet er et vigtigt "grundredskab", men der er også andre ting du kan gøre. Overskrid hans grænser mens du signalerer, at det gør du da bare helt uden at tænke videre over det. Nonchalant. Signaler på alle måder egoisme og arrogance.
 • 11 Aug 2016 på 13:31
  Jeg kan se på jeres profil, at der ved cuck står, at han ikke vil/skal i kyskhedsbælte. Jeg tror nu lige præcis at kyskhed kombineret med regelmæssig tease and denial lige præcis er vejen frem for jer. Her bringer du og din bull ham ud i en fysisk afhængighed af jer, som vil vil gøre ham mentalt mere og mere usikker, pleasende og submissiv. Der er mange måder at bruge dette på, men I kan læse om teknikken her på siden og fif til det mentale giver jeg gerne i pm (ikke noget små cucks skal kunne læse om i offentlighed );-). Men lidt smagsprøver giver jeg nedenfor.
 • 14 Jun 2016 på 15:36
  Dejlig læsning og netop en ønskerolle for en Bull at kan er kvindens førstevalg.
  Jeg har tidligere været førsteeleksren i et sådant forhold og det var naturligt at hendes cuckold fik lov til at slikke hende ren når jeg havde fyldt min sperm i hende.
  Oftest fik han lov til at se og fotografere vores elskov og jeg havde lavet en kontrakt med ham så der ingen tvivl var om vores indbyrdes forhold.
  han havde simpelthen i kontrakten skrevet under på at hans kone var overgået 100% til mig i sexuel henseende.
  Det er virkeligt stort at kunne få et forhold op at køre på denne måde, hvor det jo kræver at alt spiller sammen på bedste måde.
  Nu havde vi i vores forhold en meget stor afstand mellem os men vi sås dog flere gange om måneden også for at holde konen vedlige sexuelt.
  Med tanker på hvordan dette forhold kørte kan jeg kun ønske mig at ramme noget lignende.
 • 14 Jun 2016 på 15:08
  Meget frækt set up. Havde gerne været cuck der, og bedt din bull fylde dig med sin sæd, mens jeg sad henne i et hjørne og kiggede på.
  Har tidligere prøvet et cuckold forhold med min ex, men ikke i den grad, som du fortæller, det er på ønskesedlen. Da måtte jeg for det meste blive hjemme, når hun var sammen med sin elsker. Jeg var nok mere en hanrej, men fik nogle gange lov at kigge på, på et par ferier og sådan.
  Også frækt med du og din bull i dobbeltsengen, og cuck i en opredning ved siden af, hvor han kan ligge og lytte når i kæler og elsker om natten. Han må da også blive vildt liderlig.
 • 27 Mar 2015 på 09:27
  Hej.
  Har èn gang sovet med min elsker. Det var på et hotelværelse vi havde lejet, og min mand sov så på en opredning. Rigtigt spændende. *THUMBS UP*
  Tak for input*KISSED*
 • 26 Mar 2015 på 15:03
  Hej
  sover du også med din elsker eller sover han med dig , det ville være en måde at ydmyge din mand ,
  Men der er mange måder hvor igenmen man kan spille spilet og ydmyge ham på , bla. a ved at bruge ham seksuelt , ved at lade ham gå i dit tøj eller ved at lade ham sove i et andet rum

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 5 (1 Stemmer)

Tags

Ingen Tags