Slettet medlem: Måske er der ikke langt fra Herre til cuckold.

Måske er der ikke langt fra Herre til cuckold.

24 Mar 2015 på 10:40

Som jeg har skrevet er der sket det at jeg nu glider ind i et forhold hvor jeg som Herre har en slavinde der er ejet af mig.   Jeg og hendes mand er totalt enige om hele forløbet og hun glæder sig til at blive min slavinde så alt i alt en lykkelig treenighed.
Vi har tidligere i gennem flere år haft heftige møder hvor jeg har brugt hende, så vi kender da hinanden mere end godt.

Lige nu venter vi blot på at hun bliver klarmeldt fra lægen med det sygdom hun har døjet så meget med.
Jeg har fået lavet mit tegn som hun skal have tattoveret over kussen og det er blevet superflot.
Tattoveringen af hende vil blive noget af det første vi foretager os. 

Som hendes Herre tænder det mig dels at bruge hende og underkaste hende, men også at se hende blive brugt af andre.
Og så er det jeg kommer til at tænke på hvor langt der egentligt er fra at være Herre til at være cuckold ?
Jeg tænder på tanken om at andre bruger hende, og jeg har tidligere praktiseret det. Med netop hende dog i mindre målestok, men jeg kender følelsen af at dele "min" kvinde med andre da jeg har gjort det med andre.

Fruen og jeg har tidligere optrådt sammen i det sexuelle univers og også med hende var det da en fornøjelse at se andre bruge hende.  Vi mødte en del par men gik senere over til kun at møde fyre da det faktisk var frækkere når der var tale om en ekstra fyr end om et par.
Desuden er det vanskeligt at sammenføre to par hvor kemien passer ind for alle 4, mens det er langt lettere med blot en fyr.

Men jeg tænder altså på at se min kvinde bliver brugt af andre og så synes jeg egentligt ikke at forskellen på min rolle og cuckoldens rolle er så forfærdelig stor.  ;Det er da egentligt tankevækkende.
Godtnok er det mig der arrangerer, ligesom det er mig der finde egnede emner men det ændrer da ikke ved min fornøjelse ved at se hendes ageren under forløbet.
At se en liderlig kvinde folde sig ud er da stort og jeg er dybt taknemmelig for at jeg har de muligheder som tilværelsen har givet mig.
 Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

 • 24 Mar 2015 på 17:20
  Jamen du har jo ret i dine antagelser og defineringen bruger jeg selv omkring hotwies og slutwifes.
  Ydmygelse er ikke et issue omkring mig og var det heller ikke med fruen.
  Med en slavinde er der nogle lidt andre takter og ydmygelse kan godt være en del af helheden.
  Men netop dette med at tænde på at hun bruges ligger jo til såvel cuckold som til visse Herrer og det er da meget sjovt at tændingen der er ens.
 • 24 Mar 2015 på 15:51
  Det er da en interessant tanke. Personligt har jeg tidligere haft rollen som "bull" men er nok i bund og grund cuckold. Men hvorfor skulle man ikke kunne være "switch" i denne -isme?
  Hvis man tager professor-brillerne på kan man vist opdele mænd der deler deres kvinder efter om kvinderne er de "bestemmende" (hotwifes/cuckolds) eller de lader sig styre og udnytte af andre mænd under ledelse af deres mand (slutwifes/masters). Forskellen fra mandens synspunkt er at han som cuckold tænder på "at blive ydmyget og sat nedad rangstien" hvorimod Master tænder på dominans aspektet ved at låne sin kvinde ud til en fremmed mand.
  Hvis man ser strengt på definitionerne har du måske mere haft en "slutwife" i din rolle som "mand" end en "hotwife" - i hvert fald har du ikke beskrevet ydmygelserne af hverken hendes mand eller dig selv som en del af oplevelserne når hun blev delt.
  Men uanset hvad det kaldes er det jo fedt når det lykkes ;-)

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 0 (0 Stemmer)

Tags

Ingen Tags