jyderne: En snak ved køkkenbordet

En snak ved køkkenbordet

22 Mar 2015 på 11:14

Vi havde den frækkeste og mest pirrende dag vi længe har haft i går. Jeg skulle egentlig have lave noget helt andet udenfor, men det var pisse koldt, så vi kom til at sidde i køkkenet det meste af dagen og snakke om sex og fantasier i stedet, og begrebet hotwifing og vores forhold til det var det som snakken mest handlede om.


Min kone har vist brugt en del tid på at tænke over tingene her på det seneste. Hun sagde at hun synes at det er ekstremt pirrende, men at hun har brug for at føle efter, om det er noget hun vil gøre for os/mig, eller om det rent faktisk er noget hun vil gøre fordi HUN vil det. Umiddelbart har hun rigtig meget lyst til det, men hun er nødt til at være sikker på at HUN vil det, så hun ikke ender op med forkerte følelser om det. Jeg forklarede hende, at jeg på ingen måde er intereseret i at det hun skal gøre det fordi jeg synes at det er frækt - for det er kun frækt hvis hun gør det fordi hun selv har lyst til det, og fordi hun har lyst til at vi sammen leger med det bagefter.


Vi fik også snakket indgående om hvordan vi rent faktisk vil kunne få tingene til at virke. Hun sagde, at som hun har det lige nu, vil hun foretrække at tage i byen, score en fyr, have sex med ham, og så bare tage hjem og have sex med mig. Altså et one night stand uden at udveksle kontaktoplysninger, så efterfølgende kommunikation er udelukket. Evt. kan jeg tage med, og opholde mig på stedet uden at give mig til kende. Hun vil for alt i verden undgå at have følelser med i det, det skal være ren sex. Hun sagde, at sådan vil hun kunne gøre det lige nu, men at hun er midt i processen med at på det på plads i hovedet, så det kan sagtens ændre sig.


Jeg fortalte hende, at jeg ikke synes at det er en ideel måde at gøre det på i starten, at det nok vil være en noget hård start for mig, og at jeg i hvert fald er nødt til at være på stedet. Jeg vil foretrække at finde en fyr, som kender legen online, og aftale tingene der. Så er der ikke noget at diskutere, alle parter ved hvad det drejer sig om. Til det sagde hun, at det måske er en måde at gøre det på, men at hun er nødt til at have det på plads i hovedet, og at hun er bange for at komme til at kende manden forud, så der opstår følelser. Hun sagde, at hendes tanker om det skifter hele tiden, og at hun formentlig vil ende op med at se helt anderledes på det senere. Jeg sagde til hende, at hun bare skal tage det roligt, vi har ikke travlt. Den slags kan tage lang tid, nogle bruger flere år på det, og vi skal ikke gøre noget som helst før end vi begge er klar til det.


Vi endte op med at tage ud og spise, og vi fortsatte snakken over maden, og aftenen sluttede med en gang dampende hed sex, hvor vi fantaserede om det vi havde snakket om i løbet af dagen. Hold da kæft hvor bliver man liderlig af at snakke om sådan noget - det var en dejlig dag.Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

 • 14 Feb 2018 på 09:29
  Godt skrevet og dejligt at se at nogle ikke er så desperate at presse modparten igennem et forløb som enten ender i sandet eller bliver en dårlig oplevelse for alle parter. Igennem samtale bliver man klog på hinanden og få et tillidsforhold uden lige. Godt gået i to. krydser fingre for jer
 • 21 Jul 2017 på 15:27
  Godt skrevet og en fantastisk tekst og kan godt følge jer...
  Kunne lige se vi mødtes en varm sommer dag uden for dronningen og i sad ved nabo bordet ;-)
 • 24 Okt 2015 på 15:47
  Spændende og god/fornuftig snak lyder det til.
  Hvor langt mon I er kommet i processen - måske man kunne få lov at hjælpe???
 • 23 Jun 2015 på 00:20
  Lyder helt igennem super fornuftigt med den snak i har haft,og giver jer ret i vigtigheden af at føle godt efter om begge er klar til at tage springet. Lige så vigtigt er det også at finde de retningslinier i vil have med i legen. feks er det vigtigt,set med mine øjne at man har en ting der er en personlig ting, som feks det i skriver med at analsex kun er for manden hos jer. Nogle har de samme regler med at kysseri hører kærligheden til og ikke til disse sex lege. Et godt udgangspunkt for at der ikke opstår nogen form for jalousi er også at betragte den ekstra fyr som et stykke legetøj man piller op af skuffen engang imellem når man føler behovet er for det. Så er det med følelser lige som lagt ned i skuffen igen,når man er alene. Vil til slut sige jeg har prøvet denne frække leg før,idet jeg har været fast husven hos to par.
  Ønsker jer held og lykke,og håber det bliver hyggeligt og frækt for jer,når i engang er klar til det.
 • 22 Mar 2015 på 13:23
  og ja både jeg og min Q kan sagtens dyrke sex med andre uden at have følelser med inde over, men så er det i swingerklub .. men møder under private former og specielt hvis det skal ske mere end en gang .. så synes jeg der er OK og nærmest uundgåeligt at der udvikles positive følelser ..
  nå nok om de .. god vind, knæk og bræk, fucki fucki :-)
 • 22 Mar 2015 på 13:22
  siddr og smiler over jer :-)
  Først og fremmest er det jo bare perfekt at I taler og har en ærlig kommunikation om det - bliver I ved med det, så sparer I jer selv for en masse misforståelser undervejs.
  Dernæst - kan 100% genkende, at det KUN er frækt, hvis Q selv har lyst(en) til at prøve sig af som hotwife (og at det ikke er det samme hvis hun kun gør det for at glæde manden ... med lige præcis denne her leg, skal det gensidigt være lysten der driver værket. Jeg håber I i fællesskab finder ud af hvordan I skal starte ud :-)
  Med hensyn til følelser, så er jeg af den opfattelse, at der skal være en vis grad af følelser for at man får god sex. Kvinden skal jo synes man er sød/charmerende/fræk/tillidsvækken osv. Så man må og "skal" jo have positive følelser over for den mand hun skal sexe med, men skal bare stoppe det med det samme der kommer forelskelses følelser ind over ..

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 4.8 (5 Stemmer)

Tags

dating   hotwife   sex