Slettet medlem: Om at en Herre lader sin slavinde mærke.

Om at en Herre lader sin slavinde mærke.

9 Mar 2015 på 20:06

Dette at mærke et andet menneske er en ret alvorlig sag.  Mange bærer jo tattoveringer af forskellig art og det er så deres eget valg.


Men når en Herre beslutter at hans tøs skal bære hans mærke så bør det være meget velovevejet, og specielt hvis de ikke lever sammen.  ;Det skulle gerne være sådan at hun skal kunne leve et liv efter at et evt. forhold er afsluttet uden at blive mindet om sin fortid.

Når jeg har truffet beslutning om at hun skal mærkes så er det udlevelsen af en drøm om at eje min slavinde.  Jeg har en kontrakt på forholdet men at få lov til at mærke hende det er stort.

Når jeg gerne tager dette skridt så er det fordi forholdet er specilt og har bevist sin holdbarhed.


Jeg har kendt hende og hendes mand i 40 år og for omkring 9 år siden begyndte vi at dyrke sex sammen.  Jeg blev parrets husven og det fungerede rigtigt godt fra dag 1.
Vi stod jo allerede der hvor et par med husven måske befinder sig efter flere års bekendtskab.
Vi havde fra starten stor sympati for hinanden og vi er til års.
Hun befinder sig i et forhold som har varet fra hun var 16 år og i dag er hun sidst i 50 ´erne. Parret har i mange år levet i et åbent forhold hvor de begge accepterer at der er plads til andre.

Hendes mand og jeg er ikke bare rigtigt gode venner, men nærmest sammensvorne omkring de oplevelser hun skal have.   Alt tyder på at parret bliver sammen og da de begge er indforstået med at hun bærer mit mærke så er den side af sagen jo helt klar.
For mit eget vedkommende må jeg tro på at hun bliver mit sidste forhold.  Jeg har altid været meget glad for hende og den måde hun agerer på og nærer derfor ingen betænkninger ved at lade hende mærke.
Hun vil blive forsynet med mit mærke i form af en tattoo over fissen.  ;Den er kun nogle få cm stor og hårvækst ville kunne dække den.
Vi er alle 3 enige om at dette er super frækt og en videreudvikling af vort forhold.

For mig kan det ikke blive større   Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

  • 15 Mar 2015 på 12:53
    Jeg vil blot lige fortælle at jeg har svaret de_uerfarne privat, da alt hvad der skrives her jo kan findes på nettet. Og der er nogle ting i dette som ikke skal ud lige nu da der er visse personer som ikke skal vide den rette sammenhæng i de ting som sker.
  • 9 Mar 2015 på 22:52
    Det lyder sgu frækt, tør man udbede detaljer omkring mærkets udformning? Der står vel ikke bare "fingrene væk, Ældre Herres ejendom"?

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 0 (0 Stemmer)

Tags

Ingen Tags