lowlaif: Det nye og ventetid

Det nye og ventetid

4 Mar 2015 på 11:14

Vi har fået et hus, i den anden ende af byen - og byen Bangkok er på størrelse med Sjælland og Falster tilsammen, så det svarer til at flytte fra København til Ringsted.
 


Det betyder at vi lever i papkasser for tiden, og det er såmænd også fint nok, timingen er rimeligt perfekt en elsker er i Burma en anden på Sri Lanka (forretning og ferie) men det køler jo ikke hormonerner ned, jeg har lige sat mig tilbage til skrivebordet, vores datter sover (sent) til middag og min kone kom hen til mig, viste mig hendes og den ene elskers chat - udover standard "jeg savner dig" og "hvordan går det/hvad laver du nu" beskederne var der billeder der antyder at hormonerne altså også er i fuldt flor andre steder i verden.

Så mend min kone stod ved siden af mig og jeg bladrede hendes telefon, trak hun trusserne ned og sagde du skal altså slikke mig nu (på thailandsk som engelsk hedder det "spis mig";-) - så mens hun mellem orgasmerne chattede har jeg altså forsøgt at holde hende tilfedsstilllet.

Hun siger selv, at den første nat i det nye hus der skal jeg nok ikke regne med at sove, ikke fordi vi skal hænge i lysekronerne, men fordi HUN skal sammen med een af de unge mænd.

Men det ser ud til at blive en lang ventetid for min stakkels kone - der er helt vild i varmen.

Iøvrigt det nye hus har 3 værelser, soveværelse, og 2 andre værelser, idag tog min kone mig på rundttur (vi var ude med noget pickpack) det her værelse skal være vores soveværelse, det her værelse skal jeg have mine elsker i, og det værelse her skal jeg have en anden elsker hvis jeg får dobbeltbooket - og det kan altså godt ske, jeg bliver nogengange forvirret over deres navne :D :D 

Jeg tror hun glæder sig til vi kommer iorden, det drejer sig mest om at få kontormøbler, el og internet på plads, flytningen af vores pickpack kan vi sagtens gøre i etaper.
.Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

 • 7 Mar 2015 på 03:23
  Hej uerfarne - jeg hedder John iøvrigt :D lowlaif er en gammel opfindelse fra et nu hedengangen debatforum :D
  Vi lejer huset, det er specielt her i Thailand udlændinge kan ikke eje jord, så eneste reelle mulighed for at bo i hus er leje. Min kone tænder meget på at jeg ved hvad der foregår, og HUN ville gerne have det på video også, jeg er lidt mere tilbageholden, men hvem ved måske en dag. Jeg har selv rejst i Fillipinerne i forretnings øjemed, og følte mig alt andet end sikker, netop fordi våben er så synlige. I Thailand er der OGSÅ mange våben men de er ikke så synlige, vi bor i gated community, med en sovende vagt ved indgangen :D Jeg har aldrig følt mig truet på nogen måde her i Thailand og har boet nogen rimeligt weird steder i byen :D
 • 5 Mar 2015 på 08:53
  Hej Leif
  Det lyder da super med eget hus, det er jeg sikker på jeres nuværende naboer også sætter pris på.
  Er det eje eller leje? Har du evt. overvejet noget cam udstyr så du kan følge lidt med i hvad der foregår i de 2 værelser eller er det ikke en del af legen?
  Det er nok lidt off topic men hvordan forholder man sig mht sikkerhed i eget hus? Er det i en gated community eller sover du med en .45 under hovedpuden? Jeg har rejst en del i Filippinerne i forretningsøjemed og den generelle tilstedeværelse af bevæbnede vagter ved alle indkøbscentre, checkpoints ved hoteller og forretninger, "rigmandsenklaver" med pigtråd omkring osv er ret fremmed for os danskere (men det kommer nok indenfor de næste 10-20 år :-( )

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 0 (0 Stemmer)

Tags

cuckold   flytning   hotwife