Slettet medlem: Den mystiske Hotwife klædt i lækker læder del 2

Den mystiske Hotwife klædt i lækker læder del 2

1 Feb 2015 på 23:56

Jeg bevarede kontakten med M , der blev mere og mere direkte i hvordan jeg skulle kneppe hans frække hotwife  der altid var klædt i en fræk lædernederdel lange læderstøvler når hun tog imod hendes bulls !!


Så en en dag i maj i 2014 så det ud til at kunne lykkes ,vi havde fundet en dato og en formiddag hvor det kunne passe alle parter. M spurgte om jeg helst ville være alene med Q eller om jeg foretrak at han var der også.


Jeg svarede at for mig var det ligegyldigt, min pik var stiv uanset om han var der eller ej......


Vi blev dog enige om at han kunne gå en tur med hunden , når han lige have hilst på mig i døren, så kunne hotwifen også få den fulde fokus hun fortjente.


Om morgenen tjekkede jeg min mobil og forventede at det ville blive aflyst endnu en gang, så var meget overasket over at få svar tilbage på min sms "er I friske?"


Ja meget lød svaret " hotwifen er ved at gøre sig klar og trække i læder for din skyld"


Min pik blev meget hård ved tanken, kunne det virkelig passe at en dialog man havde haft med et fantasipar igennem næsten 2 år kunne blive til virkelighed????????


Jeg kørte afsted med klamme håndflader på rattet :-(det plejede jeg ellers aldrig at have) men kom dog frem til adressen efter en god lang køretur .


Så så jeg manden i døren ,han hilste pænt og sagde at han ville gå en tur med hunden og at hun var klar til at tage imod (Utrolig tillid at give en man aldrig havde mødt tænkte jeg)


Jeg gik ind og der stod hun så, fræk som bare pokker, høj slank og flot og ganske rigtigt klædt i læder støvler , læder nederdel og en lædertop. (DET VAR IKKE FAKE)


Duften af læder og det kønne syn gjorde min pik meget klar til kamp.


Hun var bestemt også klar, det kunne jeg rigtig dufte mig frem til da jeg spredte hendes lange ben ud til siden og  ville give hende den frække tunge, Duften af en drivvåd fisse og læder mødte mig da jeg gik sydpå.Slikkede hendes lækre våde fisse meeeeeget længe !!!  lige indtil hun stønnede højlydt og vred sig fra side til side i lædersofaen.....hvad ellers!!!!!!!!


Hun troede nu at hun skulle have pik, meeeen jeg satte hende op på ryglænet af lædersofaen og lod hende lige smage pikken lidt, men trak den væk hurtigt. Hun så skuffet ud ,frækt at tage hendes Candy-sticksurprise Hun fik dog hurtigt nydelsen tilbage da jeg placerede mig lige ved siden af hende og stak 2 fingre op i hendes dryppende fisse og begyndte at give hende indvendig massage (M havde sagt at hun kunne sprøjte, men sjældendt første gang)Dette måtte undersøges og ja hun kunne sprøjte.......lækkkkert


Så kunne hun ikke holde den længere , nu skulle der pik til !!!!! Hun fik pikken helt op mens hun lå på ryggen i lædersofaen og længe.


Hun fik mig skubbet ned på det hårde gulv , hvor hun nu satte sig ovenpå (stadig klædt i lædernederdel) Wowww hun red den hårdt og længe , det hårde gulv kunne hun ikke mærke i sin liderlighed , hun red vildere og vildere indtil hun stønnede højt og faldt sammen ned over mig....wow what a hotwife.......nu stod der 3-0 til hende, så nu måtte det være min tur !!!


satte hende på knæ i sofaen og tog hende hårdt bagfra , kunne mærke at det var på vej , mens jeg holdte om hendes hofter (stadig lædernederdel på;-)


Så tog jeg den dunkende pik ud af den drivvåde fisse og trak lædernederdelen ned over de våde baller og gav hende hele min ladning ud over det lækre læder.uuuuuuuuuuuuhhh hvor frækt.


Så var tiden desværre så fremskreden at vi ikke kunne nå endnu en omgang, men hotwifen så nu også ud til at være tilfreds  ................og det var jeg bestemt også.


Ja nogen gange er det fedt at have en god tålmodighed og få fantastisk oplevelse, efter 2 års forspil...............smiler.


Candy


 


 


 


 Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

 • 17 Jun 2015 på 11:30
  Hold da op, Candy!! Sikke en fræk historie
  Domina Niki trænger til en ordentlig gang pik!!
  Er du mand for det??
  Hurtigt svar ...
 • 17 Jun 2015 på 09:42
  Herlig fortælling, dejligt at oplevelsen var ventetiden værd ;-)
  Skønne oplevelser man nødig ville undvære - og som vi heldigvis også har haft en hel del af *YAHOO*
  Vi håber I har nydt hinanden adskillige gange efterfølgende *THUMBS UP*
 • 7 Feb 2015 på 11:52
  Ikke mange kommentarer på så fræk og velskrevet ægte historie
 • 3 Feb 2015 på 16:10
  Hejsa
  Ja det var en fræk og lækker omgang sex i dyrkede der.
  Må indrømme at jeg sneg mig ind i huset, så jeg kunne høre hende få pik og det ska jeg da love for hun fik.
  Hun var meget tilfreds med din indsats og sagde det havde været vildt frækt og godt.
  Gav hende en tur efter du var kørt hvor hun også kom en enkelt gang igen.
 • 2 Feb 2015 på 08:39
  Fræk fortælling, så du hende mere end den ene gang?

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 5 (2 Stemmer)

Tags

Ingen Tags