jyderne: Tilbage igen

Tilbage igen

20 Jan 2015 på 15:52

Vi valgte at nedlægge vores profil her på sitet for et par måneder siden - hun var simpelthen så stresset på på grund af arbejdsmæssige ting på daværende tidspunkt, at vores tilstedeværelse her var blevet et forstyrrende element i tilværelsen. Så vi blev enige om at begrænse vores tilstedeværelse på nettet indtil der kom ro på tingene igen.


Nu er vi så tilbage igen, der er kommet ro på tingene, og vi synes at der er bedre plads til at lege igen. Og det er lige nøjagtigt hvad vi gør - fantasierne er blevet en fast del af vores sexliv, ikke hver gang, men meget tit.


Vi havde en lille snak om tingene her i lørdags, og vi er stadig meget enige om hvad vi vil. Hos os er det sådan, at det her ikke er noget jeg har overtalt hende til, det er kommet lidt af sig selv - man kan sige at det er vores fælles fantasier som har udviklet sig i den retning. Indtil videre holder vi det på fantasiplan, men som min kone sagde "Jeg afviser bestemt ikke at vi kan gøre det rigtigt på et tidspunkt, jeg synes blot ikke at jeg er klar til det lige nu - lad os se hvad tiden bringer".


Jeg er helt enig med hende, der er ingen grund til at gøre noget vis man ikke er klar, og vi har ekstremt meget ud af at lege med fantasierne. Jeg har igennem de 28 år vi har været sammen set hende meget liderlig, men aldrig så liderlig som når vi leger hotwife.


Vi leger af og til en lille leg, hvor jeg sprøjter en ladning (opsparing fra fryseren) op i hende, og så fortæller hun en historie om hvor det kommer fra, imens jeg knepper hende, og til slut leverer en ladning mere. Det er en superfræk måde at lege på, kan jeg hilse at sige. 


Lige nu er hun kommet i tanker om en lille variation af vores leg - for nogen tid siden, imens vi legede, spurgte jeg om han havde kneppet hende bagi, hvortil hun svarede "Nej, det er kun min mand der må kneppe mig der", og efterfølgende har hun adskillige gange sagt, at det er frækt at ét af hullerne er reserveret til kun mig. Det hun så gerne vil næste gang vi leger legen er, at jeg skal gå direkte i det bagerste hul, og bruge spermen fra fissen som smørelse - det må jeg sige at jeg glæder mig til laugh


Jeg kan ikke sige andet end at jeg elsker at have en fræk kone!


 Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

  • 21 Jan 2015 på 09:40
    velkommen tilbage ... ja det er en fræk leg ... vi bruger også min hotwifes oplevelser som ophidsende element når vi dyrker sex .. ikke hver gang, men en gang imellem ... fedt når det hidser os begge op ;-)
    Håber I får flere frække oplevelser ... og tak for at I delte :-)
  • 21 Jan 2015 på 08:49
    Jamen velkommen tilbage da.
    Den med fryseren har jeg ikke hørt før, kom til at tænke på Gertrud Sand fra "the julekalender".... "jamen sæt dig da ner', så tar a nowet op fra a fryser"... sagt i al venskabelighed :-D

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 0 (0 Stemmer)

Tags

fantasier   hotwife