Slettet medlem: Tøsen Kiss

Tøsen Kiss

15 Jan 2015 på 16:32
                     ;Denne beretning blev skrevet i 2011 og der kom tilføjelser i 2012
 


                                      Denne tøs og jeg fandt hinanden i 2008.     


                                                                         
Jeg var blevet kontaktet af en moden kvinde jævnaldrende med mig, som mente at vi måske kunne have noget at give hinanden.


Jeg søgte en tøs og hun søgte en Herre da hun gerne ville prøve sig af som tøs.


Hun bor på Lolland og det er pænt langt at køre, men ikke desto mindre så blev vi enige om at vi da måtte mødes og se hvordan det ville spænde af.  Dette forhold er til dato det længste jeg har været i og det er i skrivende stund stadigt velfungerende. 


 


Hun havde sendt sin mand i sommerhus så vi kunne være alene, men han var klart bevist om hvad vi foretog os.


Vores møde blev rigtigt godt. Vi kneppede rigtigt godt sammen, og vi fandt melodien også på det mere menneskelige plan. Vi var rigtigt gode til at snakke sammen.


Jeg mødtes med denne dejlige kvinde ca en gang om måneden og hun blev fixeret, afstraffet i mildere grad og brugt af en Herre der virkelig nød sin rolle, ligsom hun nød sin.


Hun er i alle måder en dejlig sexpartner og hun kunne bruges i alle 3 huller så også på det område var hun nærmest perfekt.


Kvinden er meget ligefrem og kalder tingene ved rette navn, hun er dejlig og hun  ser godt ud, så dette var da virkeligt en partner der var værd at holde fast ved.


 


Vi mødtes altid kun hende og jeg og jeg havde aldrig set hendes mand.  Jeg nød vore møder for hun var også fræk og ville gerne flytte grænser.


Sammen udlevede vi nogle af sm verdenens mysterier og vi kneppede så det var en lyst.


Jeg har vel nu kendt hende i efterhånden 4 år. Vi havde en lille pause på  4 -5 måneder.                                                                              


Efter at vi havde holdt en lille pause blev det aftalt at hendes mand fremover skulle være tilstede når jeg var på besøg.  Hun var sikker på at jeg ville synes om ham.


Jeg er jo vant til at mødes med par så for mig betød det intet og jeg må da sige at vi har det fortrinligt med hinanden og vi swinger rigtigt godt sammen alle 3.  Det kan ske at vi snakker så meget at vi er ved at komme i tidsnød for det egentlige - at hun skal have en tur som tøs af en Herre hvor det altid slutter med at der kneppes godt igennem.


 


Hendes mand tager fotos og filmer os når vi er i heftige seancer og det tænder mig jo at optræde på denne måde.  Han er meget ivrig med cameraet og jeg kan have ham liggende imellem min ben med cameraet helt oppe hvor kønsorganerne arbejder. Jeg har masser af film og billeder hvor min pik arbejder i kussen og i røven på tøsen og det er sgu frækt.


At de ryger ned i arkivet er jo en helt anden sag, men så har man dem dog for lidt senere nydelse.


                                                                                 


Vore møder med manden som tilskuer har fundet sted i hele 2011 og ca hver måned.  Jeg synes at jeg har flyttet mig som Herre netop med denne tøs og det er jeg hende taknemmelig for.


   


Jeg er ikke sadist af natur og har derfor haft lidt svært ved at tilføje smerte på en sexpartner på en sådan måde at det efterlader mærker, selvom hun gerne vil have det.  Et spanskrør laver mærker og det har jeg skullet lære at udføre da det ligger ikke naturligt for mig. 


Men der må jeg sige at hendes mand har været mig en god støtte. Han har stædigt fastholdt at hun skal have det lidt hårdere, og jeg tror at det først gik op for mig da han sendte mig nogle fotos hvor hun havde været under behandling af en lidt mere hårdhændet Herre.


 


- Hvad fanden var det skulle hun søge en anden Herre for at få forløsning for sine ønsker - det fik bragt mig på ret kurs og håndteringen af også et spanskrør leverer de flotteste striber på kroppen af hende.


 


Der blev optaget en film hvor jeg afstraffer hende og det er i sandhed første gang jeg er blevet tændt af at se en afstraffelse der efterlader mærker.  Fordi jeg ved det var det hun ville have og at det var mig der udførte afstraffelsen var rigtigt godt.


Det eneste minus ved vores forhold er den lange afstand, men det opvejes af alle de plusser forholdet har.


Hvis vi taler om favorittøser så ligger hun godt til i klassementet. 


Januar 2012                                                                               


Det var efterhånden kommet på tale at tøsen skulle prøve at blive serviceret af 2 Herrer fremfor 1 og jeg fandt en sexven frem og tog med ned til parret.


Efter introduktionen af vennen gik snakken lystigt og han blev hurtigt en naturlig del af vores lille gruppe.


Denne ven mestrer en sjælden evne til at fremprovokere sprøjteorgasmer og den demonstrerede han til fulde på tøsen, efter at vi havde haft hende bundet og givet hende en forholdvis blid afstraffelse med læderpisken.


Nu måtte hun for første gang prøve at have to pikke i munden på en gang og hendes krop blev undersøgt af en for hende ny beundrer.


Aftenen forløb ikke helt efter den plan jeg havde langt, men blev dog ganske underholdende endda.


Jeg undlod naturligvis ikke at kneppe hende i alle 3 tilgængelige huller og hun kom under kyndig behandling af vores gæst som gav hende så mange sprøjteorgasmer at vi ikke havde tal på dem. Jeg vil tro at det var mere end 20 og så mange store orgasmer tærer lidt på kræfterne.                                                                              


Vi holdt flere pauser undervejs og jeg lagde mig bagover og bad hende om at lege med min pik. Hun gjorde det godt og jeg var igen klar. Placerede mig bagved hende og kneppede hende bagfra, mens vores ven kom og begyndte at gnide hendes klitoris til nye orgasmer.


På et tidspunkt ville jeg smage hendes kusse og bad hende om at sætte sig overskrævs på mit ansigt så jeg kunne slikke hende. Efter nogen tid vendte hun sig så vi lå i en 69 og kunne slikke hinanden.


 


Min medbragte sexven var ganske fokuseret på at lade hende få disse sprøjteorgasmer og han glemte lidt sig selv.


På et tidspunkt hvor jeg stod på gulvet og kneppede hende bagfra slikkede hun hans pik og den blev nogenlunde kampklar så hun blev sat op på ham for at få et ridt på hans pik.  Hun nåede da at få en orgasme mens hun red ham og så må vi jo gøre en fortsættelse næste gang han er med.


Aftenen blev absolut fornøjelig og givende, ikke mindst for tøsen.


 


 


Vi har mødtes et utal af gange og altid har vi haft gode oplevelser.


marts 2012


Jeg besøgte igen kiss og denne gang alene.  Det blev som altid en forrygende aften og hun fik slag med pisken som var lidt hårdere end jeg normalt giver.  Hun vil jo gerne have det sådan og så er det også i orden.


Hun er ikke særligt tro og har fundet en ny ven der er ved at køre sig ind som hendes Herre.  Hun skal hverdag melde sig til ham kl 21 på sms, og mens jeg kneppede hende sagde jeg, husk lige at du skal sms´e til Herren.  Hun tog sin mobiltelefon og jeg dirrigerede teksten. Skriv til ham at du har tid lige nu for du ligger med en pik i røven.  Jeg lod min pik finde vej op i hendes røv således at det var den skindbarlige sandhed hun sendte.


Der gik vel ikke mere end 10 min så kom der en overrasket sms retur.  Han tog det nu ganske pænt.


Jeg fik hende til at onanere foran mig og hendes mand og hun fik et par orgasmer.  Jo,  Kiss er i sandhed en dejlig tøs.   Hun sagde at hun var blever øm i kussen af alt det knepperi så jeg lod min afslutning finde sted i munden på hende.  


Kiss er altid værd at besøge.

Mit sidste besøg hos hende var i 2014.


Tilføj indlæg i gæstebog (kan læses af alle)

Gæster har ikke tiladelse til Tilføj kommentar til blog. Venligst log ind.

Hilsner i gæstebogen

 • 16 Jan 2015 på 10:09
  Han er betragteren når jeg er på besøg hvor andre nok ville deltage. Men de lever i det normale som et par gør det og der er ikke meget cuckolding over det.
  Man kan sige at det tænder ham at ovevære at hun får frække oplevelser, men mon ikke de fleste mænd har det lidt på samme måde hvis de er til denne form ?
  Han smider i øvrigt tøjet og man kan også se at det der foregår tænder ham. nogle gange lader han hende måske lige sutte sig lidt, men generelt er han betragteren.
  Og han er super fin at hygge sig med ved bordet inden vi starter, indimellem og bagefter.
 • 15 Jan 2015 på 22:45
  Så må du da ha' dig en VW UP! ... :-D
  Der er måske ikke så meget ydmyget hanrej i historien men jeg kan da levende forestille mig hans situation, først som vidende om dine besøg, senere som hoffotograf, det er da i høj grad cuckolding synes jeg?
 • 15 Jan 2015 på 22:13
  Forholdet har da varet længe og jeg skal ikke klage. Der ER langt ned til dette par og jeg har skibet vores bil af så lige nu er der meget langt.
  Men hun er bestemt en af favoritterne.
  Der er ikke så meget cuckold over den, men hendes mand deltager faktisk ikke. Han har hende jo når der ikke er besøg.
 • 15 Jan 2015 på 22:07
  Dejlig historie men også lidt nekrolog agtigt over slutningen? Under alle omstændigheder skal du have tak fordi du deler den med os

Bedømmelser

Dine bedømmelser: 0
Total: 1 (1 Stemmer)

Tags

Ingen Tags