Når vanilie livet tager over...Når vanilie livet tager over...

Admin

30 Nov 2014 på 16:36
Halløj ude i cyberspace.
Tænkte at tiden var til at skrive et ord eller to fra Admin profilen. Som I sikkert har bemærket har jeg været ganske inconito de sidste par måneder.
Det skyldes bestemt ikke at jeg er blevet træt af hverken livsstilen eller cuckolds.dk men snarre det faktum at det normale arbejde (det der der giver en løncheck hver den 1.) har krævet en del resourcer og den skønne MissMira har været travlt optaget med hendes stuider.
Så det korte af det lange, vi er her skam endnu og selvom vi måske ikke har virket aktive foregår der mange bagved liggende ting som måske ikke er så synlige, eksempelvis gennemses samtlige profiler når de oprettes på Cuckolds, det gør vi i et forsøg på at undgå spam.
I de foregående måneder har vi desuden arbejdet på et tilløbsstykke som hedder Kink-Shop! Siden er nu kommet online, desværre har vi en del problemer med sidens hastighed og jeg synes efterhånden vi har forsøgt at hvad vi kunne uden det giver noget videre, så hvis der sidder en ekspert der har løst til at kigge på siden så meld dig gerne på banen, alt hjælp er velkommen.
Vi håber i øvrigt at I vil komme forbi Kink-Shop og se hvad vi kan byde på. Grunden til Kink-Shop er netop at den skal kunne give lidt afkast til at holde Cuckolds.dk i luften. Siden kan ses her.
De bedste 1. søndag i advent jule hilsner fra Bjørn og MissMira.
Redigeret af Admin 30 Nov 2014 på 16:37

Slettet medlem

12 Dec 2014 på 12:19
Jeg kiggede lige på Kink shop

Nu er det jo ikke alle der tænder på kyskhed, så her er lidt ideer til varer som evt kunne hjælpe med at holde Cuckolds.dk oppe

Midlertidige tatoveringer, self med cuckold tema
Smykker som viser man er cuckold, hotwife, slut osv
Lidt strap on

gus100

12 Dec 2014 på 20:01
Rigtig god ide , jeg og mange andre mangler steder hvor vi kan købe disse ting

Admin

12 Dec 2014 på 22:43
Hej Pete the beat og gus,
Det er SUPER gode ideer der allerede er under udførsel. Har dog ligget lidt vandret så vi desværre ikke helt har nået at ligge flere produkter online, men fortsættelsen følger snart :-)

Tak for de gode ideer.