Hvordan betyder størrelsen noget?Hvordan betyder størrelsen noget?

cucknbull

27 Nov 2014 på 10:17
At størrelsen betyder noget er en sandhed der ikke kan diskuteres.. ihvertfald ikke på dette site :-)
Så mit spørgsmål går ikke på OM størrelsen betyder noget, men HVORDAN/HVORFOR størrelsen betyder noget på en fyrs pik.
Hvad er vigtigt for dig ved en fyrs pik. Er det hvordan den ser ud, hvordan han selv betragter den, hvordan din cuck betragter tyrens pik. Er det vigtigt den er tyk eller lang eller begge dele.
Det her er mest lagt op til vores kvinder at svare på, men cucks må meget gerne meld ind på emnet.

lowlaif

29 Nov 2014 på 08:27
Min kone kan hverken dansk eller engelsk, så jeg oversætter efter bedste evne.

Først og fremmest - i kærlighed og romantisk sex betyder størrelsen intet, hun hævder at hun har haft en kæreste med en pik på størrelse med en forvokset clitoris, men han havde så andre talenter...

Men hun ER størrelses fetichist, og nogen gange siger hun at hendes fantasier er gigantiske pikke - i Thailand har vi forskellige fabelvæsner een af disse er en gigant "Yak" - og det hænder at hun drømmer at hun bliver gangbanged af en flok Yak med meter lange tykke pikke, der indeholder litervis af sperm...

I den virkelige verden - hun har mig, jeg er nogenlunde standard (for vesterlændinge) udrustet, men min pik er tyk - og det gør at hun er fyldt ud og min pik rammer hendes klitoris i missionærstilling, eller doggystyle når hun ligger med overkroppen fladt på sengen...

Hun har nu haft en del vesterlændinge - de fleste bliver ved one nght stands det har mange årsager, men hun har een fyr - efter min mening behandler han hende ikke voldsomt respektfuldt (aflyser aftaler i sidste øjeblik o.l.) men han har den største pik jeg har set (og hun har set) og det er nok til at hun vil ham igen og igen, han tager hende meget hårdt - og det er hun absolut vild med.

Hun siger (og jeg tror hende) at hun på ingen måde er forelsket i ham, alle har følelser for HAM - men hans pik er hun vild med, han har samme tykkelse som jeg, men er 10cm + længere.

Desværre er deres sex ofte så voldsom at hun bløder efter sex med ham, i starten var jeg meget alvorligt bekymret - men hun siger hvergang at hun har haft det fantastisk fedt og at hun vil se ham igen snart. Og jeg har da heller ikke oplevet hende på den måde slippe jordforbindelsen med nogen anden, inklusive mig selv, som hun gør med ham, det er tydeligt at hun er i en helt anden verden der...

Så ingen tvivl, taler vi rent lyst, liderlighed og nydelse, så betyder størrelsen alverden for min kone.

Slettet medlem

29 Nov 2014 på 14:21
Betyder størrelsen noget ? - Ja det er jo et rigtigt godt spørgsmål og de fleste vil sige, ja det betyder meget.

Jeg var i nogle år med i en Herreloge hvor vi var 4 ældre Herrer der af og til havde kvinder på besøg som gerne ville have en lidt ultimativ oplevelse.

Jeg var den med det mindste udstyr i flokken. De 3 andre var STORT udstyret, men pudsigt nok var det mig og en af de andre der gennemførte "knepperiet" uden at gå kold.
De meget store fyre kunne simpelthen ikke stå distancen og så kan man jo stille spørgsmålet om hvor man som kvinde skal lægge sit valg.

Nu er jeg selvfølgelig klar over at man ikke på forhånd kan vide om man får leveret hele varen eller kun får den i brudstykker.

Jeg betragter mig som rimeligt normalt udstyret og har altid trivedes fint med min størrelse. Jeg har jo endda optrådt som Bull i flere sammehænge og ser ikke størrelsen som, undskyld udtrykket "løftestang" til et bedre forhold.
Jeg tror at min indsigt i cuckoldens opfattelse af den rolle han er i er vigtigere end pikstørrelse.

Jeg læste forleden at gennemsnittet i USA er 12,5 cm. Jeg ved ikke hvordan dette tal er fremkommet men med et så lavt gennemsnit må der virkeligt være mange som er meget småt udstyret. Nu er USA jo et land af indvandrere så der må vel nødvendigvis være mange små mennesker imellem.

Så størrelse er vist et meget vidt begreb.

Sukkerknald

29 Nov 2014 på 20:32
Med risiko for at blive anklaget for at være politisk (u?)korrekt igen, så vil jeg gerne gentage, at selvfølgelig er størrelsen ikke ligegyldig. Personligt har jeg bare ingen fornøjelse af og med for voldsom en pik. Og jeg foretrækker tykkelse frem for længde alle ugens syv dage og to gange om søndagen.
Jeg synes det er svært, grænsende til umuligt at give et grundigt og hæderligt blow på en pik der er så stor, at jeg knap kan få den i munden. Og så er det for mig forbundet med rigtigt ubehagelige smerter, når en stor pik hamrer imod min livmoderhals. Måske er det nogle anatomiske forskelle, måske er det mentale forskelle. Men en dygtig elsker med en "normal" pik er for mig langt at foretrække for en mand med en stor pik. Uden at jeg dermed siger at mænd med store pikke ikke er gode elskere. Jeg er bare mere til nydelsen end til størrelsen.
Undskyld. *G*

cucknbull

30 Nov 2014 på 19:05
Sukkerknald, du og jeg trænger bestemt til en holdningsforbedrende samtale kan jeg godt høre på det ;-)

Men igen, jeg vil ikke snakke om OM hvorvidt størrelsen betyder noget, jeg vil vide hvad er det er der for en cuck tænder ham ved en anden mands pik, er det længen, tykkelsen eller udseendet, og det samme spørgsmål går til vores kvinder der skal nyde disse større pikke i sig!

Slettet medlem

1 Dec 2014 på 13:11
Jeg tror at det i de fleste tilfælde er manden der tænder på de store pikke, og dette uanset om han er cuckold eller en ægtemand der gerne deler sin kone med andre.

Fruen og jeg mødte i en periode andre fyre for trekanter og jeg tændte da bestemt på at se en fremmed tage hende, se hende få orgasmer der ikke fremkaldtes af mig.

Jeg var jo som de fleste andre mænd opsat på at hun skulle prøve en stor pik. Fandt en fyr og vi fik lavet en aftale.
Da han skulle trænge ind i hende hylede hun op, Av -av den er alt for stor for mig, men ind kom den jo og efter et par minutter lå hun og rullede i orgasmer, som hun har let ved at få.

Næste dag kunne hun dårligt nok gå eller sidde, så øm var hun.
Det var set i mit lys morsomt, men hun sagde at ham der sender du ikke bud efter igen.

Tilfældet er nok ikke enestående og fortæller jo også om den lidt negative side ved et sådant valg. Kvinden skal jo også have en god oplevelse ud af det. Nogle tager de store uden problemer mens andre ikke gør det.

Slettet medlem

15 Dec 2014 på 09:47
Hehe ... første gang jeg lige blander mig - sjældent jeg går ind i sådanne snakke; men OK - gør jo ikke noget, at man ind imellem er lidt synlig.

Jeg er nu af den opfattelse - at det er meget mere interessant at snakke om BEGÆR ... i min verden; er det der det hele starter.

Har oplevet mænd med store pikke og kvinder med kæmpe bryster; være totalt intetsigende - hvor alt handler om PRÆSTATIONER og SE MIG. Tja - er sku ret intetsigende.

Dykker man ned i betydningen af begrebet om BEGÆR .. vil man opdage, at det er her det hele starter .. hehe.

Bare lige ... et par ord fra mig ... knus

Slettet medlem

15 Dec 2014 på 20:44
Det hedder først en pik når kvinder ikke kan have den i munden.

Stort småt, langtidsholdbar eller ikke, tyk eller tynd. Hmm det drejer sig jo udelukkende om hvad dem man er sammen med siger.

Men som set på mange andre forum så er det oftest sådan at man forholder sig politisk korrekt i offentlig debat. Og så bagefter henvender tøserne sig og siger sandheden i privat. Jo de vil have dem store. Ihvt. 90 % af dem

kiggerbareligenu

15 Dec 2014 på 21:38
Det er jeg ikke helt enig i .
Så er de kæreste jeg har haft i hver fald blandt de10%
Hvor det ikke er størrelser der betyder noget .
Min x-kærste
Havde været samme med en som havde en stor en men.
Han kunne ikke finde ud af at bruge den :-X
Så det hjalp ikke noget.
Og min nuværende kæreste har været samme med en som havde
En stor en .som ikke kunne komme ind
Og så er det jo ligesom lige meget

Slettet medlem

15 Dec 2014 på 22:17
Spørg kvinderne om de vil vil have en mand med en lille pik der dog forstår at bruge den eller...
En mand med en stor pik der forstår at bruge den.... De vil vælge den store..!
Det vigtigste er at han kan bruge den.. Men ingen vil ha en lille.

Slettet medlem

16 Dec 2014 på 10:09
Der er ingen tvivl om at for en del cuckolds betyder det noget at elskeren er større end han selv, fordi det så refærdigtgør hendes valg af elskeren.
I virkeligheden ville det da være endnu mere ydmygende for cuckolden hvis elskeren var mindre end ham og alligevel den konen ville foretrække fordi han kan levere det hun vil have.

Jeg vil næsten tro at når der kigges profiler for at finde en Bull / elsker så vil man gerne have en der mindst er på størrelse med cuckolden og helst lidt større - fordi at sådan er det altså i dette game.

Jeg ligger i normalområdet og jeg har aldrig haft problemer omkring størrelse, måske fordi jeg har en god vinkel på at være det 3. hjul på vognen.
Det er i virkeligheden nok meget vigtigere end størrelse at "elskeren" har styr på forholdet og ved hvad der skal til for at såvel konen som hendes cuckold føler at de begge bliver tilgodeset omkring den måde de ønsker at forholdet skal være på.

Et perfekt cukcoldforhold med en Bull er mange andre ting end lige pikstørrelse.

Når dette er sagt skal det også nævnes at der er mange former for udlevelse at cuckoldlegen.
En del par leger den kun når de leger, altså nærmest et rollespil, og for dem spiller størrelse nok en større rolle.

For andre par er det en livsform hvor cuckoldens liv er sat i rammer, og for dem skal en masse ting passes ind.

Det er mit indtryk at en meget stor del af dem der kalder sig Bulls aldrig har gjort sig den ulejlighed at sætte sig ind i hvad det egentligt er de prøver at blive en del af.
De vil i reglen også blive kasseret at de par der har cuckold som en livsform da de gennemskuer dem allerede i den indledende fase.

Bull er vel nærmest bare et dækkende navn for en "supertyr" og det er de rigtigt mange der gerne vil være, og brugen af ordet er ikke beskyttet så det kan enhver bare kalde sig.
Redigeret af Slettet medlem 16 Dec 2014 på 10:13

Hotwife med mand

16 Dec 2014 på 14:35
Helt generelt tror jeg at størrelsen betyder noget.
Den kan være for lille og de kan være for stor.
tror de fleste kvinder godt kan lide at blive fyldt ud og mn erfaring er at det mere her er tykkelsen det drejer sig om.
Rent visuelt tror jeg også synet af en stor pik tænder, men at det kan afskrække hvis den er FOR stor (så det reelt gør ondt)
Som cuck tænder det mig at min kone får en større pik end jeg har ..

kiggerbareligenu

16 Dec 2014 på 15:09
Citat (Hotwife med mand * Dec 16, 2014 14:35)

Helt generelt tror jeg at størrelsen betyder noget.
Den kan være for lille og de kan være for stor.
tror de fleste kvinder godt kan lide at blive fyldt ud og mn erfaring er at det mere her er tykkelsen det drejer sig om.
Rent visuelt tror jeg også synet af en stor pik tænder, men at det kan afskrække hvis den er FOR stor (så det reelt gør ondt)
Som cuck tænder det mig at min kone får en større pik end jeg har ..

Ja den er jeg med på.
Vis hun sku ha sex med andre ville
Jeg tænde på at de var støre ind mig

Seekerbychoice

17 Dec 2014 på 07:58
Det med størrelsen har vel altid været et spørgsmål.
Men for damen og jeg betyder det ikke så meget, det er mere tykkelsen, da damen tænder på at blive fyldt helt ud.

Hun er mere end tilfreds med min størrelse, som er meget gennemsnittelig. Men vi har da snakket om at finde en rigtig stor (tyk) pik, som virkelig kan fylde hende ud.

Men det betyder ikke at hun ikke er tilfreds med min pik. Hun vil bare meget gerne prøve en tyk pik, der virkelig fylder hende ud

Men jeg kunne forestille mig at alle par, cuckold som almindelige par, går den snak igennem.. Og jeg kan ikke forestille mig at snakken om størrelsen holder op.

Men vi er jo alle også forskellige, så svarene er jo vidt forskellige fra par til par til kvinder.

Slettet medlem

22 Mar 2015 på 16:33
Helt kort vil jeg lige sparke det her ind i snakken, selv om jeg ved at det ikke var meningen at bulls skulle blande sig...

MEN...

Jeg oplever at en af de ting der er vigtigt for par, er at tyren har en større pik end cuckold´en...
- hele den nedværdigende ting som cuckold ofte tænder på, er jo netop bl.a. at en større bedre pik knepper konen/kæresten lige foran ham...

Jeg ville have svært ved at forestille mig en stor cuckold og en lille bull, kunne fungerer...