Velkommen til mange nye medlemmere..Velkommen til mange nye medlemmere..

Slettet medlem

27 Nov 2014 på 00:01
Først vil vi ønske de mange nye medlemmere velkommen på cuckolds.dk
Til jer erfarne brugere undre i jer måske over den pludselige tilstrømning af mange nye medlemmere over nogle dage nu (det gjorde vi selv).
Det viser sig der er et medlem på siden som reklamere på en anden dating/chat side omkring forumet. Det er naturligvis altid dejligt med noget reklame og nye medlemmere.
men men men.....

Vi vil gerne opfordre til at nye medlemmere læser op omkring emnet cuckolding. Dette er en niche side som ikke kun er tænkt på dating delen, men også at dele livsstilen og blive klogere på hinandens erfaring i dette univers. Det er ikke en traditionel dating site, dem findes der mange andre af på nettet. Det er ikke vores målsætning at der kommer så mange medlemmere som overhoved muligt, men at skabe et "fællesskab" inden for cuckolding.
Det betyder ikke man skal have erfaring inden for cuckolding for at være her, nysgerrige er også meget velkommen. Men vi ønsker et seriøst site omkring cuckolding og derfor ser vi helst at medlemmerne afspejler dette og denne interesse. Cuckolding er mere end en alm. trekant. Er man ude efter et traditionel dating site findes de bedre end her.
Er der spørgsmål, forslag eller andet kan i altid skrive til Admin eller jeg.

Mvh Admin teamet.

cucknbull

27 Nov 2014 på 08:53
Super, enig.

Fedt at have den ambition med sitet som I har.
Størst er bestemt ikke bedst...eller, altså.. jo.. det vil sige.. det gør det jo.. men ikke lige.. pis, nu er jeg liderlig igen :-)

Admin

29 Nov 2014 på 22:36
cucknbull - lol ;-) Tak for grinet.