Erfaringer søges - Skrevet af mrstivErfaringer søges - Skrevet af mrstiv

Slettet medlem

22 Nov 2014 på 11:29
(skrevet af mrstiv- Jeg har bare kopieret den over i debatten da der er begrænsning på tegn, ved svar på blog indlæg)
Jeg er helt grøn til det der med at være bull, men har virkelig lyst til at prøve det af! Men jeg er lidt usikker på hvordan jeg skal gribe det an, for jeg vil ikke lyde/virke som en gammel mand der er gået i panik aldren eller som en gammel gris! og jeg er jo godt opdraget, så har jo stor respekt for evt. cucks, ægtemænd mm. De gange hvor jeg har henvendt mig til et intressandt par, er disse ting måske antydet, eller også er mine henvendelser bare blevet ignoreret... og så tænkte jeg at det kunne være at jeg greb det helt forkert an... og det er lidt trælds af alle de par som piver over at de ikke kan finde nogle seriøse mænd derude, at mændene får kolde fødder mm. har også tænkt at det måske er forkert at jeg er så ærlig og informerer om at jeg er gift.. men hvis folk ikke kan accepter min ærlighed så er det måske sådan det er! Og til orintering så ved min kone alt om min profil og hun opfordre mig til at finde et par som jeg kan prøve det af med... hun har nu også selv fået pik mange gange af fremmed mænd (trekanter med mig)... men gode råd vil blive taget imod med glæde...

Slettet medlem

22 Nov 2014 på 11:42
Hej.
Ja det er jo det helt store spørgsmål.
Jeg tænker det primært har noget med fordelingen at gøre. Der er rigtig mange villige mænd, bulls etc og begrænset antal af hotwifes og par som søger.
Det gør jo at de kan skalte og valte mellem mange tilbud.
Og jeg tror desværre også det betyder at alm pli til at fx at svare tilbage ofte ikke sker.
På større dating site jeg har selv prøvet at få så mange tilbud at alle mine intensioner om at svare alle ikke var muligt.

Men jeg kan da fortælle lidt om hvad jeg synes der gør forskellen.
Fx breve hvor nogle skrive. Skal jeg komme og kneppe dig, bliver blankt afvist. Det betyder noget at han læser profilen og sætter sig ind i hvad der rent faktisk bliver søgt. Nok lidt ligesom en job annonce. Skriv kun hvis man rent faktisk kan tilbyde det der søges.
Jeg synes også det skrevne ord betyder meget. Så alle standart fraser bliver også soteret fra.
Når man ikke har billeder på profilen (eller kun standart billeder) skal man jo 'sælge' sig selv i teksten.
Jeg vælge som regl også gifte mænd fra, synes det bliver for besværligt og det kan være svært at være overbevist om at konen rent faktisk er med på gamet. Og jeg personligt tager afstand fra utroskab også selv om jeg ikke er parten det går ud over.
Ved ikke om du kan bruge det til noget.
Men held og lykke med "jagten".

Slettet medlem

23 Nov 2014 på 10:09
Søger på andre sites selv som par.
Og har det på samme måde. Gifte er uinteressante altså med mindre man har mødt den anden part og han/hun har sagt god for det. (evt webcam)
Derefter vil vi som minimum have billeder af hele personen så vi kan se om tændingen er der. Vi vil nogle gange også have et tlf nummer der kan slåes op.
Disse ting sortere de useriøse fra tidligt inden man spilder meget tid på chat,breve osv.
Samtidigt bliver folk langt væk spurgt til om de sidder køre tre timer for at køre igen hvis kemi ikke er der.

Breve man modtager. Man skal kunne læse af brev at fyr har tænkt over det. At han har skrevet hvad det er han kan bidrage med. (rigtigt mange fyre skriver blot. Jeg er god til at slikke eller jeg er god til at kneppe) men de erfarne ville skrive langt mere konkret hvad det er de kan.

Som par ud i leg med andre i 7 år gidder man ikke lære fyre op. Ergo vil slinger i selvtilliden betyde at der ikke bliver nogen kontrakt.

Så er der det at der er rigtigt mange fyre om budet. Så man sortere jo det fra man selv tror er det bedste.

Ps inden nogle siger jamen du er single på cucolds. Ja det er jeg. Jeg er også i forhold. Folk kan til enhver tid came med hende og få hendes ok. Hun kan også komme med og bare få besked på at sidde i et hjørne.

Slettet medlem

23 Nov 2014 på 12:29
Her er så det indlæg jeg ikke kunne lægge på bloggen da det var for langt. Jeg sendte det i en privat besked til mrstiv.

Mit råd til dig er at du skal starte med at være husven for et par. Der stilles nok større forventninger til en Bull end til en husven, men de skal dog begge kunne præstere.

Jeg er også gift og selvfølgelig møder man nogle afslag på den konto.
Enhver der bevæger sig i dette univers har sine egne grunde til at være her og skal ikke nødvendigvis redegøre overfor hverken den ene eller anden.

Jeg har dog altid været meget åben om at jeg er gift og har også talt med de fleste af dem jeg har mødt om det. Forklaret hvad det er der foregår i mit hovede og hvorfor jeg gør det, og hvilke følelser jeg har med det.
Med ærlighed kommer man oftest længst.

Jeg har generelt aldrig haft problemer med at møde nye bekendtskaber, og det har selvfølgelig noget at gøre med hvordan man selv er, og hvordan andre oplever en. Det er en stor fordel at kunne beherske skriftsproget da kontakter ofte indledes via nettet.

Jeg har altid følt en stor glæde når jeg har fået mig et nyt par uanset om det har været som husven elle Bull.