Skal vi aflive chatten?Skal vi aflive chatten?

Slettet medlem

16 Nov 2014 på 11:24
Da jeg logget på chatten igår fandt jeg denne besked i historikken.
vi beklager de lidt sure opstød men sådan føler man sig som ny her lidt trist da vi har savnet et seriøst Hotwife/cuckold sted at kunne dyrke disse interesser med andre af sammen lyster og hvor man hurtig og med sikker hed kunne holde aftaler men med en på chatte om dagen er der godt nok ikke nemt at få nogle kontakter i hus her.
Først vil jeg sige at det naturligvis er beklageligt at siden opleves useriøst, men rammerne er lavet til et seriøst hotwife/cuckold sted at mødes og udveksle meninger/holdninger etc. men siden kan aldrig blive mere end hvad medlemmerne putter på siden. Det er her vi alle har et at ansvar for at bidrage hvis vi ønsker et seriøst site.
Når det er sagt så har Admin og jeg snakket om netop chatten, hvad er meningen med at have en funktion som ikke benyttes. Siden har pt. lidt over 300 medlemmere og måske er det for lidt til at der kan være aktivitet på et chat forum. Der er også rig mulighed for at kunne kontakte andre medlemmere man gerne vil i kontakt med eller oprette et forum indlæg hvis man ønsker noget debateret eller har spørgsmål. Der kommer altid mange svar og synspunkter :-)
Og jeg kan også godt forstå nye medlemmere bliver skuffet hvis de forventer at kunne chatte med nogle når der så aldrig er nogle på den.
Så hvad synes i kære medlemmere skal vi aflive chatten eller vente og se om den blomstre?
Mvh MissMira
-Admin teamet.

Sukkerknald

16 Nov 2014 på 18:41
Hej Miss Mira.

Personligt har jeg aldrig brugt chatten og har heller ingen planer om det. Jeg foretrækker den mere personlige kontakt med den enkelte bruger. For mig gør det altså ingen forskel, om der findes en chat på siden, eller ikke.

Mvh
Sukkerknald.

Slettet medlem

16 Nov 2014 på 19:45
Chats er altid gode.

Men på site med få brugere, som jo så heller ikke er her hele tiden. Tja der skal der først opbygges et kendskab til at der sker noget i en chat.

Løsningen kunne være at have et møde tidspunkt. Fast ugentligt kl 20 feks.
Så ved folk at der er fokus på at man mødes, og så kommer chat nok igang.

Synes det er langt mere problematisk når siden ikke svare og man ikke kan komme ind.

Slettet medlem

16 Nov 2014 på 21:39
De gange jeg har været på chatten har der også været gabende tomt.

Men funktionen med "instant chat" eller hvad man nu skal kalde det med at klikke direkte på profiler der er markeret "online nu" synes jeg fungerer vældig godt. Men det er måske ikke alle der kender til denne mulighed? I hvert fald faldt jeg over den ved et tilfælde så måske funktionen skulle gøres mere tydelig?

Slettet medlem

20 Nov 2014 på 20:53
Tak for jeres input.
Rigtig god ide med at prøve at lave et fast møde tidspunkt i chatten.
Den vil vi arbejde videre med.
Også at få gjort lidt reklame for instant chat.
Vh MissMira