Mr J vol 2Mr J vol 2

Slettet medlem

14 Nov 2014 på 13:27
Forsættelsen til Mr J vol 1.
Forsat ren fiktion ;-)

Mr J vol 2
Der var gået fem uger siden hendes nat på hotellet med Mr J.
Hun havde skrevet et brev til ham, men havde intet hørt fra ham.
Hun var begyndt at tvivle på om hun overhoved ville høre fra ham igen.
I tankerne udlevet hun natten igen og igen. Hun kunne ikke lade være med at spekulere på om hun havde gjort noget forkert siden han ikke skrev.
For hver dag der gik uden et brev fra ham blev hun mere og mere overbevist om at hun aldrig ville se eller høre fra ham igen.
Tøsen kunne mærke hans Miss var nedslået over den totale tavshed.
Han prøvet på bedste vis at opmuntre hende med romantiske middage, massage og orgasmer vha hendes yngling dildo.
Men alligevel var hun nedslået.
Det var fredag aften og hun var blevet inviteret i byen med nogle veninder. Hun havde egentlig ikke rigtig lysten men hun følte omvendt at hun skyldte veninderne at vise lidt interesse.
Hun var diskret påklædt i et par stramme jeans, en sort top og stiletter.
Inden hun tog afsted havde hun givet tøsen en anal orgasme og straffet ham med hendes yngling pisk, den som var pink med sworoski crystaller på skaftet. Tøsen havde glemt at kysse hendes fødder da de var stået op om morgnen, det måtte naturligvis have nogle konsekvenser, desuden gjorde det ham både varm og tændt på at hans Miss nu skulle i byen.
Han vidste han havde en smuk kæreste og at andre mænd var mere end villige efter hende.
Tøsen havde forsat ikke være oppe i hans Miss siden Mr J kom ind i deres liv og det gjorde ham endnu mere vild efter hende nu hun skulle afsted.
Han ville give sin højre arm for at mærke hendes varme skød omkring hans lem og det gjorde blot han elsket hende endnu mere, han vidste at hun havde startet denne livsstil for hans skyld, men på bunden elsket han at se hvor meget hun selv var begyndt at nyde denne frihed til at være sammen med andre mænd.
Han lå klar i gangen til hun skulle afsted, han kysset hendes stiletter og ønsket hende en god tur i byen.
Bagefter gav hun ham et kys som var de et helt alm. par som ønsket hinanden god dag på arbejdet.
Hun gik ud i den kolde november aften, og tøsen sad alene tilbage.
Han havde prøvet det mange gange før, knuden i maven som kom ligeså snart døren lukket i og han havde sendt hans kæreste direkte i favnen på andre mænd.
Han vidste de næste timer ville blive meget lange og at han ville begynder at fantasere om hvem hun mon var sammen med og hvordan.
Han kunne mærke hans tissemand var vækket til live i hans lille plastik bur. Han prøvet at huske sig selv på at hans Miss gemte sig til Mr J og hun nok derfor ville komme tidligere hjem end normalt uden at ende op hos en anden mand.
Han satte sig ind til computeren og gik igang med at arbejde.
*
Hun mødte veninderne i toget, kl var 21 og de var allerede i godt humør.
Hun fik en sommersby i hånden og prøvet at falde ind i snakken om børn, mode, sladder osv. Men hendes tanker var et andet sted, hos Mr J. Hun følte sig pludselig så anderledes her i toget blandt unge fulde teenagere, og voksne som ønsket de var teenagere igen eller hvertfald opførte sig sådan når de en sjældent gang gik i byen og drak.
Hendes ene veninde må have bemærket hun ikke var tilstede for hun spurgte hvad der var galt, hun slog det hen med hun blot var træt.
Midt i en samtale omkring den dumme chef på jobbet, holdte toget på Dybelsbro og hun fik øje på en mand på stationen, hun tabte nær luften, var det ikke? Hun kunne kun se ryggen af ham, høj, buttet og i et jakkesæt. Var det Niels? Mr Js chauffør, hun drejet hele kroppen for at se ham bedre, men han var væk igen. En veninde spurgte om hun havde set julemanden.
Hun lo og rystet på hoved, "naej troede bare der var en jeg kendte".
Med et trylleslag var hun tilbage i hans bil, hun kunne lugte hans billige cologne og mærke hans hånd på hendes lår. Hun tømte hendes somersby i en slurk og tænkte med sig selv hun var blevet tosset. Det kunne ikke være Niels, der var mange i kbh som så ud præcis som ham. Toget trillede ind på hovedbane gården, og de kæmpede med resten af passegerne om at komme ud af toget. Hovedbanegården var godt fyldt op den fredag aften og hun måtte gå slalom mellem menneske masserne, kufferter, duer og affald.
De kom atter ud i den københavnske aften luft som var tyg af udstødning og smog.
Hendes veninder havde udset sig et mindre diskotek som lå på en sidegade til strøget.
Neon lyset udenfor lokket med billige drinks og gratis indgangs billetter til piger. Hun vidste udemærket at det ikke var for deres godhed skyld, men at hvis de fik nok piger inden for døren, ville mændende komme og smide om sig med deres penge både til sig selv og de piger som de prøvede at købe med drinks.
Usmageligt tænke hun da en pige i garderoben tog imod hendes jakke.
Men sådan var det efterhånden de fleste steder, så det måtte jo være en god forretning.
Musikken var øredøvende høj, og stedet var fyldt med danseglade mennesker. De fandt et bor i hjørnet af diskoteket, der stod brune læder sofaer, og en lille metal bord hvor der førhen ville have været et overfyldt askebærger, men det var før rygeloven.
Hun satte sig ned og en af veninderne hentede en flaske vodka og en kande sodavand.
Hun fik en drik i hånden og kiggede ud over stedet. Dansegulvet lå under niveau og man skulle et par trin ned. Lyset danset hen over gulvet i takt med musikken. I det ene hjørne af dansegulvet stod en DJ med høretelefoner på, og havde sin egen lille fest mens han mixet musikken.
På hans pult stod med store gule bogstaver 'ingen musikønsker, tak' Baren lå oppe mod udgangen og som hun kunne se fra sofaen var der standart udvalget af øl og alcohol.
Der var to bartendere som havde travlt med at lange drinks og øl over disken til de håbefulde mænd.
Langs væggene stod sofaer magen til den hun sad i og væggene var dekoreret af gamle lp'er som hang på de mintgrønne vægge.
Ganske kedeligt efter hendes smag, men omvendt var hun her ikke for at nyde stilen.
Hun tømte hurtigt sin drink og så endnu en.
Hun var ude og danse et par gange men fandt hurtigt sin plads igen.
Hun var ikke ret vild med at danse hvertfald ikke før hun havde fået et par drinks til hvert ben.
Hendes veninder blev på dansegulvet og hun blev tilbage og holdte øje med tasker og drinks.
Hun fandt sin telefon frem, kl nærmet sig midnat og hun spekuleret på om hun kunne tillade sig snart at tage hjem. Da der kom en fyr hen og satte sig ved hendes side.
Han var tydeligvis yngre end hende, tættere på de 20 end de 30, han var iført jeans og en midnatsblå polo som afsløret han brugte adskillige timer i et fitness center om ugen.
Hans hår var lyst og sat op med lidt for meget voks. Han sagde hej til hende præsenteret sig som Mark.
Da de almindelige fraser var overstået tilbød han hende en drinks og cirklen var afsluttet, da hun sagde ja. Diskoteket havde fået indfriet sit mål og hun havde nu tjent den gratis indgangs billet ind.
Marc var i lære som mekaniker, og boede sammen med en kammerat som stod ud på dansegulvet ved en af hendes veninder.
Marc var en høflig ung fyr og han var et kærkomment afbræk i hendes kedelige aften.
De drak og snakkede mens procenterne vokset i blodet. Han flirtede med hende og hun nød hans opmærksomhed. Marc var på alle måder ikke hendes type, alt for stereotyp og kedelig men hun var draget af opmærksomheden og hans mange komplimenter.
Det var en jagtmark og hun kendte spillereglerne. Hun havde prøvet det så mange gange før og vidste præcis hvordan man flirtede med en fyr.
Når hun så ud over dansegulvet kunne hun se hvordan den ene veninde danset meget tæt med Marks roommate. Og for lidt siden havde de stået helt opslugte af at skifte mundvand. Veninden havde en kæreste der hjemme, det vidste de alle sammen men hvad der skete på deres by ture blev mellem veninderne. For hende var det naturligvis anderledes, hun var ikke hendes kæreste utro, hun havde præcis den frihed som de andre kun oplevet når de var ude og tilpas fulde. Hun kunne flirte alt det hun ville og fortælle kæresten om det der hjemme mens han sad med våde hundeøjne og lappede detaljerne i sig. Ja hun behøvede ikke at nøjes med at flirte, hun havde den fulde magt til at gå hele vejen. Det var det hun nød så meget, friheden og magten til at gøre hvad hun havde lyst til. Veninderne vidste godt at hendes kæreste tillod hende at være sammen med andre, men hun havde sparet dem for detaljerne, de vidste intet om de fantasier hende og tøsen fik udlevet sammen.
Men misundelige det var de, og de havde flere gange tilkendegivet at de ville ønske deres egen mand ville give dem den frihed. Omvendt vidste de jo ikke hvor mange ting hun havde gået igennem for at tilfredsstille tøsens seksuelle lyster, og det var netop der hun var så sikker på hendes eget forhold, de gjorde det nemlig til deres begges store tilfredsstillelse.
Hun var efterhånden godt ør i hoved af musikken og alkoholden, Mark inviteret hende på dansegulvet og de danset tæt til et par numre. Da de satte sig i sofaen igen sad de tættere end før og Mark lagde en hånd på hendes ryg og begyndes at ae hende op af ryggen. Hun lagde et hånd på hans lår og spillet med på legen. Det var svært at snakke sammen pga musikken og der så Mark sit snit til at spøger om hun ikke ville med ham hjem så de bedre kunne snakke sammen. Han lovet han både havde øl og vodka. Selv om Mark ikke var hendes type var hun alligevel draget af flirten og hans tilbud, hun var ikke længe om at beslutte sig til at takke ja til hans tilbud, de skulle bare lige drikke deres drinks ud. Da den ene veninde kom tilbage fra danse gulvet fortalte hun at hende og Mark ville gå hjem til ham. Selv om hun ikke var typen som var bange for fremmede havde hun det bedst med at de vidste hvor hun var taget hen. Hun fandt også sin mobil frem og skrev meget kort til tøsen, ´Har mødt en fræk fyr, tager hjem til ham om lidt. Vi ses i morgen, Din Miss´. At Mark så kunne give sig ud for at være en helt anden spekuleret hun ikke på i sin fuldskab. Mark lagde armene om hende og begyndte at kysse hende i nakken. Hun lukkede øjene og musikken summede i hendes øre. Da hun pludselig mærkede en hånd som klemte hårdt på hendes skuldre.
*
Hun drejede hoved og så direkte op i ansigtet på Niels. Hun for sammen inden i, og fik fremstammet et hej, han kigget over på Mark og tilbage på hende, Har du lige et øjeblik, hun følte sig pludselig meget mere ædru, hun kiggede på Mark og sagde undskyld lige et øjeblik, hun tog sin taske og rejste sig op.
Niels tog hende i hånden og trak af sted med hende, hun fulgte efter ham som var det hendes egen far som havde hentet hende. Ude i garderoben bad han om hendes garderobe nr. hun tog hånden ned i lommen og fandt den lille lap papir. De kom ud på gaden og Niels forsatte, hun stoppet op da de havde gået et par M og spurgte hvad det her drejede sig om, Niels stoppede op og stillede sig helt op af hende, hun tog automatisk et skridt tilbage og stod således klemt mellem en hus mur og Niels krop som tårnede sig op foran hende.
Han kiggede borende på hende og hun forsøgte at undgå hans øjne.
"Jeg har snakket med Mr J" sagde han så pludselig ud af det blå som stod de og snakket om vejret.
Nu kigget hun op på ham, det var helt surealistisk, her stod hun midt i københavn med Mr Js chauffør foran sig, var han fulgt efter hende?
Det kunne da ikke passe, det var den slags som skete på film. Hun fik fremstammet et "okay" og ventede på hans næste ord. "Han vil mødes med dig i aften". Hendes hjerte slog et slag ovre. Hun kunne ikke tro hendes egne øre. Han havde været tavs så længe og så blev hun revet ud på denne måde, nej det kunne ikke passe. Hun kiggede mistroisk på Niels og fremstammet et "tak men jeg kan ikke i aften". Hun stolede ikke på denne mand, han kunne jo have fulgt efter hende uden Mr Js vides. Niels kigget vantro på hende "aha det bliver han ikke glad for at høre, du må hellere selv fortælle ham det" Niels tog sin telefon op af lommen, trykket tre gange på skærmen og tog mobilen til øret. Opkaldet blev hurtigt besvaret, helt nøgternt sagde Niels i telefonen "Hun ønsker ikke at komme" Niels rakte telefonen over mod hende og hun tog den ud af hans hånd pr refleks. "hallo" fik hun sagt, "Jeg må minde dig om kontrakten og jeg forventer du er her om lidt...klik" røret var lagt på og hun stod helt forstummet, der var ingen tvivl om at det Mr J som hun lige havde hørt. Hans stemme havde været hård, og hun forstod at han mente det. Hendes hjerte galoperet i brystet, hun havde ventet så længe på at høre hans stemme igen, dufte til ham, mærke hans læderhandsker mod hendes bløde hud. Niels rev hende tilbage til virkeligheden som vidste han hvad der var blevet sagt. "Min bil holder ikke så langt her fra" han vendte sig om og begyndte at gå. Hun gik efter ham og prøvede at følge med, de gik igennem mange sider gader, hun vidste selv hvor umuligt det kunne være at finde en p plads i indre by, og hun havde helt mistet retningssansen i hendes forsøg på at følge efter Niels. Pludselig stoppet han og hun fik øje på bilen som havde hentet hende sidst.
Endnu engang holdte Niels døren til bagsædet og hun satte sig atter ind i hans bil.
*
Niels suset gennem byen. Hun var ikke kendt i denne del af byen og selv om gaderne var oplyst at gadelamperne havde hun ingen ide om hvor Niels kørte hende hen, men hun var klar over de ikke var på vej mod Hotellet hvor hun havde mødt Mr J første gang.
Hendes håndflader var fugtige og hun mærkede hvordan blodet blev pumpet rundt i kroppen.
Niels var helt stille og hun havde ingen plan om at bryde hans stilhed.
Trafikken var stilnet af og Niels drejede bilen hun fik øje på et skilt hvor der stod nordhavn, her havde hun da været et par gange før, på hendes druk ture til Oslo. Skibet lå ikke i havnen og hun tænkte at det nok var igang med at fragte en ny mængde mennesker op mod de norske fjelde.
Niels forsatte forbi den del af havnen hun kendte og drejede pludselig ned mod nogle pakhuse.
Niels stoppet bilen foran pakhus 45.
*
Han steg ud og åbnede hendes dør. "Følg med" sagde han. Som på kommando steg hun ud af bilen.
Hun så sig omkring, der var ikke et menneske at se, vandet lå stille hen kun oplyst af månen som stod højt på himmelen, hun kunne høre vandets klukken mod kajen men ellers var der helt stille.
Niels tog et tag i hendes arm igen og første hende over til en lille metal dør som var i den store røde port hvor der med store hvide bogstaver stod, pakhus 45, pakhusene lå side om side, og lignede store beton kasser.
Niels fandt en nøgle frem, og låste døren op, "følg med" sagde han igen, og hun gik ind af døren.
De var kom ind i en kæmpe hal, der var svagt oplyst af nogle lamper som hang langt oppe under loftet.
Der stod nogle kasser hist og pist, og en enkelt gaffeltruck, gulvet var fyldt af støv og skidt. Hendes stiletter gav genlyd i det store rum.
Niels forsatte med at trække hende afsted i armen.
For enden af den store hal kom de igennem endnu en metal dør som førte ud på en gang, lyset var endnu svagere her og selv om hun normalt ikke var bange for mørke gav det hende kuldegysninger. De gik ned af gangen til højre, pludselig standset Niels op foran en dør. Hun kunne se et lille gult skilt som hang på døren hvor der stod 'teknik'. Niels fandt hans nøgler frem igen og døren gled op med en høj skurre lyd.
Hun trådte inden for og Niels låste døren igen. Rummet var kun oplyst at en standerlampe som stod ved siden af et metalbord, hun prøvet at fokusere med øjnene men kunne ikke se andet end mørke i resten af rummet.
Da en velkendt stemme sagde "Velkommen" Det var Mr J.
Hun så hen hvor stemmen kom fra men hun kunne ikke se ham.
Niels klemte nu hårdere end før hendes arm, og trak hende med hen til metal borderet. På bordet lå det velkendte blindfold fra sidst. Niels gav hende det på, og alt blev mørkt.
*
Hun mærkede hvordan en hånd aede hendes kind og den velkendte duft af læder ramte hende. Hun undertrykte sin trang til at holde ham helt til tæt ind til sig, bare mærke ham og lade sig opsluge af hans arme. Hun stod som forstenet.
Mr J lagde nu begge hænder på hendes arme og klemte dem. Og sagde med sarkasme i stemmen "Jeg høre du ikke har været en artig pige, har du glemt du KUN er min"
Hun kom i tanke om Mark på diskoteket, Niels måtte have observeret hende. Hun sank en klump, vidste at der ingen ide var i at komme med lange sø forklaringer. Hun sagde "undskyld" og kiggede ned. Mr J lagde en finger under hendes hage, "beklager, men det er ikke godt nok, jeg har jo gjort det tydeligt for dig at jeg forventer du kun har mig, du har endda skrevet under på det", hans stemme var hård og kynisk, hun frøs inden i, "Undskyld, men der skete jo ikke noget" hans lussing kom ud af den blå luft og rummet gav genlyd at hans slag, hun var ikke forberedt på hans slag, det brændte i hele hendes ansigt. Mr J tog tasken ud af hendes hånd som hun kramagtigt holdte fast i, "find hendes mobil" hun gik ud fra han snakkede til Niels, hun kunne høre han gennemrodet tasken, hun vidste hvad de ville finde og hun frygtede det værste.
Niels læste den besked højt hun havde sendt til tøsen.
Hun var flov, og hun ønskede at gemme sig langt væk fra dette sted.
"Kalder du dette, at der ikke skete noget?" Mr J nærmest råbte af hende, hun sagde "undskyld" igen ude af stand til at komme på noget bedre at sige.
Mr J sagde igen med rolig men fast stemme. "ja ja når du ikke vil høre, må du jo føle". Hun gjorde sig klar til den næste lussing men den kom ikke. Hun kunne høre lyden af hendes lynlås i jakken som blev åbnet, han tog jakken af hende, og derfefter tog han hendes bluse overhoved, luften i rummet var lummer og fugtig og ramte hendes hud så det gav kuldegysninger, hun stod nu kun i BH og hendes bukser.
Mr J gav hende et skub tilbage og hun faldt ned oven på metal borderet. Det føles iskolds mod hendes sarte hud og hun gispede.
"Bind hende". Hvad hun tænkte måtte være Niels tog hendes hænder og bandt dem fast til bordet så hendes arme var strakt over hendes hoved.
"Ligger du godt?" Niels grinede.
Mr J åbnede hendes bukser og trak dem ned, hun forsøgte at gøre modstand men vidste det var nyttesløs.
Mr J lagde hans hånd for hendes mund, og hvisket i hendes øre "bare lig helt stille og tag imod din straf luder tøs" han bed hende blidt i øreflippen og slikkede hende nedladende over hendes kind som stadig var øm efter slaget. Hun drejede hoved væk fra ham.
"Bare tag hende" sagde Mr J henvendt til Niels.
Hun kunne mærke Niels ru hænder på hendes lår. "Neej" råbte hun og forsøgte at vride sig ud af hans faste tag på hendes lår. Men forgæves, Niels holdte hendes lår i et jerngreb. Mr J lagde hans hånd for hendes mund og hvisket i hendes øre "shhhh".
Niels rev hendes trusser ned og førte hans pik op i hende, først blidt og så hårdere og hårdere. Hun kunne ikke sige noget, Mr J holdte hende forsat for munden, mens han hvisket i hendes øre hun bare skulle tage imod som hans artige pige.
Niels stønnede højere og højere men trak sig ud lige inden han kom. Mr J løsnede hendes hænder og førte hende om på side af bordet så hun nu lå på tværs hen over bordet med maven ned af mens hendes ben stod på gulvet og hendes hoved var ud overkanten. Mr J bandt atter hendes arme fast ud mod hvert hjørne.
Niels presset sig op i hende igen, han var stor og det sendte jag gennem hele hendes krop når hans pik ramte hendes livmor.
Hun tiggede Mr J om de ville stoppe, men samtidig kunne mærke hvordan hendes underliv forrådte hende, hvordan varmen spredte sig i hendes underliv. Mr J sagde ikke et ord. Hun mærkede en hånd tage fast i hendes hår og løfte hendes hoved op af. Mr J lagde hans pik mod hendes mund og hun åbnede den uden at protestere. Han mundkneppede hende først blidt for derefter at presse sig længere ned i hendes hals. Niels trak sig ud af hende og hun mærkede hvordan han kom ud over hendes ryg mens han stønnede højt. Hans varme sperm løb ned over hendes ryg. Mr J lagde hans anden hånd under hendes hals og presset sig dybere ned, han kom i hendes mund og hun kunne smage den salte sperm som gav hende kuldegysninger.
Han holdte hende for munden til hun havde slugt alt hans sperm.
*
Mr J bandt hendes arme op, og førte hende op og sidde. Han slog armene om hende og holdte om hende uden at sige et ord. Hun mærkede hvordan varmen fra hans brystkasse bredte sig til hendes. Han aede hende over håret og kyssede hende på kinden. Sådan stod de længe uden at sige et ord. Hun var øm i kroppen efter at havde ligget hen over bordet.
Mr J slap hende og sagde "husk du kun er min, og jeg passer på dig" hans ord var så bløde og nænsomme så hun smeltet indvendigt, så gav han hendes hånd et klem og hun hørte han forlod rummet. Niels tog hendes bind af øjnene, "jeg køre dig hjem", hun samlet sit tøj som var spredt på gulvet, og tog det hurtigt på.
Uden at sige et ord fulgte hun efter Niels ud på kajen igen, solens første stråler ramte hendes hud og hun kigget efter Mr J men han var ingen steder at se. Hun satte sig ind i Niels bil, og snart var hun hjemme ved tøsen.
Han sov da hun åbnet døren men vågnet op da hun satte sig i sengen. "Havde du en god nat Miss?"
Kun kiggede på ham og gav ham et kys på munden. "Ja det tror jeg nok, bedre end forventet, godnat min skat" han kiggede på hende mens hun faldt i søvn og spekuleret på hvad det mon var for en fyr hun havde havde været sammen med, men han vidste at senere ville han få alle detaljerne. Og hvis han nu var rigtig heldig kunne det være han også fik en orgasme. Han holdte om hende og tænkte på hvor heldig han var. Og så sov de begge to.

Slettet medlem

17 Nov 2014 på 08:42
fræk fortælling..... den burde næsten omdøbes til "M's historie" *THUMBSUP*