Mr J vol 1Mr J vol 1

Slettet medlem

8 Nov 2014 på 20:54
En fiktiv novelle, temaet er dominans og cuckolding.
Handlingen er fiktiv men personerne er ikke opdigtet. Pånær statisterne ;-)
Enjoy :-)
Det gav et sæt i hende da dør telefonen kom med den velkendte brummen, nu var nu, der var ikke længere nogen vej tilbage.
Nogle måneder for inden havde hun truffet en mand online. Han var et medlem på kærestens dating site, hun var egentlig ikke på siden for at date, tiden var ikke til det og hun havde sat hendes lyster på stand by, alligevel sonderet hun sidens medlemmere af rent nysgerrighed og faldt pludselig over en profil som lød mere end spænende. Han var en del ældre end hende og boede i den forkerte ende af landet, men hans profil tekst gav hende sommer fugle i maven, han søgte præcis efter et par med lyster som faldt ind under hendes og kærestens lyster.
Hun besluttede at skrive til ham, uden at have en ide om hvad formålet skulle være, men han havde rørt noget i hende som havde være på holdt længe.
Hun skrev og slettet, skrev og slettet, for at ende med en helt standart brev.
Hun fortrød da fingeren endelig ramte send knappen. Hun tænkte han var helt uden for hendes liga og hun nok ikke ville få et svar retur, og det da var dumt hun havde skrevet.
Men der gik ikke længe før hun havde fået et brev fra ham.
Stik mod hendes forventninger var det et meget personligt brev og hun var ikke blevet afvist. Brevvekslingerner, blev hyppigere og længere, i løbet af kort tid stod det klart for hende at var det match hun længe havde ventet på at finde.
Han var dominerende, følsom, sofistikeret og fræk på en og samme tid.
Ved sin side havde hun sin kæreste, den kæreste som hun tændte inderligt på, men som var grunden til hun kunne leve et liv som mange piger kun drømte om, nemlig retten til at være sammen med hvilken som helst mand hvis og når hun ville det.
Hans store drive var nemlig den ydmygelse der lå i hun var sammen med andre. Men hun vidste også at det helt store kick lå i hvis den mand hun valgte tilmed var dominerende over for ham. En som forstod hvad det ville sige at være sammen med en anden mands kone. Som en treenighed.
Og den mand havde hun nu fundet. Mr. J.
De aftalte at dominere kæresten i fællesskab, online. Hende som hans forlænget arm. Kæresten mærket hurtigt de ændringer som var kommet. Mr. J viste ingen nåde over for kæresten, han var meget klar i mælet, kæresten havde ikke længere lov til at indtage hans egen kvinde.
Han lod sig underkaste selv om han aldrig havde mødt Mr. J. Og hun var ham tro, kæresten fik ikke lov at trænge op i hende længere. Han fik tilmed sin lille kyskheds bælte på så han ikke skulle forgribe dig på hende, og nøglen hang atter om hendes hals.
Hun forsatte med at skrive med Mr. J og de begyndte at lufte ideen om at skulle møde, face to face. Afstanden var lang og det var ikke rigtig muligt at finde tid og sted som passet sammen. Men så en dag lå der det korteste brev hun endnu havde fået fra ham i hendes indbakke, 'jeg kommer til Kbh om en uge (fredag), jeg henter dig kl 19.00'
Nu var det pludselig meget tæt på, og hun begyndte at få kolde fødder. Turde hun overhoved møde denne fremmede mand som hun ikke kendte andet til, end hvad han gav sig ud for at være på skrift.
Dagene gik hurtigt og hun glædet sig og fortrød på en og samme tid at hun snart skulle møde Mr J.
Fredagen kom og hun vågnet meget tidligt. Da hun slog øjene op var hun straks klar over at det var idag hun skulle møde ham.
Hendes kæreste var allerede oppe, han stod i køkkenet og lavet morgenmad, hun så forundret på ham midt i køkkenet, vidste han overhoved hvor køleskabet stod.
Han kigget på hende og sagde godmorgen skat, Mr. Js ordre, jeg skal opvarte hans prinsesse hele dagen, så du er frisk til i aften.
Hun faldt ind i sin rolle som den Dominerende kæreste, og satte sig straks ned, "nå min tøs er du klar til jeg skal mødes med en rigtig mand i aften?".. Han stammet lidt og sagde jaaah..
Dagen gik hurtigt, Mr J havde givet tøsen instrukser på hvordan han skulle gøre hans kvinde klar, hvordan han skulle larkere hendes negle, babere hende, påklæde hende i frækt sort undertøj, hofteholder, en diskret vinrød kjole og stiletter.
Det hele indkøbt til lejligheden og som tøsen havde måtte betale. Selv hendes parfume have Mr. J valgt.
Han havde gjort det meget tydeligt at det var hans ejendom og han ville have hende repræsenteret præcis som han befalet.
Alt var klar og tøsen gik hvile løst omkring, mens han beundret hans kæreste som det var lange tider siden han havde rørt som hans elskerinde.
For at slå vente tiden ihjel sad hun og udførte en lang liste af opgaver som tøsen skulle udføre mens hun var væk, der var alt lige fra rengøring af toilettet, til støvsugning af hele huset. Sommerfuglende fløj rundt i kroppen på hende.
Dør telefonen brummet igen, denne gang længere end før.
Tøsen sad klar i gangen, han knælede ned og kysset hendes fødder, hvorefter han kysset hende rigtig farvel. Han ønskede hende en god aften og forsikret hende om at han elsket hende. Døren sagde klik og hun gik ned af trappen, hjertet slog i hende bryst, og hun kunne høre dør telefonens hæslige brummen igen, hun satte farten op og stod nu nede ved glas døren, der stod han, men ikke Mr. J.
Hun var lige ved at vende om igen men han vinket hende nærmere, meget forundret åbnet hun døren og stod ansigt til ansigt med en mand som ikke var på de billeder hun havde modtaget. Han stod i sort jakkesæt, væsenlig højere end hende og til den buttet side, han kunne gennemskue hendes undren og præsenteret sig som Niels. Han fortalte at han var chauffør for Mr J. Og de havde aftalt han skulle hente hende da han havde meget travlt.
Hun var usikker, det var jo ikke planen omvendt havde han jo ikke fortalt hende hvad der skulle ske, det var en sort lille limousine.
Niels holdte døren til bagsædet. Og hun satte sig modvilligt ind.
Niels startet bilen, og satte den i gear. Han drejet bakspejlet så han kunne se lige på hende.
Hun rykket sig nervøst i sædet, og knuget om hendes håndtaske hvori hendes mobil lå. Hun følte sig klædt af til skindet som han blev ved med at sende stjålne blikke efter hende.
Hun rømmet sig og spurgte hvor de skulle hen. Han sagde at Mr. J ville være på Hilton hotellet og tage imod hende. Han må have fornemmet hendes usikkerhed for han sagde efterfølgende, bare rolige jeg rør dig ikke, ikke uden af få lov af Mr J først, og så slog han en hul latter op.
Hun fik fremstammet et tak og kigget ud af vinduet, hun følte sig pludselig som en vare, det havde været frækt at fantasere om men nu var hun virkelig nervøs. Hun glædet sig og frygtet på en og samme tid at stå ansigt til ansigt med Mr J, og komme væk og ud af denne bil. Hun fik et billede på nethinden af Mr J som hendes beskytter mod denne mand samtidig var det jo absurd for det var jo ham som havde sat hende i denne situation.
Bilen kørte op foran hotellet og Niels slukket bilen og sagde vent her, han steg ud og hun så han fandt sin mobil frem fra inderlommen og ringet op til en, hun kunne ikke høre hvad der blev sagt, men Niels var hurtig henne ved hendes dør og åbnet den, han lænede sig ind over sædet og lagde en hånd på hendes nøgne lår mellem strømpen og kjolen, det gippet i hende og hun prøvet at rykke sig. Niels kigget lige på hende "Mr J venter dig, han er på værelse 453, der ligger et nøglekort til dig i receptionen i dit navn, jeg glæder mig til at se dig igen" og så rykket han hånden lidt under hendes kjole og gav hendes lår et klem.
Han rejste sig op og hun steg ud af bilen, hun så Niels starten bilen og så forsvandt han ud i den københavnske trafik. Hun fik øje på S-togs stationen, skulle hun?
Hun stod lidt som draget mod at stikke af, alligevel vendte hun sig om og så direkte op på hotellet. Hun trak vejret helt ned i maven, og gik ind.
Hun følte sig meget malplaceret blandt gæsterne i receptionen som tydeligvis enten var travle business folk eller turister med flere penge end gennemsnittet. Hun fik øje på sig selv i et stort glasvindue, hun følte sig pludselig meget slutty her midt blandt overklassen, hun så for sig hvordan de andre gæster måtte tænke hun var en call girl.
Og var det ikke hvad hun næsten var, hun manglede bare at få penge ud af det.
Hun gik op til receptionen og forventet at blive smidt ud med det samme, men hun blev mødt at en venlig ældre portier. Som bød hende velkommen og rakte hende nøgle kortet. Han sagde 10 sal, det er elevatoren over til højre, hun vendte sig om og gik i retning af hvor han havde peget. Hun spekuleret på om det mon var normalt der kom kvinder ind for at hente nøglekort i hendes påklædning og uden nogen bagage.
Hun gik ind i elevatoren som var større end forventet, hun fik igen et glimt af udgangs døren, og hendes flugt sans var lige ved at få hende ud af elevatoren igen. Men istedet strakte hun hånden frem og trykket på guldknappen hvor der stod '10'
Elevatoren satte i gang og hun stod ud på 10 etage, der var helt tomt, ikke et menneske at se, ikke en lyd.
Hun så på et stort messing skilt at værelse 453 lå til venstre, hun gik lydløst over de bløde gulvtæppet.
For enden af den lange gang fandt hun værelset.
Hun trak igen vejret helt ned i maven, førte kortet til døren og var nu klar til endelig at møde Mr J.
Døren gik op og hun trådte ind på et værelse som var væsenligt større end de hoteller hun ellers havde været på, rummet var smageligt indrettet med gamle tunge marhoni møbler, i midten stod en stor gammel dags seng hvor der var hjørne stolper, sirligt skåret ud i mønstre som rejste dig mod loftet. Hun gik inden for, men han var der ikke.
På sengen lå et sammenfoldet papir og et blindfold, uden på papiret stod der, 'Til Miss M'
Hun satte sig på sengen og foldet papiret op, der stod,
Kære Miss M
Jeg bliver lidt forsinket, du skal skænke dig en drinks fra minibaren drikke det, tage blindfoldet på og lægge dig på sengen. Glæder mig til endelig at møde dig.
Din Mr J.
Hun så sig omkring og fik øje på det lille genkendelige køleskab som stak så underligt af fra resten af rummets indretning. Hun gik over og åbnet skabet.
Hun forventet at finde standart udvalget af små flaske med alcohol til ublu priser og sodavand til at blandet det op med. Men der var ingen, i midten stod der et glas som allerede var skænket, det havde en hæslig blå farve som mindet om de utallige isbjørne hun havde drukket i sine teennage år.
Hun tog glasset og satte sig hen på sengen. Hun nippet forsigtigt til drinken, den smagte syrligt men ikke dårligt, hun var stadig nervøs og spændt og havde hun selv lavet drinken havde den indeholdte mere alcohol end sodavand.
Hun drak ud og lagde sig på sengen, aftenlystes skinnet svagt igennem de tunge gardiner, hun tog blindfoldet på. Nu var alt mørkt. Hun kunne kun høre sit eget åndedrag som blev roligere og roligere. Hun følte sig pludselig så træt, og hendes tanker begyndte at drage mod drømmeland. Og så sov hun.
Det gav et sæt i hende da hun vågnet op, hun kunne mærke en hånd på hendes lår, en blid stemme sagde roligt, Hej, beklager forsinkelsen. Hun skulle lige til at sætte sig op for at orientere sig om hvor hun var henne, men blev blev holdt nede af en hånd på hendes brystkasse, "bare bliv liggende"
Hun kom i tanke om Mr. J og hendes tur på hotellet. Hun drejet hoved hen hvor hans stemme kom fra og fik fremstammet et 'hej, det gør ikke noget'. Han lagde en finger over hendes læbe og sagde shhhh...
Det gippet i hende, hun kunne dufte læder og mærket at den finger som lå over hendes læbe var iført en handske, hun kendte han fetich for læder handsker.
Hun sank et klump og nikket for at tilkendegive at hun nok skulle være stille. Det var underligt at høre hans stemme, indtil nu havde de kun kommunikeret på skrift, hans stemme var blød og drillende på en og samme tid, men der var nogle undertoner af hårdhed, som fik hende til at fryse inden i, samtidig med hun ville have mere. Hun kunne mærke at han satte sig ved hendes side og lænede sig ind over hende og gav en hende kys på panden, mens hans hånd vandret ind under kjolen, hun kunne mærke hvordan hans hånd gled op på hende underliv. Han lagde hånden flat uden på hendes trusser og klemte hånden opad. "Jeg kan se din tøs har gjort dig klar, præcis som jeg bad om"
Han tog en finger inden for hendes trusser, og trak dem til siden, "uhm og dejlig glat", hun mærkede hvordan en kølig brise ramte hendes underliv, og hun fornemmet hvordan han kiggede på hende. Hun samlet benene pr refleks, hendes generthed havde altid være stor.
Med den anden hånd tog han et fast greb om hendes lår og hev hendes ben til side "du skal ikke samle dine ben, jeg skal se om du har det jeg gerne vil have". Hun slappet af i sine ben og prøvet at undertrykke sin generthed, hun kunne mærke hendes kinder blusset røde.
Hun sagde "undskyld" han lagde prompe sin læder hånd op foran hendes. "Sagde jeg ikke du skulle være stille" han klemte hendes mund og selv om hun kunne trække vejret gennem næsen følte hun alligevel at han tog luften helt fra hende. Hun nikket febrilsk. Og han slap hendes mund igen.
Han bad hende om at rejse sig op, han tog hendes hænder og førte hende op og stå. Hun følte sig ør i hoved og skulle lige genvinde balancen. Hun kunne høre sengen knirke da han satte sig igen.
"Godt så tager du din kjole langsomt af" hun førte sine hænder op til stropperne og lod langsom kjolen glide ned over hendes krop.
Hun vidste godt hun ikke havde en model krop, hun var lettere buttet og hendes maveskin afsløret at hun havde båret et barn, hun undertrykte hendes lyst til at dække sig til med hendes hænder.
Hun kunne fornemme hans øjne undersøgte hende, og hun var taknemlig for hun ikke kunne se ham i øjne lige nu.
Efter et par minutter rejste han sig op og gik helt hen til hendes øre "du ser virkelig dejlig og fræk ud" hans stemme var som silke og hun blev blød i knæene. Han trak forsigtigt den ene bh strop ned og hendes ene bryst var blottet. Han kærteget det med hans hånd og lænede sig ned og blidt kyssede hendes brystvorte så det sendte kuldegysninger gennem hele hendes krop.
Han rettet sig op og tog et fast greb i hendes hår som hang løst om hendes skuldre, han hvisket til hende at hun var godkendt, han kysset hende hårdt på munden, hun stod helt forstummet, hun havde gjort det tydeligt for ham at hun ikke kysset andre på munden end hendes kæreste. Han sagde drillende til hende "jaja jeg ved godt du ikke kysser på munden, men det gør jeg" og hun mærket hans magt til at gøre hvad der passet ham, hun ville gerne sige ham imod med hun turde alligevel ikke. Istedet stod hun helt stille mens det boblet i hendes mave over hans krænkelse.
Han tog hendes hænder og førte hende tilbage til sengen, "læg dig ned". Hun følte efter sengen og lagde sig op i sengen, hun prøvet at tage lidt af dynen over sig dels pga hun frøs og hun følte sig frygtelig nøgen. Han rev dynen ud af hendes hånd "nææh nej, jeg skal kunne se dig" hans ord var hårde og hun følte sig helt nøgen. Han lagde sig ned ved siden af hende og begyndte at udforske hendes krop med hans fingre, hun kunne dufte hans behagelige afdæmpet parfume blandet med læder, havde han mon læder tøj på, hun var ikke sikker.
Efter at hans fingre havde leget med hendes skuldre, bryster og mave gled den ned til hendes trusser igen. Han kælet forsigtigt uden på stoffet, og det skød gnister gennem hendes krop, og hun begyndte at vride sig i lagnet, han var så blid så nænsom at hun var desperat efter at mærke ham rigtig. Hun mærket hvordan varmen bredte sig i hendes underliv. Han lagde sig ind over og presset legende hans underliv op mod hendes, hun kunne mærke han var hård efter hende og skød sit underliv op mod hans. Han spurgte om det var det hun gerne ville have, en rigtig mande pik, hun havde ikke mærket en mand i sig længe, det var efterhånden mange måneder side hendes kæreste havde været op i hende og hun havde taget sig til takke med en dildo, det var dette hun så længe havde vente på, at mærke ham, Mr J. Han sagde igen "jeg kan ikke høre dig, vil du have min pik". Hun sagde "ja, ja tak" og hun blev overrasket over hvor desperat hun egentlig lød.
"Godt" sagde han, "sæt dig op".
Hun satte sig op i sengen og Mr J satte sig bag ved hende og holdte om hende, mens han kysset hende i nakken.
"Hvis det er det du vil, vil jeg eje dig rigtigt, jeg har udformet en kontrakt til dig, hvor du skriver under på at din krop og sind kun tilhøre mig, at jeg må gøre præcis med dig hvad jeg har lyst til" sagde han med kærlig stemme mens han forsatte med at kysse hende i nakken og holde om hende. "Jamen hvorfor" fik hun fremstammet, "fordi jeg ikke vil dele dig nogle, fordi jeg gerne vil forme dig som min egen lille viol". Han tog blindfoldet af hende, og hun misset med øjne, lyset var afdæmpet men det skar i hendes øjne efter den lange tid i mørket, hun kigget mod vinduet og der kom ikke længe lys ind mellem sprækkerne.
Hun skulle til at vende sig om for endelig at se Mr J men han holdte hende fast, "næh nej" sagde han blidt.
Han lage et papir foran hende på sengen "læs det". Hun tog forsigtig papiret op og begyndte at læse, nervøs for hvad der ville stå,
Jeg giver hermed Mr J den fulde brugs ret over min kæreste, jeg må ikke længere røre ved hende uden hans accept. Hele hendes krop tilhøre kun Mr J.
Jeg giver desuden Mr J og min Miss det fulde ansvar for min egen krop og orgasmer, jeg er nu kun i deres vold og de må gøre med mig hvad de end måtte ønske. Dette er gældende indtil Mr J løsriver sig fra kontrakten.
Underskrevet tøsen. Hun så undrende på papiret. Og stammet et "øhh" hun var ikke i tvivl om at underskriften var ægte, hun havde set den så mange gange før.
Mr J rømmet sig "det er derfor jeg kom lidt senere jeg måtte først sikre mig at din tøs ville overgive dig til mig, og ved du hvad, han gjorde ikke engang modstand, du har opdraget ham godt". "Jamen har du.." Mr J afbrød hende, "ja jeg var hjemme ved ham efter du var kørt".
Hun var meget forvirret nu, var det ikke bare en leg det hele? Mr J lagde en nyt ark foran hende, nu med hendes egen kontrakt, han gav hende en kuglepen i hånden. Hun drejet den i hånden og kunne ane et firma logo, var det mon fra hans arbejde, hun vidste ikke meget om ham, end ikke hvor han boede henne, og han vidste nærmest alt om hende, nu også hendes adresse. Hun drejet kuglepennen helt og kunne se det velkendte Hilton logo.
Mr J kunne mærke hun tøvede, han lagde den ene hånd om hendes hals, og den anden med et hårdt greb mellem hendes ben, han sneg hånden inden for trusserne og hun kunne se hvordan muskelerne arbejde i hans arm, hun så hans læder handske og knoerne som var lavet huller til, det var det første hun så af Mr J.
Han begyndte at kærtegne hendes klitoris og det sendte bølger af ekstase gennem hende, hun lænede sig op af ham og kom med gispe lyse, han stak en finger op i hende hårdt og alligevel blidt, hendes vejrtrækning blev hurtigere og hun kunne fornemme hvordan hendes lyster efter den fremmede mand forrådte hende mod alt sund fornuft, han slap hende igen og med den anden hånd holdte han hende igen fast i håret, han tog den frie hånd op foran hendes ansigt "se hvor våd du er, du må hellere skrive under hvis du vil have mere". Ude af sig selv af liderlighed rakte hun ud efter kuglepennen og papiret, med rystende hånd skrev hun under.
Han tog papiret ud af hendes hånd og gav hende blindfoldet på igen, han presset hende ned i sengen igen og hvisket i hendes øre, "i nat vil jeg indtage min nye ejendom kærligt og blidt" og han kyssede hende igen på munden.
Den nat elskede han med hende som var hun en jomfru han skulle passe på. Det var så længe siden at hun næsten fik tåre i øjne af hvor dejligt og ekstatisk det føltes. Der gik ikke længe før han kom dybt i hendes indre og han faldt sammen helt udmattet oven på hende.
Han kysset hende på halsen og sagde at nu var hun hans.
Hun lå helt stille og nød bare at være til. Han rejste sig fra sengen, lænede sig ind overhende og hvisket i hendes øre "bliv liggende lidt endnu, om lidt kommer vores tøs og gør rent efter os" han kysset hende på kinden. "Tak for i nat" hun kigget mod ham, "hvornår ser jeg dig igen". Han grinede drillende og sagde "lige pludselig". Og så hørte hun døren blive åbnet og lukket igen. Hun fornemmet hun atter var alene i værelset, hun følte sig pludselig meget alene og knuden i maven vokset, hvornår ville hun se Mr J igen, hun var lige ved at sætte sig op da døren blev åbnet og lukket igen.
"Hej Miss". Hun var ikke i tvivl om hendes kæreste var kommet, hun tog blindfoldet af og sagde hej til tøsen, han kom hen til sengen og satte sig på knæ, "må jeg have lov at gøre rent efter Mr J" hun smilede til ham og sagde "ja tak, meget gerne".
Han lagde sig ned mellem hendes ben og begyndte at slikke hendes brugte skød, hun duftede og smagte af en anden mand og de vidste begge at deres liv havde taget en ny drejning. Der gik ikke længe før hun kom i en stor orgasme, og tøsen lagde sig op ved siden af hende.
Hun strøg ham over håret og kysset ham på munden "jeg elsker dig min tøs" og de faldt i søvn i hinandens arme.

Slettet medlem

9 Nov 2014 på 03:12
Hvor er det smukt ...

hottie og cuck

9 Nov 2014 på 12:48
meget smukt! ;-)

ikkekunsex

9 Nov 2014 på 15:19
Hold da op en fantastisk historie ;-)

Slettet medlem

10 Nov 2014 på 08:24
Det lyder til Miss M har haft nogle frække oplevelser på det sidste, vi venter spændt på vol 2 *THUMBSUP*