Hvad er det der får mænd til at være totalt underdanige ?Hvad er det der får mænd til at være totalt underdanige ?

Slettet medlem

7 Nov 2014 på 12:17
Jeg har nævnt det tidligere i andre sammenhænge, nemlig min undren over hvor stort et antal mænd der har en lysten til at blive ydmyget og være underdanig.
Når jeg har bevæget mig ind på en chat har det oftest være med en nick hvor jeg kalder mig æld Herre og jeg bliver ustandseligt kontaktet af mænd i alle aldre der meget gerne vil domineres og underkastes.
Desuden har jeg også talt med en del mænd som har haft ønske om at leve som cuckold. nogle få har fået udlevet drømmen, men størsteparten af dem går med ønsket og er enten alene eller har en partner som ikke er med på en udlevelse af disse drømme.
En del af cuckolds´ene er meget åbne omkring deres lyster og beskriver dem gerne.
Jeg mener at der er mange sammenfaldende tendenser i det en slave og en cuckold har som ønsker om at være i en form for "offerrolle"
Ret beset er en tilværelse som cuckold jo lidet attråværdig set med "mandfolkeøjne" og rollen bryder med det traditionelle mønster af synet på en mand.
Personen vil jo overlade initiativet til sin partner og på denne måde lade sig ydmyge af at hun møder andre mænd der giver hende den sexuelle nydelse.
I de fleste parforhold er det jo netop mandens rolle at give hende den sexuelle nydelse.
De lidt mere hardcore cuckoldpar er ret strikse med at cuckolden skal være holdt fra, og evt bærer han kyskhedsanordning. Altså en rolle hvor han har fraskrevet sig sex og rent psykisk gennemgår alverdens kvaler, også når hun evt har møder.
Måske lader hun ham overvære sine seancer med elskeren og han vil nok i de fleste tilfælde blive ophidset, men må altså ikke få udløsning.
Andre forhold går ikke så meget op i afholdenhed men elsker sammen og bruger det så blot som en ekstra stimulans i forholdet at hun bliver kneppet af andre indimellem, og måske kan amn slet ikke kalde dem cuckoldpar men mere blot nogle frisindede menneskser
Det er et forholdsvis stort antal mænd der bærer disse "underkastelses" gener i sig.
Jeg prøver ikke på nogen måde at nedgøre dem, og de er oftest på andre områder nogle prægtige mennesker med gode interesser.
Men det kunne være interessant at få en debat omkring det der er drivmidlet for velfungerende mænd til at de i den sexuelle situation har taget det valg som de nu engang har gjort.
Jeg har sammen med min kone mødt andre mennesker sexuelt og bl.a har vi lavet trekanter med fyre, så jeg har en ret god forståelse for dette at se en anden tage hende. Det er frækt og ophidsende at se hendes ageren, men det ligger alligevel lidt langt fra lysten til at blive "underkastet og evt. ydmyget.
- Hvornår opdagede du at du havde disse lyster, og hvad er det der driver dig i denne retning ?
Lad os få en debat om dette interessante emne.

Slettet medlem

7 Nov 2014 på 14:57
Meget interessant debatoplæg, og noget jeg også har tænkt meget over. Jeg er selv kommet frem til en forklaring med to aspekter, en sociologisk og en psykologisk.

Den sociologiske er drevet af gruppeadfærd, hvor mennesker generelt er gode til ubevidst at indfinde sig i bestemte roller - og en person påtager sig typisk den samme rolle i forskellige kontekster (dog ikke altid). Og jeg tror de roller tit spilder over i det seksuelle. Dem med tendens til alfa rollen, er i højere grad drevet til at være sammen med flere kvinder, mens den mere passive rolle er mere tilbøjelig til at lade alfahannen tage hans partner.

Jeg tror dog det psykologiske aspekt er stærkere, og her er det især egoet der spiller ind. Jeg tror tit at cuck-typen har et meget stort ego, men også en stor usikkerhed omkring egoet. Mange er til daglig bange for at være til grin, går op i at fremstå dygtig, ufejlbarlig, og bange for at blive gjort jalousi. Cucken tackler den usikkerhed og frygt ved at seksualisere den. Langsomt bliver det et turn-on at andre piller egoet ned, negører cuck og gør ham jaloux. Det kan så komme til udtryk på mange måder, alt efter hvad ens usikkerhed består i. Hvis nu det er ens egen mandighed man er usikker omkring, så tænder man måske på sissification. Det er til gengæld slet ikke noget der tænder mig. Og andre tænder på afstraffelse og bondage - heller ikke mig. Og nogen tænder på alle disse ting uden at tænde på cuckold aspektet. Igen alt efter hvor usikkerheden ligger.

Men det er bare mine tanker :-)

Slettet medlem

7 Nov 2014 på 16:49
Personligt, så er det 2 ting.

Det er følelsen af at være ydmyget, at min kone har fået en "rigtig" mand fremfor den senmoderne tøffelhelt som jeg er.

Dernæst er det følelse af at skulle generobrere hende igen efter en anden mand har taget hende. Efter 8 å sammen, savner jeg den jagt man havde i starten..

Slettet medlem

7 Nov 2014 på 19:32
jeg har været i 3 cuckoldforhold af længere varighed. I det ene forhold mener jeg dog ikke at han er hanrej men snarere en slags organisator der tænder på at få hende "arrangeret" på den ene eller anden måde med en der kan kneppe hende.

De to andre forhold var til gengæld totalt cuckold forhold og fælles for dem alle 3 var at cuckolden i enhver anden henseende var præcis det mandfolk man vil forvente af en mand i et forhold.

Det var kun på det sexuelle område at de havde en anderledes måde at agere på.

Så der var ikke noget "sølle" eller tøffelhelt over dem på nogen måde
men hanrejVejle du giver da en forklaring.

lowlaif

8 Nov 2014 på 13:25
Jeg kan ikke for alvor deltage, men giver gerne et indspark, først og fremmest - ingen skal ydmyge eller dominere mig, hvis de ønsker at være i forhold med mig, der sætter jeg grænsen :-)

Citat (en ældre Herre * Nov 7, 2014 12:17)

Personen vil jo overlade initiativet til sin partner og på denne måde lade sig ydmyge af at hun møder andre mænd der giver hende den sexuelle nydelse.
I de fleste parforhold er det jo netop mandens rolle at give hende den sexuelle nydelse.


Jeg mener ærligt talt ikke at der er noget naturbestemt i at manden skal give kvinden den seksuelle nydelse, eller vice versa, ser vi på naturen - i 99% af pattedyrene, også de vi slægter mest på, er polyamori betydeligt mere almindeligt end monogami...

Jeg mener at mennesket - det kristne menneske - eller det monoteiske menneske - har nedlagt forbud mod "naturen" - her hvor jeg bor er det iøvrigt acceptabelt at muslimske mænd har flere koner, og det var indtil 1932 tilladt for buddhistiske mænd også at have op til 4 koner, kongen undtaget - han kunne have så mange han magtede og flere af kongerne har haft over 80 koner...

Det har været og er til dels stadig, almindeligt accepteret at kvinder har flere mænd, men dog ikke i det åbne som det omvendt er tilfældet...

Jeg mener at min "cuckold" er medfødt, jeg mener at jeg af een eller anden grund har undgået de snærende kulturelle og religiøse opdragelsesmønstre som verden forsøger at lægge på os, og altså har haft mere fri adgang til den side i mig...

Jeg føler mig på absolut ingen måde ydmyget når min kone får sex af en anden mand, for hver eneste støn, hver eneste klask jeg kan høre hud mod hud, hver eneste orgasmehyl jeg hører fra hende, og brunstige brøl fra ham - føler jeg kun dyb samhørighed og en dyb dyb kærlighed, trangen til at holde hende tæt ind til mig, kysse hende, dufte hende og forsikre hende om min grænseløse kærlighed...

I princippet lever jeg i et åbent forhold, i teorien kunne jeg have alle de kvinder jeg orkede - i teorien... Men det er sådan at jeg HAR ikke lyst til andre end min kone, men selv i min relativt høje alder har jeg denne lyst 24/7 (det er ikke det samme som at jeg kan gøre noget ved det) - jeg kysser min kone konstant gennem dagen, som hun også kommer og kysser og krammer, vi går hånd i hånd, vi griner og vi pjatter som var vi stadig nyforelskede... Og det er netop det - den kendsgerning at hun ind imellem får for fuld skrue, gør at hun elsker mig og bliver forelsket i mig, at jeg tillader hende den glæde, og tilfredsstillelse... Og det gør mig vildt forelsket i hende...

Min ex. kone i Danmark og jeg blev oftest sammenlignet (sådan lidt sarkastisk) med Kjeld og Hilda - for det ER menneskeligt umuligt at leve et lykkeligt ægteskab i så mange år... Men det er det ikke for mig, og det er ikke en umulig drøm heller, det gælder bare om at finde fælles fodslag i hvad der fastholder den anden i at forblive i rusen af forelskelse...

For mig, for min ex. kone og for min nuværende kone er det at hun får så meget pik som der er meter vandrør i en mellemstor metropol...
Redigeret af lowlaif 8 Nov 2014 på 13:26

Slettet medlem

8 Nov 2014 på 21:52
Jeg tænker også at en grund kunne være at manden ikke skal prester og kan slappe mere af, og så er jeg enig med vejle fyren med at skulle erobre hende igen...

cuckold cph

17 Jul 2015 på 04:16
Det er en gammel tråd men jeg vil alligevel godt give mit besyv med.

Jeg synes at UerfarenFyr sygeliggøre det at være en submissiv cuckold.
Som når han skriver:
"Jeg tror tit at cuck-typen har et meget stort ego, men også en stor usikkerhed omkring egoet. Mange er til daglig bange for at være til grin, går op i at fremstå dygtig, ufejlbarlig, og bange for at blive gjort jalousi. Cucken tackler den usikkerhed og frygt ved at seksualisere den."

Jeg kunne lige så godt påstå at en dominerende mand har et stort ego, men også en stor usikkerhed omkring sit ego, og derfor har han et behov for at dyrke sex med andre mænds kvinder, for at føle at han er "mand nok". En Bull takler sin egen usikkerhed ved at forsøge at fremstå mere maskulin end han egentlig er. Han er slave af samfundets krav om maskulinitet.

Kunne forestille mig at en del dominerende mænd ikke ville synes om denne karakteristik af dem og deres personlighed. Og jeg finder den personligt lige så forkert, forsimplet og uunderbygget som Uerfarenfyrs karakteristik af cuckolds.

Hvorfor nyder cuckolds denner "offerrolle" som OP benævner den? Jeg ved det vitterligt ikke. Jeg ved heller ikke hvorfor så mange kvinder nyder at være submissive og have den offerrolle.
Men jeg ved at psykologer længe har prøvet at finde en forbindelse mellem at tænde på BDSM og dårligt selvværd, dårlig barndom, traumatiske oplevelser etc. Og jeg ved at man ikke har kunne finde nogen fællesnævner.

Hvorfor kan nogen lide hvad de kan lide? Det er ikke fordi at spørgsmålet ikke kan være interessant, men man skal være ufatteligt forsigtig med at tro at man med en teori kan dække alle de grunde der kan være til at en mand nyder at være hanrej.

Der er et par stykker i tråden der har snakket om "generobringen" af kvinden. Jeg ved i hvert fald fra mig selv, at jeg nyder det, at jeg ikke kan være sikker på min hotwife i den forstand at jeg bliver nødt til at stramme mig an for, at hun vælger at være sammen med mig og ikke en elsker. Og når hun så er sammen med en elsker, har jeg noget at skulle "bevise" bagefter. Der er også mange, mange andre aspekter ved cuckolding jeg elsker, men jeg kan godt tilslutte mig generobrings-aspektet.
Redigeret af cuckold cph 17 Jul 2015 på 04:18

Slettet medlem

17 Jul 2015 på 08:52
I mit tilfælde (Patrick der skriver dette) drejer det sig om to overordnede temaer;

1) At miste kontrollen.
I mit arbejde er jeg chef og tager dagligt en masse beslutninger. Det tænder mig vildt at være ude af kontrol med det aller dejligste jeg har... nemlig min kone. Jeg skal ikke træffe beslutninger alt er uden for min kontrol. Opleve hendes og hans liderlighed....som iagttager eller som aktiv.

2) Udfordre sex grænserne.
Dette er en måde at udfordre vanilie sex grænserne. Vi har andre teamer på programmet, "Cuckolding" er "bare" et af dem.... men nr 1 for tiden :-)

Slettet medlem

10 Aug 2015 på 22:13
En god del voyeurisme spiller nok også ind :-)

Slettet medlem

12 Aug 2015 på 11:34
Det med at skulle erobre hende igen kan jeg også godt genkende. Også det med at man kan slippe tøjlerne og lade en anden styrer kan jeg genkende. Den sidste ting er nok samfunds strukturen, det med at man skal former sig og fører generne videre er ikke så vigtigt mm. det er blevet mere accepteret at være sinkel og ikke få børn. Og jeg tror at der er noget kemisk i kroppen som ændre sig jo længere væk vi kommer fra urmennesket.