Introducer din mand til cuckoldingIntroducer din mand til cuckolding

Admin

17 Aug 2014 på 16:57
Herunder følger en mini guide til at introducere din mand til cuckolding. Guiden er ikke skrevet af cuckolds.dk. For at læse mere af denne forfatter se link i bunden af artiklen.
1.
Tillid til dig selv er meget vigtigt for at kunne blive en dygtig hotwife/cuckoldress. Start med at flirte med andre mænd, når du ikke er sammen med din mand. Niveauet af flirteri kan variere fra øjenkontakt og et smil til flirtende tilnærmelser under samtaler. Mål deres reaktioner, er villige til at være din sex slave, eller et sted i mellem. Det resultat du ønsker er naturligvis at gøre dem desperate efter din krop. Ganske hurtig vil du finde selvsikkerhed i denne leg og det vil ikke længere gøre dig nervøs. En selvsikker kvinde er altid lig med en seksuel kvinde – og fyrene elsker det.

2.
Start med at nævne for din mand / kæreste mængden af mandlige opmærksomhed du er begyndt at få, følg hans reaktion nøje. Er han jaloux eller positiv? Handler ha2n som om han føler sig truet eller ser du en lille jalousi blandet med spænding? Nævn det for ham oftere og oftere, gerne når I er kærlige eller sexer med hinanden. Hvad giver det ham? Bliver han tændt eller sur?

3.
Fortæl din mand at du har fantasier om sex med andre mænd. Berolig ham med det ikke er nogen bestemt mand, blot en lyst (også selvom du måske har en bestemt i tankerne!), og nysgerrighed du har.
Hav en god grund hvis han spørger det, forklar hvorfor han ikke skal føle sig truet. For eksempel, hvis du var seksuelt uerfaren da I mødtes, siger noget lignende "Skat, sex med dig er så fantastisk at du har givet mig lyst til at prøve mere og mere" Dette vil øge hans ego ved at han tror, han er grunden til at du elsker sex så meget. Hvis du tror, at han kan modstå dette, ville en anden metode være, "elskede, du havde flere sex-partnere, før vi mødtes, og jeg aldrig har haft de muligheder... det kan jo være jeg kan lærer noget som vil glæde dig." Berolig ham med, at du er bare nysgerrig og ikke har gjort noget. Du bør diskutere disse fantasier med ham ofte, hvis det kan lade sig gøre mens I har sex og han tænder på det så hold fast i fantasien, giv ham orgasme mens han forestiller sig du bliver kneppet af en fremmed. Han vil elske det!

4.
På et tidspunkt, er du nødt til at teste om dine forberedelser har båret frugt og virkelig tage dine flirter lidt længere, faktisk hele vejen, hvis du vil! Din selvtillid i forhold til at flirte bør nu være meget høj og det er nu du bør følge dine instinkter. I dette stadie er det vigtig at du fortsætter med at følge rådene som nævnt i punkt 3. Det er nu hvor du for alvor kan sammenkoble dine erfaringer fra det rigtige liv og føje dem ind i dine fantasier – men husk kun at nævne det som fantasier. Resten bør være din lille hemmelighed.
5.
Når du skal bryde nyheden til din mand er det vigtigt at du er 100% enighed med dig selv om hvor du vil føre forholdet hen. Hvad er dit drømmesenarie og hvordan når du dertil? Ønsker du virkelig at cuckolde din mand? Ønsker du nye fremmed store pikke, mærke den ene orgasme efter den anden rulle gennem din krop? Hvor langt tror du din mand er med? Hvilke reaktioner har pkt. 2/3 givet dig? Vær sikker på at den reaktion du håber fra din mand også er den du får. Er du usikker så fortsæt lidt endnu med punkt 2/3, men prøv også udenfor sengen at spørge ind til 3-kanter, partnerbytte osv. Spørg ham gerne mere direkte om det ville tænde ham at se dig blive kneppet af en fremmed pik. Vær gerne pornografisk i dine udsagn, brug ordet pik, fisse, orgasme – alle de ord du ved der virker på din mand.

6.
Få din mand med på ideen, hvis du har fulgt step 1-5 burde han være det helt rigtige sted i hans mindset og være åben for at prøve det som du inderst inde har et ønske om. Nu er det vigtig at du agere på dit arbejde, lad være med at udsætte tingene i uendeligheder – få det prøvet. Hold din mand (og dig selv) fast i situationen. ”Smed mens jernet er varmt” som man siger. Du ved ikke hvornår chancen byder sig igen.

Denne artikel stammer oprindeligt fra Just Interracial Cuckold.