Offentlig ydmygelse af adminOffentlig ydmygelse af admin

Admin

20 Okt 2014 på 20:41
Ja - der er vel ingen vej udenom udover at krybe til korset og bekende kulør!
Det er vel altid en god start på et indlæg her i foraet. Men som Admin må jeg erkende at jeg er kommet til at lave en BRØLER af den anden verden.
I det modul jeg bruger til at styre siden er der et system til at begrænse og styre spam her på siden - med en fejl er jeg desværre kommet til at tilføje tegnet "@" som spam, det vil altså sige at alle breve der er sendt mellem jer som medlemmer hvor tegnet @ er indgået er røget ind i et spamfilter og dermed ikke leveret til modtageren.
Beklageligvis fandt jeg først denne brøler i går. Fejlen er naturligvis rettet og alle breve der var tilbageholdt er nu afsendt korrekt.
Havde det nu været et fancy betalingssites kunne jeg have skudt 1 måned gratis medlemsskab efter jeg alle, men da det jo er gratis er mine muligheder en smule begrænset. Er dog sikker på at MissMira gerne lader et spanskrør hvine over min bag for fejlen...
Som sagt - jeg beklager meget fejlen og de gener det måtte have givet.
Redigeret af Admin 20 Okt 2014 på 20:42

Sukkerknald

20 Okt 2014 på 20:45
Med din store indsats for at holde siden kørende, burde Miss nu også kysse lidt på dig, synes jeg. :o) Fejlen er rettet og jeg forstår nu bedre, hvorfor nogle gamle breve pludselig optrådte som nye. Jeg har tilgivet dig din menneskelighed. :o)

Slettet medlem

20 Okt 2014 på 23:26
Jamen der kom et brev til mig i går fra en profil der faktisk har slettet sit medlemsskab for en måneds tid siden.
Jeg troede at jeg bare havde overset denne lille besked som var sendt med en mailadresse.
Her var altså forklaringen.

Nå men jeg skrev en besked til den nævnte mailadr men har dog ikke fået svar tilbage så måske var det en profil der helt har opgivet ævred.

Det er jo menneskeligt at fejle men det kan i visse tilfælde være fatalt, her der det nok ikke den store ulykke så lad gå for denne gang.
Og så kører vi et gratis medlemsskab i den næste måned og det er jo fedt !

hottie og cuck

20 Okt 2014 på 23:55
Ja ok, det forklarede de "nye" mails.. Inklusiv en fra Admin selv :-D

Men ok.. Det er nemt ikke at fejle, hvis man ikke prøver noget nyt ;-)