Hvor lang tids afholdenhed anbefales?Hvor lang tids afholdenhed anbefales?

Slettet medlem

20 Okt 2014 på 09:32
Hvor lang tids afholdenhed bruger I normalt til cuck før et evt møde mellem Hotwife og Bull?
Det er jo nok individuelt, men personligt kan jeg mærke det "strammer til" i de nedre regioner hvis jeg har mere end 3 dages afholdenhed. Jeg har leget lidt med "selvpåført afholdenhed", det er jo ret nemt for mig for tiden da vi lige har fået en lille. Det længste jeg har kunnet holde mig (uden kyskhedsbælte, kun vha. viljestyrke) var 14 dage, men da "savlede" jeg også konstant og kom efter 30 sekunder. Og havde det været en "skarp" situation hvor jeg f.eks havde været i bur og havde set min kone elske med en tyr tror jeg at jeg ville have været som smør og villig til alt for at få udløsning
Jeg kan også mærke at min lyst til at se min kone med en fremmed hænger ret tæt sammen med min egen manglende udløsning. Når det forhåbentligt snart bliver virkelighed for os tror jeg det vil være ret "katastrofalt" for mig hvis jeg f. eks. onanerer mig til en udløsning mens min kone og Bull elsker så her vil et kyskhedsbur nok være nødvendigt ;-)
Redigeret af Slettet medlem 20 Okt 2014 på 12:08

Nygiftcuck

20 Okt 2014 på 12:16
Altså vi har læst en del om emnet og selv leget meget med kyskhed dog uden særlig erfaring inden for cuckold emnet (endnu). Men som du selv skriver så hænger mandens udløsning og mandens lyster jo omvendt sammen. Det han tænder på er ikke udløsningen, men alt det der kommer før. Udløsning ødelægger det hele i situationen og pludselig er lysten og legen væk. Så vi mener godt at man i princippet kan udelukke udløsning helt. Nu skriver du at du højst har kunne holde i to uger, men jeg vil påstå at man ikke bliver mere liderlig af en uge ekstra eller mere, når man allerede er der oppe. Det der gør det svært er hvis manden selv kan besluttet hver en tid at få udløsning. Så står han i det dilemma hver dag og før eller siden dummer han sig og så er fantasien og engagementet væk. Hvis han ikke har valget, men dette er overdraget helt til kvinden, så er det meget lettere for ham. Så kan han bare nyde det :-)

Slettet medlem

20 Okt 2014 på 12:56
Hej Nygiftcuck
Det lyder spændende, hvor længe har I så holdt manden i kyskhed? På eet eller andet tidspunkt forløses han vel med "englefisse" eller hvad man nu kalder det?

Jeg er med på det idelle setup er at kvinden har nøglen til cuckens bur, vi er bare ikke helt der endnu

Nygiftcuck

20 Okt 2014 på 13:06
Vi har ikke oplevet nogen ufrivillige udløsninger hos ham heldigvis. Uanset varighed. Det har desværre været lidt ustadigt hos os i de par år vi har levet den livsstil. Nogen gange er det jo også rart at give sin kæreste en orgasme. Men et par måneder er da lykkedes nogen gange. Aldrig under to uger. Det er kedeligt :-)

Slettet medlem

20 Okt 2014 på 14:46
Imponerende tidsinterval, jeg går udfra han så er i pikbur i disse perioder? Ellers besidder han da en selvkontrol udover det sædvanlige (eller onanerer i smug) *STOP*

Betjener han så hende med tunge og fingre i låste perioder?
Redigeret af Slettet medlem 20 Okt 2014 på 14:47

Nygiftcuck

20 Okt 2014 på 15:47
Hehe, vi bruger kyskhedsbælte naturligvis, netop for at fjerne muligheden. Mænd har det med at jagte udløsninger, og kan nogen gange blive lidt for opstemte til at se at de faktisk hellere vil bevare lysten, end at få de par sekunders forløsning. De fleste mænd kan nok nikke genkendende til at meget interesse i sex, fantasier, konen, ydmygelse osv går helt tabt efter udløsninger.

Men der for kan sexlivet godt fortsætte. Jeg lukker ham jo ud ofte, når vi har sex eller jeg bare vil lege lidt med ham - det ender bare ikke med udløsning til ham. Så stopper vi når vi stopper, eller når han kommer for tæt på. Som mange også skriver så er sex meget bedre, når manden ikke behøver tænke på sin egen orgasme. Men ja, nogen gange er det da også bare tungen der bruges, det er jo nemmere :-)

Admin

20 Okt 2014 på 19:38
Øj spændende emne som bestemt er lige i min boldgade.

Jeg tror længden af tid er utrolig individuel men ifht en tTyr vil jeg mene at et par dage forinden må være på sin plads.

Her i husholdningen indgår chastity dog på et mere permanent basis, ligesom sex med Miss ofte består i at bruge min tunge og hendes favorit dildo indtil hun får den skønneste orgasme med tanke om at fifi (som prikken kaldes) er låst inde i sit lille bur.

Det med englefisse sætter Miss en stopper for ved at give mig ødelagte orgasmer (ruined orgasm) , hvilket helt kort består i at hun binder mig fast på sengen og spiller på fifi lige indtil 2 sekunder før orgasme, så stopper hun før orgasmen indtræffer men så tæt på så et par klatter løber langsomt ud af fifi. Ganske brutalt men ret så effektivt for at undgå at jeg pletter på lagnet i løbet af natten.

Slettet medlem

20 Okt 2014 på 23:11
Tror svaret må afhænge af hvilken vinkel man leger ift. Cuckolding.
Hos os er dominans og ydmygelse en del af legen og også drivkraften for at lege med cuckolding, på den måde vil jeg mene at der gerne skal gå en uge mindst, så han er rigtig desperat efter selv at få en udløsning.
Jeg mener også magien ville forsvinde hvis han var kommet kort tid forinden og ikke fik et rush over at jeg hellere vil være sammen med en tyr.
Men andre par er det et krydderi til parrets 'fælles' elskov, og der betyder det nok knap så meget.
Men det er da en spænende debat :-)
I må jo nok prøve jer frem og se hvor længe før du er i den rette stemning og ånd for at få mest ud af set-uppet.
Det næste spørgsmål kunne så være: hvor længe skal hanrejen gå unden en orgasme efter hotwife'en har været sammen med tyren?

Slettet medlem

21 Okt 2014 på 07:04
Tak Miss, det lyder meget i tråd med de tanker jeg selv har gjort mig.

Hvor længe der skal gå efter et besøg før cuckolden får en orgasme? Ja, det er jo en anden vinkel men nok mindst ligeså pinefuld for cucken som afholdelenhed før et besøg. Et frækt setup (i hvert fald i fantasien) kunne jo være at bull fik nøglen overdraget når han kommer på besøg og tager den med sig når han forlader parret og sender den med posten "efter en passende tid". Det bringer måske bull lidt for meget på banen ifht parret, omvendt leger det jo i jøjeste grad med dominans og ydmygelse, og efter et par dage sidder cuck nok og venter ved postkassen sammen med hunden :-D

Slettet medlem

21 Okt 2014 på 10:16
Hvis man har en Bull der har sin opmærksomhed rettet også på cuck´ens situation, og altså tænker på begge parter i det forhold han er en del af så er der jo tale om den perfekte treenighed.

Så skal Bull én naturligvis være inddraget i beslutningerne omkring Cuck´ens muligheder for at få udløsning.

Det ligger i sagens natur at når udløsningen er kommet så falder straks den intense interesse for hvad der foregår og derfor skal der tages hensyn til det.

Hvis cuck er tilstede når hans kone bliver serviceret af sin Bull så er han jo ophidset af begivenhederne og det kunne være en god ide at når i er færdige med at elske, så at lade ham spille pik foran jer til han får sin udløsning.
Det er ydmygende for ham at det må ske mens i ser på, men det er jo samtidigt også en fræk og intens afslutning på et godt møde, og så er alle 3 klar til at lade op påny.

DominantB

23 Okt 2014 på 21:12
Citat (Admin * Oct 20, 2014 19:38)

Øj spændende emne som bestemt er lige i min boldgade.

Jeg tror længden af tid er utrolig individuel men ifht en tTyr vil jeg mene at et par dage forinden må være på sin plads.

Her i husholdningen indgår chastity dog på et mere permanent basis, ligesom sex med Miss ofte består i at bruge min tunge og hendes favorit dildo indtil hun får den skønneste orgasme med tanke om at fifi (som prikken kaldes) er låst inde i sit lille bur.

Det med englefisse sætter Miss en stopper for ved at give mig ødelagte orgasmer (ruined orgasm) , hvilket helt kort består i at hun binder mig fast på sengen og spiller på fifi lige indtil 2 sekunder før orgasme, så stopper hun før orgasmen indtræffer men så tæt på så et par klatter løber langsomt ud af fifi. Ganske brutalt men ret så effektivt for at undgå at jeg pletter på lagnet i løbet af natten.

Det var nyt for mig! At ruined orgasm kan forebygge englefisse. Hmmm, gad vide hvordan det rent fysisk hænger sammen? Englefisse sker vel fordi kroppen skal af med noget, men med ruined orgasm kommer den jo netop ikke af med noget. Måske samme princip som når man presser på "million dollar spot" under orgasme - at orgasmen (som jeg har forstået det) så at sige vendes indad og de gode sager går i blodet.

Et andet men relateret spørgsmål. Jeg har læst om, at det efter lang tids kyskhed kan være svært at opnå rejsning og at orgasmen bliver noget ala at sæden bare løber ud istedet for at sprøjte (floating orgasm).

Har faktisk selv oplevet noget lignende. Var engang ekstremt mentalt og til dels fysisk udmattet i en længere periode og havde af den grund ikke sex og faktisk heller ikke rejsning i en måned. Hvilket var lidt vildt da vi taler om, at jeg var i starten af 20érne! Da det endelig skete var det en halvslatten omgang og sæden løb nærmest bare ud. Men ikke desto mindre var det en MEGET intens orgasme.

Er der nogen, der kender til det? Og hvor lang tids kyskhed taler vi omO:-)?

Slettet medlem

24 Okt 2014 på 09:00
Hej Dominant
Din teori omkring englefisse og ruined orgasm lyder spændende, jeg undrer mig selv over hvordan det hænger sammen.

Dit andet spm om lang tids kyskhed medfører besvær med rejsning har jeg derimod oplevet. Vi har jo pga børn ikke noget sexliv af betydning pt og jeg eksperimenterer lidt med afholdenhed. For ca en måneds tid siden var jeg afholdende i lidt over 2 uger og det var faktisk lidt svært at få den op at stå da jeg endelig tog sagen i egen hånd - det lyder som noget af det samme du har oplevet.

p.t er jeg afholdende (uden kyskedsbælte) på 10. dag og jeg kan faktisk mærke en forandring i min erektion om morgenen, den er mærkbart svagere (nu gør jeg heller ikke noget for at fremme den, men alligevel). Samtidigt spænder det vildt i nosserne og "indeni" hvor jeg formoder prostata er godt fyldt af sædvæske.

Har man været i decideret kyskhedsbur er pikken jo heller ikke blevet fyldt med blod som normalt under natlige rejsninger. Det lyder sandsynligt for mig at dette også vil medvirke til en svagere rejsning og måske endda en (forbigående?) mindre pik når den kommer ud?

Endelig har jeg læst flere steder at lang tids afholdenhed forringer sædkvaliteten. Det skulle være noget med at sæden ophobes i testiklerne og kroppen som forsvar starter med at nedbryde sædcellerne, lidt ligesom der sker når manden bliver steriliseret. Her vil sædkvaliteten også styrtdykke efter et stykke tid, så selvom sædstrengene reetableres vil han ikke være i stand til at gøre en kvinde gravid på normal måde %)

Admin

24 Okt 2014 på 21:59
Godaften alle :-)
28 dage siden en orgasme... piv ;D I hvert fald føler jeg da at jeg kan skrive lidt med på ovenstående så here goes...

Ruined orgasm.
Hvis dominaen/Hotwifen/konen er virkelig dygtig kan hun strække manden så langt så hans sæd bliver drænet men der ikke er nogen orgasme. Nogle kalder det milking, hvilket ikke er den korrekte term da milking er noget helt andet.
Her i huset virker det på den måde, når Miss hun mener det er tid til at lette presset fra de små kugler (og sikre at englefissen ikke besøger mig), at hun binder mig fast til sengen, gerne så jeg ligger i et kryds. Derefter begynder hun stimulering, ganske som ved et almindeligt handjob. MissMira´s teknik er som ofte den at stoppe lige før en orgasme og det kan hun gøre rigtig mange gange til jeg er virkelig øm og nærmest tigger hende om at stoppe (samtidig med jeg tigger om hun fortsætter... tror de der har prøvet det ved hvad jeg mener). Uden at have hørt hendes ord på det vil jeg tro at det giver hende en god fornemmelse af hvor meget der skal til før jeg tipper over "point of no return" (ægte orgasme).
Når MissMira har bestemt at seancen skal slutte så fortsætter hun en brøkdel af et sekund længere end tidligere, det gør at spermen begynder at løbe ud af tissemanden, ingen vilde sprøjt - ingen vild orgasme og absolut ingen forløsning, men derimod en meget meget frustreret bjørn.
På den måde bliver lidt af spermen tømt ud, men uden alt det rare og gode og det sikre at englefissen bestemt ikke besøger mig om natten.

Potens og morgenrejsning
Jeg er helt enig med de uerfarne. Når jeg først har været i kyskhedsbælte noget tid så begynder forsøget på morgenrejsning langsomt at forsvinde og nu her efter så mange dage er det slet ikke et issue længere.
Jeg kan også mærke at rejsningen når jeg er ude af bur er svagere end når jeg ikke er i bur. Hvilket jo bestemt giver MissMira mulighed for endnu mere ydmygelse og sætninger som "jamen du har jo slet ikke lyst til en orgasme/fisse/mig" flyver gennem luften.

Størrelsen der forsvandt
Jeg er enig i at længere tids kyskhed og kyskhedsbur giver lidt mindre størrelse, min erfaring (både personlig og fra andre) er dog at dette er en midlertidig ting og at den normale størrelse ganske hurtig kommer igen.
Det betyder faktisk også at når jeg er i bur så starter jeg med en ring rundt om nosser og pik, men efter noget tid skifter vi til en lidt mindre diameter da den sidder bedre - også en af grundene til at jeg er stor fan af CB-6000 hvor man kan udskifte ringe og afstandsstykker.

Med hensyn til sædens kvalitet er det ikke noget jeg har hørt skulle være et problem - og jeg har nu ellers læst ganske meget om emnet. Så at Bilka havde en sæd kvalitets test til hjemmebrug. Kunne jo være en mulighed for at teste det, men kræver nok ret mange tests for at have valide data.

Bedste hilsner

admin

Slettet medlem

25 Okt 2014 på 11:02
Jeg synes at jeg har en rimelig god indsigt i det der rører sig i en cuckold, men når jeg læser hvordan han frivilligt undlader at få en orgasme som jo blot kan fremkaldes ved at hun fortsætter spilleriet, så er der altså nogle ting jeg ikke forstår.

Cuckolden som ønsker det sådan er i besiddelse af en vis selvkontrol og enhver der har prøvet at onanere har sikkrt også prøvet at stoppe lige inden den store forløsning kommer for at trække det lidt ud. I værste fald oplever man denne situation hvor spermen kommer uden at det giver den "eksplosion" som normalt ville være en del af en forløsning.
Er man heldig kan man fortsætte og er man mindre heldig så er det klinget af og en fortsættelse er vanskelig.

Når dette er sagt så er der en væsentlig forskel på om man er 30 år eller om man har passeret de 60 år.
Som ung påvirkes man i langt højere grad og hormonerne farer rundt i kroppen på en. Dette klinger af med alderen og der skal lidt mere til at for at der er "jern" på.

Mange mennesker lever alene og har lagt sex mere eller mindre på hylden, hvilket betyder at de ikke får orgasmer. Sex er nok for mange af dem ikke det der trænger sig mest på i livet som jo også kan byde på rigtigt mange andre ting.

For mennesker der har et velfungerende sexliv er orgasmer selvfølgelig en del af sammenhængen og betragtes klart som det man tilstræber ved at dyrke sex.

Cuckolding ER en anderledes form og den har i sig selv mange facetter så udøvernes måde at bruge den på er meget forskellig.
Ikke desto mindre er interessen for cuckolding forholdsvis stor og det er da lidt tankevækkende......

Admin

26 Okt 2014 på 16:30
Hej en ældre Herre, nu har jeg læst dit indlæg igennem et par gange, det samme har MissMira.
Du starter ud med at der er nogle ting du ikke forstår - og det vil jeg naturligvis rigtig gerne hjælpe med at belyse, men som jeg kommer gennem dit indlæg kan jeg ikke helt lure hvad det er du ikke forstår.

Men hvis du har nogle spørgsmål eller konkrete ting du gerne vil have belyst så stiller jeg meget gerne op til en spørgerunde.