Gode råd?Gode råd?

Slettet medlem

17 Okt 2014 på 11:17
Hej,
I morgen skal min kæreste og jeg til Bryllup og på Fyn og for første gang skal min kæreste kneppes af en Tyr imens jeg ser på. Vi glæder os meget (ikke så meget brylluppet ;-) ). Vi har lavet en aftale med en tyr som vi skal mødes med på hotel efter brylluppet.
Jeg ville lige høre om der er nogle gode råd man skal være opmærksom på inden? Spændingen blandes jo med en vis portion nervøsitet.

Admin

17 Okt 2014 på 12:47
Hej Aalborg par,
Uhh det er jo helt så det giver knuder i min mave selvom jeg ikke engang har noget med det at gøre :-)

Lyder bestemt til at blive en tur der vil give jer en på opleveren. Desværre kender jeg ikke særlig meget til jer så jeg ved hverken hvad der ticker for jer, hvad der er godt, hvad der er skidt eller jeres erfaringsniveau så vil prøve helt generelt at give et par fif med på vejen.

Nevøsitet:
Du/I skal være nervøse. Thats it :-) Hun skal ud og have fremmed pik og jeres nervøsitet er primært et udtryk for at I har stærke følelser for hinanden, ingen af jer har lyst til at såre hinanden hvis det nu ikke er godt. Så prøv at mærk efter hvor nervøsiteten sidder i kroppen (sikkert i maven) og accepter den. I stedet for at se nervøsiteten som noget negativt, så se det som et udtryk for at I elsker hinanden og ingen af jer ønsker at såre hveranden.

Gode råd:
1. Kig hinanden dybt i øjene og fortæl at I elsker hinanden.

2. Hvis dette er første gang, aftalt at det er en oplevelse, måske en god, måske en dårlig. Men uanset resultat vil det ikke ændre noget som helst i jeres forhold. I vil bagefter stadigvæk elske hinanden og leve lykkeligt sammen.

3. KYSKHED! Manden bør afholdes fra orgasmer fra nu og indtil bagefter. Det hele bliver lidt mere spiseligt når man selv er MONSTER liderlighed men ikke kan eller må få noget fordi ens kone skal ud og have ægte mande pik fra en tyr. En orgasme midt i det har det med at tage gnisten af det hele.

4. Når det nu er overstået og Tyren er taget hjem så giv hinanden plads. Lad som mand være med at forvente at hun springer på dig, for hende har det også været en KÆMPE oplevelse og hun skal måske lige have tid til at mærke de forskellige lyster og følelser det giver hende.
Som kvinde, husk at din kæreste har overværet noget som er VIREKLIG stort og hans følelser måske sidder udenpå kroppen.
Som par - prøv at få ovenstående til at gå op i en højere enhed :-)

5. Hvis kvinden under akten med tyren svømmer helt væk og "glemmer" sin cuck, så lad hende gøre det. Når alt kommer til alt, er det så i virkligheden ikke det du har lyst til? At det hun får skal være så godt så hun slet ikke kan være inde i sig selv? Bare rolig, hun skal nok "komme tilbage" når det hele er overstået.

6. Hav det sjovt! I skal ikke ud og opfinde den dybe tallerken, gennem en retssag, få af vide I har cancer eller ligende. I skal have det sjovt og nyde det. Så lad bekymringerne ligge derhjemme og nyd livet.


Håber ikke ovenstående virker for hov-ski-snovski - det var bestemt ikke ment på den måde. Jeg krydser I den grad fingre for at I får en kanon oplevelse, alle tre, og jeg håber MEGET at I vil dele jeres oplevelse med os andre her på siden.

Bedste hilsner, admin

Slettet medlem

17 Okt 2014 på 14:24
Hej Admin,
Tusind tak for de gode råd. Det sætter vi meget stor pris på. Vi er helt opmærksomme på at give hinanden plads - ingen tvivl om at det bliver en stor (og måske lidt overvældende) oplevelse. Vi glæder os helt utroligt meget til at overgive Q til en anden mand - hun trænger til fremmed pik i alle ender og vi glæder os bare så meget til at gennemføre det.
God weekend - jeg er sikker på at vores bliver god ;-)

Admin

17 Okt 2014 på 14:26
Rigtig god weekend :-)

Glæd jer :-)

Slettet medlem

17 Okt 2014 på 15:48
Det er nogle gode råd admin jer her giver og sex skal nu altid være sjovt, lækkert og frækt for alle parter. Så husk at overholde de aftaler I laver inden og snak om oplevelsen bagefter med hinanden bare jer to, hvad var godt og hvad var mindre godt, hvad skal prøves igen osv. Men det er friskt at I springer ud i det, håber i får den fedeste oplevelse begge to. Og skulle i komme herned i det midtjyske og hun er trængene træder jeg da gerne til :-)

lowlaif

18 Okt 2014 på 06:12
Admin!!! Jeg mangler en "like" knap - på debat indlæg... Admins indlæg er super godt - jeg kan huske nogen tilfælde med min tidligere kone, hvor oplevelsen var så enormt et sus at uanset hvor liderlig jeg var uanset hvor optændt af lidenskab jeg var - bagefter - så var det komplet umuligt at få, eller vedligeholde rejsning - der suser så mange ting gennem hovedet på en...

Så det skal "hun" være klar til, min exkone, ved tanken om at vi skulle have den helt store tur bagefter, fik en bedre oplevelse ud af det med fyren, men fik jo så et antiklimax med manden...

Og det kan altså ske at man skal lade falde hvad ej kan stå, og så hygge, ligge i ske, tale om, kysse, nusse og falde ned... Så skal fordoms stolthed nok rejse sig igen, som fugl phoenix og endorfinerne blomstre...

Slettet medlem

18 Okt 2014 på 13:38
Et rigtigt fedt svar admin!

Det er lidt forskelligt, hvor hurtigt en mand kan efter en orgasme. Personligt har jeg aldrig oplevet problemer, så længe jeg oplevede min bedre halvdel nyde at få pik. Jeg kunne sagtens være med igen, ganske få minutter bagefter.
Og til hendes store glæde, kunne jeg jo så holde meget længere ved runde nr. 2 ;-)

Desværre nåede vi aldrig at finde en fyr som var med på mere end 1.ste runde, så vi fandt aldrig rigtigt ud af hvor langt vi kunne have drevet det.

Super gode råd, og jeg håber da inderligt at AalborgPar får en rigtig dejlig aften :-)

Admin

18 Okt 2014 på 23:02
*Rødmer let* Ih tak lowlaif og Branditten.

Lowlaif det er en spøjst du lige skulle nævne det med at lade falde hvad ikke kan stå. Var faktisk en ting jeg også sagde til Mira på vores første gang at jeg måske ikke lige var til at give hende P** bagefter. Hvilket jeg i øvrigt heller ikke fik lov til :-)

Banditten. Lucy you... ville ønske det var mig, jeg indtager fedtmule facon og så er det slut for mig.... lidt ligesom et heksehyl vel sagtens.

Men ja - håber at Aalborg deler lidt ud af godteposen når de engang er vend tilbage fra det fynske.

lowlaif

19 Okt 2014 på 11:38
Nej min nuværende kone er til meget unge og MEGET veludrustede fyre - hun elsker at blive taget meget hårdt, og hun er altså normalt brugt op når den unge mand forlader soveværelset - så der er det fint muligt at vi bare ligger og nusser bagefter - så kan vi hygge om morgenen...

Slettet medlem

22 Okt 2014 på 10:48
Aalborgpar, jeg håber I havde en god oplevelse i weekenden?

Slettet medlem

23 Okt 2014 på 00:01
'Er det ikke lidt ildevarslende at parret ikke har meldt sig på banen efter deres tur ?
Vi sidder alle spændt og venter på svaret.

Slettet medlem

25 Okt 2014 på 16:17
Hej alle,
Tusind tak for alle de gode råd. Vi havde en fantastisk oplevelse i weekenden og vores manglende indlæg skyldes bestemt ikke vi havde en dårlig oplevelse, blot at vi har "passet hinanden" og haft travlt med en masse ting siden.
Efter bryllup tog vi på hotel i udkanten af Odense og vores fyr sendte en SMS til mig som aftalt. Jeg hentede ham i lobbyen - godt spændt. Kemien var med det samme god imellem ham og jeg, og jeg slappede hurtigt af. I mellemtiden havde min kæreste gjort sig klar og iført sig hendes frække lingeri. Stemningen var på toppen fordi vi havde haft en god aften til bryllup og fået lidt at drikke.

Vi kom ret hurtigt i gang - hurtigere end jeg lige havde regnet med, men vi vidste måske ikke helt hvad vi skulle gøre af og selv så vi sprang ud i det. Min kæreste startede med at give ham et langt, saftigt og vådt blowjob. Hun suttede ham det bedste hun har lært og jeg kan stadig høre smaskelydene for mit indre, når hun tog hans pik i munden.
Efterfølgende blev hun kneppet godt og grundigt og det var først hen imod slutningen jeg deltog, og vi skiftedes til at kneppe hende og få suttet pik. Vi kom begge ud over hendes ansigt/bryster og han kom naturligvis først. Det tog ikke mig sekunder at komme ud over ansigtet på min kæreste, som nu var smurt ind i sperm fra en fremmed fyr.
Vi sagde kort efter farvel og tak og vi gik i seng imens vi holdt om hinanden. Vi har efterfølgende talt en del om oplevelsen (VIGTIGT!) og jeg tror snart vi skal på weekend igen :-)
Tak for alle de gode råd!!
God og fræk weekend til alle!!

Admin

25 Okt 2014 på 18:55
Fantastisk at høre fra jer. Lyder til at have været en super oplevelse, tillykke med det.