WeekendopholdetWeekendopholdet

Slettet medlem

3 Okt 2014 på 14:48
Forord
Efterhånden som vi udvikler vores fantasier, ændres de ting som popper op i hovedet når jeg skriver. Denne historie har ikke nogen sammenhæng med de andre, det er blot en anden vinkel på tingene.

Det med hotwife ankelkæden er faktisk rigtigt nok, jeg har givet hende sådan én, som vi bruger når vi leger, og hun har også en anden som hun bruger til dagligt.

Weekendopholdet
Vi havde snakket om det et stykke tid, altså det med at komme lidt væk hjemmefra. Nu da ungerne efterhånden var blevet så store, at vi begyndte at få lidt tid til os selv, var det jo oplagt at tage af sted et par dage, og blot nyde hinandens selskab, så vi havde booket et weekendophold på en hyggelig kro et sted på sydfyn. Vi glædede os begge til lidt godt at spise, og en hyggelig aften, efterfulgt af dejlig fræk sex på værelset.

Vi havde pakket kufferterne, og jeg havde lagt mærke til at min kone havde pakket noget lækkert undertøj ned i hendes kuffert. Jeg glædede mig ved tanken, og pludselig fik jeg en fræk tanke - for et par måneder siden, gav jeg hende en rigtig hotwife ankelkæde med bogstaverne H W som vedhæng. Det var et led i de fantasier vi legede med sammen, og som vi begge tændte rigtig meget på, og hun havde af og til brugt den i forbindelse med leg derhjemme.

Så jeg gik hen og tog om hende, og hviskede i hendes øre "Er du frisk på en udfordring?" Hun så på mig og smilede, og sagde "Ja, måske - hvad har du i tankerne?" Jeg kyssede hende på munden, og sagde så "Du skal tage ankelkæden på nu, og beholde den på indtil vi kommer hjem på søndag " Hun så lidt på mig, smilede, og sagde så "Okay, hvis du synes at jeg skal det, så gerne - tanken om at nogen måske ved hvad den betyder, er ret pirrende" Hun gik hen og tog kæden op af skuffen, og skiftede hurtigt hendes daglige kæde ud med den mere frække - hun har altid ankelkæde på, både som en del af vores leg, men selvfølgelig også fordi både hun og jeg synes at det er pænt. Hun kom hen til mig igen, smilede frækt og kyssede mig med ordene "Du har nu en fræk fantasi, men pyt, jeg ka' jo li' det"

Vi kørte mod Fyn, og efter en times hyggelig køretur, ankom vi til kroen. Det var en gammel, og meget hyggelig kro, beliggende ud til fjorden, så der var idyl for alle pengene. Vi tjekkede ind, fik nøglerne, og gik op på værelset for at pakke ud. Værelset var i særklasse, meget hyggeligt, i perfekt stand, og med en helt fantastisk udsigt over fjorden. Desuden var der en dejlig stor dobbeltseng, hvilket lovede godt for de natlige udskejelser.

Vi skulle være på kroen fra fredag til søndag, og med i prisen var, ud over mad begge dage, også underholdning fredag aften og dans lørdag aften. Vi lagde ud med at gå en lang tur langs fjorden, og vi nød det dejlige efterårsvejr. Da vi kom tilbage til kroen, var det ved at være tid til at spise, så vi skyndte os op på værelset for at klæde om. Jeg er vild med at min kone klæder sig sexet, og hun er rigtig god til at få det til at se elegant ud samtidig. Og denne aften var ingen undtagelse, hun tog en stram sort nederdel på, og en ganske nedringet sort/sølvfarvet bluse på, samt et par højhælede sko. Ingen strømper, så ankelkæden kom fint til sin ret. Det var faktisk ret vovet, men jeg var mere end tilfreds, og havde det fint med det.

Vi gik ned i restauranten, og fik os placeret ved et to personers bord. Middagen bestod af buffet, men drikkevarerne blev serveret, og vi fik bestilt en flaske hvidvin. Vi gik op til buffeten og forsynede os, og inden længe, sad vi og spiste den dejlige mad. Der var en del mennesker i restauranten, men jeg lagde især mærke til en mand der sad et i et større selskab et par borde væk fra os. Grunden til at jeg lagde mærke til ham var, at han blev ved med at kigge stjålent på min kone. Jeg bed ikke særligt mærke i det i starten, bortset fra at jeg faktisk nød det - jeg kan godt lide at andre mænd synes at min kone er lækker.

Vi hyggede os virkelig, og maden var rigtig god. Vi snakkede om løst og fast, men jeg lagde igen mærke til manden - han kiggede stadigvæk. Han var vel midt eller sidst i halvtredserne, pæn og velklædt - det man nok vil kalde en nydelig mand. Jeg var begyndt at synes at det var lidt underligt, og jeg spurgte min kone om hun havde lagt mærke til det. Hun så lidt forvirret ud, og sagde "Nej, det har jeg ikke, hvem er det?" Jeg forklarede hende hvor han sad, og hun kiggede diskret derover og sagde "Hmm, det er ikke én jeg kender - ved du hvem det er?" Jeg forklarede hende hvad jeg havde lagt mærke til, og fortalte at jeg ikke kendte ham, hvorefter hun trak på skulderen, og sagde "Ja ja, hvis han synes at det er interessant..."

Vi blev færdig med middagen, og efter den fine underholdning med en fremragende irsk sanger, måtte jeg en tur på toilettet. Jeg benyttede samtidig lejligheden til at gå lidt udenfor og strække benene, samt at ryge en smøg. Jeg var vel væk et kvarters tid, og da jeg kom tilbage, kunne jeg ikke lige få øje på min kone - hun sad ikke ved bordet. Jeg kiggede rundt, og så at hun stod oppe ved baren og talte med manden fra før. Jeg tænkte, at hun måske kendte ham alligevel, måske fra uddannelsen, så jeg satte mig ned til bordet og nød et glas vin.

Efter et stykke tid kom min kone tilbage til bordet, og hun virkede noget eksalteret, og var rød i hovedet. Da hun satte sig, så jeg spørgende på hende, og sagde "Hvad var det?" Hun så på mig og sagde "Rolig, lad mig lige komme lidt til hægterne igen, så skal jeg nok fortælle dig det" Hun skænkede vin op, og drak en solid mundfuld, og sagde så "Det var kæden - han så den med det samme, og vidste hvad den betød" Hun drak lidt mere vin "Jeg skal lige love for at jeg har fået et tilbud, er du så færdig. Jeg er helt chokeret, men hold fast hvor var det en fræk oplevelse"

Nu var det mig der var chokeret - jeg havde ikke regnet med at nogen ville reagere på den kæde. Hun fortsatte "Jeg gik op i baren for at købe en øl, jeg trængte til noget andet end vin, og pludselig stod han der. Han var meget høflig og venlig, men også ganske direkte, og han sagde at han vidste hvorfor jeg havde ankelkæden på, og lod mig vide, at han var meget tiltrukket af mig. Han sagde også at han havde en del erfaring med den slags forhold, og at han ikke ville have problemer med at være tre." Hun tog igen en slurk vin, og jeg benyttede pausen til at spørge "Er du interesseret i hans forslag?"

Hun så ned i bordet, og tænkte sig lidt om "Altså, godt nok fantaserer vi om den slags, men at få et direkte tilbud fra en meget tiltrækkende mand er altså noget andet - jeg ved ikke helt hvad jeg skal tænke. Jeg må indrømme, at det ophidser mig, meget endda, men jeg er pisse nervøs - det er noget helt andet at stå over for det i virkeligheden. Så jeg ved det ikke" Hun så på mig, og sagde "Han bor oppe i Vendsyssel, så hvad det angår, er det jo fint nok." Jeg tænkte lidt, og sagde så "Altså, hvis du virkelig har lyst til det, så er det i orden, når bare jeg er med. Vi har jo talt om det, og jeg mener det altså. Det er måske en meget god måde at få det prøvet på"

Hun tøvede, var lige ved at sige noget, men tav så igen - jeg kunne se at hun ikke rigtig vidste hvad hun skulle gøre, men til sidst fangede hun mit blik "Jeg tror at du har ret, lad os prøve det! Jeg ved godt at hjernen er røget ned imellem benene, men jeg har altså vildt meget lyst, og jeg véd at du har det på samme måde. Men du skal love mig to ting - uanset hvad der foregår, hvis det bliver for meget for én af os, så stopper vi øjeblikkeligt, og så vil jeg aldrig, og jeg mener aldrig høre nogen form bebrejdelser af nogen som helst art om hvad vi gør i aften, og det gælder selvfølgelig også for mig. Aldrig, har du forstået det?" Jeg fastholdt hendes blik, og sagde "Det er en aftale, og ja, jeg er lige så tændt på det som du er" Jeg lænede mig over og kyssede hende, og sagde "Jeg elsker dig!", og hun svarede med et klem, og sagde "Jeg elsker også dig!"

Vi havde jo snakket om det her rigtig mange gange, og selv om vi ikke havde forventet at føre det ud i livet, havde vi alligevel fået regler og grænser på plads for længe siden. Denne leg havde i længe været en del af vores sexliv, omend kun i fantasien og ved snak i sengen, men det gjorde egentlig ingen forskel, vi vidste begge hvad vi kunne tillade os at gøre.

Min kone forlod bordet, og gik op i baren igen, og efter et par minutter, stod manden igen ved siden af hende. Jeg kunne se at de snakkede, og det så ud til at de kom meget godt ud af det sammen. Jeg følte ikke nogen decideret jalousi ved at se dem stå på den måde, kun en let trækning i maven. Men det hang nok sammen med at jeg vidste hvad der foregik. Efter et kvarters tid, forlod de baren, og gik ned til vores bord. Manden gav mig høfligt hånden, og præsenterede sig med et fast håndtryk som Carl. Jeg præsenterede mig, og bad ham sætte sig ned på den stol min kone i mellemtiden havde trukket over til bordet.

Snakken kom hurtigt i gang, idet Carl og min kone jo allerede havde talt sammen ved baren. Han var en flink fyr, og vi faldt hurtigt i hak med hinanden, og snakken gik ubesværet. Jeg kunne se at kemien i hvert fald var i orden imellem Carl og min kone, og jeg tænkte ved mig selv, at det nok ikke var en fyr vi skulle dyrke alt for meget, for jeg ville ikke bryde mig om at hun fik alt for dybe følelser for ham. Men jeg syntes at det var fint at kemien og den seksuelle tiltrækning var i orden - det er en forudsætning for at min kone i det hele taget vil have sex.

Carl fortalte at han var gift, men at hans kone i de sidste par år havde haft en del helbredsproblemer, og at de derfor ikke havde haft sex i den periode, og at de formentlig ikke ville kunne genoptage sexlivet sådan lige med det samme. De var dog stadig glade for hinanden, og han kunne ikke drømme om at gå fra hende, og da de i en del år i forvejen havde haft et åbent forhold, havde han fået lov til at få dækket behovet for sex andetsteds. Han fortalte også, at han i et stykke tid havde været fast husven hos et ægtepar.

Det lød jo alt sammen meget fornuftigt i mine ører, men jeg havde en fornemmelse af at han fortalte det for at berolige os. Vi havde ikke lagt skjul på at vi var uerfarne, og han vidste formentlig hvad han skulle sige for at mindske angst og jalousi. Men det virkede sådan set også ret godt, jeg følte mig i hvert fald ret tryg, og det havde jeg også indtryk af at min kone gjorde. Jeg kunne mærke på hende, at hun var meget tændt, og hele den måde hvorpå hun spillede op til Carl og mig på, var meget ophidsende - jeg må indrømme at min pik var stiv det meste af tiden. Luften var ligesom ladet med erotik - forventningen og spændingen var intens.

Efterhånden var klokken blevet hen ad midnat, og vi var egentlig også ved at have fået vin nok, jeg kunne i hvert fald nok mærke det, og jeg kunne høre på min kone, at hun også var en lille smule beruset. Så jeg foreslog at min kone og jeg gik op på værelset, og at Carl fulgte efter 15-20 minutter senere. Det ville give os tid til lige at gøre os klar, og samtidig ville det øge spændingen. Det var de andre med på, så vi drak ud, og gik op på værelset.

Vi talte ikke så meget på vejen derop, og da vi kom ind på værelset, tog jeg straks om min kone og kyssede hende varmt. Vi stod og kyssede i nogle minutter, og jeg kunne mærke på hende at hun var meget liderlig - nøjagtig lige som jeg. Til sidst trak hun sig væk, og sagde "Jeg må hellere gå en tur på badeværelset inden han kommer - hold fast, hvor er jeg nervøs. Lige nu har jeg lyst til at stoppe det hele, men jeg har også lyst til at fortsætte" Hun smilede lidt nervøst, og jeg sagde "Jeg har det lidt på samme måde, men jeg har nok mest lyst til at fortsætte. Jeg vil foreslå jeg lige går på badeværelset først, og at du så bliver derude indtil Carl er kommet ind på værelset. Når du så kommer ud, vil det være naturligt at starte - hvad siger du til det?" Hun tænkte lidt, og sagde så "Det lyder meget fornuftigt, det vil gøre det mindre akavet - lad os bare gøre det" Jeg fik hurtigt ordnet det jeg skulle på badeværelset, og da min kone gik derud, lukkede hun døren med ordene "Det bliver frækt det her..."

Der gik ikke lang tid, så bankede det på døren, og en smilende Carl kom ind med en flaske vin og tre glas "Jeg tænkte at vi kunne trænge til lidt undervejs", sagde han. Det måtte jeg give ham ret i, og vi han skænkede vin i glassene. Vi skulle lige til at smage på vinen, men i det samme kom min kone ud fra badeværelset i det lækre undertøj, jeg havde set i kufferten. Hold fast hvor så hun dejlig ud, og jeg kunne se på Carl, at han også kunne lide synet. Hun kom hen til os, tog et glas, og vi skålede og smagte på vinen.

Da vi satte glassene, kyssede jeg min kone, og begyndte at kæle for hendes bryster. Carl var hurtig til at følge trop, han stillede sig tæt bag hende, og begyndte at kærtegne hendes nakke og skuldre. Det havde en øjeblikkelig virkning på hende, og lige pludselig havde hun den ene hånd placeret i Carls skridt, og den anden i mit. Hun kærtegnede vores pikke uden på bukserne, men begyndte hurtigt at knappe vores bukser op. Både Carl og jeg fik hurtigt bukser og skjorte af, og stod snart i kun underbukser, og hun fortsatte uden på underbukserne, alt imens Carl og jeg også genoptog kæleriet. "Vi skal da vist have pakket det sidste ud, drenge" sagde hun, og på samme tid stak hun hånden ned i vore underbukser, og tog fat om vore pikke.

Vi var ikke sene til at fjerne bukserne helt, og nu fik vi at se hvad Carl gemte nede i bukserne. Han var mildt sagt veludrustet, og jeg kunne med det samme se at det var en model et par numre større end min, både tykkere og længere. Min kone så ud til at være godt tilfreds, så hun drejede sig, og satte sig ned på hug, og tog Carls pik i munden, imens hun stadig holdt fast i min. Hun bearbejdede Carls pik med munden og den ene hånd, imens hun gned på min med den anden hånd. Efter nogle minutter, skiftede hun over og tog min pik i munden, imens hun bearbejdede Carls med hånden. Vi fortsatte sådan et stykke tid, med skiftevis den ene pik i munden og den anden i hånden, og til sidst manøvrerede hun os rundt, så hun kunne bearbejde os begge med munden. Hold fast hvor var det frækt, og mærkeligt nok, generede Carls nærvær mig overhovedet ikke.

Efter nogen tid, rejste hun sig op, og gik over til sengen, og lagde sig ned på ryggen. Vi fulgte hurtigt efter, og jeg nåede lige at mærke på hendes fisse inden Carl begyndte at slikke hende. Hun var drivende våd, og det tændte mig endnu mere, og da Carl begyndte at slikke hende, og hun gav de første lyde fra sig, var jeg lige ved at komme helt spontant. Men jeg holdt mig, og begyndte at kysse hende, imens jeg kærtegnede hendes bryster. Hun var meget tændt, og jeg kunne mærke, at det kneb lidt med både at stønne og kysse samtidigt, så jeg gav mig til at kæle for hendes bryster med munden. Hun vred sig af bare lidenskab, men lige pludselig blev det for meget for hende, og hun skubbede Carls hoved væk. "Stop, ellers kommer jeg. Det er alt for tidligt" sagde hun. Carl lagde sig i stilling, og for første gang i mere end 25 år, skulle hun nu prøve en anden pik end min. Han trængte forsigtigt ind i hende, og hun gav et højt støn fra sig, og sagde "Åhhh, det er dejligt, knep mig"

Jeg satte mig bag hende, så hun lå med hovedet på mine lår, og fortsatte med at kæle for hendes bryster og kysse hende, og Carl begyndte at kneppe hende hårdere. Hun arbejdede godt med, og inden længe havde hun benene krydset bag hans røv, og han gik virkelig til den. Jeg kunne mærke på hende, at hun snart ville komme, og ganske rigtigt - hun kom med et højt "Åhhh, jeg kommer nu"

Men Carl var slet ikke færdig, og jeg havde heller ikke været i aktion endnu, så da hun var kommet en smule til hægterne, var det min tur. Vi fortsatte i missionærstillingen, og jeg kneppede hende så hårdt jeg kunne, imens Carl sad på hug, så hun kunne bearbejde hans pik med munden. Der gik ikke lang tid, så kom hun igen, og vi skiftede til doggy stillingen. Jeg kneppede hende hårdt bagfra, imens hun suttede på Carls pik - det er vist det man kalder for "spit roast" i porno verdenen. Det var rigtig frækt, men jeg vidste at hun ikke kunne komme på den måde, så jeg trak mig ud, og sagde til Carl, at han skulle lægge sig ned på ryggen. De gjorde han, og min kone satte sig overskrævs på hans pik, og gav sig til at ride. Jeg flyttede mig op til hoved enden, og hun tog min pik i munden igen, samtidig med at jeg kælede for hendes bryster.

Nu var Carl ved at være ved enden, hvilket min kone også kunne mærke, og der gik ikke lang tid, så han dybt inde i hendes fisse, hvilket fik min kone til at komme øjeblikkeligt i en meget kraftig orgasme. De lå stille begge to i et lille stykke tid, men min kone var slet ikke færdig endnu, så hun hviskede til mig "Så er det nu vi skal prøve det, du skal have en sloppy second - jeg er lige ved at komme igen bare ved tanken om det" Det var jo også det jeg havde set frem til, og jeg var lige så liderlig som hende, og da jeg trængte ind i hendes godt brugte og cremede fisse, kunne jeg mærke at det ikke ville vare længe. Jeg begyndte at kneppe hende, og der gik ikke mere end et lille minut, så eksploderede vi begge i en kæmpe orgasme, og jeg fyldte en ladning mere ind i hendes allerede godt fyldte fisse. Hold fast en oplevelse!

Nu er det sådan, at jeg normalt ikke kan komme mere end én gang - i hvert fald skal jeg have en lang pause, ellers virker det simpelthen ikke, men det var ikke tilfældet for Carl. Han havde tidligere på aftenen fortalt, at han sagtens kunne komme 2-3 gange i løbet af en aften, og det skulle han da have lov til, men min kone havde lige behov for en pause, så vi satte os med et glas vin og snakkede lidt, og efter en halv times tid var de ved at være klar igen. Jeg besluttede mig for blot at kigge på denne gang - jeg vidste at min kone tændte på netop det, og jeg syntes også at det kunne være frækt at prøve. Så jeg satte mig på en stol ovre ved vægen, og afventede begivenhedernes gang.

Carl begyndte at kærtegne hendes krop med munden, små kys og blide slik over det hele, og hun nød hans kyndige behandling. Efter et stykke tid, tog hun hans pik i munden, og hun gav det bedste hun kunne præstere. Carl så ud til at nyde hendes behandling, og da hun kunne mærke at han var ved at være godt oppe at køre, lagde hun sig på siden, så han kunne trænge ind i hende bagfra. Det var en noget speciel oplevelse at se på det - på den ene side var det enormt frækt at se sin kone i den situation, på den anden side, fremkaldte det også en kraftig reaktion i min mave. Jeg ved ikke om man kan kalde det jalousi, eller misundelse, men i hvert fald var det en lidt blandet følelse jeg sad med, men overvejende positiv, hvilket min kraftige erektion også bevidnede.

Carl lagde sig bag hende, og trængte ind i hendes godt cremede fisse, hvilket fremkaldte en tydelig reaktion hos hende, og et sug i maven hos mig. Carl begyndte med det samme at kneppe hende hårdt, og det var tydeligt at hun nød det i fulde drag, for hun stødte tilbage imod hans skød med stor kraft. Jeg kunne se safterne flyde ud af hende, hans pik var helt smurt ind, og det løb ned over hendes ene lår. Det var et ekstremt pirrende syn, lidt ligesom en pornofilm i live udgave, med min kone i hovedrollen. De gik virkelig til den, og efter kort tid, kom hun under højlydt stønnen, hvilket faktisk er lidt usædvanligt for min kone. Carl fortsatte et stykke tid, og efter at hun var kommet endnu engang, måtte han overgive sig, og levere endnu en ladning op i hendes allerede godt fyldte fisse. Ovre i min stol var jeg lige ved at komme spontant uden at røre - jeg havde holdt fingrene fra den, for jeg vidste at hvis jeg skulle gøre mig håb om en tur mere senere, så var det nødvendigt at den fik fred, men synet af de to var lige ved at tage pippet fra mig - det var det frækkeste jeg nogensinde havde set.

De lå et stykke tid og sundede sig, hvorefter min kone satte sig op og sagde "Nu kan jeg altså ikke mere, jeg er helt øm!" Carl smilede og satte sig også op med ordene "Ja, jeg er også ved at være lidt brugt, så det er vist en god idé." Jeg gik over og satte mig ved siden af min kone, og hun tog straks om mig, kyssede mig, og spurgte "Hvordan var det så at kigge på? - for mig var det meget pirrende at jeg kunne se dig sidde der" Jeg forklarede hende hvordan jeg havde haft det, og at jeg bestemt syntes, at det havde været en god oplevelse, som jeg gerne ville gentage, hvis hun havde lyst"

Carl havde rejst sig, og gik ud på badeværelset for at vaske sig, og da han havde lukke døren, hviskede min kone i mit øre "Nu er det snart kun dig og mig, jeg glæder mig til at føle dig komme oppe i mig endnu engang - jeg håber at du kan en gang til" Vi kyssede hinanden hedt i et stykke tid, faktisk indtil Carl kom ud fra badeværelset. Han sagde, at han hellere måtte gå ned på hans eget værelse, men at vi jo nok ville ses dagen efter, for han skulle også være der indtil søndag. Vi sagde godnat til ham, og snart var vi alene.

Min kone fangede mit blik, og sagde "Du ved godt hvad jeg rigtig godt kunne tænke mig, ikke?" Jeg fastholdt hendes blik, smilede, og svarede "Jo, det ved jeg, men så læg dig ned på sengen" Hun lagde sig på ryggen med benene spredt, og jeg begyndte at opfylde hendes ønske - hun ville gerne slikkes efter at have fået pik af flere mænd, og det skulle være mig der gjorde det. Det krævede lidt overvindelse, men når man er så liderlig som jeg var på det tidspunkt, er det ikke det store hoved som har overtaget, det er det lille. Så jeg startede forsigtigt med at kæle for hendes klitoris med tungen, og reaktionen var prompte. Jeg blev hurtigt modigere, og inden længe, slikkede jeg hende også helt op i skeden, rundt om røven - ja kort sagt over det hele. Hun vred sig som en vild, og flere gange stoppede hun mig for at undgå at komme. Da jeg syntes at hun var fin ren, lagde jeg mig ved siden af hende, og trængte ind i hende bagfra. Hun stønnede "Åhh ja, knep mig, fyld en ladning mere derind" Og det gjorde jeg så, på trods af at jeg var kommet en gang tidligere, kom vi begge to i en voldsom og intens orgasme, imens jeg fyrede min ladning af oppe i hende.

Da vi var kommet til hægterne, lå vi og snakkede lidt på sengen, og vi kunne hurtigt blive enige om at det havde været en fantastisk aften, og at vi havde været heldige med at det var en erfaren mand som Carl der blev den første. Efter et stykke tid, blev der lidt tavshed, hvor vi hver i sær lå og tænkte lidt, og pludselig sagde min kone "Tror du vi kan få noget i gang i morgen aften, jeg mener vi er her jo alligevel" Jeg så på hende, men nåede ikke at svare inden hun fortsatte "Hvis det er, så er der noget jeg godt kunne tænke mig at prøve - jeg håber at du er med på det." Jeg så på hende og svarede "Ja, for min skyld kan vi godt tage en tur i morgen aften igen, men hvad er det du har i tankerne?" Hun tøvede lidt inden hun sagde "Jeg kunne godt tænke mig at besøge Carl på hans værelse - alene, og så komme tilbage til dig, så du kan reclaime mig. Du ved godt at jeg tænder voldsomt på de tanker, ikke. Jeg skal nok lade være med at blive der ret længe. Tror du at du kan holde det ud?" Puha, det havde jeg ikke lige regnet med, og jeg stirrede lidt chokeret på hende "Du er ikke bleg, hvad - du er godt klar over at det der er hård kost. Jeg synes da bestemt at tanken er meget fræk, men jeg er nødt til lige at tænke over det" Hun nikkede, og svarede "Fair nok, jeg ved at det er meget at forlange, så bare tag det roligt - kan du ikke er der helt i orden"

Vi fik os vasket, og gik til ro. Jeg må indrømme at jeg havde lidt svært ved at falde i søvn, for det var lidt af en bombe hun havde smidt. Men det lykkedes da til sidst, og dagen efter, nød vi opholdet på kroen. Vi så ikke meget til Carl, men vi fik da set lidt af området, og hyggede os virkelig. Jeg havde stadig hendes spørgsmål siddende i baghovedet, og sidst på dagen, da vi havde klædt os om til middagen, vidste jeg hvad jeg skulle sige til hende. Vi gik ned imod restauranten, og jeg betragtede min dejlige kone, som hun gik der i den stramme røde kjole med ankelkæden glimtende lige over hendes højhælede sko. Hold op hvor var hun dejlig og sexet! Jeg lagde armen omkring hendes skulder, og hviskede helt stille ind i hendes øre "Du skal få din vilje, du må gerne besøge Carl på værelset. Du skal blot love mig ikke at trække den for længe - er det en aftale?" Hun vendte ansigtet imod mig, og kyssede mig heftigt, og sagde så "Det lover jeg, jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage til dig - jeg er allerede helt våd bare ved tanken"

Vi fik staks øje på Carl i restauranten, og han hilste høfligt på os, og vi satte os ved vores bord. Middagen, som var en buffet ligesom aftenen før, blot med anderledes retter, var rigtig god, og vi fik en del god vin til maden. Efter middagen var der dans til et udmærket 4 mands band, og min kone og jeg lagde ud med de første par danse. Nu er jeg ikke den store danser, men min kone elsker at danse, og helt som vi plejer, lod jeg hende bare more sig. Jeg sad og nød et par øller, og snakkede med en fyr fra Århus. Tiden gik hurtigt, for vi havde en fælles interesse, og vi faldt godt i hak med hinanden. Min kone fandt hurtigt ud af at Carl var en god danser, og de dansede sammen en stor del af aftenen. Det havde jeg det fint med, for det plejer at være sådan når vi er i byen.

Da aftenen var omme, gik vi op på værelset, og min kone tog kjolen af og gik direkte ud på badeværelset, og lukkede døren. Da hun kom ud igen, havde skiftet det normale undertøj ud med det allermest sexede hun havde i kufferten, og hun så vildt sexet ud som hun stod der i læderkorsage og sorte strømper. Hendes små sexede bryster kiggede lige op over corsagens kvarte skåle, og det hele fik lige en ekstra tand da hun tog højhælede sko på - jeg kunne kun tænke "Wow, det er MIN kone." Hun gik hen foran spejlet, og drejede sig, og var øjensynlig tilfreds, for hun tog kjolen på uden over, og gik hen til mig, lagde armene på mine skuldre og kiggede mig dybt i øjnene, og sagde "Kan du lide hvad du ser, min elskede?" Jeg svarede hende i første omgang ved at kysse hende, og sagde så "Det kan jeg love dig, du ser vildt dejlig ud!" Hun trak sig lidt væk, men beholdt armene på mine skuldre, og sagde "Jeg går lige en lille tur, jeg regner med at du er klar når jeg kommer tilbage"

Og med de ord gik hun ud af værelset, og jeg stod alene tilbage. Vi havde ikke snakket så meget om hvordan det skulle foregå, jeg havde ladet hende gøre det som hun gerne ville - det var jo trods alt hendes ide og store fantasi. Men jeg tror at hun havde gjort klogt i at gøre afskeden kort og kontant, for ellers ville jeg måske have fortrudt. Men nu var hun gået, og jeg stod her med tiltagende nervøsitet og mavekramper.

Jeg startede med at gå på badeværelset, og jeg syntes at jeg brugte en masse tid på at gå på toilettet, vaske mig og hvad man ellers foretager sig på et badeværelse. Men da jeg gik ud derfra, var der kun gået 8 minutter, og da gik det op for mig at det ville blive en lang, sej ventetid. Jeg tændte TV'et, og lagde mig i sengen, men jeg havde svært ved at koncentrere mig om programmerne - tankerne fløj rundt i hovedet på mig, og jeg kiggede på uret hvert andet minut. Men jeg havde samtidig også en helt usædvanlig erotisk følelse, og min pik havde været stiv lige siden hun gik ud ad døren. Underligt som sådan noget virker, men i hvert fald var det ikke kun en negativ oplevelse, og det positive kom rigtig til sin ret efter en time og et kvarter, da min kone kom ind ad døren, smed kjolen, og gik direkte hen og lagde sig ved siden af mig i sengen.

Hun kyssede mig, og spurgte "Var det hårdt?" hvortil jeg kun kunne svare "Ja, det kan jeg garantere dig for, men også frækt på én eller anden måde. Hvad med dig, var det godt?" Hun tøvede lidt inden hun svarede "Ja, det var OK, men ikke noget særligt - helt almindelig sex. Det var nok mest tanken om at komme tilbage til dig der gjorde det specielt" Jeg kyssede hende, og sagde "Fortæl mig om det" samtidig med at begyndte at arbejde mig ned imod hendes skridt imens jeg undervejs kælede for hende med små kys. Det var frækt at høre hende beskrive hvordan hun var blevet kneppet af Carl, og især frækt fordi det var sket for mindre end en halv time siden. Jeg nåede ned til hendes dejlige glatte fisse, og jeg kunne tydeligt se, at hun var blevet kneppet ret så grundigt, jeg kunne også mærke det med fingrene, og så kunne jeg se at spermen løb langsomt ud. Det var ekstremt frækt, og jeg betænkte mig ikke et sekund, jeg begyndte at slikke hende, og reaktionen kom øjeblikkeligt. Hun begyndte at bevæge underlivet og stønne, og jeg havde ikke været i gang mere end et par minutter for hun sagde "Stop, jeg vil kneppes af dig nu, det har jeg glædet mig til hele dagen!" Jeg krøb op, og trængte hurtigt ind i hende i missionærstillingen, og der gik ikke mere end højst et par minutter, så kom vi begge i den mest fantastiske og intense orgasme jeg nogensinde havde oplevet.

Da vi lå og forsøgte at komme til hægterne igen, sagde hun "Hold da fast, det var vildt - så liderlig har jeg ligegodt aldrig været før!" Jeg kunne kun give hende ret, jeg havde i hvert fald aldrig oplevet det sådan før, og jeg fortalte hende at det havde været lige så fantastisk for mig. Vi lå og talte sammen i en times tid bagefter, og fik hele oplevelsen snakket igennem, og vi var enige om, at fantasien slet ikke stod mål med virkeligheden. Så det var formentlig ikke sidste gang vi gjorde det, min dejlige hotwife og jeg...
Redigeret af Slettet medlem 3 Okt 2014 på 14:50

Slettet medlem

3 Okt 2014 på 15:19
Tak for en meget velskrevet fantasi.....ikke langt fra vores. Q her har også fået en ankelkæde som hun bruger ved særlige lejligheder, dog er den med et kvindetegn og 2 mandetegn. Det kunne forklares med at vi på daværende tidspunkt havde 2 drenge og en pige, men da vi nu har 3 drenge og en pige går den ikke længere *JOKINGLY*

Slettet medlem

3 Okt 2014 på 19:45
super god historie, jeg kunne godt tænke mig at det kunne foregå sådan for mange par.