Gummifisse og flaskerenser?



Gummifisse og flaskerenser?

Admin

1 Okt 2014 på 19:11
Halløj alle,
Her lige en kort update fra admin - beklager på det dybeste at jeg ikke har været særlig aktiv det sidste stykke tid, men må tilstå at der har været meget om ørene og fortsat er det.
Men en lille update her fra Københavnsegnen ;-)


For de gode mennesker hvor dominans er noget fra Tyskland, det er en god idé at finde et andet forum indlæg. For de nysgerrige og dem der bare synes det er nummer 1 her i livet, læs endelig med.

For at springe lige ud i det har min kære Miss Mira valgt at placere mig i kyskhedsbælte igen! Det kom faktisk som noget af en overraskelse da vi egentlig havde talt om at vente, men det er præcis en af de ting jeg holder mest af ved Miss, på det seksuelle område er hun ganske uforudsigelig, og når der først fare en djævel i hende så lever hun sig fuld ud i hendes Domina verden.

Der var på ingen måde nogen tvivl om hvad klokken havde slået da jeg den ene aften fik lov at "kneppe" hende men hun ganske bestemt gjorde opmærksom på at en rigtig mand ville give hende noget større lyst, spurgte ind til om jeg overhoved var stiv og i det hele taget havde godt gang i at ydmyge mig. Afslutnigsvis fik jeg besked på at hvis jeg skulle have lov at komme blev det i et glas som hun havde fundet frem. Dem med en smule perverterede fantasi kan nok gætte hvor spermen endte efter det havde opholdt sig kortvarrigt i glasset.

Den efterfølgende aften gik med at få mig i det rette humør og aften sluttede med hendes dybe øjne låst mod mine og lyden af et "KLIK" fra låsen der smeltede sammen.

Hvad der nu sker må tiden vise, men jeg ved at fra nu af er min vigtigste opgave at please min Miss Mira. En opgaven som jeg påtager med største tak og ydmyghed, elsker at kunne være til for hende og give hende lidt ekstra hverdags glæder.

Den skarpsindige læser vil nok bemærke at overskriften og indlægget på nuværende tidspunkt ikke hænger særlig meget sammen - det skal jeg beklage. Sammenhængen - og billedet stammer fra her til aften hvor jeg stod og gjorde "gummifissen" i stand. Den hedder og kaldes gummifissen af Miss Mira og som hun ganske korrket ynder at minde mig om, så er det vist den eneste fisse der ikke føleles skuffet efter at jeg har været i den, og de perioder hvor jeg er i kyskhed 24/7 er det (historisk) steder hvor jeg kan få lov at spørjte min sæd. For de af jer der aldrig har prøvet en gummifisse, det er faktisk en virkelig tro og behagelig følelse, men den kræver bestemt omsorg, den skal varmes op med glidecreame før et "samleje", den skal rengøres efter brug og til slut skal den pudres som var den en lille barnerumpe.

Flaskerenseren får jeg også lov at bruge, dog ikke på helt samme måde. Som ofte tillader Miss mig ca. 1 gang hver uge at få buret af og møjsommeligt stå og rengører det foran hende. Rengøringen slutter som ofte med en dufttest udført af Miss Mira - og hvis ikke den dufter ren... omformulering den dufter rent slut færdigt :-)
Redigeret af Admin 1 Okt 2014 på 19:12

Slettet medlem

1 Okt 2014 på 20:03
En underdanig mand har mange åg at bære.
For den uindviede er det et stort mysterium at nogle frivilligt kan indlade sig på den slags, og for de indviede er det jo så nakkehårene rejser sig at læse om hvordan lykken kan findes i underdanigheden.

lowlaif

2 Okt 2014 på 05:16
Det er en verden meget langt fra min, men jeg synes altid at det er spændende at lære om andres verdner - at lære hvad der tænder folk.