Hvilket kyskhedsbælte skal jeg vælge?Hvilket kyskhedsbælte skal jeg vælge?

Admin

9 Aug 2014 på 13:43
At vælge det rigtige kyskhedsbælte kan være svært og der er ikke noget egentlig facit på spørgsmålet. For at besvare dette spørgsmål er der nogle ting du skal gøre op med dig selv.
Hvor lang tid ad gangen skal det bruges? Hvis det skal bruges 24/7/365 er det vigtigt at vælge et kyskhedsbælte der sidder virkelig godt og ikke følelses som en plage (ud over det normale  ), det skal ikke veje for meget da hele vægten skal bæres af penis/nosser. Det er vigtigt at hanrejen føler sig godt tilpas med at bærer det og det vil sige at den udvendige størrelse også har meget at skulle sige. Eksempelvis duer det ikke med en kæmpe bule udenpå bukserne. Hvis det primært skal bruges til sporadisk leg eller afstraffelse betyder størrelsen og vægten måske ikke helt ligeså meget.
Rengøring. Skal hanrejen bærer kyskhedsbæltet over længere perioder er det vigtigt at vælge et hvor slaven selv kan forestå den daglige rengøring og selvom det kan se fuldstændig umuligt ud – uanset hvad man vælger så er det bestemt muligt. Af egen erfaring kan jeg nævne CBs produkter hvor daglig rengøring absolut er mulig, dog vil jeg altid anbefale at kyskhedsbæltet fjernes ca. 1 gang om ugen, både for at give luft men også for at give en ordentlig hovedrengøring. Dette skal ses som en opfordring ikke et krav! Jeg har også talt med andre brugere som er gået meget længere uden at kyskhedsbæltet er fjernet for rengøring.
Metal eller plastik? Hvis hanrejen rejser meget eller ofte skal gennem metaldetektorer er det vigtig at bæltet udelukkende består af plastik. I stedet for en traditionel hængelås bruges plastik låse som ikke kan åbnes uden at ødelægge dem.
Eksempel på plastiklås... dog brugt i lidt anden sammenhæng :-)


Trusse eller ”rør”. Generelt set findes der to typer, et trusse typer der sidder som et par trusser på hanrejen og et rør type hvor det kun er penis der er lukket inde. Generelt vil jeg mene at det er rørtypen der er den mest udbredte – især på grund af rengøringen.
Eksempel på forskellige typer bælter

Prisen for et kyskhedsbælte starter på ca. 700 danske kroner. Det lyder rigtig dyrt men i virkeligheden er det vel ikke så galt hvis det er et indkøb der vil give jer glæde (og frustration) mange år ud i tiden. Hvis I gerne vil prøve enheden af uden at betale helt så mange penge så kan jeg anbefale at finde fora på nettet om chastity, der er ofte brugere der sælger deres gamle enheder eller fejlindkøb for en billigere penge (og kom frisk - kog enheden så er den steril bagefter). Det kan spare jer nogle penge.
På sider som amazone sælges en masse kyskhedsbælter men vær opmærksomme på at I ikke ved hvordan eller hvor de er produceret, en stor del kommer sikkert fra Kina og der kan ikke rigtig gives garanti for hvad kvalitet eller materiale det er I får leveres, så en opfrodring, hold jer til at købe fra de rigtige producenter.
Redigeret af Admin 11 Aug 2014 på 07:02

hottie og cuck

30 Aug 2014 på 11:27
Kan helt klart anbefale CB6000, som forøvrigt nu også fås i en small udgave CB6000s. vigtigt at check mål og anbefalinger på deres webside.. dog kommer et CB bur med forskellige ringe og afstands stykker, som man så kan prøve sig frem med..

Her den omtalte plastic lås med nummer i rigtig brug :-)

Slettet medlem

24 Sep 2014 på 09:15
RisGnaskeren's tissemand i slap er kun 1,7 cm og derfor skulle vi finde et Chastity som var så lille, at den ikke faldte af!

"BON4 Silicone Male Chastity Device


Købte senere totur cockrings som har pile som bore sig ind i hans små nosser LOL
fedt!
Vedhæftede filer:
  IMG_7988.JPG (3953.51Kb)
  IMG_7991.JPG (2139.68Kb)

Slavesøgerdominans

24 Sep 2014 på 09:38
Brugte cb-6000 til at starte med.. fint bælte. Men har en tendens at splitte..

Slavesøgerdominans

26 Sep 2014 på 20:53
Er på udkig efter et nyt kyskhedsbælte..

Ejer lige nu dette www.uniquelady.dk/metal-kyskhedsbur.html
Men føler det er for stort i længden..

Har tidligere ejet www.uniquelady.dk/6000-kyskhedsbaelte-til-maend.html ..

Men hvad vil i anbefale?

Slettet medlem

9 Okt 2014 på 13:50
Hej Slave
Den første du linker til er med 99,5% sikkerhed forniklet (populært kaldet forchromet) stål, dvs. du er i overhængende fare for at udvikle nikkelallergi på dine ædlere dele.

Jeg har selv haft et lignede bur, bare købt på ebay. Det var købt som stainless men var åbenlyst kun overfladebehandet. Jeg gik med det et par dage men skrottede det så da jeg ikke ville tage chancer.

Skal du have et stålbur skal det være rustfrit men så koster det kassen. Det er afgjort den flotteste løsning synes jeg hvis man ellers kan bruge den betegnelse