Mit første rigtige cuckoldpar.Mit første rigtige cuckoldpar.

Slettet medlem

27 Sep 2014 på 11:53
Dette indlæg omhandler et par jeg fik kontakt med i november 2009.
Denne fortælling har tidligere ligget på en blog jeg havde på nettet med fortællinger fra mit "frække" liv. Bloggen lå på nettet i et par år og så syntes jeg at nu var det nok.

Jeg måtte sande at tingene så absolut skete lige oveni hinanden. Jeg havde lige nu mit par med "malketøsen", et ældre par, en tøs på lolland og nu kom jeg i kontakt med en modent par hvor manden ville være hanrej og kvinden min tøs.
Jeg skrev en del med manden og vi fik efterhånden fundet ud af hvordan et forhold skulle forløbe.
Han tændte helt vildt på at blive hanrej og på at hans kone skulle være min tøs og at jeg havde nævnt at vi evt skulle skrive kontakter gjorde ham blot endnu mere opsat på at vi skulle mødes.
Vi aftalte en aften hvor jeg skulle komme og vi startede med at sidde til en kop kaffe i deres køkken hvor vi fortalte hinanden om vores baggrunde. Derefter blev vi enige om at nu var det tid til at gå ind i vores roller.
Parret havde en glimrende gildestue i deres hus og der skulle begivenheden finde sted.
Det forløb på den måde at jeg skulle bese tøsen og afprøve hende i alle måder for at se om hun kunne have et potentiale for at blive min tøs. Hun havde iklædt sig lingerie hofteholder og sorte strømper efter mine anvisninger og jeg var meget tilfreds med hende.
Jeg tog tøsen og førte hende ud midt på gulvet hvorefter jeg begyndte at undersøge hendes krop. Der var tale om en kvinde på 60 - 62 år men hun var faktisk ganske velplejet. Jeg undersøgte hende nøje lod mine hænder glide ind under hendes BH og favnede hendes patter, lod BH en glide ned under dem og tog en vorte i munden og nippede i den. Sagde til hende at jeg er nødt til at vide om du kan kysse ordentligt hvorefter jeg kyssede hende dybt og lod min tunge gå ind i hendes mund. Hun besvarede mit dybe kys og det gik direkte ned i min pik. Således stod vi og kyssede dybt og jeg havde med mine hænder godt fat om røvballerne på hende.
Jeg anbragte hende på en briks med høje ben der var så viseligt indrettet at man kunne stå op og kneppe hende når hun lå på briksen.
Jeg undersøgte nu hendes kusse. Den var helt utrolig og den lignede en ungpigefisse. Jeg udforskede den med mund og tunge og hun begyndte at stønne. Derefter rejste jeg mig op og sagde at jeg var nødt til at vide om hun var god til at slikke pik hvorefter jeg anbragte min pik i munden på hende. Hun gjorde et godt arbejde og jeg kunne mærke at jeg skulle passe på at jeg ikke kom for tidligt.
Jeg trak hende nu ned i den ene ende af briksen sådan at jeg kunne stå imellem hende ben og lade min pik føre ind i kussen på hende. Jeg lod min pik køre langspomt frem og tilbage og satte så tempoet op. Hun begyndte at blive urolig og jeg stoppede. Trak hende ud på gulvet og lagde hende på maven ind over briksen så jeg kunne kneppe hende stående bagved hende. Nu blev hun kneppet heftigt og det varede ikke længe inden hun eksploderede i en orgasme der var så voldsom at hun dårligt kunne stå på benene.
Jeg sagde god for hendes kvalifikationer og sagde at vi vist hellere må holde en pause her. Jeg måtte støtte hende da vi gik hen til stolene og bordet.
Derefter skrev hanrejen og jeg under på hans kontrakt hvor overdragelsen af hans kone skete til mig.
Med denne underskrivelse afgav han sin kone til 100% at være min ejendom i sexuel henseende.
Hanrejen var forøvrigt fotograf og han gjorde flittigt brug af sit camera.


Nu da han var en rigtig hanrej lod jeg ham slikke min pik klar inden jeg nu ville kneppe min nye tøs.
Jeg gav hende et hundehalsbånd på som tegn på at hun nu var min. Hun blev ført hen til briksen og jeg gik igang. Hun fik den helt store tur og blev kneppet på alle mulige måder. Jeg afsluttede med at skyde min sperm op i kussen på hende og bad derefter hanrejen om at slikke hende ren.
Det var en stolt Herre der kørte hjem den aften. Jeg havde fået min helt egen private tøs og endda med kontrakt. Det var blevet aftalt at hun også skulle underskrive en kontrakt, men vi ville dog vente til hun var helt fortrolig med sin nye Herre.
Det blev sådan at jeg mødtes med parret stort set hveranden mandag formiddag.
Vores møder foregik altid sådan at når jeg kom så ´kom hun ud og mødte mig og vi fik et kram og et kys. Vi sad altid og drak kaffe og sludrede om løst og fast. Hun var i en silkekimono og derunder var hun iklædt lingerie, forskelligt fra gang til gang.
Når vi var færdige med kaffen klædte jeg mig af og tog min tøs i besiddelse. Vi kyssede altid dybt og hun blev ofte fixeret og måtte smage pisken evt mens hun samtidigt havde fået påsat en såkaldt sommerful på kussen. En sommerfugl er en vibrator der sidder med elastikbånd så den kan placeres direkte på klitoris hvor den snurrer, mens hun modtager pisk evt på røvballerne.
Hun modtog således både lyst og smerte på samme tid. Jeg brugte hende virkeligt som min tøs, og hendes mand filmede eller fotograferede vort samvær.
Parret havde også en gynækologbænk hvor hun kunne fastspændes, og den brugte vi også en hel del. Indimellem skete det at jeg ville kneppe hende i deres seng. Jeg gav hanrejen ordre om ar gøre sengen klar til at Herren kunne kneppe sin tøs i den
Jeg pirrede hende næsten hver gang med et muskel massageapparat som giver nogle kollosale vibrationer, og hun endte altid med at det gav hende en megaorgasme der var så hård at hun nogle gange besvimede og var væk i 10 - 20 sekunder..
Jeg slikkede hende meget og jeg elskede hendes kusse som var lækker som en der sidder på en ung tøs.
Jeg var altid tændt når jeg bedækkede denne tøs og jeg formåede hverqang at give hende nogle meget store orgasmer hvor hun også ofte var helt væk i 10 - 20 sekunder. Jeg sendte så meget sperm op i kussen på den tøs igennem tiden, og hendes mand slikkede som regel sin kone ren når jeg var færdig med hende.
Da jeg havde mødtes med parret 10 gange besluttede jeg at hun i jubilæumsgave skulle hun kneppes af en fremmed.
Jeg havde fundet en ældre fyr på Scor og ham tog jeg med ned til dem. Han var faktisk 69 år og med en ganske stor pik. Det var jo frækt at være to om hende og det blev foreviget for eftertiden på film.
Jeg skrev kontrakten med tøsen. Det skete på den måde at hun stod bag den høje briks og lå på maven indover den. Hun kunne så se kontrakten og jeg stod bagved hende med min pik i kussen på hende. Hun blev således kneppet af sin Herre imens hun underskrev kontrakten.
I kontrakten stod bl.a at hun altid skulle være glatbarberet på kussen og at hun altid skulle være iklædt lingerie.
Hun sendte mig ofte mails hvor hun skrev at hun var godt øm i kussen på grund af Herrens pik, og hun gik og tænkte på alt det gode der var sket for hende. Det varmede at få mails som var skrevet i den stil
Jeg fandt på et tidspunkt også en slave som jeg mente vi kunne gøre brug af og han mødte ind sammen med mig hos parret. Desværre skete der et eller andet i hovedet på ham og han trak sig da jeg bad ham om at tage sit tøj af, efter vi havde drukket kaffe og skulle ind i vore roller.
.
Jeg vil sige at dette par var rigtigt dejlige, jeg var på særdeles god for med såvel min tøs som med hendes hanrej. Han og jeg mailede en del sammen og havde andre sammenfaldende interesser. Forholdet fungerede i næsten et år og jeg sagde stop da nogle forhold gjorde at jeg ikke længere kunne besøge dem om formiddagen.
Jeg kunne ikke oveskue at skulle køre rundture på 250 km om aftenene fremover, for de boede desværre temmeligt langt fra mig.
Jeg havde altid besøgt parret om dagen og fast faktisk hver 2. mandag formiddag.
Det er synd og skam at man må bryde et sådant velfungerende forhold men sådan blev det altså.
Redigeret af Slettet medlem 27 Sep 2014 på 12:44

lowlaif

27 Sep 2014 på 18:36
Et rigtigt godt indlæg, det er langt fra min verden, så det er ret spændende at læse om og få indblik.

Jeg ved ikke om det er en egentlig debat - det er vel "blot" et indlæg - jeg har selv tænkt at ville fortælle nogen af de mere vilde ting jeg oplevede med min danske hustru gennem 21 år...

Men kan ikke helt finde ud af om det skal være her eller i bloggen, der er et forum med "fiktion" - måske Admin(s) skulle der oprettes et for "virkelige hændelser til inspiration og glæde" ?

Men uanset er det rigtigt fedt at læse med hvad andre oplever i denne verden :-)

Slettet medlem

27 Sep 2014 på 22:21
Jeg overvejede om jeg skulle lægge dette indlæg i en blog eller i forum, men det kommer vil ud på et hvor det havner. Dem der har lyst til at læse beretningen skal nok finde den.

Jeg oplevede det første cuckoldpar som et hvor hun var tøs, hvilket var en tilfældighed, men heldigt for mig som tidligere har været i den boldgade.
Andre cuckoldpar har måske kvinden som en hotwife, men selve ideen i forholdet holder jo uanset hvilken rolle hun indtager.


Jeg har oplevet temmeligt meget og har som nævnt haft det liggende i fortælleform på en blog som jeg lukkede ned for nok et par år siden.
Dog ligger alle fortællingerne fortsat i bloggen som bare ikke længere er tilgængelig, men jeg kan til enhver tid plukke derfra.

fortællingen her er nok ikke til debat, men kan læses som den oplevelse det nu engang var.
Og kommentarer er da velkomne.

Slettet medlem

28 Sep 2014 på 01:52
Jeg synes da helt klart du har ramt rigtig med dit indlæg, jeg ser også bloggen for en sted hvor man kommer med personlig beretninger fra oplevelser som har bund i virkeligheden. det bliver måske lidt for meget med personlige beretninger i både forumet og i bloggen.

Men iøvrigt spænende læsning. synd at afstande måtte slutte forholdet.

lowlaif

28 Sep 2014 på 16:37
En ældre Herre - jeg skynder mig at række poten frem og sige : Jeg vil i den grad glæde mig hvis du finder frem fra arkiverne...

Du har en meget god fortællestil.

Slettet medlem

28 Sep 2014 på 16:46
Lowlaif - jeg finder fortællinger frem og lægger dem op i blogs, men der skal nok lige gå nogle dage imellem. Vi skal have nogle af de andre med på banen.
Jeg lagde jo en på om udlån af min veninde og det er jo næsten helt "cuckoldagtigt"

Slettet medlem

29 Sep 2014 på 00:20
I høj grad spændende læsning. Dejligt at høre om virkelige hændelser, og du har da i hvert fald noget at øse af. Tak - ser frem til den næste beretning *THUMBSUP*