Skal vi være venner?Skal vi være venner?

Slettet medlem

25 Sep 2014 på 19:53
Hvad betyder det at være venner på cuckolds.dk?
Jeg har lagt mærke til flere medlemmere som ansøger om venskab straks efter de er blevet medlem. Ja man får endda fornemmelsen at de ansøger om venskab fra A-Z.
Jeg plejer selv at afvise da jeg tolker et venskab her inde som at man i det mindste har haft en smule kontakt.
Nu har venskab jo ikke noget reel betydning for sidens funktioner. Men hvad tænker i?
Hvornår ansøger i om venskab og hvordan tolker i dette 'venskab'?

Slettet medlem

25 Sep 2014 på 20:28
Jeg formoder at dem der ansøger om venskab har tjekket den profil de ansøger med, og har fundet at der kunne være et match.
altså kan et venskab være starten på noget mere.

Jeg har bemærket at det mest er fyre der søger venskab med par, og dette underbygger min tanke om at de håber på at noget mere følger.
Et venskab er jo ingenting her med mindre som Miss siger at man har haft en form for kontakt.

Jeg fik et brev fra en cuckold der mente at jeg kunne give hans kone nogle gode ideer. Der var tale om et par i en anden landsdel og jo, jeg kunne da sagtens skrive med dem.
Næste dag havde han slettet sin profil !

Qva min alder ansøger jeg ikke profiler om venskab. I det hele taget holder jeg en forholdsvis lav cigarføring og lader dem som kunne have interesse for min person henvende sig til mig.

Dette for at ingen skal føle sig stødt over at blive kontaktet af en ældre fyr.

lowlaif

25 Sep 2014 på 20:58
Jeg har det nok præcis som "en ældre herre" - jeg har ikke nogen egentlig interesse i at henvende mig, jeg TROR at nogen ansøger fordi de håber der er et privat billedalbum ??

Men jeg har sat en grænse ved billedløse profiler - der afviser jeg, jeg får henvendelser fra nogen der ikke lige har checket hvor vi bor henne, der kan jeg godt tænke : OK du skulle nok LIGE have brugt 30 sekunder på at læse profilen...

Men generelt har jeg ikke noget at indvende mod at folk ansøger venskab - the more the merrier...

Jeg tror da på at venner har en interesse i deres venskab ?? Men jeg lægger nok ikke så frygteligt meget i det - på sociale netværk der afviser jeg stort set konsekvent hvis jeg ikke er i et eller andet forhold til personen, en forretningsforbindelse, familiemedlem eller kollegaer... Men her - jeg tænker nok mest at : "det kan vi da godt"

:-)

Slettet medlem

25 Sep 2014 på 22:31
Jeg har på Scor kørt nogle venskaber med par i andre landsdele og ja, egentligt med cuckolden.
Vi har jo fortalt hinanden om vores oplevelser og sådan lidt om vind og vejr. Der er fra starten nok at skrive om, men på et tidspunkt så løber brønden tør.

Der er ikke de store udsigter til at vi vil komme til at ses selvom det selvfølgelig bliver vendt.
Jeg har dog ikke de store planer om at køre om i den anden ende af landet blot for at kneppe.

Ethvert site i stil med dette har en mulighed for at oprette venskaber/kontakter så at det er muligt finder jeg er okay.
Og hvis det kan være første skridt til et nærmere bekendtskab så har det da også en vis mission.

DominantB

25 Sep 2014 på 22:45
Jeg har fået et par anmodninger som jeg indtil videre har bekræftiget idet profilerne sådan nogenlunde lå inden for mit interesseområde. Og jeg har sendt nogle anmodninger til dem, hvor profilen angiver fælles interesser (kombinationer af BDSM/kyskhed/sissyfication etc.). Intentionen med sidstnævnte er at få gang i lidt dialog og udveksling af erfaringer/ideer/inspiration inden for cuckold samt de nævnte fælles interesser. Det er lidt trial and error, men til det synes jeg at venskabsfunktionen er fin. Stedet skal også lige opbygge sin egen kultur, så lad os nu se om der går inflation i det.

Slettet medlem

26 Sep 2014 på 17:17
Tænker også at når par sender en andmodning så er det nok interesse. Om de så tager kontakten ved man jo så ikke.

Men tager det ikke så vildt. Har gennem tid rendt i mange par som i bund og grund kun indeholder fyren. Så farer ikke i blækhuset og forsøger kontakt.