kan ikke blive cuckoldkan ikke blive cuckold

Slettet medlem

23 Sep 2014 på 12:21
hejsa jeg kunne rigtig godt tænke mig at ha en trekant
Med min kone ,og ville også gerne se hende alene
Med andre mænd,:-D
Men det er et lukke land :'(
er der andre der har det samme problem .
Og hvordan har i det med det . Og hvad gør i ?
Når vi har sex tænker jeg næsten altid på at hun har sex med andre ,

Slettet medlem

23 Sep 2014 på 12:26
hmm hvorfor er det lukket land ? har du direkte adspurgt ? eller er det din fornemmelse ?

Slettet medlem

23 Sep 2014 på 13:26
ikke direkte om hun vil ha sex med andre når jeg er der eller at jeg
Høre om det bag efter men.
jeg har spurgt menge gange RIGTIG menge gange
om vi skal ha en trekant (m-p-m)
men det vil hun ikke hun siger ha hun har nok i mig
Og at hun kun vil ha sex med mig .

Admin

23 Sep 2014 på 18:36
Lidt ked af hvis dette opfattes som en afvisning, men så er det jo basalt set bare sådan landet ligger. Hvis ikke hendes nysgerrighed eller lyst er der, så kan og bør du ikke gøre noget for at presse hende.
Og hvem ved - måske at det ændre sig senere i livet - og måske gør det ikke.

Slettet medlem

23 Sep 2014 på 20:15
Jeg fik min kone med ind i det sexuelle univers. Hun var lidt fodslæbende for hun synes også hun har nok i mig, men på den anden side er hun også nysgerrig.
Vi skulle møde andre par og gjorde det over en periode på 5 år sådan lidt on / off. Flere af mændene i de par vi mødte var imidlertid ikke helt så kampklare som de havde ladet os forstå, så ofte var hun blevet snydt.
Dette fik mig til at tænke på om vi skulle prøve at lave en trekant med en fyr. Noget som for mig havde været helt utænkeligt da vi startede, men der sker en form for udvikling når man er i et forløb.

Vi begyndte at møde fyre og hun fik hvad hun tidligere var blevet snydt for. Efter nok et år ville hun gerne at vi stoppede med at møde andre.

Vi har efterfølgende haft det oppe at vende og hun er absolut ikke interesseret. Hun synes at hun har fået de oplevelser hun skulle have.
Så egentligt kan jeg godt følge dig i den frustration du har når din kone ikke er interesseret.

lowlaif

24 Sep 2014 på 15:24
Jeg vil sige det kommer an på jeres forhold, vel lidt det "en ældre herre" også er inde på...

Jeg havde en kæreste efter min ex kone i Danmark, hun kunne på absolut ingen måde forestille sig at være utro, hun ville ikke høre tale om 2 mænd i sengen og hun var i det hele taget meget lidt eksperimenterende... Men der var jo alligevel nogen ting ved hende der gjorde at jeg elskede hende højt, vi blev forlovet og ja så en dag opdagede jeg at hun havde en dildo i skuffen...

Det vækkede jo i den grad fantasierne igen, og jeg bad om så at få lov at opleve hende bruge dildoen - det blev desværre enden på den forlovelse, hun kunne ganske enkelt ikke håndtere mine lyster - og jeg kunne ikke lægge bånd på dem nok til at holde min kæft...

Jeg har haft andre kærester som synes at det var fræktat fantasere om, og tale om i sengen - og det KAN jo være nok, men er man solgt til drømmen om at ens kæreste er det smukkeste væsen på jord med en anden mands pik i munden - ja så er det muligvis ikke nok, hvis ikke den øvrige kemi er på plads... Og så må man jo gå fra hinanden, hellere det end at slide hinanden i småstumper - jeg er sikker på at jo mere du presser på desto mindre lyst får hun...

Så det gælder om, hvis du ønsker at tilbringe dit liv med din kone, at lægge låg på, fantasere men holde presset ude, og som sagt det ved jeg fra mig selv kan være overordentligt svært...

Vi var ude og spise, min trofaste kæreste og jeg, hun så en flot fyr og udbrød helt automatsik "WOW en hug" - og straks var jeg jo igeng, og i virkeligheden ødelagde jeg hendes fornøjelse ved at betragte en lækker fyr...

Det har jo lært mig i alle efterfølgende forhold, også mit nuværende ægteskab, hvor min kone stort set tænker på kæmpe møbelbankere 24/7 - så er jeg alligevel lidt tilbageholdende med at snakke for meget, men lader hende om at "blabre løs" :D

Anyway - held og lykke, til jer begge - uanset hvad jeres fremtid bliver...

Slettet medlem

24 Sep 2014 på 18:52
Baseret på min søgen rundt på nettet efter cuckold tema, er du ikke alene, langt fra. Og det er jo vældig frustrerende at have nogle fantasier som ikke kan gå i opfyldelse.

Har i taget en seriøs snak om det? Jeg har læst om flere som har den opfattelse at det er fordi manden bagefter vil have sex med andre kvinder.
I kan også evt prøve at fantasere om det i sengen, altså at hun fx teaser dig med at hun fantasere om andre mænd eller noget i den dur. Det skal self. Ikke være for at presse hende men for at du måske kan få lidt afløb for dine frustrationer. Der er også et indlæg på sitet omkring det at konen fortæller om tidligere elskere/kærester mens de har sex. Måske vil hun være med til det og hvem ved måske hun over tid for lyst til at prøve lidt mere. Da jeg prøvet en trekant førstegang havde jeg blindfold på og så aldrig fyren. Jeg skulle blot følge med. Det kan fjerne noget af præstations angsten mv. Blot nogle forslag :-)
Pøj pøj med det.

Slettet medlem

25 Sep 2014 på 12:04
ja det har du nok ret i (_lowlaif.)
Det er vist nok beste at jeg ikke presset
For maget på