Cuckold, eller...Cuckold, eller...

Slettet medlem

21 Sep 2014 på 13:40
Hej alle.
Vi er relativt nye i universet, forstået på den måde, at det altid har tændt os begge at hun er "utro", men at vi kun få gange har udlevet det.
Jeg tænder selv meget på at være cuckold, at hun er sammen med andre, både med og uden jeg er i nærheden - hun er dog lidt mere begrænset. Hun vil helst have at det enten er en trekant, eller at jeg som minimum kigger på.
Problemet ligger i, at hun er meget genert anlagt (selvom det er svært at tro når hun tænder meget på at have sex med andre), hun vil derfor gerne have, at jeg er den dominerende når hun er sammen med en anden - at jeg siger hvad de skal, osv.. Og så ryger lidt af "cuckold"-ideen med det, synes jeg. Det er stadig noget som tænder mig, men ikke helt på samme måde.
Mit spørgsmål er så: Er der nogen der har ideer eller tips til, hvordan jeg/vi kan få hende over på "min side" - få hende til at gå hele cuckold vejen?
Vi havde en af mine venner boende engang, hvor hun endte med at være på besøg i gæsteværelset nogle nætter, hvilket var utrolig frækt for os begge - men hun har svært ved at se det ske med en "fremmed", og føler sig for genert til selv at skabe kontakt med en.

Slettet medlem

21 Sep 2014 på 15:55
I er stadig unge og man kan godt formode at i hen ad vejen vil udvikle jer i forhold til det sexuelle univers.

Dette at hun er med på at der er en trediepart involveret er jo et skridt i den rigtige retning.

Når hun vil have at du er den der styrer så er det jo for at være fritaget for selv at skulle tage ansvar. Mange kvinder og især submissive har jo denne holdning at det giver dem en frihed når de styres sexuelt. Det er så ikke deres ansvar hvad der sker, for de bliver styret og har overgivet ansvaret til den der styrer.

I virkeligheden tror jeg at i kan løse problemet ved at finde en Bull der har den rette tilgang til dette at være Bull.
Altså en person der kan være en slags Herre for jer begge. Når tilliden først er på plads mellem jer og ham så vil hun falde ind i en rolle hvor det er ham der styrer forløbet.

Hvis han er i besiddelse af den rette lyst til at være Herren så vil i begge kunne falde ind i de roller som du efterlyser.

Admin

21 Sep 2014 på 16:43
Kære unge par, 
Først en officiel velkommen til siden, jeg håber bestemt vi kommer til at se meget til jer. 

Som mennesker er vi opdraget til at passe ind i nogle kasser, eksempelvis er normen i dag at utroskab er et big no no, hvorimod en trekant er langt mere acceptabel. Selvom I som par har nogle aftaler om hvad hun gerne må er det jo stadigvæk en indgroet rolle hun sikkert slås med. 

Som en ældre Herre skriver er I stadigvæk unge og I har endnu mange år til at opnå "perfektion". Så tag det med ro, tænk på det er store grænser at bryde og nyd det leg som det kan give i mellemtiden.

Du skriver "hvad kan du gøre for at" i min helt og aldeles subjektive mening er det en helt skidt måde at gribe det and på, en af de værste ting du kan gøre er at presse og presse og presse, det vil kun afskrække hende. Støt hende derimod, lad hende få trekanter i det antal hun vil, det kan være med til at give hende tryghed til en dag at gå ud og få fremmed pik. 

Og husk (igen yderst subjektivt) at være cuckold handler ikke om hvad du kan få ud af det, det handler om hvad du kan give din kæreste.

Endnu engang et stort velkommen.

Slettet medlem

21 Sep 2014 på 20:11
Jeg er helt enig med hvad folk skriver, tag det med ro og lad tingene udvikle sig i et tempo hvor i begge kan følge med. Og hvis i dyrker nogle 3-kanter med nogle fyre, kan i jo være heldige at finde en fyr som hun er tryk ved og som kan lever varen i form af initeritiver og lækker sex til hende, som du kan nyde på afstand enten som hendes fortælling bagefter eller som video/billeder måske i live.

DominantB

22 Sep 2014 på 09:42
Jeg tilslutter mig koret - tålmodighed! Hun er allerede gået langt, hvis hun er genert - respekt for det! Så tag den med ro og glid langsomt ind i det.

Ældre Herres forslag er næsten fra ord til andet, det samme som jeg ville foreslå. Umiddelbart virker det som om, at I begge i et eller andet opmfang er submissive og en dominant Bull kunne være vejen frem for jer. Som Ældre Herre skriver er der mange kvinder, der kan have det lidt svært ved, at de har meget lyst - især til forbudte ting. Så hvis man på en eller anden måde kan flytte "ansvaret" mentalt ud, bliver det lidt lettere. Se bare alle fantasierne om fiksering, tvang, voldtægt, prostituerede osv. - de handler i virkeligheden alle sammen om "jeg kan ikke gøre for det". En dominant Bull kunne tage ansvaret fra hende, og I kunne komme tættere på det jeg fornemmer du gerne vil have. Hvis Bull så er meget venligsindet, kunne du jo være så heldig, at han vil insistere på at hun opfører sig lidt mere hotwife-agtigt. Så kan det jo være at hun gradvist får smag for det - det ville ikke være første gang at en i udgangspunktet genert pige fik smag for lidt (eller ikke så lidt!) mere dominerende adfærd - i trygge rammer naturligvis.

I forhold til at kontakte en "fremmed". Altså, hvis hun er genert er det altså også meget forlangt at hun skal gå ud og støve fremmede mænd op. Her må du på banen

Slettet medlem

22 Sep 2014 på 09:48
Der err intet i vejen for at det er cuckolden der finder et emne som Herre for parret.
De to af de par jeg havde i et fast forhold der var det faktisk cuckolden der i første omgang etablerede kontakten.
Det var også ham jeg havde en god mailkontakt med igennem forløbet.

Det var ham der havde behov for at redegøre for sine tanker om de begivenheder der udspillede sig, hvor hun jo blot lod tingene ske og netop med den ansvarsfralæggelse som vi har skrevet om.

For mit vedkommende opstod der hurtigt et tillidsforhold og så var det helt uproblematisk for mig at styre begivenhederne i de set ups der blev lavet.

Jeg er overbevist om at i sagtens vil kunne finde ind i en lignende situation som vil tilgodese jer begge og på præmisser som i begge kan acceptere.

Slettet medlem

22 Sep 2014 på 17:17
Hos os foregår det også som beskrevet af "En ældre herre".

Det er næsten altid 100% mig - cuckold- der står for al kommunikation, profil vedligeholdelse, mail korrespondance osv.

Det samme gør sig gældende når vi er i klub (hvor vi leger for det meste). Så er det mig, der spotter fyrene ud, mærker om han har en lækker pik og sikre at han bruger kondom. Hun har det fint med at hun dårlig nok aner, hvem der har kneppet hende når hun har forladt en klub eller fest......

Vi har prøvet at hun skulle finde fyrene. Hun skulle starte med at flirte, kysse osv. Men der skete bare ingenting. Hun syntes pludselig ikke, der var nogen "lækre" mænd, som hun kunne tænde på. Det hele endte med vi måtte gå hjem og havde et mindre skænderi undervejs.

Men hun har udviklet sig. Ting tager blot tid :-) - og måske når vi aldrig dertil, hvor jeg gerne vil være. Det er jeg selvfølgelig indstillet på. Vores swingerliv er baseret på den laveste fællesnævner. Og mine småperverse og vilde fantasier kan hun slet ikke følge med i :-).

Det er derfor vigtigt at alt foregår i hendes tempo.

Ret beset er Hotwife/cuckold begrebet er jo også min isme. Min hotwife vil bare gerne have flere mænd omkring sig mens jeg gerne vil langt mere.

Derfor er mit råd det samme som allerede nævnt. Lad tingene udvikle sig langsomt og hele tiden i hendes tempo. Din fornemmeste opgave, som cuckold, er at sikre at hun føler sig tryg og sikker - og så må du hen ad vejen finde din metode til blidt at flytte hendes grænser :-)

Slettet medlem

23 Sep 2014 på 00:49
Synes der er kommet rigtig mange gode svar.
Dog læser jeg lidt ud af dit brev hvordan i kan få hende over på "din side".. Tag derfor højde for jeg i mit svar antager det er en grænse som i begge to har lyst til at flytte.
Altså med fare for at generalisere voldsomt så har kvinder langt flere barriere når det handler om at møde en fyr kun til sex.
Det er vigtigt hun tænder på fyren, altså virkelig har lyst til ham for det overhoved skal blive vellykket at hun er sammen med en uden dig. Hun har jo ikke behov for at 'lette trykket' hun har jo dig. Derfor synes jeg hun selv skal få kontakten med en fyr, et dating site kan være nemmere så behøver hun ikke sidde ansigt til ansigt med ham før end hun ved om der er kemi. Giv det tid, det kan tage flere måneder før hun møder ham hun er tryg ved og som hun virkelig får LYST til at være sammen.
Evt kan i jo prøve at invitere ham hjem hvor du blot er i et andet rum, det fratager hende fra at skulle proforme for jer begge men samtidig har hun tryghed i at vide du kun er lige ved siden af.

Når det er sagt kan man jo være cuckold/hotwife på mange måder og det kan lyde lidt til du har opskrift på den ægte cuckold.
Men som du kan læse på sitet er det så forskelligt hvordan det praktiseres. Måske tænder det hende overhoved ikke med det set-up du har tænkt og så må i jo finde et fælles kompromis hvor i begge kan nyde denne isme. Omvendt som de andre skriver er det måske blot tid og fortrolighed som mangler.
Jeg er selv meget genert, det behøver ikke være en hindring som ikke kan overvindes. Tror der er mange flere faktorer som spiller ind.
Pøj pøj med det.

lowlaif

23 Sep 2014 på 05:38
Det her er en fed tråd, der kommer mange, synes jeg, gode forslag - ikke til løsning men som forslag.

Min kone vil gerne gøre hvad hun kan for at tilfredsstille mig, og omvendt - hun har een elsker som er enormt udrustet og der har hun sagt at hun vil have mig ind ved siden af sengen for at se på, ikke for at ydmyge mig, ikke for at hun er genert - men simpelthen fordi det tænder hende helt enormt selv at være fyldt helt ud, og hun vil gerne kunne tale om en fælles oplevelse bagefter...

Jeg er genert :-) Jeg bryder mig ikke om tanken om at sidde ved siden af nogen mennesker der har sex, heller ikke min kone... Men hvis det på nogen måde kan gøre hendes oplevelse større og mere tilfredsstillende - så gør jeg det helt uden diskussion...

Min kone bryder sig ikke om at fyren kommer ud over hendes ansigt, hun har en elsker der er helt vild med at komme ud over hendes ansigt, han vil HELST komme i munden på hende, men det kan hun slet ikke - engang kom hun ud af soveværelset med sperm i hele hovedet - og det fortalte jeg hende at det var vildt sexet og ophidsende - til stor glæde for hendes elsker nu, da han jo altså kan komme i hendes ansigt hvergang han kommer...

Jeg er ikke sårn til at blive ydmyget af min kone - men jeg kan enormt god lide at hun er sammen med andre - det jeg tænker i jeres tilfælde er om ikke det er muligt at finde et kompromis...

Du sidder og "holder i hånd" og når elskeren er ude af døren, så kan hun fortælle dig at han var vildt lækker eller hvad det nu er der tænder dig ? Derved får hun jo så også dobbeltglæde af ham hvis det ophidsede hende at være sammen med ham, og hun får ekstra glæde af dig, da du vil være godt varmet op...

Hos os er det lidt med forskel, oftest er det hende selv der finder fyrene, hun har sine skønheds idealer jeg har mine - og de fyre jeg synes måtte se godt ud, synes hun ikke er lækre og dem hun vælger tænker jeg : DET kan du gøre bedre...

Omvendt kan jeg jo glæde mig over at hun synes at jeg er meget smuk :D