Cuckold i kyskhedCuckold i kyskhed

Admin

8 Aug 2014 på 07:16
Normalt eller unormalt? I min optik er det to ting der går ganske godt hånd i hånd, dermed ikke sagt at man ikke kan være til det ene men ikke det andet. Den helt store forskel på cuckolding og et åbent forhold ligger i mandens tilbedelse af hans hotwife.
Når en hanrej er i kyskhed kan hotwifen fokusere på hendes seksualitet med en sikkerhed om at manden ikke sidder og spiller pik om aften eller endnu værre, er utro når konen er ude. At leve et i et cuckold forhold hvor kyskhed er en del af dagligdagen giver hotwifen de bedste vilkår for at kunne træne hendes mand. Med viden om at den eneste mulighed for orgasme er ved at have en glad og tilfreds hotwife gør hanrejen langt mere modtagelig overfor nye ideer, om det er nye partnere, nye daglige opgaver eller måske noget helt andet.
I eget tilfælde har situationen været omvendt hvor legen er startet med chastity i et S/M forhold og senere har udviklet sig til cuckolding.
At bærer et kyskhedsbælte er en kæmpe ændring i ens liv! Det lyder måske ikke af meget, men det at kunne mærke et bur 24/7 har en kæmpe indvirkning på ens psyke, jeg har altid sagt til min Miss at det følelses som hendes hånd der konstant har et fast greb om mit lem og nosser. De første par uger går med at affinde sig med at have noget ekstra siddende og jeg tror mange vil kunne nikke genkende til at det følelse som om at alle kan se det udenpå tøjet! Men hvis nogen kan se noget som helst vil det maksimalt se ud som om du er godt udrustet (tal om ironi) :-)
Er man et par der overvejer at købe et kyskhedsbælte er det en rigtig god ide at få det talt godt igennem, det er en svær omstillingsproccess og som par skal man være indstillet på masser af tid til tilvænning. Konen skal finde fodfæste med det kæmpe ansvar hun påtar sig, rengøring af mandens nedre dele, bruge tid på at demonstrer sin magt og kunne acceptere at have en hanrej der nærmest savler over alt for at få en udløsning.
Manden skal acceptere at ikke lige kunne tage en spiller, at konen måske slet ikke er i et seksuelt humør - selvom manden har været liderlig hele dagen, at kyskhedsbæltet også sidder der når der er øl med gutterne, dyrkes spinning eller hvad det nu måtte være.
Der er skrevet rigtig mange gode bøger (på engelsk) om emnet og jeg skal gerne give anbefalinger hvis nogen måtte ønske det.

Slettet medlem

17 Aug 2014 på 12:09
Dette at en cuckold bærer et kyskhedsforanstaltninger er jo et rimeligt drastisk skridt og jeg har ikke selv oplevet at mine cuckolds anvendte et sådant.
Nu var de par jeg havde nogle modne mennesker og cuckolds´ene var sidst i 60´erne og så er der nok en vis forskel på hvor fyrig man er set i relation til en cuckold i 30´erne - 40´erne.

Der er megen signalværdi i at han skal benytte en sådan indretning, og set i det lys er det flot når man kan lade cuckolden bære en sådan.

De er temmeligt dyre i anskaffelse, men på den anden side holder de nok længere end meget sexlegetøj.

Men med en sådan tingest påsat er der ingen chancer for at cuckolden leger med sig selv, og hans udløsning er dermed helt under konens og elskerens kontrol.
Mest ydmygende for ham er jo at de lader ham få udløsning mens de begge overværer det, ligesom de lader ham overvære deres egen elskov.

Ideen med at cuckolden bærer et "pikhylster" er fræk og god.

Slettet medlem

17 Aug 2014 på 13:28
Hej i forummet. Ville lige give mit eget besyv med på sagen. De gange hvor min Miss og jeg har leget med cuckolding har jeg altid været iført kyskhedsbælte.
Som en ældre Herre nævner kan det måske have noget med alderen at gøre? Men det som det giver for os er at jeg er 100% fokuseret på min Miss og på hendes behov.
Desværre har jeg (måske er der andre mænd der også har det sådanne), det sådanne at hvis jeg først får en orgasme så ændre jeg ret meget karakter til at sove og være glad for hvad jeg har fået og nå ja hendes behov... ah det tager vi lige når vi har sovet lidt - eller noget.
Ved at jeg ikke får den orgasme - og jeg heller ikke har muligheden for at få en gør at mit mindset er 100% styret ind på hvad min Miss har behov for fremfor mine egne behov.
Når vi har leget med cuckolding har det også hjulpet mig, tror at hvis min Miss tog på date og jeg gik ind og fik en orgasme, så tror jeg ikke legen ville være sjov længere - så der har det også hjulpet mig en del.