Lidt synd at visse emner holdes i nogle lukkede grupperLidt synd at visse emner holdes i nogle lukkede grupper

Slettet medlem

14 Sep 2014 på 14:25
Flere af de grupper der har oprettet sig behandler nogle emner som ville gøre sig godt i et åbent forum og med en deraf følgende debat.
Som det nu er skal man melde sig ind i en gruppe hvor der formentligt ikke er den store aktivitet med blot nogle få medlemmer.
Forum eller blogs er jo netop stederne for gode meningsudvekslinger.

hottie og cuck

14 Sep 2014 på 14:34
Det er vel fint at man kan vælge om et emne har interesse eller ej.. og så melde sig ind i den pågældende gruppe.. måske ikke tilfældet endu.. men på sigt vil det måske fremkomme som næsten spam af det offentlige forum om netop et emne med få deltagere.. der er jo ikke tale om "klike dannelse" når det er frit at melde sig ind i en gruppe og ytre sin mening..

Slettet medlem

14 Sep 2014 på 15:04
hottie -det jeg mener er at et godt emne vil blive læst også af dem som ikke har meldt sig ind i en gruppe, og måske vil nogle komme med indlæg i en debat hvis det foregår i Forum.

Et forum skal kunne takle alle emner så det enkelte emne vil nok ikke spamme forummet.

Interessegrupper synes jeg egentligt er okay, men med få medlemmer er det begrænset hvor meget aktivitet der vil være i dem.

jamen det var bare en tanke.....

hottie og cuck

14 Sep 2014 på 15:31
men man behøver ikke at udtrykke sig negativt om noget man ikke kender den dybe mening bag.. ;-) og der er jo sådanset et forum tilkoblet grupperne hver-i-sær, så det er jo bare at komme med dine indspark til et emne der..

Slettet medlem

14 Sep 2014 på 15:59
Jeg mener ikke at jeg udtrykker mig negativt, men snarere at jeg ærgrer mig over den mulighed Forum er for et godt brug.

Og jeg skriver jo at interessegrupper er okay.

hottie og cuck

14 Sep 2014 på 16:02
Hvis jeg skulle komme med et indspark til vores travle admin, som forøvrigt har gjort et dybt imponerende stykke arbejde med denne side, så vil det være at der i nyheder kommer op når der er nye indlæg i en gruppe, istedet for at der, som det er nu, står at en profil har oprettet en gruppe hvergang der er nye indlæg i gruppen.. ;-)

Slettet medlem

14 Sep 2014 på 17:11
Det kunne være en okay mulighed, og vi er enige om at Admin har lavet et flot stykke arbejde med nærværende side.

Admin

14 Sep 2014 på 17:31
Hej med jer :-)

Det sjove er at jeg faktisk er enig med jer begge og Miss og jeg har også talt en del frem og tilbage om grupperne - og bestemt også overvejet at lukke dem.
Jeg tror dog jeg vil give dem lidt længere tid til at sætte sig fast og se om der evt. kommer en debat igang i de enkelte grupper. Viser de sig blot at være unødvendig støj/fyld tror jeg dog at jer fjerner dem.

Med hensyn til forslaget fra Hottie og cuck er det hermed rettet.

God søndag fra Hvidovre.