Sjældent at Bulls ytrer sig.Sjældent at Bulls ytrer sig.

Slettet medlem

11 Sep 2014 på 12:26
Cuckolds er generelt ret gode til at fortælle om den situation de selv befinder sig i, fortælle om drømme og ønsker.
Da jeg tidligere var på et andet cuckoldsite bemærkede jeg cuckolds gode måde at betro sig omkring deres livsformer.
Jeg fik startet en tråd op hvor Bulls så kunne ytre sig omkirng den rolle som de jo har i disse forhold, men resultatet var nedslående.
Jeg ved ikke om det er fordi Bulls er en anden type mennesker. Deres tilgang er nok i mange tilfælde at de finder en hotwife og knepper hende en eller flere gange, men ikke har nogen egentlig vinkel på cuckoldforholdet.
Jeg vil betragte mig som en passioneret Bull / elsker da jeg var i faste forhold. Det tiltalte mig at være i netop sådan et forhold også fordi der er en del psykologi i det.
Jeg har chattet og med nogle cuckolds og efterfølgende talt i telefon med nogle af dem.
Nogle cuckolds som bestemt var det af hjertet og det har faktisk aldrig været min alder der har været et problem, men mere dette at jeg er gift.
De ønsker et stærkere nærvær end jeg umiddelbart vil kunne love dem.
Det er selvfølgelig ærgerligt for mig, men jeg kan sagtens sætte mig ind i disse ønsker om at kvindens Bull overnatter på cuckoldens plads i ægtesengen og i det hele taget fortrænger ham.
Det ville da være ønskeligt hvis vi hørte fra nogle af de Bulls der jo også er her. Del jeres erfaringer og drømme med os.

Slettet medlem

13 Sep 2014 på 11:32
Jamen det går jo her som jeg nok havde regnet med. Nu har invitationen til Bulls om at være med ligget på i et par dage og ingenting er sket.

Bulls har ingen ønsker om at ytre sig i et forum som dette. Jeg kan desværre kun tolke det som at deres interesse omkring cuckold genren befinder sig på et andet plan.

Formentligt er nogle af dem som har lagt sig ind her blot nogle lykkeriddere som vil se om man evt kan score noget fisse på en side som denne.

Det viser sig som regel ved at de logge ind nogle gange i starten hvorefter de glemmer alt om at de har lagt en profil her og er videre i deres søgen......

Det underbygger min påstand om at en del af dem som optræder som Bulls ikke har interessen for cuckoldforholdet som sådan, men blot prøver på at finde en villig kvinde.

Nogle cuckoldforhold bygger jo på at hun er hotwife og møder forskellige elskere og for dem kan formen sagtens anvendes.

Dog er det mit indtryk at langt de fleste forhold går lidt dybere også i forholdet til den Bull der holder kvinden.
Jeg kalder det en lykkelig treenighed når et cuckoldforhold bygger på en fast Bull der er involveret med parret.
Oftest er der sat et regelsæt op for cuckolden og forholdet bygger på en form for venskab.
Det var jo helst den type Bull jeg gerne ville høre fra her, men jeg tror ikke vi skal regne med at der så meget mere på den front.

lowlaif

13 Sep 2014 på 17:27
Ja jeg tror også at mange er her for netop at få noget trekantsex, men ikke fordi de egentlig har sat sig ind i psykologien i forholdet - som jo så også er forskellig fra forhold til forhold...

Slettet medlem

13 Sep 2014 på 20:04
Må også indrømme jeg har fulgt dit opslag med spænding.
Men ak ja. Tror også du har ret i din antagelse af Bull's mange er det måske mere af navn end af gavn.
Men måske er det ofte bare ikke en fetich i sig selv at være Bull som det på samme måde er at være hanrej/hotwife, og derfor har den del måske ikke samme behov for at ytre sig.
Men uanset hvad ville mange søgende fyre som bull's virkelig forøge deres chance hvis de virkelig satte sig ind i gamet. Som du selv skriver er det en treenighed frem for kun at komme i bukserne på en Q.
Men håber da at tråden bliver så der er nogle bull's som har mulighed for at komme på banen.
Generelt set håber jeg stadig at denne hjemme side kan blive et godt debat forum for denne livsstil og ikke kun en dating side som jeg pt. Fornemmer folk søger den for.

Slettet medlem

13 Sep 2014 på 22:17
Miss det er ret naturligt at folk søger ind for dating og nok i håbet om at det er bedre end hvad de tidligere har oplevet.

Nu er datingsider jo ret ens i den funktion de har, men småt er godt siger man og så længe vi ikke er flere så føler man jo at man på en eller anden måde ved hvem de forskellige indlægsholdere er.

Nogle er mere skrivende end andre og jeg er en af dem, men ofte kan det trække andre med når de ser at der er nogen der giver los.

siden her er stadig ny og debatten er kommet pænt i gang så jeg tror på at det nok skal fungere på den led.

Bull´s føler ikke noget fællesskab på samme måde som dem der har samme fetish og så er det oftest heller ikke dem der skriver i andre fora indenfor dette univers.

lowlaif

14 Sep 2014 på 12:27
Jeg har en amerikansk ven, han siger at det tænder ham helt vildt at kneppe andre mænds kvinder, men han ser helst at "andre mænd" ikke ved det - han har dog spurgt om han må besøge os næste gang han er i Asien :D

Han er en af dem der tænder på at komme dybt i en anden mands kone og så sende hende hjem i ægtesengen uden at manden ved noget, så kan han godt lide at få historien om hvorvidt manden opdagede noget eller ej...

Der kan man jo heller ikke tale om et bevidst cuckold / bull forhold da hanrejen i sagens natur ikke får det direkte at vide, og måske slet ikke er cuckold af natur...

Jeg synes at debatten er fed, jeg kan godt lide at læse om det jeg ikke selv genkender, da det giver mig indsigt - jeg kan godt lide at deltage i det jeg genkender, jeg kan godt lide at udtrykke mig i blogs - jeg har også en privat blog som intet overhovedet har med denne del af mit liv at gøre, og jeg har en professionel blog...

Men nogengange tror jeg nu også at folk som vi - "en ældre herre" - kan være med til at lægge låg på, da jeg ved fra andre debatter at der sidder folk og læser med, men tænker "nej jeg kan ikke være med i de lange indlæg, de mange tanker - jeg vil jo bare..."

Men SIDDER der nogen på den måde, vil jeg sige at for mit vedkommende er ALLE tanker - lange som korte indlæg - yderst velkomne, da jeg interesserer mig for hvad der tæller i menneskers liv, hvad der får tingene til at falde i hak for den enkelte...

Nu er denne tråd vel udviklet til lidt løs brainstorming og snak hen over stambordet ting, men er der egentlig debat, så er det - mener jeg - vigtigt at huske på at vi debaterer ikke for at opnå enighed, men for at udveksle meninger, og nogen debatter vil altid være af en type hvor man ikke KAN nå til enighed - men derfor kan meningerne jo godt stadig være både interessante og have objektiv gyldighed...

Slettet medlem

14 Sep 2014 på 14:18
Lowlaif debat er bestemt en god ting, og en god debat forekommer jo ofte når der er varierende meninger om det debatterede.

Ligesåvel som nogle skriverier kan få andre til at komme frem kan de også hæmme nogle som ikke mener at de kan være med på det plan og derfor ikke tør ytre sig. Deri kan vi sagtens være enige.

Dette at kneppe en anden mands kone er jo i sig selv ganske frækt, og vel et af de frækkeste set ups man kan forestille sig.
sjovt nok er det også et af de mest hyppigt forekommende, uden at manden i øvrigt behøver at skulle tituleres en cuckold.

Jeg har en god ven hvis kone jeg tidligere har kneppet et utal af gange og han er ikke en cuckold, men det tænder ham at hun bliver brugt af andre og når hun kommer hjem med en spermfyldt kusse så er han klar til at få en tur med hende.

Han har siden de var ganske unge haft det sådan at han fandt dem hun skulle kneppe med. Hun var altså en slags slutwife.

Tidligere var jeg selv noget mere aktiv end jeg er nu og det var ikke ualmindeligt at jeg havde 3 -4 par på samme tid hvor jeg tog mig af kvinden. Dette at hun tilhører en anden tænder mig bestemt.

Nogle af de kvinder jeg havde tændte på at vide at jeg havde andre end dem.
Jeg har jo også dyrket dette at have slavinder, og der er lidt af den samme form for psykologi i dette som der kan være med et cuckold par, så for mig er der en sammenhæng i tingene.

lowlaif

18 Sep 2014 på 06:19
De eneste gifte kvinder jeg har været sammen med var min kone :-)

Men du skriver :

"Jeg har en god ven hvis kone jeg tidligere har kneppet et utal af gange og han er ikke en cuckold, men det tænder ham at hun bliver brugt af andre og når hun kommer hjem med en spermfyldt kusse så er han klar til at få en tur med hende."

Og det finder jeg interessant, for lige præcis når jeg læser på forskellige sider om cuckold, og ser videoklip xxx om cuckolding - så kan jeg have meget svært ved at finde "migselv" - meget ofte i historier og filmklip er hotwife en "bitch" og cuckold en "sølle stakkel" - sådan har jeg det slet ikke, jeg føler mig ikke mindre mand eller noget...

Men i definitionen, den oprindelige for mange mange år siden af en cuckold, der var det vel købmænd og rige bønder der med deres viden, måske mod deres vilje, men næppe hvergang - havde herremænd og royale til at tage sig af konen...

Dengang lå der givetvis noget gensidighed i det, ikke rigtigt prostitution, men noget bytteri har der jo nok været...

Så i definitionen, er både jeg og din ven cuckolds - vi har en kone der er utro, i vores tilfælde accepterer vi dette og nyder vores kone, men altså i et ligeværd med hendes forfører og elsker.

Og igen min kone er ikke interesseret i at vide hendes elskere har andre end hende, hun er mest til trofasthed - det kan virke paradoksalt, eller rettere det virker paradoksalt - men de unge mænd hun har som kommer her med jævne mellemrum er nu meget gode til at spille med - og lader hende forstå at hun er den eneste for dem i øjeblikket...

Slettet medlem

18 Sep 2014 på 11:33
Definitionen cuckold er jo sådan lidt en fællesbetegnelse der bare sættes på og den passer nok ikke i alle tilfælde.

De cuckolds jeg har haft var bestemt ikke nogle sølle stakler. Det var mandfolk der mestrede en masse færdigheder, men i det sexuelle tændte de på at jeg var deres kones elsker. Jeg havde stor respekt for dem og deres holdninger, og betragtede dem som en form for venner. Når man ses ofte så er det næsten uundgåeligt at der opstår sympatier, og det er da en ekstra bonus.

Denne ven jeg nævnte lever i et åbent forhold og han har selv haft flere "kærester" i mens han har været i forholdet. Hans kone har betroet mig at hun faktisk er forelsket i ham, og dette er så altså måden de har valgt at leve på.
Når vi stoppede et årelangt sexuelt forhold er det grundet sygdom desværre. Jeg går faktisk stadig og håber på at tingene ville normaliseres fordi vores forhold var optimalt.
Der er tale om mennesker jeg har kendt i mere end 40 år som venner, og altså i en senere årrække har jeg været en slags husven og hendes elsker og Herre.

Ordet hanrej / cuckold henleder jo i min verden tilbage til Holberg og "Jeppe på bjerget" hvor Jeppe er hanrej. Altså en betegnelse der var kendt for flere hundrede år siden og der var en hanrej nok ikke lige det man stræbte efter at være.

I vores frisindede tider er det jo lækkert at man kan udleve sine fantasier og drømme i alle måder, og ikke mindst via sider som denne. Dette uanset om man er cuckold, hotwife, slutwife eller Bull.

I øvrigt tænder det mig at kneppe mænds kvinder med deres vidende, og ikke som din amerikanske ven uden deres vidende.
Og der kommer måske noget at tankegangen for et cuckoldforhold med ind i billedet.

lowlaif

19 Sep 2014 på 10:18
Skal vi strengt tage definitionerne så er en cuckold vel i virkeligheden : en mand hvis hustru er utro, oftest uden hans viden. Dette er Shakespeares udlægning i de mange dramaer han har om cuckolding. Og ordet kan føres tilbage til middelalderen.

Fantasien som nogen bulls (og cuckolds) har at deres hustru bliver gravid med en bull - kan også ses tilbage i middelalderen, som virkelighed (også idag at børn har en anden far end den biologiske far).

Jeg har fundet ud af at det vi oftest betragter som cuckolds - faktisk har et andet ord også engelsk oprindelse - nemlig Wittol, og Wittols deles igen op i undergrupper :

Den biseksuelle, som altså tænder mere på bull, eller også på bull, det er mere en fokus på pik og udløsning end på kvinden.

Så er der Voyeurs som nyder at se deres kone have sex, men ikke deltager (jeg er vel delvist der, jeg nyder billederne, og specielt kyden af hende have sex)

Der er Masochisterne, som får et kick ud af at blive ydmyget, verbalt eller fysisk eller begge dele af konen og bull.

Så defineres en "pimp" - det er en mand som aktivt sender konne mænd, eller rettere hun har som sådan ikke den store indflydelse, det bliver defineret som "ikke nødvendigvis som prostitutions forhold"

Og denne gruppe deles igen ind i flere undergrupper :

Den forsinkede belønnings fetish - her er det mænd der nyder at have sex med sin (slutwife) kone før og efter hun har sex med andre mænd... Her beskrives at konen tager en bull men uden at få egen udløsning, blot sørger for at bull er tilfredsstillet, og så tager hjem og tilfredstilles af manden.

Så er der pragmatikeren. han søger gennem konens utroskab at kontrollere egen følelse af jealouxi, da han så er bevidst om hvad der foregår.

Og endelig er der "stedfortræderen" - manden der opnår størst sexuel nydelse gennem hans kones nydelse (kan jeg også godt identificere mig med)

Og det er det - cuckolds kan sagtens spænde over flere af kategorierne...

Og ja i Europa (den vestlige verden) er det fint muligt at udleve sine fantasier, lyster og tendenser - men herude i Asien er det langt vanskeligere.

Slettet medlem

19 Sep 2014 på 14:55
Det er selvfølgelig forskelligt hvordan den enkelte cuckold fungerer.
Han har selv en klar definition af hvordan han fungerer og du lowlaif har ganske godt beskrevet måden du opfatter din situation på.

Jeg har mødt flere typer der oplever tingene på samme måde som du gør det, dog har de så ofte været tilstede når jeg har været sammen med deres kone, fordi det har været en del af det der tænder dem.

Min ven nævnt tidligere nævnt har dog udlånt mig sin kone ved flere lejligheder og så ville han gerne se fotos efterfølgende.

Jeg havde for et par år siden en gift slavetøs og hendes mand deltog på ingen måde, men han og jeg skrev tæt sammen og han kom med mange forslag til seancer hvoraf nogle var lidt langt ude.
Men han ønskede så at jeg aflagde en skriftlig rapport evt bilagt nogle fotos når jeg havde haft slavetøsen til en seance.

Fremgangsmåden kunne jeg godt lide. Det er sgu lidt frækt at fortælle manden til hvad og hvordan hans kone var blevet brugt.
Hun var i øvrigt en lækker og dejlig kvinde.

Så ja, der er mange måder at anskue cuckolds på og så kan vi jo selv definere hvilken bås de skal lægges i.

lowlaif

19 Sep 2014 på 16:36
Altså vi har det sådan her, dels fordi taxier har problem med at finde ind til os, og så pga af security, fyrene kommer jo om aftenen og ja vi foretrækker at ikke alt for mange "tænker sit" - at jeg henter dem i bilen, vi bor ikke i centrum, og flere af de unge mænd bor på den anden side af centrum, ofte på motorvejen tværs gennem byen en halv time til 3 kvarter...

Og på turen hjem til os er det jo ofte at vi taler om hans liv og arbejde, og mit samme - ikke så meget om hende, med mindre hun har givet mig nogen instrukser (hvis en fyr er meget optaget af analsex så beder hun gerne om at jeg lige gør det HELT klart at der er lukket i den indgang) - på vej tilbage er det også gerne almindeligheder vi taler om...

Men een af fyrene er gerne helt oppe og køre - men han kommer så også og nærmest trækker hende ind i soveværelset og er igang inden de får lukket døren næsten - han kan 3-4 gange på en time så klæder han sig på og kommer ud totalt svedig og vil gerne hjem...

På vejen i bilen taler han nærmest delirisk om hvordan han har taget hende forfra, bagfra liggende på maven, bagfra i doggystyle - hvor lækker hun er og at han har ondt i pikken og nosserne nu, og om ikke han nok må komme tilbage...

Det er lidt specielt - jeg plejer at sige at han skal aftale med hende om at mødes igen, det er ikke op til mig, men han spørger da altid pænt...

Nu vi er ved det, så er det jo heller ikke alle bulls der er "bulls" - alfamales - nogen er i vores tilfælde "bare" superliderlige unge mænd der er vældigt glade for at have sex med en smuk ung kvinde der kysser krammer og smiler til dem, og som aldrig kunne finde på at forlange noget andet end god sex og respektfuld opførsel...

Slettet medlem

19 Sep 2014 på 17:06
Indgangen til denne tråd var jo netop at det er sjældent Bulls ytrer sig.
Bulls er jo også bare en betegnelse der klistres på og dem der kommer og knepper og der er helt klart mange som blot ved et tilfælde har ramt en hotwife som har en cuckold derhjemme.

I det hele taget er det nok kun et fåtal af de aktive mænd der selv vil kalde sig en Bull. Jeg har personligt aldrig kaldt mig sådan, men snarere en elsker.
Men når jeg ser tilbage på mine meritter er jeg såmænd ikke i tvivl om at jeg har optrådt som Bull i perioder.

Dog har jeg tidligere taget for mig af retterne i det sexuelle miljø så jeg har også haft andre oplevelser hvor jeg nok nærmere kunne kaldes en swinger.

Cuckold fænomenet har så været noget af det der har været mere værdiladet for mig, så jeg har i flere omgange direkte søgt det.

Nogle få af de par jeg har haft kontakt med har ikke ønsket for megen snak. Når jeg ankom var det af med tøjet og igang, og når det var overstået var det på med tøjet og ud af døren.
Så er der blevet skrevet lidt på mails efterfølgende. Men de har ikke været interesseret i at det skulle være socialt, blot sex.

Man kan ikke se bort fra at der er mange der blot ønsker den sexuelle oplevelse og ikke ønsker at involvere sig yderligere - jeg kan sagtens forstå denne holdning.

De faste forhold jeg har været i der har det sociale dog været en del af samværet.

Admin

20 Sep 2014 på 09:09
Uden at arbejde for meget med floskler så er jeg utrolig glad for at høre fra alle!
Men tror desværre, som det er blevet nævnt flere gange, at der er mange bulls´s der ikke går særlig meget op i at være Bull, men måske mere ser det som en indgang til noget fræk sex. Helt basalt - det synes jeg egentlig er okay.

For mig er der absolut en vigtighed i at det er et "forhold" mellem hotwifen og Bull´en og det er ikke en nødvendighed for mig at Bull'en på den måde deltager i forholdet socialt (eller web-socialt).

Til gengæld tror jeg at en side som denne kan være en stor hjælp for en Bull der ønsker at sætte sig ind i nogle af de mekanismer der er i et Cuckoldforhold, og tror at jo mere viden en Bull har om emnet, jo bedre vil han passe ind som Bull i forholdet.

Så min konklusion er at jeg forventer ikke at Bull's vil "hærge" siden med deres fantastiske viden, men jeg håber bestemt at der vil komme et par ekstra aktive der kan bidrage.

Slettet medlem

20 Sep 2014 på 09:45
Egentligt viser konklusionen om de manglende Bulls indlæg jo også hvor stort området er når man går ind i det.
Og som vi er enige om så er Bulls bare en betegnelse som kun passer på dem der er bevidste om deres Bull rolle.
Alle andre får jo blot påklistret prædikatet af praktiske hensyn.

Cuckold fænomenet er da ret bredt funderet og lowlaif nævnte en del af de varianter der er indenfor området.

Det enkelte par lever jo med deres variant som det der tiltaler dem, og de er sikkert ligeglade med de andre former.

Nogle har så en fast Bull / elsker til konen, og andre har skiftende partnere, fordi det er sådan de gerne vil have det.

Fælles for dem jeg har mødt har været at cuckolden ikke i et eneste tilfælde har været sølle. Der har været tale om stærke personligheder som i alle måder er velfungerende og som blot havde hang til at være i cuckoldrollen på det sexuelle område.

Som Bull har jeg da ladet mig bruge af andre for at tilfredsstille deres fantasier. Jeg har i flere tilfælde mødt nogle yngre par som har haft fantasier om at hun blev taget af en ældre Herre.
Det vil være synd at sige at jeg er et offer i en sådan sag. *smiler*