Sloppy secondsSloppy seconds

Slettet medlem

9 Sep 2014 på 10:48
Vi tænder begge på tanken om sloppy seconds, altså at hun bliver kneppet af mig et godt brugt hul fyldt med sperm fra en anden mand. Min kone især bliver ophidset ved tanken, jeg tror faktisk aldrig at jeg før, i de 27 år vi har været sammen, har oplevet hende være så våd og liderlig - og det er ikke fordi hun ikke plejer at være tændt, dette er bare voldsommere.
Den anden aften, da vi havde sex, og var kommet til det sted i vores fantasi hvor hun var kommet hjem med fissen fuld, spurgte hun om jeg ville slikke hendes brugte fisse, og da jeg sagde ja selvfølgelig, tændte hun helt af, hold da fast hvor blev hun liderlig.
Hvordan har I andre det - bliver I lige så tændte af det?
Redigeret af Slettet medlem 9 Sep 2014 på 11:40

cucknbull

9 Sep 2014 på 11:49
For mig er tanken om at slikke min kones fisse efter hun og den er blevet brugt, og brugt godt, af en anden mand øverst på listen over ting jeg glæder mig til at prøve når hun får en elsker på et tidspunkt.

At stikke tungen ind mellem hendes skamlæber og smage hans sæd i hende må være fantastisk. Og vide at det er min kones kusse der har fået hans pik til at sprøjte sin sæd op i hende er så fræk for mig.

Jeg vil naturligvis også gerne prøve at kneppe hendes brugte sæd fyldte fisse, men at slikke hende ren er #1.

Men også at min kone kommer hjem til mig efter en bytur og kysser mig og jeg kan smage hand pik og hans sperm i hendes mund. Det bliver fantastisk.

Jeg håber min kone finder en fyr der kan sprøjte rigtig meget sæd i hende så der er meget for mig at slikke ren og ud af hende.

Har mange gange prøvet at slikke min egen sæd ud af hendes hul. Hun skræver over mit ansigt efter jeg er kommet i hende. Og mens hun kører sin sædvåde og brugte kusse rundt i ansigtet på mig spørger hun mig om jeg kan smage at han har spermet i hende. Eller om jeg kan smage hvor mange der har tømt sig i hende. Super frækt.

Et tip til de der gerne vil prøve men som mister lysten lige efter de er kommet. Vent et par minutter. Træk vejret. Kig på din kone der ligger der med hullet fyldt af sæd. Og så skal hun op og sidde på dit ansigt. Det plejer at virke for mig. Ikke kun for at lysten til at gøre hende ren er større men så har man også luft til at rigtigt kunne nyde smagen og fantasien om at det er en anden mands sæd man slikker, smager og suger ud af hende.

God fornøjelse. :-)

hottie og cuck

9 Sep 2014 på 16:41
tænker det kan ses som den største hyldest og anerkendelse af at konen får fremmed stor pik, at jeg slikker ren efter.. (også gerne ham) og hun elsker følelsen af tunge efter en god tur i høet med en rigtig Tyr..
Nu er det jo så ikke lige noget bare gør, der er jo lige det med STD.. så kræver jo lige at man kender Tyren godt først..

Kender helt sikkert også det med ikke at være tænt efter udløsning, og derfor ikke lige har lyst at slikke ren efter sig selv.. men i kyskhedsbælte og tændt af et show med en god Tyr, så er der ingen grænser for hvad der kan gøres for Hottie..

og det kan jo være at man får lov at hoppe på til en tur når Tyren er kørt hjem :-) :-) en helt fantastick følelse af god plads :-[ og mon ikke man bliver husket på hvor lidt man så fylder *KISSED*

lowlaif

9 Sep 2014 på 17:27
Vores aftale er at fyrene kommer på hendes mave, røv/ryg eller ansigt ikke oppe i hende, engang for lang tid siden der var der en fyr han blev simpelthen så liderlig af at være sammen med hende at han ikke kunne kontrollere sig selv og han kom dybt oppe i hende...

Hun undlod at fortælle det til mig, og der er ikke noget billede af det - men han kom også i hendes ansigt...

Efter han var gået havde vi sex som vi normalt har, og jeg startede med at slikke hende - da hun var lige ved at komme (og ja jeg kunne godt smage at han var kommet i hende, men også jeg synes ikke jeg ville fortælle hende det og få hende i panik, hun var i "den sikre periode" ) - stønnede hun højt - oh ja tøm mig for hans sperm...

Jo det var rimeligt frækt, men som sagt normalt er hun lettere i panik hvis fyren kommer i hende, og vi har da en enkelt gang haft nogen spændende dage uden at vide om hun var gravid eller ej...

Det vil være et stort problem hvis hun igen blev gravid da hele familien ved at jeg ikke mere kan få børn (steriliseret)

Slettet medlem

9 Sep 2014 på 17:53
Jeg kan kun give jer ret i det er super frækt, især det ydmygende aspekt i at hanrejen skal gøre rent efter en bedre mand end ham. Dog holder jeg mig alligevel fra at dyrke sex med en tyr uden kondom. Synes ikke det er risikoen værd mht sygdomme.
Men til gengæld har jeg bundet kæresten fast, tvunget hans mund åben og tømt et kondom i hans mund :-D så det var da lidt der hen af.
Og ja ellers får han også altid lov til at slikke hans egne safter i ham.
Et BJ til tyren i min mund kan også godt sende min hanrej i himmelen.
Så synes godt det kan lade sig gøre at lege med 'safter' uden at gå på kompromis med sikkerheden.

hottie og cuck

9 Sep 2014 på 19:31
Ja.. Vel endu mere grund til at gode faste tyre er i høj kurs hos par som os.. ;-)

Admin

9 Sep 2014 på 19:35
O:-)

Skal vist lige tilføjes at Miss holdte den ene hånd over min mund og med den anden klemte sammen om min næse til hun var sikker på jeg havde slugt... Men wow en oplevelse, tror jeg er lidt mere villig... Okay måske meget mere villig en anden gang.

hottie og cuck

9 Sep 2014 på 19:47
*HI*
Citat (Admin * Sep 9, 2014 19:35)

O:-)

Skal vist lige tilføjes at Miss holdte den ene hånd over min mund og med den anden klemte sammen om min næse til hun var sikker på jeg havde slugt... Men wow en oplevelse, tror jeg er lidt mere villig... Okay måske meget mere villig en anden gang.

*YAHOO*

Slettet medlem

9 Sep 2014 på 19:57
Citat (Admin * Sep 9, 2014 19:35)

O:-)

Skal vist lige tilføjes at Miss holdte den ene hånd over min mund og med den anden klemte sammen om min næse til hun var sikker på jeg havde slugt... Men wow en oplevelse, tror jeg er lidt mere villig... Okay måske meget mere villig en anden gang.

Hun har styr på det der, din dejligt frække Miss :-)

lowlaif

9 Sep 2014 på 19:58
Citat (hottie og cuck * Sep 9, 2014 19:31)

Ja.. Vel endu mere grund til at gode faste tyre er i høj kurs hos par som os.. ;-)


Ja det at det at det er en fyr hun kender, og de har haft sex mange gange gør jo også at for de 2 er oplevelsen meget bedre - og så naurligvis at man kan stole på det er en der dels respekterer ægteskabet, men også grænser i sengen...

Slettet medlem

9 Sep 2014 på 20:40
Kan se på underdagnige hanrejer at det tænder helt vildt når de skal ryde op. Har flere gange kneppet en hotvife mens hun er i en 69 er med sin slaveluder under sig. I sidste øjeblik hevet kondom af og spermet ud over skamlæder og dryppende ned i harrejens tøse mund.
Efter han har slikket pikken ren blot tvunget hans hoved op i hendes fisse og ikke sluppet håret før der er slikket ren.

Er så et lille tvist at sende ham me sperne i hele hoved ind i deres gæsteværelse bag efter mens man hygger færdig med hotwifen. :-)

Admin

9 Sep 2014 på 21:33
Nå - men hvis jeg også skal deltage en smule seriøst i debatten, hvilket jeg jo rigtig gerne vil.

Jeg er en smule i tvivl om hvor debatten egentlig skulle hen, sloppy seconds er så vidt jeg ved den der får lov at "kneppe" 2. gang - men ganske langsomt røg debatten over på rengøringsdelen som jo bestemt også er et spændende emne...

Men for lige at holde fast i sloppy second, jeg tror aldrig det ville blive mig, hvilket ganske enkelt hænger sammen med at når min kære Miss cuckolder mig er jeg i mit yderste yderste ydmyge hjørne, og det at kneppe min Miss med min "undskyldning" af en pik - det sker bare ikke. .. men det gør ikke noget, for er der en ting jeg ved min Miss nyder efter en vild Tyr så er det min tunge der slikker hende - og er jeg heldig kan jeg få lov at bruge en tilpas stor dildo.

Men for at understrege Hottie og cucks pointe, det at få lov at slikke min Miss ren efter hun er blevet kneppet, det handler sindsyg meget om det psykiske, at blive placeret ned på det absolut nederste trin, efter at Miss har haft en hot date. Sådanne er det i hvert fald for mig :-)

hottie og cuck

9 Sep 2014 på 22:27
Helt enig med Admin.. Den allernederste i hierarkiet slikker rent.. Dog er det yderst ydmygende at hoppe på efter, og hun fortæller hvordan hun faktisk slet ikke kan mærke rejen... Vel og mærket i passende tid efter hun og Tyren er færdige og han er kørt hjem.. Kommer nok ikke på tale hvis tyren overnatter.. ;-) stof til et nyt emne.. Tyren overnatter ? ;-)

Slettet medlem

9 Sep 2014 på 22:53
Er vel næsten umuligt i dagens danmark at hoppe på en velsmurt fisse hvis man skal bare være en smule tænkende på konsekvenser af usikker leg.

Mon ikke derfor den trækker i rengørings retning. Der er der trods alt mave syre der slår div sygdomme og bakterier ihjel.

Ps håber besked bliver postet. Siden har klart et seriøst problem og enten skal der en seriøs server bag eller også er der voldsomme problemer med kodning. Man skal jo forsøge at logge på en 4-5 gange for overhovedet at komme ind. tænker at blot 100 brugere mere så er der slet ikke nogen side mere for så kan server ikke svare

Slettet medlem

9 Sep 2014 på 23:27
Vi er nok lidt anderledes skruet sammen end flertallet her, men det giver jo blot lidt flere facetter. For mig handler det om hvad hun kan li' - jeg tænder på at hun tænder på det, og hvis hun ryger helt op under loftet ved at blive rengjort, så gør jeg det gerne for hende (selv om det nok kræver nogen tilvænning). For mig har det intet med ydmygelse at gøre, det er 100% for hende, og det er meget ophidsende for mig.
Hotwifing er en helt anden leg end cuckolding, men heldigvis er der mange fælles elementer :-)