Hvordan starter man?Hvordan starter man?

Slettet medlem

31 Aug 2014 på 18:25
Hey!
Vi skal igang med kyskhed og tænder meget på tanken og frustrationen.
Men hvordan starter man?
Hvad er bedst at starte med at købe?
Pft :-)

Admin

31 Aug 2014 på 21:33
Hej par,
Først af alt tillykke med at I vælger at kaste jer ud i projektet - jeg vil allerede nu give jer en lovning på at det vil give jer et eller andet at prøve kyskhed (i kortere eller længere perioder).

I starter naturligvis med en god snak om hvad har I hver især i tankerne her og nu - og hvordan måske en eller anden dag ud i fremtiden.

Hvis I er på nogen lunde samme side af sagen så skal I ud og købe jer et kyskhedsbælte, som begyndere vil jeg klart anbefale et af produkterne fra CB-X, de kan købes i flere danske webshops og sexbutikker MEN jeg har flere steder bemærket at produkterne IKKE er ægte men derimod kopier fra Kina. Jeg er sikker på at der naturligvis er butikker der føre den ægte vare men for at være på den sikre side ville jeg vælge at købe det hjem fra CB-X direkte (har handlet hos dem flere gange - det fungere). Selvom kopi produkterne sikkert holder fint så tænk på at det er noget der skal sidde helt tæt på huden over en lægere periode og basalt har du ingen garanti for hvilke stoffer der er i plastikken når det kommer fra Kina.

Når I har fået produktet - så start stille ud med at bruge det under leg, bliv fortrolig med det og prøv så i en dag... to dage og forøg langsomt som det passer ind i jeres forhold. CB produkterne kan sagtens bruges 24/7, dog vil jeg anbefale at det tages af 1 gang om ugen (måske 2 når I er helt nye) så huden kan få ordentlig luft, og du kan blive vasket ordentligt (evt. under opsyn af din Miss).

Jeg kan anbefale at I køber / låner bogen "Male Chastity - a guide for keyholders" skrevet af Lucy Fairbourne - den er meget ekstrem men en del af hendes tanker kan sagtens overføres I et mere vanlilie / nybegynder kyskhedsforhold.

Fortsættes lidt senere...

Link til CB-X
Link til Bogen Male Chastity by Lucy Fairbourne

Admin

31 Aug 2014 på 21:56
Med hensyn til størrelsen er det enormt svært at vælge rigtigt i første huk, jeg startede med "the curve", syntes egentlig den sad fint men var lidt stor i forhold til bukserne - men alt i alt okay.
Så prøvede vi at købe CB6000 og da den kom ind ad døren tænkte vi begge "nej nej og atter nej" min pik i den lille tube - det sker aldrig! Men med lidt øvelse frem og tilbage kom det hele på plads og det viste sig at sidde 250.000 gange bedre end The Curve, det var primært at spørgsmål om at finde ud af hvordan det skulle på, så forhuden stadigvæk sad korrekt.

En start problematik - i hvert fald for mig var natlige rejsninger som bevirkede en hvis form for smerte "dernede", der var ikke det store at gøre ved det men efter noget tilvænning forsvandt problemet faktisk af sig selv og da vi først fik CB6000 i hus opstod problemet slet ikke da størrelsen er så "lille" og pasformen så tæt så pikken kan fysisk ikke blive stiv og bliver det dermed heller ikke.

Jeg er sikker på min Miss vil have en masse gode fif fra en Miss til en anden, men hun har desværre ret meget om ørene så om hun lige når at svare her en af de første par dage er ret usikkert, men hvis I har nogle konkrete spørgsmål så skyd endelig løs, så står jeg gerne til rådighed.

Bedste hilsner og alt held og lykke.

hottie og cuck

5 Sep 2014 på 19:44
Citat (Frækt ungt par * Aug 31, 2014 18:25)

Hey!

Vi skal igang med kyskhed og tænder meget på tanken og frustrationen.

Men hvordan starter man?
Hvad er bedst at starte med at købe?

Pft :-)


Kan varmt anbefale CB6000 som det første (og måske eneste) køb.. prøv stille og rolig at se om hun nyder følelsen af at have nøglen, feks i en halskæde.. selvom i starter med legen uden en tyr, er det temmelig pirrende at det er Hende der har nøglen, og han skal tage sig rigtig god tid til at kæle for hende, og forkæle hende indtil hun virkelig savner den lille indelåste, og måske beslutter sig for at slippe ham fri ;-)
Sommetider er bare en aften fint.. andre dage er det vildt frækt at tage den på og give hende nøglen allerede om morgenen.. uden egentlig at vide om det er ham eller en Tyr der skal tilfredsstille hende næste gang, og hvornår..
Alt i alt, en god investering, og prøv jer frem som var det et nyt legetøj.. for nogle forbliver det blot et legetøj.. for andre udvikler det sig til mere.. måske sågar en livsstil..

Slettet medlem

6 Sep 2014 på 09:12
I har noget at se frem til.
Det er en fantastisk leg at starte på.
Og selv om manden skal bære bæltet vil jeg mene at det er nøglebæren som har det store ansvar for hvordan legen kan udvikle sig. Der sker det at ligeså snart fyren har fået låst banditten inde vil alt hans kærlighed og liderlighed rette sig mod nøglebæren da hun er den eneste som kan give ham en orgasme. Det er en ret vild følelse.
Og her er det vigtigt at hun ikke bare læner sig tilbage og siger vi snakkes ved om en uge. Mandens frustation skal både opbygges og 'kæles' for. Mange mænd vil efter kort tid tigge om at få en orgasme og her kan det være svært at sige nej til den mand man elsker. Men jo længere tid han får lov at gå mere kan man få ud af oplevelsen. Vi har så leget en del med dominans. Her er et par eksempler til hvordan manden kan gøres mere frustrerende: han bindes fast til sengen/stolen, buret fjernes og hun spiller ham til en orgasme men lige før han kommer stopper hun, dette kan gentages x flere indtil han får bur på igen. Hun kan også lege med ødelagt orgasme men dette kræver øvelse.
Ligeledes kan han give hende mange orgasmer uden selv at få lov at komme.
Det hele behøver ikke omhandle sex, jo mere frustreret han er jo mere klar er han til at please hende. Det kan hun udnytte til at lade ham søger for de huslige pligter. (I et omfang som er 'sjovt' for dem begge). Det jeg prøver at sige er at legen bliver mere vellykket jo mere man leger samtidig og udsætter manden for flere frustrerende opgaver. Jeg har fx også ladet min mand låse fast til brusestangeb og badet banditten så han gik mange dage uden overhoved at røre ved hans kæreste eje.
Hvornår skal han så have udløsning?
Det er så individuelt, efter 10 dage kravler min mand på væggen ;-)
Men svaret må alligevel være: når hun har lyst! Det er nu hendes ansvar og hende som skal bestemme hvornår han for fortjent en orgasme :-)
Helt og lykke med det. Spørg endelig hvis der er noget.

DominantB

22 Sep 2014 på 09:59
Jeg kan godt lide at cucken er kysk, men i de relationer jeg har indgået i, er jeg så at sige fløjet ind midt i "kyskhedsforløb". Har ikke været med til at vælge bæltet, ved ikke noget videre om, hvordan det er at have på, har ikke været med i "opbygningen" af frustration (men har bidraget til den ;-)), har ikke dyb indsigt i funktionalitet osv.. Men kort sagt - jeg har nogle huller i min viden. Mine spørgsmål er derfor:

Er der forskel på et kyskhedsbælte og et pikbur? Og i så fald, hvad er forskellen?

Rent æstetisk kan jeg bedre lide modellerne i stål (har læst at Neosteels skulle være gode), men har læst at plastikmodellerne (især CB-serien) er mere effektive. Hvad siger sagkundskaben her? Og er der forskelle ud over det æstetiske?

Og endelig. Så vidt kan jeg se, er der uenighed om, hvor længe slaven må holdes i total afholdenhed. Ikke set i forhold til hans lyst - for det må kyskhedsdrengen jo ikke selv bestemme over - men helbredsmæssigt. Så vidt jeg kan se, insisterer især amerikanerne på at han bør "tømmes" ved orgasme eller malkning ca. hvor 10-14 dag, hvis han er i kyskhed i længere perioder - ellers kan det gå ud over hans helbred. Men på danske debatside har jeg set flere (som var i kyskhed) insistere på at kyskhed aldeles ikke er sundhedsskadeligt. Selvom jeg personligt godt kan lide tanken om at kyskhed om nødvendigt kan vare over lange forløb - så skal der jo være styr på sikkerhed og sundhed!

Admin

22 Sep 2014 på 18:59
Kære Dominant, 
Son kyskhedsslave vil jeg da gerne byde ind med lidt insider viden. Basalt set handler det utrolig lidt om det fysiske bælte/pilbur og langt mere om resultatet. Resultatet for mig er to ting, 1 ingen mulighed for så meget som at mærke eller røre ved tissemanden (bruger ordet tissemand da der ikke er meget pik over en når man har bur på), 2 ingen orgasmer. 

Det der rent mentalt sker når jeg er i kyskhed er at jeg gradvist føler mig mindre og mindre som en mand. Føler mig heller ikke som kvinde, for det er jeg bestemt ikke, men at være mand handler for mig meget om at have en pik der kan kneppe en kvinde (okay meget sort/hvidt men håber du kan følge mig). Det blandet sammen med cuckolding er som at blande nitro og glyserin sammen... En meget kraftig cocktail. 

Typer af kyskhedbælter (til mænd)
På grund af mænds anatomi findes der både "pik hylstre" og kyskhedsbælter (til kvinder kun bælter). Det mest brugte er pik hylstre af den grund at manden selv kan vedligeholde hygiejne, hvor at decideret bælter omslutter ligeså meget som et par boxershorts og derfor er daglig rengøring praktisk taget umulig. 

Når det kommer til plastik vs. Stål er jeg helt enig med dig, det visuelle i stål er langt mere smukt end plastik. 
Plastik modellerne er dog langt billigere i indkøb end stål, især da de fleste stål modeller ikke er hylde vare men derimod lavet individuelt til hver slave. Skulle jeg dog fremhæve en kæmpe fordel ved plastik modeller er det at de kan gå igennem metal detektorer hvis man bruger en plastiklås og de er ikke kulde følsomme. 

En af CD-Xs fordele er at du ikke skal tage højde for størrelse når du køber dem (ud over længde og bredde af penis), de kommer med 5 forskellige pung ringe og vist også 5 forskellige afstandsstykker, det gør at man som par/slave kan eksperimentere indtil den helt rigtig størrelse er fundet. Så vidt jeg ved findes denne mulighed ikke med stål bure, der skal den rigtige størrelse findes i første hug. 

Grunden til at størrelsen er så vigtig er at det er det som holder buret det rigtig sted og sikre at slaven ikke kan trække sig ud og være slem, samtidig gør det også at buret sider mere "behageligt" hvis den term kan bruges. 

Helbred. 
I visse fora antydes det at ofte udtømning evt. Ved orgasme kan forebygge prostatakræft. Denne påstand er ikke videnskabelig bevist. Personligt ved jeg ikke hvad jeg skal tro, men har efterhånden erkendt at man kan dø af at leve og alt fra solsikkekerner til rumvæsner kan give øget anlæg for kræft, så det er vist meget en smags ting. 
Til gengæld ved jeg at manglende udtømning kan føre til natlige orgasmer, hvilket der dog er råd for, blandt andet ødelagte orgasmer (som nærmest er værre end selve det at være i kyskhed), milking (stimulering af prostata til sæden løber ud af penis (ingen orgasme)) eller en naturlig orgasme. 
Tror at de slaver der har været i kyskhed over længere perioder vil give mig ret i at de to første muligheder ikke giver en orgasme eller forløsning. 

Med ovenstående sagt vil jeg dog sige at for mig er tiden kun 50%, de sidste 50% kommer af ikke selv at kunne vælge overhoved.

Håber at det gav lidt indsigt og jeg er naturligvis åben for en yderligere uddybning. 

Admin

22 Sep 2014 på 21:39
Efter selv at have gennemlæst ovenstående må jeg konkludere at det med ringe og afstandsstykker virker en smule abstrakt, derfor er jeg gået på "jagt" efter et ordentligt billede der kunne illustrere hvad jeg mente. Det blev så Google´s patent oversigt der kunne hjælpe :-)

De to røde pile markere de to steder jeg taler om.

Den runde ring.
Den runde ring går rundt om penis og pungen. Fordelen ved at denne er helt tæt er at hele pikburet bliver siddende hvor det skal - omvendt er det for småt lukker det af for blodet, så vigtig at finde den helt rette størrelse.

Den lille "pil"
I mellem selve hylstret og ringen skal nosserne være, også her er det rigtig at størrelsen er helt rigtig, for stort et gab så kan det hel trækkes af og "whats the point" og for småt så ryger blodtilførslen.

Som en afsluttende bemærkning når det kommer til sikkerhed! Efter min mening kan jeg ikke trække mig ud af buret og hvis jeg kan (hvilket vil være yderst ubehageligt) så vil jeg ikke kunne få det på igen, der er i hvert fald ingen tvivl om at min Miss ville vide det.
Dog findes der én type bur der skulle være 100% sikker, men det kræver at slaven har en prins albert piercing eller rettere hul da kyskhedsbæltet her går gennem hullet.

Slettet medlem

22 Sep 2014 på 22:01
Hmmm helt sikkert sige du? O:-)
Ved hvor vi har et søm og en hammer :-P

Admin

22 Sep 2014 på 22:13
Netop en af grundene til at jeg ikke engang ville overveje at prøve på at trække mig ud Miss. Synes bestemt jeg er kønnene uden et ekstra hul dernede.

Admin

12 Nov 2014 på 19:07
Denne er jo ganske vist ved at være lettere død, men nu da siden endelig er kommet online vil jeg tillade mig at reklamere for Cuckolds.dk´s nye søsterside nemlig kink-shop.net hvor du finder et stort udbud af kyskhedsbælter.

KINK-SHOP.NET

Slettet medlem

21 Mar 2015 på 20:09
Hej
Er ved at overveje et nyt bur, syntes mit metal er lidt svær at skjule, hvordan er det med CB 6000, kan man lettere skjule det i bukserne?

Slettet medlem

25 Mar 2015 på 11:37
fogp
Kommer det ikke an på hvilke bukser du har på? Mit metalbur (se foto i profil) kan sagtens bæres skjult i et par løse jeans.

Mit bur ligner meget CB6000 i konstruktion, dog er det lidt længere end standard CB6000 .

Jeg tvivler på at der er stor forskel på f eks cb6000 og andre metalbure af samme konstruktion.