Cuckolds.dk har brug for din hjælp!Cuckolds.dk har brug for din hjælp!

Admin

15 Maj 2015 på 15:53
Kære bruger,
Vi er glade for at kunne fortælle dig at Cuckolds.dk har holdt flyttegilde, det vil sige at siden er kommet over og ligge på en ny server. Den nye server betyder at hastigheden og på siden har fået et betydeligt løft og stabiliteten er også blevet væsentligt forøget.
Vi har allerede fået tilkendegivelser fra en del brugere der positivt nævner den forøget hastighed.
Under skiftet har der desværre været en enkelte brugere hvis kodeord ikke længere virkede, hvis du er en af dem skal du klikke på funktionen "glemt password" - så kan du få nulstillet dit kodeord og logge ind igen.
Kvalitet koster penge - og det betyder at vi på Cuckolds.dk har haft den store pung fremme for at kunne tilbyde en side med en fornuftig hastighed. Vi tror ikke på at tvungen medlemskab er vejen frem - det er forsøgt på andre mindre nichesites og desværre med det resultat af sidernes brugere er forsvundet som dug fra solen.
På Cuckolds.dk har vi besluttet at vi ikke vil indføre tvunget medlemskab, i stedet vil vi appellere til at vores brugere aktivt støtter siden økonomisk og vi tror på at I vil gøre det.

Støt cuckolds - støt samfundet!
Måske en kliche men ligesom alle andre danske virksomheder betaler Cuckolds.dk naturligvis moms, skatter og afgifter i Danmark. Så ved at ligge penge i et dansk forum som Cuckolds.dk så bliver pengene også i Danmark. Der findes et hav af udenlandske fora hvor pengene ryger direkte ud af landet.

Så let som muligt...
Der er 3 simple måder at støtte Cuckolds.dk på. Uanset hvordan du vælger at støtte siden behandles dine oplysninger naturligvis fortroligt og vælger du at støtte ved hjælp af Dankort eller andre gængse kreditkort vil alle betalinger ske til BSR Shop og altså ingen kobling til Cuckolds.dk.

Dankort, Visa, MasterCard osv.
Støtte kan ske gennem Kink-Shop og betales med alle gængse betalingskort - det er også muligt at støtte via bankoverførsel. Siden benytter naturligvis https kryptering (sikker betaling) ligesom der er tale om en engangsbetaling og altså ikke noget der fornyes hver måned, kvartal eller år. Hvis du ønsker at støtte ved hjælp af denne mulighed kan det ske på dette link:
www.kink-shop.net/da/16-cuckoldsdk

PayPal
Simpel effektiv betaling - en smule kringlet hvis du ikke i forvejen har en konto hos dem. Det er muligt at støtte med engangsstøtte eller fast månedligt bidrag til siden. Støt ved hjælp af PayPal på følgende link:
www.cuckolds.dk/member/payment_selection.php

Snail-mail
Kontanter, checks, casino chatonner, frimærker - smid det i en kuvert og send det med posten til os. Skriv en privat besked til Admin profilen og vi sender adressen.

Fra os til dig
Vi har lavet dette forum/mødested fordi vi selv er cuckolds og fordi vi mener at Danmark er stor nok til at have en nicheside som denne. Antallet af timer vi ligger i at drive siden og antallet af kroner vi allerede har brugt er stort. Vi ønsker ikke at Cuckolds.dk skal give profit - vi ønsker blot at få dækket en del af de mange udgifter der er til driften.
Vi er naturligvis rigtig kede af at måtte kaste os ud i betleri men vi håber og tror på at du som bruger også ønsker at Cuckolds.dk skal være til glæde fremover.

De bedste hilsner fra MissMira og Bjørn
Cuckolds.dk
Redigeret af Admin 15 Maj 2015 på 15:54

lowlaif

15 Maj 2015 på 20:41
Jeg ved ikke om du er klar over det Bjørn, men danskere i udlandet (Thailand) kan ikke indtaste postnummer (5 cifre) og dette felt er - af een eller anden grund - mandatory. Og det er iøvrigt heller ikke muligt at tilføje Thailand som "land"

:- *SORRY*

Admin

15 Maj 2015 på 20:48
Hej Lowlaif,
jo jeg er skam godt bevist om det. Post nr. Er låst til landekoden Og må tilstå at det er et bevist valg ikke at sælge til Thailand. Men hvis du en dag skal bruge noget så smid mig en besked og vi finder ud æg det.

lowlaif

15 Maj 2015 på 20:54
Det er et meget fornuftigt valg, da sexlegetøj er forbudt ved lov... Men nu forsøgte jeg at købe et års abbonnement, det skulle man vel nok kunne sælge her også ;-)

Admin

15 Maj 2015 på 23:37
Hej igen,
Det må vi få undersøgt om det kan lade sic gøre. Men I har jo allerede været så generøse og støtte siden.

Bedste hilsner,