Cuckold opstart.. Input mangler fra andre par !!!Cuckold opstart.. Input mangler fra andre par !!!

Slettet medlem

1 Maj 2015 på 09:53
Hej
Jeg vil gerne dele vores opstart på dette forum. Vi har fundet en vi deler det her cuckold med men det er stadig i sine første spæde babysteps ;-)
Vi er et par som har været sammen i snart 20 år på trods af vores alder som er 37 og 38.
Vi har swinget og været meget aktive i klubber rundt omkring i små 4 år hvor den fik max gas på alt hvad den kunne trække.
Efter kort tid fandt M (mig) ud af at drivkraften i det hele var min mulighed for at se q ligge sammen med fremmed mænd og udvise ren nydelse når hun var i det element. Tanken om hun selv kunne finde sin mand blev mere og mere et behov og mindre bare en fantasi uden det dog skete.
Jeg er den udadvendte der søgte kontakten når vi skulle ud før i tiden. Nyder at presse hver en mulig fantasi ud af hovedet og leve den fuldt ud til ren nydelse i samvær med Q.
Q har en mere tilbage lænet tilgang til tingene . Ikke at hun ikke finder det frækt men hun har svært ved at finde sin rolle som HW og skulle være i kontrol idet M altid har været lokomotivet og har bare fyldt kul i ovnen.
Cuckold temaet er det optimale idet alle sanser bliver sat i spil på en gang.
Jalousi, kærlighed, liderlighed, passion, tillid, usikkerhed, sommerfugle i maven, hjernen der kører på overload konstant, forførelsen og jeg kunne blive ved ;-)
Vi nyder at se hinanden blive tændte og snakker tit om hvor henne vi er hver især idet vi udvikler og med forskellig hastighed.
Vi kunne godt tænke os at høre andre pars opstart samt hvordan / hvornår HW fandt det naturligt at gøre ting på egen hånd. Altså at udleve cuckold på et niveau hvor HW selv begyndte at have kontrollen over hvad der skulle ske.
Jeg er ikke i tvivl om at 9,9 gange er det manden der bringer det på banen og konen der måske mistroisk siger ja i starten indtil det går op for hende at det er ren win/win for dem begge ;-)
Men jeg er også af den opfattelse at hanrej som udgangspunkt har det mentale drive i forhold til præcis hvad det er han ønsker der skal ske. Og det så her de største udfordringer ligger for os. For som udgangspunkt skal hanrej jo ikke blande sig i det er min opfattelse, men q skal også have tid til at føle det er ok hun render rundt og laver narrestreger uden at skulle tænke handling/konsekvens i hendes bagland. Og det kræver jo en positiv skub i den rigtige retning.
Problemet er nok at hanrej her er så meget i kontrol i hverdagen at det er svært at give slip og lade tingene udvikle sig af andre hvis man gerne vil nå fra a til b på 0,5.
Jeg ved godt nogle så vil skrive, jamen det tager den tid det tager, men alligevel er jeg overbevist om andre har været præcis de samme ting igennem og måske er kommet klogere ud på den anden side og gerne vil dele hvad der var godt og hvad var skidt for dem ?
Beklager hvis der er stavefejl ;-)
Håber at høre fra jer og tusind tak for jeres tid til at læse brevet til ende ...

Admin

1 Maj 2015 på 13:26
Hej Hmpi,
Tak for dit rigtige dejlige indlæg - som præcist er et udtryk for hvorfor vi mente at der var plads til cuckolds.dk i en verden fyldt med datingsites. Dine spørgsmål og tanker understøtter fuldt ud det som vi havde håbet denne side kunne bruges til (selvom der er gået lidt meget dating site over det).

Både MissMira og jeg kan fuldt ud slutte op om det scenarie du beskriver hvor det primært er M der er lokomotivet og Q der er med som vognene bagefter.
Mens Miss havde hendes egen profil på siden (hun har valgt at nedlægge den da hun ikke fik den brugt særlig meget - så nu har vi kun fælles profilen) skrev hun et virkelig fantastisk blog indlæg om hendes drivkraft i dette spil, jeg har vedlagt den herunder til inspration. Selvom en STOR del af vores leg var relateret til BDSM tror jeg egentlig ikke at det følelsesmæssige lå særlig langt fra det som du beskriver.

Der hvor MissMira for alvor overtog styrringen var da hun "fik lov" det vil sige der hvor at jeg ar sat ud af spillet - det gav hende muligheden for at stole på sig selv og træffe hendes beslutninger, og jo mere jeg gav slip og lod hende gøre det, jo mere selvsikkerhed fik hun også til at udføre dem.


MissMira´s blogindlæg: DA JEG GJORDE MIN MAND TIL EN CUCKOLD.
For fire år siden mødte jeg min dejlige kæreste. Han var noget af en oplevelse i sengen (Ud over alle hans andre gode kvaliteter), pludselig oplevet jeg at for første gang at jeg havde en seksualitet som måske var noget udover missionær stillingen lørdag aften. Kort fortalt blev jeg domineret og jeg elsket det. Men jeg vidste også at min kæreste er switch, han har altid været meget åben omkring hans seksualitet, dog gået forsigtigt frem for at jeg ikke blev skræmt væk. Jeg havde en hemmelig fantasi om at blive forvandlet til en fræk Domina, for at give ham noget tilbage seksuelt, på alt det han havde givet mig. Jeg vidste bare ikke hvordan. Der gik et par år og trangen i mig blev stærkere til at give ham den oplevelse. Jeg vidste det var noget med en pisk, lange støvler men hvad så? Hvordan pokker dominere man en mand?

jeg forsøgte at blive klogere på nettet, skrev endda i et par forums om et muligt senarie jeg har gået og gennemtænkt i hoved, men der var ikke rigtig noget respons og andre historier jeg kunne læse var alt for voldsomt. med blod, mærker, nåle osv. Jeg var ved at opgive håbet.

Men en dag på vej hjem fra en barnedåb sad vi og snakkede i bilen, jeg tjattet lidt til ham og spurgte om han havde spillet pik idag, han sagde nej men hele hans ansigt sagde ja, jeg fik det endelig ud af ham. Vi pjattet og havde det sjovt og pludselig kom jeg i tanke om det kyskhedsbælte (pikbur) han havde i skuffen, jeg havde ingen ide om hvordan det fungeret, med jeg vidste da det betød noget med han ikke kunne lege, så kom tanken til mig, han skal have det på, og så må jeg udtænke en seance hvor jeg kan dominere ham. Så tænkt så gjort, vi kom hjem og jeg ´smed´ ham på sengen og sagde han var et ´svin´ der ikke kunne styre hans egne lyster, og han nu skulle have hans kyskhedsbælte på. Han forstod heldigvis straks min tankegang, han blev med et meget liderlig, og det giver i sig selv nogle vanskeligheder ved at tage et kyskhedsbælte på en stiv pik, det blev mest til mange grin og jeg måtte overgive mig og bede ham om at tage det på. Jeg skulle herefter i seng da jeg skulle op på arbejde. Jeg fortalte ham han skulle have det på til i morgen. Og den var han helt med på. Det var ikke så let, han måtte love mig at det ikke gjorde ondt og at det ikke var farligt, jeg stod endda op igen for at spørger ”skaaaat er du helt sikker på det ikke er farlig?” Han var sten sikker og var meget opsat på at gå igennem en nat med det på, han havde aldrig selv haft det på en hel nat/dag, det var et stykke ´legetøj´ han havde købt da han var single og nu havde det blot samlet støv i skabet. Jeg tænkte som en gal den nat på hvad jeg skulle finde på at dominere ham med og hvordan.

Da det blev aften igen havde jeg nogenlunde et plot i hoved. Jeg satte ham foran computeren bundet med bind for øjnene og i håndjern. Jeg havde taget hofteholdere på, stiletter og en fræk lille kjole. Jeg tog bindet af ham og han var meget tændt, jeg forlangte han skulle vise mig den porno film han havde spillet pik til dagen før, jeg tog buret af ham og han skulle love han ikke ville få rejsning ellers ville jeg være nød til at straffe ham, og det fik han self. Bagefter kom han ind i sengen og jeg forsøgte mig med de forskellige piske vi havde i skabet. Det blev en rigtig fræk nat. Han var meget forbløffet over jeg havde det i mig og den næste dag var det som om han var nyforelsket igen. Det var en fantastisk oplevelse.

Vi var begge tændte og måtte have mere, nu skulle han prøve at være i kyskhedsbælte 24/7. Jeg forvandlet mig til at blive en hård domina som var sikker på sig selv og hvad jeg udsatte ham for (altid med hans lyster for øje selvfølelig) vi havde pludselig denne leg sammen, som ingen vidste noget om, det var en befrielse for os begge, pludselig blev der legetid igen i en travl hverdag, vi fik alt for lidt søvn mange nætter, men vi var som to ny forelskede igen. Og jeg begyndte endda selv at tænde på at dominere ham, det er på en meget anderledes måde end at tænde på at blive slikket til en orgasme. Her er det på et psykologisk plan, på en måde jeg hverken forstår eller kan forklare.

Månederne gik og vi leget on and off med dominans, og forsat udviklet vores leg. Nu havde vi så meget seksuel tillid til hinanden at vi fik en ekstra fyr med i sengen (dette var uden for vores domina/slave leg). Jeg begyndte at læse mange femdom (female domination) bøger og forstod hvor vigtigt en del cuckolding er for mange af de forhold, vi begyndte at snakke om det, det viste sig at være en hemmelig fantasi min kæreste havde haft i mange år. Vi snakkede om det både på legeplan hvor det var en teaser at jeg skulle være sammen med en rigtig mand, med en stor pik osv. Men vi blev samtidige mere seriøse i vores snakke. Vendte og drejede det hele. Ville vi virkelig at jeg skulle være sammen med en mand, hvad skulle være spillereglerne, hvad ville vi have/få ud af det som par, hvad med følelser for en evt. tyr osv. Osv. Vi blev dog enige om at fordelene opvejede de evt. ulemper og risici der måtte være forbundet her med.

Aftalen blev at jeg skulle finde en tyr og oprettet mig på et dating site. Denne opgave viste sig dog at blive mere udfordrerne end først antaget. Vi lagde nogle frække billeder op af mig og ham og det var ikke manglen på tilbud, men mange af de mænd som bød sig var for useriøse, for gamle, for unge, boede for lang væk osv. Jeg ledte videre, mens vi havde nogle fantastiske lege med ydmygelse over at fantasere om fremmede mænd. Da der en dag var bid. En rigtig flot fyr som endda havde en erhverv der skreg JEG ER EN MAND, jeg skrev frem og tilbage med ham og begyndte at tænde meget på det han skrev, hans billeder, fantasien osv. En kåd aften aftalte vi at mødes bare ham og jeg for at se om kemien var tilstede (dette var ikke planlagt) min kæreste var med på ideen (jeg havde min tlf åben hvis min kæresten skulle fortryde og gerne ville have mig hjem), Jeg mødte ham og det endte med jeg gav ham et BJ han ville meget gerne mere den aften, men jeg var fast besluttet på at vi ikke skulle være sammen uden min kæreste da dette jo var formålet med at jeg overhoved gad at se ham/være sammen med ham. Da jeg kom hjem lå min kæreste knælende i gangen parat til at tage imod hans ´herskerinde´. Jeg lugtede af fremme mand og min kæreste var så tændt, vi fik os endnu en rigtig fræk aften og nu vidste vi, vi var parate til at gå hele vejen.

MEN så brændte han vores aftaler af den efterfølgende weekend to timer før han skulle komme, jeg var knust. Vi havde set frem til det så længe, fantaseret om det, snakket om det osv osv for at han pludselig var blevet kaldt på job. Der gik nogle dage, mit humør var i kulkælderen jeg tænkte at kaste håndklædet i ringen da det var alt for besværligt at få udlevet vores fantasi. Men pludselig meldte min tidligere date sig på banen igen, denne gang skulle det være, min kæreste var skeptisk, han vidste jo hvor såret jeg var blevet sidst, men jeg fik ham overtalt til at det skulle altså være med ham her, jeg var tryg ved ham, vidste jeg kunne tænde på ham og vi havde flirtet længe sammen (ikke som i kæreste flirt, men groft sagt som i vi skal knalde flirt). Dagene gik, og aftenen kom hvor vi skulle mødes. Jeg var nervøs og spændt. Der gik mange tanker gennem mit hoved, jeg havde planlagt med flirten hvordan det skulle være og hvilken rolle han skulle spille over for min kæreste, min kæreste skulle ikke deltage men sidde ved siden af sengen, bundet for kun at kigge på, jeg havde sommerfugle i maven og vi glædede os som til juleaften. BUM så aflyste ham igen, job sagde han, men jeg er sikker på han fik kolde fødder.

Denne gang var det min kæreste som blev virkelig sur, skuffet og kedaf det. Jeg var bare sur, og flov over min dømmekraft. Flov over at overtale min kæreste til noget som nu endnu engang måtte skuffe ham. Jeg sagde til min kæreste at han var en idiot og nu var jeg sikker på ikke at lave flere aftaler med den mand, selv om han havde skrevet vi bare kunne finde en anden dag. Jeg åbnede en flaske vin, vi drak den og fik snakket ud om vores skuffelse, om at det nok skulle lykkes en dag mv. Jeg var blevet halv snalleret kl var mange og jeg foreslog kæresten midt i vores medynk, FUCK DEN VAT PIK! Nu går jeg på dating siden og finder en mand til i nat.

Dette er så meget ikke mig, alt plejer jeg at skulle have planlagt til mindste detalje, især noget hvor jeg skulle kunne tænde på et andet menneske ved siden af min kæreste som jo i virkeligheden er min drivkraft. Jeg logget på chatten og udvalget af mænd var fesent. Men så var han der pludselig, en fyr på min alder, meget pumpet (normalt ikke min type) og ikke mindre end 5 km fra vores bopæl, kl var midnat og det var helt syrealistisk, vi aftalte han skulle komme forbi når han havde været i bad, mine hænder blev fugtige, jeg var pludselig meget ædru og temmelig nervøs for hvad vi nu dog havde gjort. Det føltes som 5 min. Så ringet det på døren. Uden foran stod den her fyr. Han kom ind og vi drak alle tre et glas vin, vi snakkede alle som venner, om alt andet end sex. Han var nervøs det var meget tydeligt. Men det var jeg jo også. Vi havde længe siddet og snakket og hvis ikke min kæreste havde taget initiativ havde vi nok siddet og snakket endnu. Men min kæreste satte sig ind i soveværelset. Jeg kom ind til ham, bandt hans arme på ryggen og gav ham blindfold på, jeg spurgte om han var helt sikker på at det var dette han ville, det var han, han sagde han elskede mig og jeg gav ham et stort kys og sagde jeg også elskede ham. Jeg gik tilbage til fyren som nu var over mig med det samme. Han var meget tændt og jeg prøvede at følge med. Han havde denne super lækre veltrænede krop som passede perfekt ind i mit setup, jeg spurgte forsigtigt om han ville sige noget til min kæreste men det ´turde´ han ikke. Og det var helt okay med mig. Vi lagde os ind på sengen og min kæreste kunne kun høre hvad vi havde gang i, jeg begyndte at give fyren et bj samtidig med jeg strakte armen ud og løftede på kærestens blindfold, desværre kunne jeg mærke fyren mistede rejsningen, tror det var nerver. Og jeg trak blindfoldet tilbage igen, men han nåede at se denne store glatte pik og hans flotte krop. Fyren trang op i mig og jeg gav min kæreste nogle stønne lyde at bearbejde. Fyren kom hurtigt, meget hurtigt. Og han skyndte sig ud jeg fulgte efter og han var meget undskyldende over han ikke kunne længere tid, men han var nervøs. Jeg forsikrede ham at det ikke gjorde noget. Vi sagde farvel og han var atter ude i natten. Jeg kom tilbage til min kæreste nu en vaske ÆGTE cuckold og jeg en HOTwife.

Vi kysset som kærester og fik snakket det kort igennem hvorefter det nu var blevet min tur til at få en orgasme som min nye cuckold mand meget passene kunne give mig. Ja det blev ikke den perfekte første gang, ikke som jeg havde planlagt det, men om ikke andet så lykkes det og vi havde intet mindre end en fed oplevelse.

Efter tanker:

Ja det var altså sådan det hele begyndte for os + en helt masse nuancer som er svære at få med på skrift. Der er sikkert 100.000 måder at være i et cuckold forhold på. Hos os handler det også om dominans og ydmygelse, men for andre igen handler det om at kvinden får tilfredsstillelse og manden er tilskuer mens manden evt tilfredsstiller sig selv. Det her er kun en brøkdel af vores parforhold men det har helt sikkert gjort os stærkere, både på os selv og på hinanden som par. Det kræver meget tillid, manden skal have tillid til at konen ikke mødes uden aftale så det begynder at ligne utroskab og kvinden skal have tillid til at manden gerne vil det fordi han elsker hende og det tænder ham enormt meget. Jeg har ikke fortrudt vi har gjort det, og det har ikke givet os nogle problemer i vores samliv, tværtimod. Så hvis man har mod på det så spring ud i det. Mit eneste råd, som jeg dog er sikker på er en forudsætning når man leget med cuckolding, så er det god kommunikation, åbent og ærligt! Tal, tal, tal, ingen tanker, bekymringer eller ønsker er for store eller små.

Slettet medlem

2 Maj 2015 på 08:23
Hej og tak for at i deler jeres erfaringer med os andre, jeg syntes det lyder rigtig frækt sådan som I har gjort det..admin du skriver at cucken hos jeg skulle i kyskhed 24/7, men det er en leg i har som i leger on and off. Tænker på om hvordan i gør det, betragter i ikke kyskheden som en del af jeres leg mere? men legen er når du dominer ham eller har andre fyre som kommer og knepper dig? Får cucken slet ikke noget af din fisse? Og hvor langt tid siden er det at han har fået lov til at få en udløsning?
mvh mr. Stiv

lowlaif

2 Maj 2015 på 19:23
Jeg har før beskrevet mit første ægteskab.

Min nuværende kone og jeg mødtes da hun var ganske ung, hun ville frygteligt gerne lære at blive bedre til engelsk og også gerne kunne programmere for hun havde en ven (med bennefits kom det frem senere) der levede af at lave computerspil.

Det passede fantastisk for jeg ville gerne være bedre til at tale thailandsk, så det var jo perfekt.

For at gøre en meget lang historie kort, hun skulle på ferie ved familien og sendte deroppe fra en række beskeder om at hun savnede mig og følte at hun var blevet forelsket. Jeg fortalte hende at det kunne hun ikke, dels alder dels fordi jeg er cuckold (det er ikke noget "normale" thailandske kvinder kan/vil være med til)...

Men lige efter hun kom tilbage fra ferie var jeg på tur og sad ude østpå med udsigt over til Laos og savnede hende helt vildt...

Så vi mødtes for at tale alvor, og jeg fortalte hende om konceptet "cuckold og hotwife" og hvorfor det bare ikke kunne gå mellem os, først blev hun noget stødt, men spurgte mere og mere ind til den livsstil og så spurgte hun : hvis vi var kærester nu og jeg fortalte dig at min ven og jeg havde sex 6 gange i nat - så ville du ikke blive sur på mig ?

Det kunne jeg jo trygt sige - nix - til :-) der gik stadig en del tid med at vi talte om principperne, hun kunne ikke rigtigt befri sig for tanken at en "almindelig" thaimand havde slået ende ihjel - helt bogstaveligt - havde hun fortalt ham at hun var sammen med en anden.

Men efterhånden sagde hun at hun havde fyret sin programmør ven, for han ville ikke kunne forstå det, men så ville hun bare gå i byen med veninderne i stedet, så skulle der nok dukke sex op der var jo massere af unge og villige fyre...

Hun skippede dog så igen thailandske fyre de ER for besværlige, men nåede da alligevel at have nogen stykker inden.

I et par år nu har hun udelukkende haft vesterlandske unge mænd, nogen er one timere, men mange kommer igen og igen - i øjeblikket har hun sin italienske elsker han er her ca hver 2-3 dag.

Så ved os er det "bare" et match af interesser kan man sige.

MrAverage

3 Maj 2015 på 00:28
De roller man finder afhænger nok meget af de personlighedstræk de involverede parter har. Min ex og jeg havde gennem nogle år 2 forskellige fyre der besøgte os på skift, afhængigt af hvem der havde tid og mulighed. De var begge gift og kendte ikke hinanden, men kendte hinandens eksistens.
De var meget forskellige og vi udviklede forskellige roller i forhold til dem.

Det startede efter at vi havde fået børn. Sexlivet var gået helt i stå, det var mig der havde mistet gnisten. Vi prøvede alt muligt, men er var ikke rigtigt noget der hjalp.
Vi blev enige om at vi måtte gøre noget. Vi begyndte at fortælle om vores respektive erfaringe fra tidligere og også om fantasier.
Jeg fortalte om at jeg som ganske ung havde været husven hos et par der var noget ældre end jeg selv.
Det tændte hende og vi begyndte at se film med temaet "to eller flere mænd og een kvinde".
Det pustede liv i sexlivet, men efter et årstid var det som om der skulle mere til. Vi blev enige om at det måtte afprøves i virkeligheden.
Vi snakkede en del om hvilken alder en evt. mand skulle have, og hvordan han skulle aggere. Vi kendte intet til cuckold/hotwife begrebet, men hun gjorde klart at hun ønskede at være passiv i spillet.
Hun ville også rigtig gerne prøve en sandwich som på film, og som jeg havde fortalt hende om at jeg havde prøvet sammen med parret mange år tidligere.
Vi begyndte at søge men måtte efter et halvt år uden resultat konstatere at det var rigtig vanskeligt at finde den rette. Der var masser af mænd, men næsten alle faldt igennem allerede på brevstaditet.

For at gøre en lang historie kort endte vi med at have 2 som jeg kendte i forvejen. Den ene var en gammel ven, den anden en fyr jeg tilfældigvis faldt i snak med i fobindelse med min sport.
Den første var jævnaldrende med mig, den anden 15 år ældre.
Hun og jeg var på det tidspunkt henholdsvis 37 og 42 år.

Det startede med min gamle ven, men han havde ikke så tit tid og mulighed, så vi tilføjede nummer 2 efter et halvt års tid. Hun var lidt betænkelig ved hans alder i starten, men han var en meget velholdt og charmenrede fyr med en stærk autoritet i sin udstråling, så da hun havde truffet ham var det ok.

Sammen med min gamle ven faldt vi naturligt ind i roller hvor vi sammen var dominerende og "brugte" hende som vi lystede.
Det var naturligt at vi "samarbejdede" om at forkæle hende, og vi tog hende på skift.

Med den anden fyr havde det en anden karakter. Allerede den første gang han var på besøg holdt jeg mig lidt tilbage, da han selv helt naturligt nærmest snakkede trusserne af hende og fik startet akten.

Han tog straks nærmest monopol på hende så jeg aldrig rigtig "kom ind i kampen", for lige at bruge en sports metafor.
Jeg blev meget ophidset ved at iagttage dette, og hverken kunne eller ville blande mig, og hun gjorde heller ikke mine til at jeg skulle deltage.
Han var virkelig veludrustet og jeg følte jag af jalousi da jeg kunne se på hende at hun var mere ophidset end normalt. Han elskede med hende i lang tid og hun fik ikke mindre end 2-3 orgasmer, mod normalt en.
Da han endelig var kommet og trak sig ud var jeg vildt ophidset og trængte straks op i hende, hvor jeg straks fik en fantastisk udløsning.
Det føltes dog på en eller anden måde meget ydmygende da hun var helt afslappet og upåvirket.

På den måde faldt naturligt vi ind i roller der mere lignede hotwife/cuckold hvor jeg sørgede for hyggelige omgivelser og blot iagttog og jeg afstod fra den ydmygende oplevelse at tage hende bagefter ham.
De efterfølgende gange var hun på grund af hans størrelse for øm til at have med mig sex et par dage efter.
Dette bidrog til at jeg gik rundt og var konstant ophidset.
Det udviklede sig til at jeg afstod fra at være sammen med hende indtil jeg sammen med kammeraten "hævnede" mig over at hun havde "cuckolded" mig selvom jeg ikke kendte udtrykket dengang.
Vi bandt hende, dominerede hende, og vi afsluttede tit med at tage hende i en sandwich.

Vi mødtes hos os, men også på rastepladser når vejret tillod det hvor hun fandt det meget pirrende at der var en vis risiko for at blive set, hviket også skete et par gange.

Hun foretrak ikke den ene frem for den anden, men netop kombinationen.

Admin

3 Maj 2015 på 14:37
mrStiv,
Kan godt se det er lidt frem og tilbage i mit / vores udsagn. Situationen er og har historisk været den at vi leger on and off på den måde at vi fra tid til anden falder helt ud af vore roller. Pt. arbejder MissMira aften arbejde og jeg dagarbejde og den primære kommunikation er via post-it på kaffekanden om morgenen. Det giver ikke rigtig plads til cuckold eller SM leg så for tiden er det helt på hylden.
Men pludselig sker der noget og vi er tilbage i vore roller - de roller kan så blive i 3, 4 - 6 måneder ad gangen hvor vi leger super intenst og jeg er i kyskhed 24/7... håber det gav lidt mere klarhed.