Gangbang med komplikationerGangbang med komplikationer

Slettet medlem

29 Aug 2014 på 15:35
Forord
Det er denne historie som har startet vores fantasier om hotwifing op, og den er skrevet ud fra en drøm jeg havde en nat. Jeg fortalte min kone om den, og hun syntes at det var en fræk frøm, så derfor skrev jeg den ned. Jeg kan ikke huske alle detaljer fra drømmen, kun hovedtrækkene, derfor har jeg digtet lidt videre på den, så den er læsbar.

Gangbang med komplikationer
Efter mange snakke og overvejelser, havde vi, på trods af mange betænkeligheder, besluttet at prøve at udleve én af vores sexfantasier: Hun skulle ordnes godt og grundigt af 5-6 fyre på én gang - altså et gangbang. Vi havde aftalt at mødes med fem mænd i en tom industribygning , som jeg havde adgang til, og aftalen gik ud på at alle huller kunne benyttes, men udløsning skulle foregå i det bagerste hul, og der skulle ikke bruges kondom. Tingene skulle foregå på hendes præmisser, under hendes kontrol, og til hendes fornøjelse. Efter seancen, skulle de alle forlade stedet med det samme. Planen var, at jeg skulle deltage sammen med de andre mænd.

Så vi sad altså i bilen, på vej ud til mødet. Jeg havde sommerfugle i maven, og jeg kunne se på min kone, at hun var meget nervøs - faktisk så hun ud til at have mest lyst til at vende om og droppe det hele. Men da jeg spurgte hende om vi skulle droppe det, var svaret "Nej, jeg er nervøs, men også spændt, og liderlig - hvis det er OK med dig, så vil jeg gerne gennemføre det". Jeg må indrømme at jeg havde mine betænkeligheder; ville jeg kunne klare at se hende sammen med andre mænd, og ville jeg i det hele taget tænde på det når det blev til virkelighed? Men jeg svarede "OK, så lad os gøre det".

Vi nåede ud til bygningen, parkerede bilen i skjul bag et garageanlæg og gik ind i bygningen. Rummet vi kom ind i var opvarmet, pænt og rent, det var et kvadratisk industrilokale uden vinduer på ca. 10 x 10 meter med trægulv, og der var et lille værkførerkontor midt på den ene væg. Rummet havde oprindeligt været brugt som produktionslokale for en elektronikvirksomhed. Midt på gulvet stod den briks jeg i forvejen havde skaffet og anbragt, sammen med nogle lamper. Vi smed overtøjet inde i det lille kontor, og gjorde hurtigt tingene klar til seancen. Vi satte os på briksen, røg og snakkede nervøst i et stykke tid. Vi var så småt begyndt at tvivle på at mændene ville dukke op, men så kunne vi høre et par biler udenfor, og kort tid efter gik døren op, og fem mænd, alle i 35-45 års alderen, kom ind i rummet. Jeg havde tjekket mændenes baggrunde for så vidt at jeg vidste, at ingen af dem var sexforbrydere og at alle var frie for sygdomme. Jeg kendte deres navne, men ikke hvem der hed hvad - anonymiteten var en del af aftalen.

Vi hilste nervøst på dem, og småsnakkede lidt. Det hele virkede noget akavet til at begynde med, vi kendte dem jo ikke, og vi vidste hvad der skulle ske lige om lidt. Det blev dog hurtigt bedre, og vi begyndte at komme til sagen, da jeg pludselig kunne høre min telefon ringe. Den lå i min jakkelomme inde på kontoret, og da jeg ventede et ret vigtigt opkald, gik jeg ind for at tage den. Jeg lukkede døren efter mig, så jeg kunne tale uforstyrret, men da jeg tog telefonen, var det ikke den samtale jeg havde ventet på, men i stedet en påholdende sælger fra en avis. Det tog mig 5-7 minutter at få afsluttet samtalen, men det lykkedes da til sidst, og så var jeg klar til at gå ud til de andre. Men til min overraskelse kunne jeg ikke få den forbandede dør op - den var smækket, og det håndtag man normalt bruger til at låse op med var knækket af, så der ikke engang stak en stump ud. Jeg var låst inde!

Der var heldigvis et vindue ud imod produktionslokalet, og da jeg kiggede ud, kunne se at isen i mellemtiden var tøet grundigt op. Min kone var i gang med at bearbejde to af mændenes pikke med munden, imens en tredje var i gang med at slikke hendes fisse. De to andre stod og så på imens de gned på deres pikke. Jeg forsøgte at komme i kontakt med dem, så de kunne lukke mig ud, men ingen reagerede - kontoret var støjdæmpet med dobbeltrude, så min råben og banken kunne næsten ikke høres udenfor kontoret. Jeg blev mere og mere panisk, jeg hamrede som en gal på ruden, og råbte og skreg, men jeg måtte til sidst indse, at de nok ikke ville opdage at jeg var væk sådan lige med det samme, og dermed var jeg henvist til at se på inde fra kontoret. Det var meget frustrerende!

Ude på briksen var temperaturen ved at være oppe i den varme ende af skalaen. Jeg kunne se at min kone virkelig var tændt, hun havde nu kun det frække undertøj på, som hun havde iført sig hjemmefra , og hun så bare så dejlig ud - hendes slanke krop med de dejlige små bryster så bare kanon godt ud i det flotte undertøj. Der gik ikke lang tid før hun sad og red oven på én af mændene, imens hun stadig suttede løs på de to pikke. Mand nummer fire var i gang med at gøre hende klar til den sandwich hun har drømt om i mange år, og hans tunge var dybt inde i hendes røv. Det så godt nok frækt ud, men jeg havde nu regnet med at jeg selv skulle have haft den fornøjelse. Tre minutter senere, havde hun en pik i hvert hul, og efter at hun lige havde vænnet sig til pikken i røven, blev der kneppet til. Hold da fast hvor hun nød det, og jeg må indrømme, at jeg aldrig nogensinde har set noget så frækt. Der blev gået til den, og jeg stod som klistret til vinduet - jeg havde helt glemt at forsøge at komme ud, jeg kunne ikke løsrive blikket fra det vanvittigt ophidsende skue ude på briksen, og frustrationen havde jeg glemt alt om.

Sandwichen blev afprøvet i alle variationer, og med skiftende mænd i hullerne - jeg kunne se at hendes røv var ved at være godt kørt til, og jeg kunne også se at hun fik adskillige orgasmer. Da hun fik to pikke bagi på én gang var jeg lige ved at gå i gulvet - hold da kæft, det var ophidsende! Jeg vil lige indskyde, at hun er vant til at have analsex tit, det er vores foretrukne form for samleje, og hun er helt vild med det. Hvis jeg stikker 4 fingre derind, er hun som regel ved at ryge helt op under loftet, og der så hun også ud til at være på vej hen med 2 pikke i bagdøren, hendes fisse så i hvert fald sjaskvåd ud. Det var helt vanvittigt at se pikkene køre ud og ind af hendes huller - det var jo altså min kone, ikke en pornostjerne i en film, men det gjorde det blot endnu mere ophidsende. At se sin kone så stjerneliderlig slår alt!

Ude på briksen skiftede seancen karakter. Mændene havde stillet sig på linje bag ved hinanden, og kneppede hende nu på skift i det bagerste hul. De var alle ganske veludrustede, men det så ikke ud til at være et problem, røven var grundigt kørt til, og alle smuttede helt i bund uden videre. Jeg kunne se, at mændene efterhånden var ved at være klar til at levere, og én efter en kom de dybt inde i hendes røv. Da den sidste trak sig ud, kunne jeg se at røven var godt plastret til af sperm, og min kone sluttede af med en heftig orgasme og sank sammen på briksen.

Mændene gjorde sig hurtigt færdige, og forlod stedet som aftalt. Jeg vågnede også op til dåd i mit fængsel, og hamrede som en gal på ruden. Endelig opdagede min kone at jeg var låst inde, og hun lukkede mig hurtigt ud, alt imens hun brødebetynget undskyldte at hun ikke havde bemærket at jeg var væk. Jeg beroligede hende, og sagde, at hvis bare du har nydt det, så er det fint med mig, men at jeg dog alligevel gerne lige ville være med her til sidst. Det tændte hende helt vildt, og hun trak mig hurtigt hen til briksen imens hun hev pikken ud af mine bukser. "Knep mig bagi" sagde hun, og det behøvede hun ikke sige mere end én gang. Jeg knaldede den helt i bund, og kneppede hende hårdt - det var meget velsmurt, og frækt at tænke på hvor smørelsen kom fra. Vi kom samtidigt i en kæmpeorgasme, og jeg leverede også ladningen dybt inde i hendes røv.

Vi lå længe helt stille i hinandens arme for ligesom at fordøje oplevelsen, og da jeg efterfølgende kyssede hende, kunne jeg se at hun var noget betænkelig ved situationen. Jeg tænkte, at jeg hellere måtte berolige hende lidt, og sagde: "Hør, min dejlige kone, nu skal du ikke være bekymret. Jeg havde en fantastisk oplevelse selv om jeg måtte nøjes med at kigge på! For mig er det vigtigste at du har nydt det, og det at se dig så stjerneliderlig var virkelig dejligt. Men skal vi gøre det igen, vil jeg altså være med i løjerne" Hun smilede og kyssede mig længe...
Redigeret af Slettet medlem 29 Aug 2014 på 15:39

Slettet medlem

29 Aug 2014 på 16:23
Fræk historie..
Især tvistet med du er låst inde er jeg ret vild med. Har selv en lignene fantasi, der er min kæreste bare blevet låst inde med vilje af de 'fremmede' mænd O:-)

Admin

29 Aug 2014 på 16:45
Hej igen,
Tak for historien, har sider og læst den i toget hjem - måtte dog strategisk tage min taske op på skødet, men hot det var den bestemt.

Slettet medlem

3 Okt 2014 på 12:04
At arrangere et Gang Bang.
Jeg har prøvet at lede efter fyre til et GB for vel 5 år siden. Den tøs jeg havde var en frisk pige og hun var stort set med på alt hvad hends mand og jeg kunne finde på.
Jeg gegyndte at finde gifte fyre på nettet - gifte udfra den betragtning at så var risikoen for sygdom mindre når de har en kone derhjemme.
ville jo helst have at det skulle foregår uden brug af gummi.

Jeg var i kontakt med 10 -12 fyre. Nogle af dem meldte fra på legal vis da datoen var fundet. Kun fire mødte op !
Dette er nemlig et generelt problem at fyrene udebliver.
De kan det hele når de udtrykker sig og når det så bliver alvor så tør de ikke.