Fra sød kæreste til sexgal tøsFra sød kæreste til sexgal tøs

Hotwife med mand

16 Jan 2015 på 16:08
Nedenstående er min yndlingshistorie som er plukket fra gratissexnoveller.dk - omend JEG kun heterosexuel :-)
***************************************
Jeg burde vel være tilfreds... som en mand i begyndelsen af 30'erne med et godt job, lækker lejlighed i den centrale del af København, og ikke mindst min kæreste Mille der får de fleste mænd, og i øvrigt også piger, til at vende sig om for lige at få et ekstra kig. Hun er 28 og med en krop der er formet af mange års hårdt arbejde som halv professionel håndboldspiller samt yoga instruktør med eget studie, kort mørkt hår og et sæt drillende meget grønne øjne der kan drive mig til vanvid når de vil. Vi fandt hinanden for lidt over 3 år siden ved en bryllupsfest for en fælles bekendt, og der gik ikke mange måneder før hun pakkede sine ting i flyttekasser og åbnede dem op igen hos mig.
Så som sagt... jeg burde vel være tilfreds....
Der hvor skoen bare trykker lidt, er når samtalen falder på sex. For vi har da absolut et godt og varieret sexliv, hvor vi efterhånden har afprøvet en del forskelligt legetøj, reb, udklædning osv. Og selv om jeg i starten var lidt bange for, at jeg med mit knap så imponerende udstyr mellem benene, ikke ville kunne tilfredsstille hende, så har hun med tiden fået overbevist mig om, at god sex for hende mere handlede om, at hun blev tændt i hendes hoved, end om størrelsen på pikken.
Det der dog nagede mig, selv om jeg godt vidste det var åndssvagt, var at hun i starten af vores forhold havde fortalt, at hun havde haft en hurtig trekant med en veninde som jeg efterfølgende havde mødt flere gange, og så hendes eks kæreste.
Hun havde dog fra starten også gjort klart, at selvom det da havde været sjovt, så var det ikke noget hun havde tænkt sig at prøve igen. Jeg havde i starten af vores forhold tænkt, at det da var helt ok, og at det ikke var noget jeg egentlig havde behov for at prøve.
Men de sidste par måneder var tankerne begyndt at kredse mere og mere om den historie. Måske fordi der gik længere og længere tid imellem at vi havde sex, og endnu længere imellem at det var hende der tog initiativet til det.
Jeg havde derfor i et stykke tid nævnt for hende, at jeg godt kunne tænke mig at krydre vores sexliv med lidt ekstra, så vi kunne finde tilbage til al det sjov vi tidligere havde haft, og havde også flere gange nævnt, at jeg da synes, at når hun nu havde haft en fræk oplevelse med hendes veninde tidligere, så kunne det måske være noget der skulle prøves igen.
Hun havde afvist dette blankt, indtil en aften hvor vi efter en middag i byten med flere venner og bekendte var endt i byen, og begge havde drukket mere end almindeligt berusede, og var endt i hjørnet af en bar, hvor vi i godt humør sad snakkede, samtidig med, at jeg havde fået listet min hånd hele vejen op under hendes korte sommerkjole, og fundet trussekanten som jeg nu vippede til siden, til hendes store nydelse.
Her nævnte jeg igen, at jeg da også meget gerne ville prøve at have en trekant med hende og hendes veninde, da jeg aldrig havde prøvet en trekant før. Hun standsede lidt op, rykkede lidt væk fra mig og så vurderende på mig i et stykke tid, og spurgte så, om det var fordi jeg tændte på hendes veninde Majken?... Fuld som jeg var indrømmede jeg uden videre at selvfølgelig gjorde jeg det, for selv om Majken modsat min kæreste måske lige havde et par kilo for meget på siden, så havde hun en vandvittig lækker og velformet stor røv, og de største og mest velsiddende ægte bryster jeg nogensinde havde set.
Om det var fordi hun var fuld ved jeg ikke, men hun blev hverken sur eller ked af min meget åbne ærlighed, men spurgte i stedet, om jeg ikke havde tænkt på, at grunden til hun altid havde sagt nej til dette var, at hun ville have helt vildt svært ved at dele mig med en anden, når hun rent faktisk så mig, som den mand hun skulle blive gammel med.
Jeg blev både glad og stolt da hun sagde det, men sagde også til hende, at sådan noget jo bare handlede om sex og fantasier, og at det ikke ville gøre forskel i mine følelser for hende at vi havde hendes veninde med i sengen, og at det bare ville bringe os tættere at have oplevet det sammen. At det at dele de mest intime og ekstreme fantasier da kun kunne gøre os stærkere som par....
Hun virkede ikke helt overbevist, og sagde at det da var klart jeg havde det sådan når det var mig der skulle "deles" med en anden kvinde. Jeg bedyrede selvfølgelig straks at jeg da ville have det på samme måde, hvis det var hende der havde en fantasi om en ekstra fyr i sengen, selv om jeg egentlig godt vidste, at jeg ville blive alt for jaloux til, at vi kunne gøre dette. Men nu var det jo ikke noget hun nogensinde havde nævnt så det var vel ikke aktuelt.
Dette svarede hun egentlig ikke på, men til min store glæde sagde hun i stedet, at hun så ville prøve at spørge Majken om hun var frisk, hvis jeg altså virkelig mente hvad jeg lige havde sagt. Jeg forsikrede hende et utal af gange om, at det jo bare var sex, og at jeg også ville have givet hende lov at udleve hendes fantasier hvis det var modsat, og at jeg virkelig syntes det var vigtigt at dele de mest kinky sider med hinanden når nu vi altid skulle være sammen.
Ikke ret lang tid efter forlod vi baren og skyndte os hjem hvor vi havde lækker sex, mens vi talte videre om, hvad vi kunne tænke os at lave hvis vi fik Majken med.
De næste par dage var jeg en ovenud glad og tilfreds mand. For ikke alene havde Majken meget beredvilligt sagt ja, min kæreste havde også indviet mig i, at det allerede blev den kommende weekend om lørdagen kl. 20, og at det ville blive vildt.
Da det blev lørdag og klokken blev 19:45 var jeg ikke til at styre. Jeg havde ikke talt med Majken overhovedet, det var kun min kæreste, og eftersom det forinden havde været en hemmelighed, havde Majken ikke vidst at jeg vidste de før havde lavet noget sammen, så jeg havde aldrig rigtig talt med hende om sex.
Min kæreste kunne godt fornemme at jeg var oppe at køre, så hun trak mig hen i sofaen og satte mig ned, og sagde, at hvis hun skulle kunne leve med, at den mand hun ville være sammen med altid nu skulle have lov at kneppe hendes veninde, så blev det altså på hendes måde og i hendes tempo det skete.
Jeg var klar til at gøre hvad som helst for, at vores setup ikke gik i vasken så sagde selvfølgelig at vi kunne gøre det lige på den måde hun havde lyst.
Hun fandt nu et sæt håndjern og en kæde frem, trak mig hent til spisebordet hvor hun i den krog i loftet der tidligere havde holdt en kæmpe støbejerns lysekrone, fæstnede kæden og herefter gav mig håndjernene på det ene håndled, mens den anden ende blev klikket om kæden.
Jeg stod nu i bar overkrop for enden af spisebordet med den ene arm fikseret til en kæde der sad i loftet. Dette var klart et turn-on, for vores spisebord er et langt robust træbord, der passer perfekt i højden til at kneppe på, og jeg havde tit taget Mille på det bord.
Så da det 5 minutter efter ringede på døren, og min kæreste Mille lukkede hendes veninde Majken ind, var jeg allerede mere end klar, og kunne mærke, at min pik var stenhård i mine bukser. De kom nu begge ind i stuen, min kæreste stadig iført det sæt underøj med en fræk bh og hipster trusser, og Majken iført an lang frakke og støvler. Hun gik hen til bordet, slog sit lange lyse hår ud, og krængede jakken af så synet af et korset og selvsiddende strømper men ingen trusser blev åbenbaret. Uden tøj så hendes baller endnu større og endnu mere struttende ud, og hendes bryster var lige præcis så enorme som jeg havde forstillet mig. Hun var modsætningen og den perfekte kombination til min slanke atletiske kæreste, og jeg er sikker på, at de begge kunne se lysten og liderligheden i mine øjne som de stod der foran mig.
Majken gik hurtig og selvsikkert hen foran mig, stillede sig 5 cm fra mit ansigt, tog hurtig min frie hånd og førte den ned mellem hendes ben og kørte to af mine fingre op i hendes fisse. "Nå, så Mille har fortalt dig hvad vi har lavet sammen med hendes ex" spurgte hun retorisk. " Og det har du altså plaget om også at prøve?"....
Jeg var ret overvældet af den meget ligefremme og nærmest frembrusende måde hun lige pludselig var på, men fik fremstammet et ja, og sagt at det da var frækt at få lov at prøve.
Majken fortsatte med at spørge om ikke det var egoistisk af mig, og om hvorfor jeg ikke i stedet havde sat Milles fantasier og ønsker højest? Stadig med 2 fingre begravet i hendes fisse, og nu med bevidstheden om, at en del af legen var, at Majken skulle være den dominerende, svarede jeg højt og med overbevisning, at det vigtigste for mig i verden var min kæreste Mille's fantasier og ønsker, og at jeg selvfølgelig ville gøre alt for at hun blev tilfredsstillet, og at jeg da var sikker på, at sådan en trekan her, også lige var noget for hende.
Majken trak nu mine fingre ud af hendes fisse, kaldte min kæreste hen til os, og bad hende slikke mine fingre rene. Min pik blev nu endnu hårdere og jeg begyndte at trække vejret tungt. Efter at have slikket Majkens safter af mine fingre, blev min kæreste nu trukket hen i den anden ende af bordet, hvor Majken lagde sig op med ansigt mod mig, og hendes godt spredte ben ned mod den anden ende af bordet, hvor hun med en hovedbevægelse fik Mille til at dykke ned, og begynde at slikke.
Jeg havde aldrig set noget så frækt. Min vanvittigt dejlige og lækre kæreste mellem benene på en svulmende og kommanderende kvinde, som tydeligt nød det arbejde min kæreste gjorde med hendes tunge. Med min kærestes ansigt og tunge begravet i hendes fisse, kiggede Majken nu op på mig, og sagde, at det var heldigt at jeg havde sagt at Milles tilfredsstillelse var vigtig for mig, for det var det, det handlede om i dag.
Jeg spillede stadig med, og sagde "selvgølgelig", og Majken fortsatte med at sige, at selvom jeg sikkert kendte Mille godt, så var der tydeligvis nogle sider som jeg ikke kendte helt. Jeg kunne kun give hende ret, for jeg havde da ikke forstillet mig at min kæreste kunne være så villig og engageret i at slikke fisse som det jeg nu så. Majken fortsatte og sagde, at jeg jo nok heller ikke havde regnet med, at Mille altså fortalte hende ALT. Hun lagde virkelig tryk på ALT, og remsede op at hun da både havde fortalt hende om, hvordan Mille havde fået lov at kneppe mig i røven med en strap-on, og hvordan hun også havde fået mig til at sutte de bagefter.
Dén sved... dette var måske nok min mest pinlige hemmelighed, og Mille havde lovet ikke at sige den til nogen. Majken lod sig imidlertid ikke gå på at min tavshed og røde kinder, men gik endnu videre og sagde, at Mille også længe havde ærget sig over, at selvom jeg da var en ivrig elsker, så var min pik altså for lille til at gøre hende rigtig vild, men at hun ikke havde turdet sige det til mig.
Nu vidste jeg ikke hvad jeg skulle sige længere, og Mille kiggede ikke engang op fra sit fisse slikkeri, men fortsatte bare, mens Majken nu let stønnende sagde, at hun derfor sammen med Mille, havde besluttet sig for, at eftersom jeg jo havde sagt jeg var klar, så skulle Mille i dag have lov at udleve de fantasier som kun hun selv og så åbenbart Majken kendte til.
Jeg syntes nu det var gået lidt over stregen og spurgte nu direkte Mille hvad det var der foregik, og hun kiggede nu op, og med de øjne som jeg aldrig kunne modstå, spurgte hun mig bedende om, om jeg ikke nok bare ville lege med, og lade hende gennemføre det, for det hér var noget hun havde haft lyst til i fler år, men aldrig troet hun skulle få mulighed for. Hun fortsatte med at sige, at det helt sikkert ville overskride mange af mine grænser, men at hun så gerne ville, og om ikke jeg ville give hende lov nu??
Jeg kunne ikke sige nej. Ikke når jeg kunne se at hun mente det når hun sagde hun elskede mig, men også fordi, det var så tydeligt at hun nu var liderlig som jeg aldrig havde set hende før, og at det faktisk gjorde mig lidt stolt, at jeg var en del af den leg der fik hende sådan op at køre. Så kunne jeg vel bide lidt verbal ydmygelse i mig.
Jeg fik fremstammet et, OK, så gør som i har aftalt, og Majken pressede med det samme Milles hoved ned til hendes fisse igen, mens hun grinede til mig, og sagde at jeg da vidst ikke havde vidst hvad jeg havde sagt ja til....
Mille fortsatte lidt med at slikke Majken's fisse, indtil hun blev skubbet væk, og bedt om at tage undertøjet af. Mens hun gjorde dette, gik Majken hen foran mig, og begyndte at knappe mine bukser op og tage både dem og boxershortsene af mig.
Stadig meget påvirket af synet af min kæreste der ivrigt lå og slikkede fisse, stod min pik lige ud i luften, og Majken tog den i hånden og begyndte at spille den stille og roligt af på mig, mens hun kiggede på min kæreste der nu stod nøgen midt på gulvet.
" Ja den kan sgu ikke bruges til meget hva?.." sagde hun til Mille, der kiggede ned i gulvet mens hun rystede på hovedet... " Ikke som din ex der fyldte os rigtigt ud dengang?"... igen rystede Mille på hovedet, mens jeg igen følte den brændende fornemmelse af ydmygelse i maven. Hun havde aldrig nævnt at hendes ex åbenbart var veludrustet.
Majken kiggede nu op på mig: " synes du ikke det er synd, når hun nu gerne vil kneppes rigtig igennem, at du så ikke kan gøre det?" Tjoo fik jeg sagt, og mens hun nu klemte mine nosser ret hårdt, sagde hun, at der vidst var meget jeg ikke vidste om min kæreste, og om, hvor fræk og pervers hun i virkeligheden var, men at hvis jeg spurgte pænt, kunne hun da godt vise mig det. Jeg tog mig sammen, men var alligevel nødt til at slå blikket ned da jeg spurgte "Majken... vil du godt vise mig hvor liderlig og pervers Mille kan blive?.."
Majken slap sit tag i mine nosser, vendte sig om og beordrede Mille til at kravle op på bordet og lægge nøgen som hun var, med sine spredte ben helt henne foran mig, så tog hun fat om mit hoved og trak det ned til Milles fisse, der til dagen var helt nybarberet og glat. Jeg kunne kun lige præcis nå hendes glatte fisse med munden, da jeg stadig var lænket til loftet, men hvis jeg lod den arm der var fastlænket være helt strakt bagud, så kunne jeg bukke mig forover og ind over bordet nok til, at jeg kunne slikke Mille.
Majken roste mig og sagde, at nu skulle jeg sørge for at få slikket Mille godt våd og klar, mens hun lige gik ud og hentede noget. Med tanke på, at hun jo åbenbart vidste at vi havde leget med strap-on's både den ene og anden vej, tænkte jeg at det nok var sådan en hun gik efter, men imens jeg slikkede Mille det bedste jeg havde lært, hvilket hun med små klynk viste hun nød, hørte jeg Majken åbne døren til bagtrappen op, hvorefter lyden af flere mandestemmer der hilste på hende bredte sig.
Jeg stoppede straks mit arbejde med at slikke min kærestes fisse og rejste mig op og kiggede hen mod døren. Mille virkede til gengæld ikke overrasket, og blev i stedet liggende og begyndte at onanere uden at kigge op.
Hurtigt kom Majken tilbage ind i stuen efterfulgt af 4 fyre. Jeg blev fuldstændig mundlam. Jeg ville egentlig råbe at de skulle skride, at Majken var syg i hovedet og at jeg aldrig ville se hende igen, men det faktum, at Mille bare fortsatte med at ligge fuldstændig upåvirket foran mig, mens hun med lukkede øjne onanerede fik min hals til at snøre sig sammen og min hjerne til at gå i stå.
Majken kunne tydeligvis se det forvirrede udtryk i mine øjne, så hun gik direkte hen og stillede sig lige til højre for mig mens hun greb fat om min pik, der nu var blevet helt slap, mens hun sagde højt nok til, at alle kunne høre det, at de 4 fyre var faste gæster i den svingerklub som hun kom i, og at jeg var mand nok til at stå ved mit ord, så skulle de nok hjælpe med at vise mig, hvor liderlig og pervers min kæreste egentlig var..."så kig dog på hende" fortsatte hun, " hun ligger jo der og er så liderlig som aldrig før, og glæder sig til at blive kneppet ordenligt...og det synes jeg hun har fortjent"
Min pik var ret ufrivilligt men lynhurtigt blevet hård igen. Dels af Majkens greb om den, men også pga Milles åbenlyse liderlighed og synet af hendes glatte og glinsende våde fisse som hun lå og legede med lige foran mig.
Majken grinte lidt hånligt til mig mens hun ruskede i pikken der nu stod stenhård op i luften... "nå... men du tænder jo åbenbart også på at have 4 kneppeklare fyre til at stå i din stue hva?... Jeg vidste stadig ikke hvilket ben jeg skulle stå på, men da jeg så ned på Mille, kiggede hun tilbage på mig, med et blik der afslørede, at lige meget hvad jeg gjorde og sagde nu, var hun blevet så liderlig at hun havde tænkt sig at gennemfører hendes vandvittige leg.
Jeg slog derfor blikket ned og gav op, hvilket Majken læste med det samme. "godt" sagde hun mens hun skævede ned på min pik, " nu skal du se hvordan en rigtig pik skal se ud... tag tøjet af gutter"
De fire fyre smed herefter tøjet i en stor bunke i hjørnet af stuen og stilte sig nøgne for den anden ende af bordet med fronten mod os. Det var tydeligt at de alle var blevet valgt ud fra det kriterium, at de skulle have så store pikke som muligt. Jeg gættede på, at de 3 af dem var omkring de 30 ligesom os, mens den sidste var lige i starten af 20'erne.
"Kan du se hvad jeg mener?? spurgte Majken mig... selv med slappe pikke som de hænger nu, ville de kunne fylde Milles fisse bedre ud end din sølle tissemand nogensinde har gjort." hun spyttede ned på min pik som hun fortsat stod og spillede i et roligt tempo, mens jeg med skam måtte konstatere hun havde ret. Specielt den helt unge fyr havde en pik der ville kunne gøre sig i selv den vildeste pornofilm.
"vend dig om Mille" kommanderede Majken, og min kæreste vendte sig nu om på maven på bordet, så hun lå med sin røv strittende mod mig og ansigtet mod de fire fyre, der stadig stod for enden af bordet. " Kan du lide hvad du ser?" spurgte hun... "Mmmm" kom det bare fra Mille, der lå og stirrede intenst på fyrene. Majken trådte et skridt frem og lod sin flade hånd smække hårdt ned må Mille's højre balle, mens hun gentog spørgsmålet: "jeg spurgte, kan du lide hvad du ser??" Jaa!! skreg Mille nu... "Jeg kan lide synet... jeg elsker synet af rigtige pikke i stedet for min kærestes lille tissemand."
Det var lige før der begyndte at løbe tårer fra mine øjne af at høre hvad min kæreste i virkeligheden havde tænkt mens vi havde været sammen, mens hun løgnagtigt havde bildt mig ind, at det ikke gjorde noget, at min pik var lidt lille. Men underligt nok kunne jeg mærke, at udover følelsen af Majkens hånd der roligt spillede min pik, så blev jeg også liderlig af, at se Mille ligge der, helt besat af at ville have noget stor pik.
Majken beordrede Mille til at stoppe med at onanere, og i stedet kravle hen og lægge sig på maven på bordet henne ved de 4 fyre, og åbne munden så de kunne få lov at bruge den. Helt lydigt og uden at sige noget kravlede hun derhen, lagde hovedet helt ude på kanten, strakte armene ud til siden og åbnede munden. De to der stod yderst stillede sig hurtigt hen og lod Mille gribe fat om deres pikke, mens den ene af dem i midten tog et skridt frem, og lagde sin slappe pik ind i munden på hende. Han tog fat om hendes nakke, og begyndet at kneppe hende i munden, mens hans pik voksede hastigt. Da han til sidst var så stor at hun dårligt kunne have ham i munden, skiftede de rundt, indtil hun med munden og hænderne havde gjort dem alle hårde. Majken var under dette også blevet opstemt, for hun var stoppet med at tale, og spillede i i stedet hurtigere og hurtigere min pik med den ene hånd, mens den anden hånd legede med sin egen fisse. Da fyrene igen var ved at skifte, så Mille kunne få en ny pik i munden, spurgte Majken hende dog hurtigt, hvordan det var? Min kæreste kiggede hurtigt tilbage, så mig i øjnene, kiggede herefter ned på Majkens hånd der spillede min pik, og sagde så at det var vidunderligt endelig at få lov at smage noget noget pik der kunne tænde hende, og om ikke Majken ville prøve at mærke og smage, i stedet for at spilde tiden på "den der" De to fyre der stod med deres pikke i hver af Milles hænder, kiggede hurtigt op og grinede, mens ham der var i overskud, stillede sig hen ved siden af, og sagde at Majken da godt måtte mærke hans.
Majken sagde at det da var på tide hun blev tilbudt, og kiggede så på mig, mens hun nu igen klemte mine nosser hårdt " Så må du sgu selv lige spille pik, for nu gider jeg ikke mere..." hun kiggede ned på den kort og fortsatte så " Men hvis du er blevet så liderlig af at se din kæreste sutte noget rigtig mandepik at du kommer, så skal jeg sgu få dig til at fortryde" Hendes afsluttende klem om mine nosser gjorde at jeg ikke var i tvivl, hverken om at jeg skulle spille pik hvad enten jeg havde lyst eller ej, eller om at jeg ikke måtte komme.
Mille fortsatte nu med at lade 3 af fyrene mundkneppe hende, mens Majken satte sig og suttede stille på den 4. af dem, mens jeg var efterladt hjælpeløst bundet til en kæde i loftet, tvunget ikke blot til at se på, men også til at onanere til, at min kæreste blev kneppet i munden. Det med ydmygelsen af mig, var åbenbart også noget af det de havde planlagt og som Mille virkede til at tænde på, for når fyrene skiftede plads for at hun kunne å en ny i munden, kommenterede hun flere gange ud i luften, men tydeligt henvendt til mig, at de bare skulle gå til den, så jeg kunne se, hvordan det så ud når hun var rigtig liderlig.
Uden at kunne forklare hvorfor, var blandingen af, aldrig at være blevet så ydmyget så voldsom før i mit liv, og af at se min kæreste Mille og hendes frække veninde med hver deres pik i munden mens jeg helt blev ignoreret, noget der åbenbart fik min pik til at reagere og holde sig stiv, og jeg skulle rent faktisk koncentrere mig om ikke at komme.
Efter 5 minutter opdagede min kæreste at jeg faktisk var nødt til at holde pauser for ikke at komme, hvilket fik hende til at grine spontant.. " Se Majken,... du havde ret, han kan godt lide at se mig sutte rigtig pik" Majken kiggede på mig, slikkede så med tungen godt rundt på fyrens glinsende og våde pikhoved, og sagde så til Mille " jamen så skal han da også selv smage hvor dejligt det er" Hun rejste sig, og med fyrens safter på hendes læber og tunge gik hun hurtig hen til mig. Inden jeg nåede at reagere og forstå hvad det var hun ville, begyndte hun at kysse mig dybt, mens hun pressede den tunge der netop havde kørt over fyrens pikhoved ind i min mund. Hun stoppede kysset, kiggede først på mig men, og så over på min kæreste og sagde " Så Mille, så ved din kæreste også hvordan mandepik smager!"
Jeg kiggede ned i jorden af skam og slap min pik, det til min fortrydelse bare blev ved med at stå stiv ud i luften, mens jeg kunne høre, at Milles mund var for fyldt med pik til at svare. I stedet var det igen Majkens stemme jeg hørte, da hun bestemt kommanderede mig til at spille min pik igen, og til at se op så jeg kunne se og lære noget. Jeg følte jeg havde fået nok nu, og beholdte trodsigt mit hoved bøjet og undlod at spille pik.
"Se nu Mille" udbrød Majken " Han vil sgu ikke kigge op... så kan han jo ikke se hvordan de skal kneppes om lidt... det går ikke" Vel vidende at jeg fysisk var stærk nok med min ene arme til, at Majken ikke kunne tvinge mig til kigge på mere, blev jeg stående med hovedet bøjet, mens jeg prøvede at abstrahere fra lyden af Mille der blev kneppet hårdere og hårdere i munden.
Jeg skævede dog op da jeg hørte lyden af kæder, og så hvordan Majken nu trak 2 kæder, en fra hvert bordben i den ende hvor Mille stadig lå og nu prøvede at gabe over to af de enorme pikke samtidig, og så hen til foran mig hvor der i den anden ende af kæderne var et sæt håndjern i hver. Herefter fæstnede hun en kort kæde i bordbenene i min ende hvor der var ankel manchetter i. Jeg kunne godt se pointen. Hun ville have mig til at stå med benene spredt ud og fastspændt til hvert bordben i min ende, og så bukke mig forover ind over bordet og have spændt armene from foran mig, så jeg ikke kunne rejse mig, så mit hoved lå fastspændt på bordpladen så jeg kun kunne se ned mod Mille.
"Glem det" sagde jeg lige præcis nok til, at Majken kunne høre det, men hun svarede igen med en let kluk-latter, samt lyden af vores kammera, der nu blitzede ivrigt hen mod os. Jeg kiggede op, og så hvordan Majken ivrigt dokumenterede hvordan jeg stod fastspændt med min i denne sammenhæng meget lille og tynde pik stiv ud i luften, mens min kæreste Mille lå og poserede med mund og hænder fyldt med kæmpe jern, og med et stort smil og glimt i øjet.
Efter ca. 20 fotos gik Majken hent til min computer der altid stod tændt på spisebordet, satte kameraet til, åbnede vinduet til min arbejdsmail der også altid stod åben så jeg kunne læse indkommende mails med det samme. Hun vedhæftede 4-5 billeder og gjorde klar til at trykke "send til alle". Da hun kun manglede et tryk med musen, kiggede hun nærmest truende på mig, og sagde at når Mille lige om lidt gave mig nøglen til de håndjern jeg var låst fast med til loftet, så låste jeg mig selv ud, og så havde jeg bare at spænde mig selv fast først ved fødderne, og bagefter også med den ene arm i håndjernene på bordet, så skulle hun nok klare den anden hånd... Og hvis jeg ikke adlød så havde hun ingen problemer med at sende dette til alle jeg kendte.
Hun havde fat i den lange ende.... ingen tvivl om det. Men legen var kørt så langt ud, at jeg ikke vidste hvor legen stoppede og virkeligheden begyndte, for hun måtte da vide at sådan en mail ville ødelægge mit liv. Jeg turde dog ikke tage chancen for at hun bluffede, så da Milles hånd lagde nøglen på bordet foran mig, kunne jeg nærmes se mig selv udefra, hvordan jeg først låste mig selv fri af kæden i loftet, hvordan jeg spændte mine ben ud til hvert sit bordben, og herefter hvordan jeg bukkede mig ind over bordet og spændte den ene hånd fast. Majken var lynhurtigt ovre og spænde den anden hånd fast, og jeg stod nu totalt fikseret med hovedet helt ned mod bordet.
Majken stillede sig nu om bag ved mig, helt tæt så jeg kunne mærke hendes lår mod mine baller, og greb så rundt om mig med den ene hånd, og fik fat i min pik der var blevet halv slap i mellemtiden. Hun begyndte at massere den stiv igen, mens hun med bestemt stemme, beordrede Mille til at stille sig i samme stilling som mig i den anden ende af bordet.
Mille lystrede lydigt, og stod nu som jeg, bukket forover med røven strittede ud i stuen, og med ansigtet kun ca. 40 centimeter fra mit.
"Vil du gerne kneppes nu Mille?" spurgte Majken hende, mens hun fortsatte det stille arbejde med min pik. "Ja.. meget gerne" svarede Mille mens hendes øjne ikke slap mine. " Fint" fortsatte Majken " Men når de først går i gang så skal de have lov at fortsætte så længe de vil.... du får ikke lov at holde pause eller sige stop til noget som helst, og du skal sørge for at fortælle din kæreste her hvordan det føles så han også får noget ud af det! " Mille nikkede og skød røven lidt mere tilbage for at vise hun var klar, og fyrene stillede sig nu klar på en række bag hende.
Mille begyndte at lave kneppebevægelser med underlivet mod dem, for at vise hvor meget hun ville kneppes, og den første trådte frem, og kørte med et langsomt stød sin pik helt i bund på hende. Milles suk af lyst blev til et lille skrig af smerte da han fik den helt ind. " åhh ja Majken" stønnede hun mens hun stadig med et lidt sløret blik kiggede på mig, " hold kæft hvor er det dejligt endelig at få fyldt min fisse ud med rigtig mandepik "
Fyren havde nu godt fast om Milles hofter, og begyndte at støde både hurtigere og hårdere, hvilket fik Mille til at stønne og klynke i takt med, at hans pik borede sig op i hende, mens jeg stadig ikke kunne gøre andet, end at stirre direkte ind i hendes vidt åbne øjne der havde et blandet udryk af dril og liderlighed. Fyren tog nu endnu hårdere fat, gav hende et hårdt klask på hver balle, og trak så sin pik næsten helt ud, så kun spidsen af pikhovedet var inde, hvorefter han med al den kraft han havde i kroppen hamrede den i bund, for blot at gentage dette i et rytmisk tempo, hvilket fik Mille helt op at køre.... " Jaaa Sådan...." stønnede hun, mens jeg kunne høre, at den orgasme der var på vej, var af en noget anden kaliber end dem jeg plejede at kunne give hende.... " Han knepper mig så godt Majken...Kan han også godt lide at se mig blive kneppet rigtigt " spurgte hun, og Majken kvitterede ved bøje sig ind over mig, så hendes mund var lige ved mit øre, mens hun stillede hviskede til mig, at hun jo kunne mærke på min pik, at jeg jo godt kunne lide synet af en stor pik i min kærestes fisse, og at jeg ligeså godt kunne indrømme det, og sige det højt så Mille også kunne høre det.
Hun klemte nu hårdt på mine nosser, hvilket kun fik min pik til at føles endnu mere hård, og modvilligt måtte jeg indrømme over for mig selv, at selv om dette var det mest ydmygende og nedværdigende jeg nogensinde havde oplevet, så tændte synet at Mille, der blev udnyttet som en luder på hendes venindes befaling mig. "Hvad bliver det til..." gentog Majken... " Fortæl så du kan lide at se din kærestes liderlige fisse blive udvidet af en rigtig mandepik... Sig det!!! "
" Ja " hørte jeg mig selv sige " jeg kan godt li at se Milles fisse få rigtig mandepik" Både Majken og et par af fyrene begyndte at grine, mens Mille bare fortsatte sin vej mod orgasmen, som hun få sekunder efter skreg ud i stuen. Da hun efter en lang orgasme var stoppet med at skrige, og fyren trak sig ud, blev den næste fyr der stod klar til at tage over stoppet af Majken, der igen stod bag mig og med den ene hånd bearbejdede min pik, mens hun henvendt til mig sagde, at når jeg nu nød synet af en ordenlig pik i Milles fisse, så kunne jeg jo passende lære at nyde smagen.
Hun beordrede mille til at rejse sig og lægge sig på ryggen på bordet med hovedet væk fra mit, og så sprede benene og skubbe sin fisse og røv helt hent til mit ansigt, der lå ned mod bordet uden jeg kunne flytte det mere end et par centimeter.
Mille adlød straks, men med en kluklatter spurgte hun Majken om hun var sikker, for selv om hun selv godt kunne li den slags, og vidste Majken også kunne, så var hun også sikker på, at jeg ikke var meget for at være for tæt på andre fyre, og helt sikkert ikke havde prøvet noget af den slags før. Majken var fuldstændig ubøjelig, og gik hurtigt op på bordet og pressede Mille ned på ryggen, hvorefter hun trak hendes underliv helt hen til mit hovedet, mens hun strengt beordrede Mille til at presse sin fisse hest ind mod mit ansigt og mund, for jeg havde jo selv sagt, at jeg godt kunne lide synet af en rigtig pik, og at det her ikke handlede om mig, men om at Mille fik lov at få alle sine perverse lyster opfyldt, når nu hun havde måtte nøjes med min lille pik i flere år.
Mille gjorde straks som befalet, mens Majken hjalp til, ved at skubbe mit hoved ind mod Milles fisse. Det var fuldstændig umuligt for mig at undgå at mærke, at Mille var driv våd, og selvom jeg kæmpede meget imod, og undlod at følge Majkens ordre om at stikke tungen ud og smage hvordan Milles fisse smagte når en rigtig pik lige havde kneppet hende, så kunne jeg til min store forskrækkelse ikke undgå både at lugte og smage, at fyren helt tydeligt havde fået lov at kneppe hende uden kondom, men da heldigvis ikke var kommet oppe i hende.
"Han slikker ikke" kom det flere gange beklagende for Mille, og da Majken endelig opgav at få mig til at stikke tungen ud, var det ikke med vred og opkørt stemme som jeg havde forventet, men med en nærmest sukkersød mine, at hun slap min nakke og steg ned fra bordet, men kommentaren, at hvis jeg skulle være besværlig så blev det da bare værst for mig selv.
Hun trak Mille ud på gulvet foran mig, og stillede hende foroverbøjet over en stol, mens fyrene stod forventningsfulde bag hende. Så gik hun hen og stilte sig selv foroverbøjet over bordet som Mille lige havde gjort, så det nu var Majkens ansigt der var lige ud for mit. Med en håndbevægelse vinkede hun en af fyrene over, og bad ham kneppe hende dybt men langsomt. Han lystrede med det samme, og da han havde kørt sin pik i bund på Majken et par gange så hun mig med et meget drilsk blik i øjnene... "Jeg har bestemt, at Mille i dag skal have alle hendes forbudte fantasier opfyldt " startede hun... " Hun har i lang tid fortalt mig at hun virkelig elsker dig, men at din pik helt ærligt er alt for lille, og at hun ikke tør fortælle dig om alle hendes liderlige fantasier, fordi hun er bange for du ikke vil have hende så"
Selv om alt dette der var sket var helt vandvittigt, så var jeg dog stadig sikker på, at jeg aldrig ville kunne gå fra Mille, hvilket Majke tydeligt kunne se på mit ansigtsudtryk.
" Så nu siger du til hende" fortsatte hun " at du som den gode kæreste du er, vil opfylde alle hendes kinky fantasier, hvilket blandt andet vil sige, at næste gang du bliver bedt om at slikke hendes fisse, så slikker du!!... eller skal vi til at tale om at sende e-mails igen?? "
Jeg var helt tør i halsen. Der var ikke noget at gøre, og desuden havde hun jo ret. Jeg elskede Mille, og at gøre hende glad var det vigtigste i verden for mig, og jeg kunne jo heller ikke narre mig selv; det havde jo set frækt ud at se Mille blive kneppet igennem som jeg godt vidste jeg ikke kunne. Jeg nikkede let til Majken, der mens fyren stadig stod bag hende og kneppede hende langsomt, stirrede forventningsfuldt på mig. " Jeg elsker dig Mille, jeg skal nok være med til at opfylde alle dine fantasier, og jeg skal nok slikke dig når jeg bliver bedt om det " Jeg lukkede øjnene nærmest helt tømt for energi, så meget havde det krævet at få den sætning ud.
Majken nikkede tilfreds, skubbede fyren bag hende væk, og indtog nu hvad der åbenbart var hendes plads bag ved mig, mens hun kærtegnede min pik og mine nosser på skift. Og så blev hun ellers kommanderende, for lynhurtigt fik hun beordret den yngste af fyrene op foran Mille og fik ham til at fylde hendes mund med sin pik der havde en tykkelse der gjorde det næsten umuligt for hende at gabe over, mens hun sagde til de tre andre, at nu skulle de ikke holde igen, men kneppe hende så hårdt de kunne i 5 minutter hver.
Og hvis jeg havde troet at Mille havde skreget da hun blev kneppet før, blev jeg klogere nu. Hun var blevet så våd at det intet problem var for den første at starte lige på og hårdt, og han hamrede sin pik så hurtigt og hårdt op i hende, at hun med sin mund blev presset så langt ned over den unge fyrs pik at tårerne begyndte at trille. Han tog pikken ud og begyndte at køre den rundt i hendes ansigt, mens hun stønnede og skreg, og hele tiden bad om mere pik. Da den sidste af de tre fyre næsten var færdig, kunne jeg igen se hvordan Mille arbejde sig op mod en orgasme, som hun til sidst krampende skreg ud, mens hun greb frem og trak den unge fyrs pik i munden igen.
Majken havde hele tiden stået bag mig, og stille kommenteret på, hvordan det var godt at se at Mille endelig blev kneppet igennem, og at jeg fra nu af skulle regne med, at Majken i hvert fald en gang om ugen nok skulle sørge for, at Mille fik noget rigtig pik.
Da den tredje fyr efter sine ca. 5 minutter trak sig ud af Milles fisse, gik der ikke andet end et par sekunder, før hun kiggede bedende hen på Majken, der kvitterede ved hurtigt at sige, at hun bare skulle tage det roligt, for vi var langt fra færdige. Hun vinkede Mille hen til sig bag ved mig, og bad hende kravle på og lægge sig må maven på min ryg med sine små 60 kilo.
Hun kravlede let op, og lå nu i samme stilling som mig, oven på mig, bukket forover ind over bordet, med sin røv strittende ud lige over min og sine knæ på bordpladen. Majken gik ind i vores soveværelse og hentede en lav skammel vi havde stående, og stillede den bag os. Så lagde hun sig igen forover bøjet over den anden ende af bordet, så hun nu lå med ansigtet lige mod både mit og Milles. Hun kiggede kun på mig, og mens jeg kunne høre Milles forventningsfulde åndedræt over mig, vinkede Majken igen en af fyrene hen så han kunne kneppe hende, mens hun fortalte mig, at nu skulle Mille kneppes i røven. Jeg var sikker på jeg ville høre protester fra Mille, for det var noget jeg aldrig havde fået lov til fordi hun havde sagt det var ulækkert, men i stedet kom der bare et tilfredst suk fra hende. Majken vinkede fyrene om bag os, og jeg kunne høre, hvordan den første trådte op på skammelen, og mærkede hvordan hans hånd fandt Milles fisse, hvor han med et par fingre tog noget af hendes fissesaft, og fedtede hendes røvhul ind i det.
Majken blev stående foran os, nu med den unge fyr stående ved siden af bordet, mens hun legede med hans nosser og han langsom spillede sin pik.
" Gi hende så noget pik i hendes stramme røvhul" kommanderede Majken, og jeg kunne høre hvordan Mille gispede efter vejret, i takt med at jeg kunne mærke vægten fra fyren, der nu pressede sin pik op i min kærestes røv... noget jeg aldrig selv havde fået lov til. Da han langsom havde fået arbejdet sig helt op i hende, kun jeg mærke hvordan han nu begyndte langsomt at støde dybere og hårdere, mens de små klynk der først var kommet fra Mille, nu var blevet til liderlige støn. " Kan du mærke hvordan han knepper min røv skat? " kom det fra hende... " Det kan jeg godt li, men kun når jeg er rigtig liderlig og har fået rigtig pik" Det var tydeligt at det kom spontant fra hende, og Majken smilte skævt og grinte, mens hun stadig med sin hånd om den unge fyrs pik, spurgte om det ikke lød lækkert? Jeg nikkede, og Majken så op på fyrene, og bad dem så om at give Mille den samme omgang i røven som de lige havde givet hende i fissen.
Jeg kunne høre fyren der var i gang trække sig ud, og da den næste fyr kom op og gik i gang, spyttede han Mille i røven, og begyndte straks at kneppe hende hårdt. De næste 10 minutter lå Mille som i en konstant orgasme og stønnede og skreg oven på mig, mens jeg kunne mærke hvordan de punpede deres pikke i hedes røv, så deres nosser hamrede mod mine baller.
Da den tredjre var færdig rejste Majkens sig og trak en nu noget fortumlet Mille hen, så hun igen stod foran mig, bøjet over den anden ende af bordet.
Hun vinkede hurtigt en fyr til at starte med at kneppe Milles fisse normalt, mens hun igen kom hen bag mig. "Var det godt at få noget pik i røven Mille?" spurgte hun, mens fyren kneppede Mille langsomt. "Jaaahhh... du havde ret, jeg kan godt li det" svarede hun... " Jeg tror også din kæreste kunne li at høre du blev røvpulet rigtigt... hans pik er stadig helt hård" sagde Majken igen mens hun mærkede grundigt efter på mit fyldte pikhoved. " Jahh " stønnede Mille igen mens hun nu kiggede meget direkte og undersøgende på mig og fortsatte så " Så skal han også mærke hvor dejligt det er med pik i røven"
Majkens hånd havde samtidig fundet om på mine baller, og hendes anden hånd havde fisket en tube glidecreme op fra hendes taske der stod på gulvet, og samtidig med Milles sætning kunne jeg mærke en stor klat kold og fedtet glidecreme ramme min røv. Hvad fanden skete der... Mille vidste da udmærket at jeg ikke var til fyre overhovedet, men hun så stadig direkte på mig, og spurgte nu nærmest bedende, om ikke hun måtte se mig blive kneppet, når jeg nu havde set hende blive det?
Jeg anede ikke hvad jeg skulle svare, for den unge fyr var lynhurtigt gået om bag ved mig, og inden jeg anede hvad der foregik, og i øvrigt uden jeg ville have kunnet gøre noget ved det, pressede han med en voldsom kraft sit pikhoved op i min røv. Jeg skreg både af smerte og af chok, men da jeg samtidig så ned på Mille for at få hende til at stoppe det, så jeg hvordan hun så så liderlig og fræk ud som aldrig før " Ja skat... du skal også kneppes, så kan du også mærke hvordan det skal gøres" kom det fra hende, mens Majken var gået om bag hende, og nu klaskede den fyr det stod og kneppede hende langsomt. " Knep hende så færdig mens jeres kammerat ordner hendes kæreste".... " og fyld hende med sperm i alle hendes huller, så hun rigtig kan mærke hun er en billig lille tøs" Mille skød nu ivrigt røven tilbage, mens fyren satte tempoet op, og en af de andre satte sig op på knæ på bordet, og begyndte at spille pik i hendes mund.
Mens jeg nu stod fastbundet, og til min kærestes store fornøjelse blev kneppet af en anden mand i røven, så jeg hvordan den første fyr først fyrede sin ladning af dybt i Milles fisse, hvorefter den næste fyr trådte til, kørte sin pik op i hendes allerede godt udvidede røvhul og fyldte dette med sperm, for til sidst at se, at den fyr der spillede pik i hendes mund, kom med en kæmpe ladning, så hele hendes ansigt, læber og mund var fedtet ind i hans sæd.
"Nu har jeg slugt dit så mange gange skat" sagde Mille lige efter den 3 fyr havde tømt sig i ansigtet på hende, " nu skal du smage hvordan det er" hvorefter hun, stadig mens jeg stønnede blev fyldt af den unge fyrs pik, kyssede mig dybt, og så vendte mig rundt, og pressede hendes nu spermfyldte fisse og røvhul ind mod min mund. Majken var straks over mig, og tog mig hårdt i nakkehårene mens hun hviskede i mit øre, at nu skulle jeg huske hvad jeg havde lovet. Jeg havde helt opgivet kontrollen med både situationen og med, hvad min kæreste havde gjort med min seksualitet for selv at blive tilfredsstillet, og da jeg begyndte at slikke hendes fisse og røv ren for sperm, kunne jeg mærke hvordan hun pressede imod og spænde sine muskler for at få sig meget ud til min mund, mens hun med grødet og meget liderlige stemme kiggede på fyren bag mig og sagde " fyld så hans røv med sperm" hvilket han åbenbart nærmes kunne på kommando, for mens det sidste af den sæd Milles fisse indeholdte blev tværet ud over mine læber, kunne jeg mærke hvordan hans pik begyndt at pumpe i mig, og hvordan det løb ud og ned af mine lår da han trak sig ud.
Mille trak sig væk og stillede sig på gulvet foran mig, mens fyrene hurtigt tog deres tøj og gik ud i gangen og tog det på. Jeg faldt ned over bordet mens jeg bare tænkte på at nu var det overstået og jeg ville fri. Majken kom nu med Mille hen til mig, og mens Mille aede mig i nakken, hviskede Majken mig stille i øret, at nu ville hun og Mille tage hjem til en af fyrene, som havde arrangeret et rigtig gangbang for Mille så hun kunne blive rigtig brugt. " Og imens du jo stå fastbundet her" fortsatte hun " så vi ikke skal tænke på at du også skal tilfredsstilles... og så være klar på at slikke mindst 20 fyres sperm ud af din kæreste når hun kommer hjem i morgen tidlig.
Og uden et ord mere fra nogen af dem forsvandt de ud af stuen og videre ud af lejligheden, med mig forvirret fastspændt ude af stand til at vente og spekulere på, hvad jeg skulle forvente når Mille igen trådte ind af døren.

Slavesøgerdominans

17 Jan 2015 på 10:34
Fuck den er fræk den historie

hottie og cuck

17 Jan 2015 på 13:55
Bestemt en fræk historie :-) tak for at dele den ;-)

Slettet medlem

25 Jun 2016 på 16:01
bobler af liderlighed *OK*

Slettet medlem

25 Jun 2016 på 16:03
*THUMBSUP*

frækfyrøstjylland

25 Jun 2016 på 18:29
:-)

Hotwife Roskilde

25 Jun 2016 på 19:08
Altid et godt bytte: Fra sød kæreste til sexgal tøs *YAHOO*

Seekerbychoice

26 Jun 2016 på 10:33
Virkelig et frækt scenarie ;-)
Ville da elske at prøve det på den måde, hvis vi kunne ;-)

Herre Nordjylland

9 Jul 2016 på 00:57
frækt

cuckold-par

28 Jul 2016 på 14:12
Dejlig fræk fortælling... min pik var helt spændt i buret :-)